23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#3303 mellékszál ^.^ -
#3302 rem neki is sok szerepe lesz majd valahogy. -
#3301 -
#3300 A legszebb hiányzik. Sarah. -
#3299 (Y) -
#3298 -
Kanál #3297 majd beirom nektek szpojlerbe jol :D -
#3296 korán reggel lesz nálunk csak feltölve..
van vagy 6 óra eltolódás -
Kanál #3295 jah meg rosszabb is mint kepfeltoltes, nekem pl be se hozza a bannert -
Kanál #3294 jah meg rosszabb is mint kepfeltoltes, nekem pl be se hozza a bannert -
Kanál #3293 vaha mar nincs is messze az esti reesz (Y) -
vLaDDD #3292 jó az új banner -
#3291 Mégegy videó, 2 perces... http://www.youtube.com/watch?v=0CysnWz3gOU&IA -
#3290 Nekem az a fazon "nyomozó-nő"-ként maradt meg, még a Négybalkézből. :)
Tardio-nyomozó, vagy mi volt a neve... mind1 nem bírom a fazont. -
Lyan Kyj #3289 nem szeretem azt a csávót -
#3288 bezony, ő "Tom Underlay". -
#3287 ja az :| -
#3286 hát az ő is,nem? -
#3285 az utolsó ember ugy néz ki mint a rejtélyek városából a seriff
amugy kb reggelre lesz fennt a torrent kb? -
#3284 nem az a lényeg. hanem hogy olvassák. -
#3283 Egészségedre. -
#3282 Egyreszt te bekaphatod, masreszt rengetegen olvassaka forumot szlovakiabol, szerbiabol, romaniabol, de meg ausztraliabol es mas messzibb helyekröl is.
Ja ök akkor mar nem is magyarok, mi? -
#3281 Igazad van, sokkal több külföldi olvassa a fórumot, mint magyar. -
#3280 Hat eleg gany, mit ne mondjak. Mar bocs... Asszem nekem kell itt nekiallni...
Valamint uw.hu-rol linkelni vazze...
Nekem (es mas külföldieknek) 5 ora mire behivja. Vagy tedd az sg-s galeriadba vagy valami külföldi szerverre. -
winnie #3279 szavazzátok meg és közfelkiáltással kiteszem -
#3278 Szerintem olyan mindegy a banner... :D -
#3277 javaslat elfogadva. [link]
ha gondoljatok cserelhetitek a javitottra , ill ha valaki mas csinal jobbat az overe is. -
#3276 annyira nem is :)
javallat(ha nem gond):szerintem úgy kéne hogy nevek teljesen látszódjanak,a pb felirat meg mehetne nagyobba,tulajdonképpen az egész alsó sávba a képre,szerintem -
#3275 Melyik moderátor settenkedik itt csöndben? :)
Este összedobok én is vmi-t. Jó lenne már tudni, hogy a designváltás mennyire zavar majd be a 780-as bannereknek... -
#3274 tudom S**R
-
#3273 nem is rossz ötlet. -
#3272 új bannernak való?
végre tudom a nevüket rendesen:) -
#3271 s01e2-ből meg van egy 50 másodperces részlet,az a bizonyos vonatos ami valamelyik promoban is volt,és hát hogy is mondjam,nekem gagyinak tűnik,nagyon b kategóriás,persze lehet azért mert csak egy kiragadott jelent és nincs bennem a 'manhunt feeling',de ez így szerintem akkor is kevés :S -
#3270 Tv.com-on új bemutató a főoldalon S2-ből -
#3269 ez királylány,the fox river 8,és nem is tudtam hogy haywire az charles patoshik,sőt c-note-ról sem hogy benjamin franklin(bár ehhez hozzátartozik az is hogy tulajdonképpen nincs névmemóriám) -
winnie #3268 csak ennyit fűznék a témához.
-
winnie #3267 miért nem legahamarabb? mi értelme van várni az angol felirat magyar oldalakra való tételével? brahiból kotlik szerinted az ember a feliraton? -
#3266 google a barátod,amúgy pl innen -
#3265 angol feliratot honnan lehet leghamarabb szerezni??? ne magyar oldalakat írjatok, mert az biztos nem "leghamarabb" :D -
#3264 remelem angol felirat lesz hamar.bar a pb nem egy studio60