23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • winnie
    azért ne becsüljük túl az rtl-t, hogy saját promókat gyárt. mgvették az eredeti foxos promókat és kész.
  • hencs
    PB.season 2 promo4:

http://www.youtube.com/watch?v=_NhbpQEGkRM
  • Vercetty
    akartam nézni mégeccer a tv-ben az első évadot, párhuzamosan majd a másodikkal, de sztem nem fogom...nézem helyette a 24-et, de persze naaaagyyyooonnn várom a második évadot:D
  • Trisztin
    azt hittem csak nekem nem tetszik... már kerestem magamban a hibát :)

A szinkrontól én is félek... a Grey's is nézhetetlen az eredetihez képest
  • Vercetty
    hát sztem ez az rtl-es promo ritka szar...és ez a hang nekem se jön be...időközben elkezdtem nézni a 24-et és az is nagyon odavág...de szinte már biztos vok benne, ha ilyen szar lesz a PB magyar hangja nem fogom nézni, inkább töltögetem majd a második évadot és nézem azt...erről ennyit..RTL Klub.....
  • ProGabe #2857
    dehogynem jó,úgy kell azt,szerintem ott cseszik el hogy nem várnak min szeptermeberig,23 az azért még mindig nyár,bár gondolom a lost s2 miatt csinálják így
  • Balázs 17
    mondjuk a lost-ot hónappal a kezdés előtt szanaszét reklámozták:D, lehet rájöttek, hogy az úgy mégsejó
  • winnie
    hiszem, hogy ha a 24-nél, éppen ezért lenne dühöngés, ha ismerte volna valaki a sorozatot a hazai szinkron előtt. úgy tűnik épp jack bauer hangja lesz lincoln)
  • drobee
    Ennyivel a kezdés elött nem is akarják a legizgalmasabb promókat bevetni.
  • winnie
    leteszteletem a bnőmet. én beleborzongtam, neki semmi különös az első promó. nem figyelemfelkető.
  • Hunnenkoenig
    Nem baj, legalabb nem arasztjak el itt a forumot a hülye kerdeseikkel az elsö bálozók...
  • Owned
    Mondjuk ha ezt a promot ugy nézném hogy nem ismerem a sorit akkor sztem elég gyenge főleg azér mert a hangulatból semmi sem jön át illetve még azt se tudja meg az illető hogy most mi a rákról is van szó....
  • drobee
    http://www.youtube.com/watch?v=QH6wa6UE9Sk
    Parancsolj
  • akyyy
    én még nem láttam a reklámját, sehol sem:( nah de ezt is elkezdem nézi, mint a 24-et:)
  • Sil3nt
    igen, aug,23 az elso resz
  • akyyy
    rtlen lesz prison break???
  • Owned
    OK,én nem azt mondom hogy olyannak kell lennie a hangjának mint az eredeti színészé(persze az se árt)itt inkább azon van a hangsúly hogy az adott szinkhang hogy tudja eljátszani a karaktert(pl. Jack szinkje a 24-ben egyátalán nem olyan mint Kiefer Sutherland hangja mégis hitelesen és jól tudja megformálni a karaktert)...és igazad van,azt nem tudjuk meg a promobol hogy ez hogy fog sikerülni Hevér Gábornak de a promoban elég szarul teljesített és nem hinném hogy jobb lesz a filmben...meg az RTL amugy se nagyon szokott törődni a szinkronnal....
  • Hunnenkoenig
    Be kene irni alcimnek, ha mar bekerült a magyar cim, hogy spoileres!
  • Hunnenkoenig
    Hat ha ez a hang lesz a szinkron hang, akkor megint beigazolodott a tezisem, hogy a magyarok egyszerüen keptelenek arra, hogy visszaadjak egy karakter jellemet hang alapjan.

Ez a nyafka nyalas hang majd biztos meg tudja csinalni, hogy passzoljon Wenworth durva nezesehez es suttogos lekezelö stilusahoz. Pfff...

Megint az lesz, hogy sima, fahangon ledaralja a szövegeket oszt kesz.

Az mar mondjuk csak egy kellemetlen dolog, amiröl az emberek nem tehetnek, hogy a magyaraoknak altalaban tul magas a hangjuk. Nagyon ritka az olyan ember, akinek mely hangja van.

En mar regota utalom, hogy ugy kell beszelnem, mint egy himringyo...
  • winnie
    iagzából gondolkozz el azon, hogy ki jöhet szóba. szerinted ki lenne jó. nyilván egy szinkronrendező mindkettőnknél jobban ért a szinkhang kiválasztásához.

amellett, hogy tuti, hogy bárki lenne a hang, a csuklóf*ka 100%os valószínűséggel robbanna - el kell gondolkodni azon, hogy ki lenne jobb, ha van jobb megoldás is.

kár végletekben gondolkodni szerintem, pláne promóból ítélni. lehetett volna sokkal rosszabb. lehetett volna elcsépelt hang (csak dicaprio és jason biggs fix hangja hevér)

ilyenkor mindig bele kell gondolni a kiválasztásba. abba, hogy hang alapján vagy karakter alapján válasszanak hangot. és mindig meg fogja kapnia rendező, hogy a másik allapján kellett volna.
  • winnie
    ő lesz, ha minden igaz.
  • Balázs 17
    bazz mi ez a fos hang, áhhhhh
  • Magoo
    Dominic Purcell hangja lehetne Selmeczi Roland....egyszer már bejött a John Doe-ban :)
  • Owned
    Hát ez a szinkron kurvára nem illik Michealhoz(jó nem mondom,lehetett volna rosszabb is)sztem ilyen buzis hangja van ennél sokkal-de sokkal markánsabb,elszántabb hang kellett volna ez így elég gáz...ha a többi szereplő hangja is hasonlóan szar lesz akkor....
  • Hooligan666
    Köszi!
  • drobee
    Ferry Corsten & Ramin Djawadi - Prison Break Theme
  • angelus
    "Új Hal"-nak, mint a Remény Rabjaiba...
  • ProGabe #2835
    Honnan van meg?Én csak a pilotét találtam meg rendesen,scannelve (nagy királyság,nagyon jól ír Scheuring),3 másik résznek meg csak a transcriptjét találtam
  • Hooligan666
    Látom vegyes a promo fogadtatása... :)
    Én nem láttam ezt még az eredeti foxos és külföldi promok között se, szerintem egész jó lett. A szinkron meg olyan, amilyen. A Lost szinkronja után az is siker lesz, ha a háttérzaj megmarad :)

Egy kérdésem lenne. Ki az előadója és mi a címe a PB főcímének? Csak mert valami idióta mixben megvan, de az xar, és az infókat meg lehagyták.
    Köszi előre is.
  • drobee
    Michael: [Ignoring the insult] Mmm. Be the change you want to see in the world.[Sara looks up sharply and smiles.] What?
    Sara: Nothing. That was just my senior quote.
    Michael: [Flirting] That was you? This whole time, I was thinking it was Ghandi.

:) Jó olvasva is végigmenni rajta.
  • drobee
    Kerestem neked a számot aztán belemerültem a forgatókönyvbe ;)
  • ProGabe #2831
    mint minden börtönös filmben:friss hal vagy ami valószínűbb:új hal
  • ghost2
    Nem tudja vki ,hogy mi annak a számnak a címe/előadó ,amikor Michael a csavar-t keresi a 1x2 részben? 6:40-7:45 perc
    18:45-19:18 ez is érdekelne .

??
  • LasDen #2829
    télleg kiv leszek a fisht minek fogják fordítani? :D
  • drobee
    Most hogy így mondod...
    Még mindig azon a véleményen vagyok hogy nekem nincs vele különösebb gondom, de a sorozatbeli karakterhez markánsabb szinkron illene. Így nem fishnek fog tűnni, hanem little girlnek :D
  • winnie
    hevér gábor, hasonló hangot lehetett várni - élőben hasonló karakterek, ő eddig dicaprio szinkjeiről volt ismert.
  • ProGabe #2826
    ha minden igaz akkor ez az első FOX promo

Ebből meg most azt tudtam meg hogy dupla résszel kezdtek,kíváncsi vagyok hogy itthon is ez lesz-e,bár kétlem
  • ghost2
    ja,

szerintem ritka szar ez a promo
    de legalább azt a daru-t hajtogatták volna ,ami a filmbe van.
  • LasDen #2824
    sztem nem ez lesz a szinkronja........
  • tnm #2823
    pedig attól tartok...:((((((((((((((
    de mondtam, nem?
    sokkal mélyebb, és susogósabb kellett volna...