23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • zmeor
    én inkább megvárom a feliratot de mindenek előtt lehúzom a részt
  • FLeK0
    lehet? 20 perccel az adás után fent lesz:)
  • precision
    yep, holnapra már lehet h kint is lesz torrenteken, aztán már csak pár nap körömrágás annak aki nem pro angolból, hogy megvárja a feliratot :)
  • bauer15
    ma van a nagy nap
  • grebber
    Oké akkor leszedem azt kösz!
  • NeoMaN
    nyilván...
    HDTV jobb mint DVDRip.
  • grebber
    Honnan lehetne letölteni az első évadot??
    Mert felirat 2 féle van egyikhez csak HDTV van irva másikhoz DVDRip-TOPAZ (ezt sehol nem találtam)

Ez a HDTV-s a HDTV.Xvid.LOL verziohoz van?
  • tnm #3256
    nagy valószínűséggel .avi lesz a fájl (ezt is érdemes szedni, mert a többi szarrabb lesz ált.), és akkor tudod majd nézni media playerrel, ha van fenn codeca képhez és a hanghoz (képhez DivX vagy XviD, a lényeg, hogy mpeg4; a hanghoz mp3, vagy, ha olyan DVD-rip, akkor ac3)
  • FLeK0
    Ahelyett használj inkább utorrent-et, a bitcomet sok helyről bannolva van.
  • timcsi2222
    Jaj, még egy kérdés BitComet-em van az jó? Na és ha letöltötte milyen formátumu lesz utána a fájl? Simán le lehet majd játszani mondjuk a windows media player-ben is?
  • timcsi2222
    Nagyon hálás vagyok, hogy segítettetek, előbbre is jutottam. Köszönöm szépen!
    Ami azt illeti ma láttam először ilyen torrent fájlokat meg oldalt. A lényeg az volt, hogy Prison Break másra nem is figyeltem oda! Nagyon tetszik ez a sorozat. Mégegyszer köszönöm!
  • LasDen #3252
    a TV.com-on van egy rövid 44 másodperces vid T-atyóval......
  • tnm #3251
    ha már találkoztál torrentekkel az oldalon, akkor feltételezem, hogy jártál torrent oldalon... nos biztos vagyok benne, hogy akad azon az oldalon egy faq is, hajrá...!;)
  • FtranX
    amőgy letöltöd a torrentfájlt, betöltöd valamilyen kliensprogiba, az meg szépen letölti.
  • FtranX
    csak dísznek :P
  • timcsi2222
    Sziasztok! Légyszi segítsen valaki. Mik azok a torrenten azok tényleg az epizódok amiket le lehet tölteni vagy csak dísznek vannak ott.
  • NeoMaN
    A végében csalódni fogysz, szvsz kinyírták a sorozatot...
  • Tibmanus
    tiszta jo ez a jack bauer hang . imádom
  • I.C.ram
    Húha az még 3/4 év :(
  • I.C.ram
    Tök más feje van a filmben valahogy. Nem ismertem volna fel.
  • Hooligan666
    Hát Apolskis... izé.. Tweener.
  • Hooligan666
    jövő május végén lesz vége kb...
  • I.C.ram
    és ki az a jobbszélső fazon. Azt az egyet nem tudtam beazonosítani.
  • I.C.ram
    Az oké, de kb mennyi idő alatt zajlik le a 2. évad, mert egyben szeretném megnézni a köv évadot is :)
  • Hunnenkoenig
    Vagy csak egyszerüen a promo kepen nem a karakterek allnak, hanem a szineszek. Annak pedig nem hianyzik a ***.

Amugy ha jol latom zsebre van dugva, tehat valszeg a szineszekröl szol a kep.
  • Hunnenkoenig
    Talan mert design okokbol a kep tükrözve lett?
  • Magoo
    Annyit soha nem tudnék mondani mint jó példa :D
  • drobee
    A bevált helyeken...
  • InfectedMann
    lassan végzek az első évaddal...
    nagyon jól elvan találva a sorozat... már kiv. vagyok mivel lesz vége...
    de már csak 2 -nap és folytatódik :D remélem hamar felkerülnek majd netre a részek felirattal együtt :):)
    majd figyelem itt az eseményeket... biztos lesz majd róla szó gondolom hol és merre lehet megtalálni torrenten az új részeket meg a feliratokat:)
  • Lyan Kyj
    banner
  • I.C.ram
    Mikor lesz készen a 2. évad?
  • winnie
    nem röhöglek, de ha 10-et mondasz, akkor biztos lehetsz benne:)
  • I.C.ram
    Nekem is csak úgy tönt fel, hoy teljesen nem odaillő szavak vanna :D Érdekes volt, mikor az alelnök nő arról papolt, hogy ami jo a "környezetnek" az jó az embereknek is :D
  • tnm #3230
    én nem tudom, de mikor én néztem először a sorozatot (néha felirat nélkül majd aztán felirattal mégegyszer), akkor valahogy ilyenekre nem futotta a figyelmemből, engem olyankor más kötött le:P
  • I.C.ram
    NA én is végignéztem az első évadod. A felirat elég szar volt néha :( Tele volt félrefordításokkal. Pl economy-t környezet-nek fordították. Meg a 2005ös Mustangot 1960-as Mustangnak, amikor még nem is létezett Ford Mustang, mivel 1965-től gyártották csak :P
  • tnm #3228
    sztem ott a pont. house (volt) az egyetlen sorozat, amit tévében is néztem (most ugye egy darabig vége)
  • Magoo
    Én jó sorozatszinkronra Dr House-t mondanám....akkor most körberöhögsz? :)
    Igaz, hogy House hangja felülmúlhatatlan angolul, de valjuk be hogy Szakács Sándor eszméletlenül jól hozza House karakterét :)
  • winnie
    jó látni, hogy mindig van valaki, aki jobban ért hozzá a szinkronrendezőnél:) (és mint mindig, ilyenkor, ha megkérdezzük, hogy szerinte melyik sorozatnak van jó szinkronja, akkor a válaszra tuti, hogy jópáran körberöhögjük, mert valami más által gayinak tartottat mond.)
  • modellmaker
    a Frédi és Béni szinkronosan jobb volt. :)
  • Hooligan666
    :) Feliratosan beb*szna ha adná egy országos tévé. :) Eredetiben pedig természetes, hogy (majdnem) minden jobb...