23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • timcso
    ja a szinkronnal kapcsolatban csak annyit,hogy először én sem örültem neki,hisz eredetiben sokkal jobb,de várjuk ki a végét a dologna.biztos szokatlan lesz,de nem feltétlen rossz.az idő mindent megold:)

• timcso
    lassan-lassan én is végzek az első évaddal,pont időben,mire jön a második:)
    tegnap épp érdekes résznél maradt abba a nézelődés,vmi hiba csúszhatott be letöltés közbe,mert a 7. rész legizgalmasabb részénél szakadt meg a szalag.Sebaj,újratöltöm úgyhogy tovább nézhetem kedvenc sorozatom:)
    Amúgy közbe leesett honnan hallottam már Hevér Gábor hangját:a Feketék Fehérenből,amelyben szép szál csokifiút alakít....
  • modellmaker
    Még tesóm is végig nézte az első évadot (szinte egyben) pedig ha vakaki hát akkor ő nem az a nagy sorozatfüggő. szerinte a legjobb! :)
  • Hooligan666
    Az nem kifejezés... szerintem nagyobb nézettsége lesz, mint a lostnak (1. rész only)...
  • modellmaker
    meg azért elég erősen reklámozza a pb-t a retek klub.
  • balvin
    pedig ez már season 2 mert normális ruhában vannak... elég gáz
  • Hooligan666
    Promó kép, belecsúszhat a bakee. :D
  • Hooligan666
    Nem feltétlenül... nem volt akkora nagy nézettsége a feleségeknek hogy elvonná a nézőket.

Szezonzáró rész:

Tv2: DH 587 399 néző (18-49), 1 162 903 néző (Total 4+)
    RTL: Az 57es utas 615 830 néző (18-49), 1 109 267 néző (Total 4+).

2 héttel korábban:

TV2: DH 511 358 néző (18-49), 1 146 035 néző (Total 4+)
    RTL: Tisztítótűz 690 950 néző (18-49), 1 347 028 néző (Total 4+)

Az első nézőszám a 18-49es célcsoport, a második a minden 4 éven felüli.

Erősen hullámzó volt a DH nézettsége, egy jobb X kategóriás akció szarráverte...
    Szóval most messzemenő következtetéseket ne vonj le.
    Annyi biztos, hogy a DH nézőszáma nem fog sokkal nőni... (nem feltétlen kapcsolódik már be, aki nem látta az elsőt..)
  • balvin
    ez tényleg spoiler EZT CSAK AZ OLVASSA AKI LÁTTA AZ 1. ÉVADOT!!!
    [spoiler]T-bagnek a BAL kezét vágta le Abruzzi... AKKOR HOGY VAN ITT FÖNT A KÉPEN A
    BALKEZE A HELYÉN????????
  • balvin
    De el van rontva mert a TV2 pont szerdán, pont kilenckor adja a Desperate Housewifes 2. seasonját, és ezért 1000ek fogják azt nézni PB helyett... (nem kell mondani, tudom hogy le lehet tölteni, fel lehet venni videóra) de akkoris...
  • ProGabe #3213
    35. a sorozatok között,de szerintem ez is 24 szerű,mármint abból a szempontból hogy itt is megvan a "keménymag",tehát hogy nem nézik kiemelkedően sokan(azért én örülnék ha lenne egy sorozatom ami benne van a top 50-ben,bár a vége felé gondolom csak kábelesek vannak,na mind1) viszont akik nézik azok minden egyes másodpercet megnéznek a sorozatból/ról,tehát eszméletlenül stabil a nézőtábor,szerintem :)
  • Atisz #3212
    Na ja ezt bírom: És most végre magyar szinkronnal!!!
    Birkának tekintik a népet (néha tényleg azok) akiknek a pofájába kell adni mindent...
  • Atisz #3211
    Igen lehet
  • Lynx_TWL
    adjunk a színvonalnak :)
  • zmeor
    sajnos a magyar szinkronos sugdolózás nem adja vissza a szereplők titokzatosságát
  • zmeor
    téged sz*r se kérdezett
  • Geeryy
    1. senki nem mondta,hogy szinkronnnal kell nezned
    2. senki nem mondta,hogy nezned kell
    3. senkit nem erdekel, hogy megnezted-e
    4. a hetfo az szerintem nem hetvege
    5. szukseg volt a 6db szmajlira valoban
    6. "fikazni konnyu, alkotni nehez",kerd meg aput anyut tesot nagymamit es csinalj egy home-edition szinkront.

szerk: indokold mar meg, hogy miert is basztak el a szinkront? az elobb ugyanis kimaradt
  • LasDen #3206
    11M körül.......
  • REALista
    Most hallottam hogy Amerikában nem valami nagy a nézettsége a Prison Breaknek!Igaz ez???
  • zmeor
    már megnéztem...
    hétvégén kezdődik a második széria
  • Hooligan666
    Éjjenek a divatfikázók... 1 hang kivételével az összes nagyon rendben van... és ha még háttérzaj is lesz, akkor semmi gond...

Egyébként se izgatja bolhafingnyira sem az átlagnépet a szinkron. Neked meg nem kötelező mindennap a tv előtt ülnöd és megnézned...
  • zmeor
    sikerült a szinkront olyan szinten elcseszni amennyire csak lehet..
    szép volt magyarok!!!
  • Munch
    Hát ja, minek.
    Dallasszal se várt senki hatvan évet mire befejezték...
  • modellmaker
    nagyszerű! köszi.

nincs az az isten hogy ki tudjam várni míg lemegy a 2. évad is és egyben megnézni.. :)
  • lazacc
    Az első évadot én is egyben néztem meg a 20. részig. Hát a két utcsó résznél az egy-egy hetet kivárni valami gyötrelem volt. Ha meg tudnám állni, akkor én is inkább egyben nézném végig, de ismerve magam ez nem fog menni. Annyit azér megyígértem magamnak, hogy a spoilereken nem fogom elolvasni!!
  • Hoz_Hun
    Na ja. Ember tervez... sorozat vonzereje végez.
  • Geeryy
    de sokszor mondtam mar ezt...
  • Hoz_Hun
    Nem vihogok. Öblösen röhögök... Miért? Mert jólérzem magam...
  • Hoz_Hun
    Én lehet egybe húzom majd le a 2. szezont, vagy egyenként lehúzom és összevárom, mert nagy kínzás hetente nézni egy részt.
  • Serpa
    és mér kell vihogni?
    ^^
  • Geeryy
    3nap.
  • Hoz_Hun
    Hőjj, de jó kis sorozat ez... 15. résznél vagyok. Izgalmas, izgalmas.
    (Wazze tegnap éjjel kettőig néztem, nemtudom ma mi lesz.... lehet végignézem)
  • Serpa
    aha.
  • Magoo
    ez így van. "...a new hand"
  • DJviolin
    Sziasztok!

Tegnap láttam az RTL-es PB promót. Ollllyan szépen lelőtték az első rész csattanóját, miszerint a térkép = tetkó.
  • tnm #3188
    ööö, sztem nem "any", hanem "a new"
    /angolban ezt itt nem szószerint kell érteni, tehát nem új, hanem inkább megújult/
  • drobee
    Áhh lol, ez nagyon nagy!
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    T-bag needs any hand
  • tnm #3186
    köszi a videót, az mindenesetre kiderült, hogy most mi lesz Michael zsenialitásának középpontjában.... jó lesz:D
  • modellmaker
    nagyszerű. a "szokásos" helyekről?
  • Serpa
    semmi.
    a vetítés után néhány órával már tölthető volt.