23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#3263 én inkább megvárom a feliratot de mindenek előtt lehúzom a részt -
FLeK0 #3262 lehet? 20 perccel az adás után fent lesz:) -
#3261 yep, holnapra már lehet h kint is lesz torrenteken, aztán már csak pár nap körömrágás annak aki nem pro angolból, hogy megvárja a feliratot :) -
#3260 ma van a nagy nap -
#3259 Oké akkor leszedem azt kösz! -
#3258 nyilván...
HDTV jobb mint DVDRip. -
#3257 Honnan lehetne letölteni az első évadot??
Mert felirat 2 féle van egyikhez csak HDTV van irva másikhoz DVDRip-TOPAZ (ezt sehol nem találtam)
Ez a HDTV-s a HDTV.Xvid.LOL verziohoz van? -
#3256 nagy valószínűséggel .avi lesz a fájl (ezt is érdemes szedni, mert a többi szarrabb lesz ált.), és akkor tudod majd nézni media playerrel, ha van fenn codeca képhez és a hanghoz (képhez DivX vagy XviD, a lényeg, hogy mpeg4; a hanghoz mp3, vagy, ha olyan DVD-rip, akkor ac3) -
FLeK0 #3255 Ahelyett használj inkább utorrent-et, a bitcomet sok helyről bannolva van. -
timcsi2222 #3254 Jaj, még egy kérdés BitComet-em van az jó? Na és ha letöltötte milyen formátumu lesz utána a fájl? Simán le lehet majd játszani mondjuk a windows media player-ben is? -
timcsi2222 #3253 Nagyon hálás vagyok, hogy segítettetek, előbbre is jutottam. Köszönöm szépen!
Ami azt illeti ma láttam először ilyen torrent fájlokat meg oldalt. A lényeg az volt, hogy Prison Break másra nem is figyeltem oda! Nagyon tetszik ez a sorozat. Mégegyszer köszönöm! -
#3252 a TV.com-on van egy rövid 44 másodperces vid T-atyóval...... -
#3251 ha már találkoztál torrentekkel az oldalon, akkor feltételezem, hogy jártál torrent oldalon... nos biztos vagyok benne, hogy akad azon az oldalon egy faq is, hajrá...!;) -
#3250 amőgy letöltöd a torrentfájlt, betöltöd valamilyen kliensprogiba, az meg szépen letölti. -
#3249 csak dísznek :P -
timcsi2222 #3248 Sziasztok! Légyszi segítsen valaki. Mik azok a torrenten azok tényleg az epizódok amiket le lehet tölteni vagy csak dísznek vannak ott. -
#3247 A végében csalódni fogysz, szvsz kinyírták a sorozatot... -
Tibmanus #3246 tiszta jo ez a jack bauer hang . imádom -
#3245 Húha az még 3/4 év :( -
#3244 Tök más feje van a filmben valahogy. Nem ismertem volna fel. -
#3243 Hát Apolskis... izé.. Tweener. -
#3242 jövő május végén lesz vége kb... -
#3241 és ki az a jobbszélső fazon. Azt az egyet nem tudtam beazonosítani. -
#3240 Az oké, de kb mennyi idő alatt zajlik le a 2. évad, mert egyben szeretném megnézni a köv évadot is :) -
#3239 Vagy csak egyszerüen a promo kepen nem a karakterek allnak, hanem a szineszek. Annak pedig nem hianyzik a ***.
Amugy ha jol latom zsebre van dugva, tehat valszeg a szineszekröl szol a kep. -
#3238 Talan mert design okokbol a kep tükrözve lett? -
#3237 Annyit soha nem tudnék mondani mint jó példa :D -
#3236 A bevált helyeken... -
#3235 lassan végzek az első évaddal...
nagyon jól elvan találva a sorozat... már kiv. vagyok mivel lesz vége...
de már csak 2 -nap és folytatódik :D remélem hamar felkerülnek majd netre a részek felirattal együtt :):)
majd figyelem itt az eseményeket... biztos lesz majd róla szó gondolom hol és merre lehet megtalálni torrenten az új részeket meg a feliratokat:) -
Lyan Kyj #3234 banner -
#3233 Mikor lesz készen a 2. évad? -
winnie #3232 nem röhöglek, de ha 10-et mondasz, akkor biztos lehetsz benne:) -
#3231 Nekem is csak úgy tönt fel, hoy teljesen nem odaillő szavak vanna :D Érdekes volt, mikor az alelnök nő arról papolt, hogy ami jo a "környezetnek" az jó az embereknek is :D -
#3230 én nem tudom, de mikor én néztem először a sorozatot (néha felirat nélkül majd aztán felirattal mégegyszer), akkor valahogy ilyenekre nem futotta a figyelmemből, engem olyankor más kötött le:P -
#3229 NA én is végignéztem az első évadod. A felirat elég szar volt néha :( Tele volt félrefordításokkal. Pl economy-t környezet-nek fordították. Meg a 2005ös Mustangot 1960-as Mustangnak, amikor még nem is létezett Ford Mustang, mivel 1965-től gyártották csak :P -
#3228 sztem ott a pont. house (volt) az egyetlen sorozat, amit tévében is néztem (most ugye egy darabig vége) -
#3227 Én jó sorozatszinkronra Dr House-t mondanám....akkor most körberöhögsz? :)
Igaz, hogy House hangja felülmúlhatatlan angolul, de valjuk be hogy Szakács Sándor eszméletlenül jól hozza House karakterét :) -
winnie #3226 jó látni, hogy mindig van valaki, aki jobban ért hozzá a szinkronrendezőnél:) (és mint mindig, ilyenkor, ha megkérdezzük, hogy szerinte melyik sorozatnak van jó szinkronja, akkor a válaszra tuti, hogy jópáran körberöhögjük, mert valami más által gayinak tartottat mond.)
-
#3225 a Frédi és Béni szinkronosan jobb volt. :) -
#3224 :) Feliratosan beb*szna ha adná egy országos tévé. :) Eredetiben pedig természetes, hogy (majdnem) minden jobb...