23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • Sil3nt
    S02E01= Season 02, Episode 01
  • mukika
    igen, ez a második évad első része.
  • Dzsozi007
    Töltöttem le egy Prison Break részt , a fájl neve : Prison.Break.S02E01.HDTV.XviD-LOL
    A kérdésem: ez a második évad akar lenni??! Elöre is köszi a segitséget !!!
  • Atisz #3877
    Nekem is olyan furának tűnt...mintha vágva lett volna. Kusza volt, valahogy túl tömör. Sajna az órát nem néztem.
  • Lyan Kyj
    ezt ne keverd ide...
  • Atisz #3875
    A karika bőven elég a műsorújságba, a végén már nem látni a sok logótól magát a főproduktumot...
  • Atisz #3874
    Illetve hogy a csatornán keresztül üzenjen...
  • ProGabe #3873
    lál,az nem betegség,tényleg vannak ilyen emberek,mármint mint Michael,ahogy a sorozatban is van "máshogy látják a világot" és előrébbvaló nekik a másokon való segítség mint saját maguk,ők az "indigók"

Ten most common traits of Indigo Children (INDIGO CHILDREN - Lee Carroll & Jan Tober)
    1. They come into the world with a feeling of royalty (and act like one).
    2. They have a feeling of "deserving to be here," and are surprised when others don't share that.
    3. Self-worth is not a big issue. They often tell the parents "who they are."
    4. They have difficulty with absolute authority (authority without explanation or choice).
    5. They simply will not do certain things; for example, waiting in line is difficult for them.
    6. They get frustrated with systems that are ritual-oriented and don't require creative thought.
    7. They often see better ways of doing things, both at home and in school, which makes them seem like "system busters" (nonconforming to any system).
    8. They seem antisocial unless they are with their own kind. If there are no others of like consciousness around them, they often turn inward; feeling like no other human understands them. School is often extremely difficult for them socially.
    9. They will not respond to "guilt" discipline ("Wait till your father gets home and finds out what you did").
    10. They are not shy in letting you know what they need.
  • Maak
    nekem rövidnek tűnt...lehet vissza kellene néznem az eredetit...bár nem volt reklám...
  • Dzsozi007
    köszi
  • Mayday
    22
  • Mayday
    Talan mert azt mar regen megszoktuk, elfogadtuk. Es azt mar gyerekkorunk ota, amikor meg nem a kereskedelmi tv-k vilaga volt (hazankban), de mar lattunk MTV-t, Pro7-et, meg RTL-t, SAT1-et parabolaantennaval, akkor is ugy lattuk mar.

De ez a karika ujabb, es meg nem vette be ugy a gyomrunk? Nem tudom, de valami ilyesmi okot mondanek. Az meg, amikor meg valamelyik sarokban visszaszamlalas valami van vacak musorra, showra, csak hab a tortan, engem ilyenkor tud igazan irritalni az egesz.

• Dzsozi007
    Szasztok !!!

AZ elsö évad hány részes ???
  • Sil3nt
    tevedsz...invasion [rejtelyek varosa] is nagyon boszen vagtak perceket!!!nemhittem el ameddig nemlattam a sajat szememmel.

pb-be az elso reszbe nem vagtam semmit...
  • Munch
    Engem akkor nem érdekelne a korhatáros karika, ha a filmek 16:9-ben mennének.
    De így nem elég hogy panscan megy, de még abból is kivesz. :/
  • Szolnokboy
    de elvileg sorozatot nem vág(hat)nak, vagy tévedek ?
  • winnie
    vajon a tévélogók ellen miért nem kel ki senki?

a karika miatt meg megy a hiszti?
  • Amse
    nem mondtam, hogy engem nem zavar, de mégse sírok itt miatta...
  • Magoo
    ezúttal vg-vel értek egyet.
    Aki néha néz tv-t, és legalább egy picit igényes, azt rohadtúl boxxantja :)
  • nemjózsi
    sztem ez nem igénytelenség inkabb csak alkalmazkodik...
    engem se zava,term jobb lenne ha nem lenne ott...
  • vg
    Nekem meg tököm kivan, az ilyen igénytelenektől, akiket az ilyen karika nem zavar...
  • Amse
    Nekem met tököm ki van, hogy itt rinyáltok ezek miatt...
  • Mayday
    Jaja, tokom kivan, amikor mar minden sarokban van valami egy rohadt musorban. csatornanev, karika, meg hogy hany nap mulva lesz a szombat esti laz, vagy egyeb szarsag.
  • Magoo
    nam ég egy pici off.
    Engem speciel rohadtul zavar az a karika. Leginkább amikor nagyon elüt a háttértől. Teszem azt tenger alatti jelenetet nézünk, vagy csak alapból kékes jelenet és ott a sárga karika.....vagy sötét hangulatú film és ott virít a piros 18as kör.
    Ez magyarország egyik legszánalmasabb húzása. Amcsiban elég ha kiírják egy film előtt, hogy a film erőszakos jeleneteket tartalmaz ezért szülői felügyelet ajánlott. Kész ennyi. Itt meg....fujjjj
  • Magoo
    Sztem a közönség lazán rávágná hogy kapja be...
  • vg
    Nálunk azt a karikát egy 50 éves nő találta ki, valamilyen Annamária...
  • Magoo
    sehogy.
    Halál biztos hogy megvágják!
    És ez az undorító, nem is a szinkron. Hanem hogy ezt gond nélkül megtehetik. Agyon vágják a filmeket, tele baxxák karikával meg egyéb xarokkal.
    Amerikában ilyen lenne, már megölték volna a tv társaságok vezetőit az tuti
  • modellmaker
    meg mikor kiszedi a karjából a gyógyszert. az komolyabb. :D
  • DJviolin
    Sziasztok!

Mondtátok, hogy az Ufóból átavanzsált FBI ügynök mindenre rájön az első pillanatban. Emlékeztek, hogy a tollából valami gyógyszert evett? Mi van, ha mondjuk ugyanabban a betegségben "szenved", mint Micheal, vagyis ő is ugyanolyan szuperész. Ezek szerint a második évad részben az ő elméik csatározásáról fog szollni, hogy melyikük lesz az okosabb. Rabló és pandur egyenlő harcva. Szerintem ez jó ötlet lenne a készítők részéről.
  • nemjózsi
    sztem nem,ott inkabb csak a vérfröccs van,sztem a masik durva még amikor Sconak kell a csavar és a gyógyszer aztan megszerzi a csavart és a néger ugy 9 szurassal helyben hagyja t-atyó zseb-friendjét
  • I.C.ram
    Majd szanaszét vágják. De a nyakelvágós rész is ilyesmi azért.
  • nemjózsi
    hát mivel még a másodikat se adtak le
  • Verzoo
    Én már végignéztem az összes letölthető részt, szerintem nagyon ottvan a sorozat, csak kár, hogy sokat kell várni a harmadik szezonra...
  • nemjózsi
    kiváncsi vok hogy adjak majd le rtlen a labujj levágos jelenetet 12es karikával
  • NeoMaN
    Így van.
    Az első rész nagyon nem tetszett nekem. Azért írtam, hogy remélem félrenéztem, mert az emberek 99%-a isteníti, meg ilyen felkiáltásokat tesz: úristen milyen kezdés!

Remélem 0202-től visszajön a film feszültséges, és annak sem lennék ellene, ha a szuperzsarut elütné a vonat az epizód elején.
  • nyamiag #3845
    torrent oldalak pl
  • Scania R620
    Hali

Lenne egy kérdésem lehet hogy már sokszor hallottátok és már válaszoltatok rá is de nem igazán néztem meg még az oldalt(bocsi)

És azt szeretném kérdezni hogy lelehet-e? valahonnét tölteni a részeket??

• Lyan Kyj
    nekem speciel nem tetszett a 2x01, ezt már nagyon lent ki is fejtettem. Gondolom NeoMannek sem tetszett, de megnézve a 2x02-öt, felkiáltott, h Új Remény, vagyis h reméli, h csak az első rész nem tetszett neki... és én is, mert a kedvenc sorozatom:)
  • drobee
    Gondolom azthitték hogy 1x02-nek a promója és megnézték. Vagy csak az én rosszindulatom mondja ezt :D
  • precision
    hűha