23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
timcso #3223 ja a szinkronnal kapcsolatban csak annyit,hogy először én sem örültem neki,hisz eredetiben sokkal jobb,de várjuk ki a végét a dologna.biztos szokatlan lesz,de nem feltétlen rossz.az idő mindent megold:)
-
timcso #3222 lassan-lassan én is végzek az első évaddal,pont időben,mire jön a második:)
tegnap épp érdekes résznél maradt abba a nézelődés,vmi hiba csúszhatott be letöltés közbe,mert a 7. rész legizgalmasabb részénél szakadt meg a szalag.Sebaj,újratöltöm úgyhogy tovább nézhetem kedvenc sorozatom:)
Amúgy közbe leesett honnan hallottam már Hevér Gábor hangját:a Feketék Fehérenből,amelyben szép szál csokifiút alakít.... -
#3221 Még tesóm is végig nézte az első évadot (szinte egyben) pedig ha vakaki hát akkor ő nem az a nagy sorozatfüggő. szerinte a legjobb! :) -
#3220 Az nem kifejezés... szerintem nagyobb nézettsége lesz, mint a lostnak (1. rész only)... -
#3219 meg azért elég erősen reklámozza a pb-t a retek klub. -
#3218 pedig ez már season 2 mert normális ruhában vannak... elég gáz -
#3217 Promó kép, belecsúszhat a bakee. :D -
#3216 Nem feltétlenül... nem volt akkora nagy nézettsége a feleségeknek hogy elvonná a nézőket.
Szezonzáró rész:
Tv2: DH 587 399 néző (18-49), 1 162 903 néző (Total 4+)
RTL: Az 57es utas 615 830 néző (18-49), 1 109 267 néző (Total 4+).
2 héttel korábban:
TV2: DH 511 358 néző (18-49), 1 146 035 néző (Total 4+)
RTL: Tisztítótűz 690 950 néző (18-49), 1 347 028 néző (Total 4+)
Az első nézőszám a 18-49es célcsoport, a második a minden 4 éven felüli.
Erősen hullámzó volt a DH nézettsége, egy jobb X kategóriás akció szarráverte...
Szóval most messzemenő következtetéseket ne vonj le.
Annyi biztos, hogy a DH nézőszáma nem fog sokkal nőni... (nem feltétlen kapcsolódik már be, aki nem látta az elsőt..) -
#3215 ez tényleg spoiler EZT CSAK AZ OLVASSA AKI LÁTTA AZ 1. ÉVADOT!!!
[spoiler]T-bagnek a BAL kezét vágta le Abruzzi... AKKOR HOGY VAN ITT FÖNT A KÉPEN A
BALKEZE A HELYÉN???????? -
#3214 De el van rontva mert a TV2 pont szerdán, pont kilenckor adja a Desperate Housewifes 2. seasonját, és ezért 1000ek fogják azt nézni PB helyett... (nem kell mondani, tudom hogy le lehet tölteni, fel lehet venni videóra) de akkoris... -
#3213 35. a sorozatok között,de szerintem ez is 24 szerű,mármint abból a szempontból hogy itt is megvan a "keménymag",tehát hogy nem nézik kiemelkedően sokan(azért én örülnék ha lenne egy sorozatom ami benne van a top 50-ben,bár a vége felé gondolom csak kábelesek vannak,na mind1) viszont akik nézik azok minden egyes másodpercet megnéznek a sorozatból/ról,tehát eszméletlenül stabil a nézőtábor,szerintem :) -
#3212 Na ja ezt bírom: És most végre magyar szinkronnal!!!
Birkának tekintik a népet (néha tényleg azok) akiknek a pofájába kell adni mindent... -
#3211 Igen lehet -
#3210 adjunk a színvonalnak :) -
#3209 sajnos a magyar szinkronos sugdolózás nem adja vissza a szereplők titokzatosságát -
#3208 téged sz*r se kérdezett -
#3207 1. senki nem mondta,hogy szinkronnnal kell nezned
2. senki nem mondta,hogy nezned kell
3. senkit nem erdekel, hogy megnezted-e
4. a hetfo az szerintem nem hetvege
5. szukseg volt a 6db szmajlira valoban
6. "fikazni konnyu, alkotni nehez",kerd meg aput anyut tesot nagymamit es csinalj egy home-edition szinkront.
szerk: indokold mar meg, hogy miert is basztak el a szinkront? az elobb ugyanis kimaradt -
#3206 11M körül....... -
#3205 Most hallottam hogy Amerikában nem valami nagy a nézettsége a Prison Breaknek!Igaz ez??? -
#3204 már megnéztem...
hétvégén kezdődik a második széria -
#3203 Éjjenek a divatfikázók... 1 hang kivételével az összes nagyon rendben van... és ha még háttérzaj is lesz, akkor semmi gond...
Egyébként se izgatja bolhafingnyira sem az átlagnépet a szinkron. Neked meg nem kötelező mindennap a tv előtt ülnöd és megnézned... -
#3202 sikerült a szinkront olyan szinten elcseszni amennyire csak lehet..
szép volt magyarok!!! -
#3201 Hát ja, minek.
Dallasszal se várt senki hatvan évet mire befejezték... -
#3200 nagyszerű! köszi.
nincs az az isten hogy ki tudjam várni míg lemegy a 2. évad is és egyben megnézni.. :) -
lazacc #3199 Az első évadot én is egyben néztem meg a 20. részig. Hát a két utcsó résznél az egy-egy hetet kivárni valami gyötrelem volt. Ha meg tudnám állni, akkor én is inkább egyben nézném végig, de ismerve magam ez nem fog menni. Annyit azér megyígértem magamnak, hogy a spoilereken nem fogom elolvasni!! -
Hoz_Hun #3198 Na ja. Ember tervez... sorozat vonzereje végez. -
#3197 de sokszor mondtam mar ezt... -
Hoz_Hun #3196 Nem vihogok. Öblösen röhögök... Miért? Mert jólérzem magam... -
Hoz_Hun #3195 Én lehet egybe húzom majd le a 2. szezont, vagy egyenként lehúzom és összevárom, mert nagy kínzás hetente nézni egy részt. -
#3194 és mér kell vihogni?
^^ -
#3193 3nap. -
Hoz_Hun #3192 Hőjj, de jó kis sorozat ez... 15. résznél vagyok. Izgalmas, izgalmas.
(Wazze tegnap éjjel kettőig néztem, nemtudom ma mi lesz.... lehet végignézem) -
#3191 aha. -
#3190 ez így van. "...a new hand" -
DJviolin #3189 Sziasztok!
Tegnap láttam az RTL-es PB promót. Ollllyan szépen lelőtték az első rész csattanóját, miszerint a térkép = tetkó. -
#3188 ööö, sztem nem "any", hanem "a new"
/angolban ezt itt nem szószerint kell érteni, tehát nem új, hanem inkább megújult/ -
#3187 Áhh lol, ez nagyon nagy!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!T-bag needs any hand -
#3186 köszi a videót, az mindenesetre kiderült, hogy most mi lesz Michael zsenialitásának középpontjában.... jó lesz:D -
#3185 nagyszerű. a "szokásos" helyekről? -
#3184 semmi.
a vetítés után néhány órával már tölthető volt.