23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#3920 Azok lófasz táblák.
Én 15 éve az egyik kerületi rendőrkapitányság épületéről szereztem meg az RK-s táblát.
:)
-
#3919 :c
am drobee majd mutatsz képet? -
#3918 fu telleg lehet en is elmegyek az utca vegere egyert, bar ez a kit hivnal beszelore nem olyan jo, buszmegallonal az uveget meg inkabb nem torom be DDD -
#3917 nalunk a buszmegállonal van egy akkor mint ami a bazmegyei rfknál(asszem az vot)de inkabb nem hozom el :\ -
#3916 Anno valaki lefényképezte hogy a székesfehérvári Interspar kocsijainak az elején Szökés miniplakát van. Végre sikerült egyet leszednem, jó erős műanyagból van. Csak kicsi :/
Sötétedéskor megyünk telefonfülkéhez, az pont jó méretű a szobámba. -
#3915 -
#3914 :DDD
szegény manusz mit kap az arcába :D Bár megértem, mert azért kicsit olvasni kéne mielőtt irogat :) -
#3913 két hete már a 3. évad dvd-ripjéhez is van magyar
link -
#3912 Amikor mindenki tudja hogy már az S2E22-höz is van magyar felirat egy hónapja... :DD -
#3911 Ez kb. olyan szintű kérdés, mint amikor S02E01 megjelenése után egy perccel megkérdezték, van-e hozzá magyar felirat. -
#3910 a legegyszerűbb ha visszaolvas. -
#3909 ilyenkor mondanák az egyik kedvenc helyemen,hogy "A Google jóbarát..." ,bár szerintem ide egy egyszerű imdb is elég !!2. évad!! -
#3908 #3900 -
Dzsozi007 #3907 Hy !!!
Prison break 2. évadot honnan lehet tölteni, vagy az még nincs??? Mert torrenten még csak a második évad első része van csak!! -
#3906 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!biztos látták a blöfföt és viszik a disznóknak :) -
#3905 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Igen,ezt én is furcsálottam,biztos kényelmesebb az eltűnetése,de ha jól megnézted egy nagyobb fém börönd is jött ki utána... biztos abban voltak a takarítószere... :) -
#3904 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!De mintha két zsákban vitték volna ki a házból a hullát. Összeáll mint a T1000-es? -
#3903 Nalunk elkezdtek a legujabbaz... a film közben lemegy a kep ugy 3/4-re es a keretben mindanhol futo szövegek mennek...
Na az a gaz.
Amig csak alul vagy felül blendeltek be szövegeket meg logokat,a ddig meg elment, na de mostmar ablakban nyomatjak a fömüsort vazeg!!! -
#3902 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Acélinplantátum volt a fejében meg golyóállómellény volt rajta. Felkel simán :) -
#3901 köszi -
#3900 1
most hétfőn inbdult a 2. ! -
#3899 sziasztok!
Eddig hány évad ment le? -
#3898 Így is mondhatjuk... :P
@alkess:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én is teljesen meg vagyok elégedve, végre kinyírták a harcsaszájút. :D -
#3897 Kell még ez a spoiler cucc? Már úgyis látta mindenki aki ide ír... -
#3896 sztem pedig pont jó, mindig a nyakukban fog loholni.
Bellicknél úgyis leszállt a köd, még gondolkodni se tud. -
#3895 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Na ma megnéztem a S02E01-t és mit kell mondjak nagyon tetszett. Szerintem méltó folytatása az első évadnak, csak az FBI ügynököt vették túl erősre. Kissé gyorsan fejtette a dolgokat. Veronicával meg jól elbántak...!
SZVSZ! -
#3894 egy primitív, bunkó embertől -.- -
#3893 Nehogy már elmenjen a kedved egy primitív hozzászólás miatt. :) -
mizso676 #3892 Próbálom értékelni a komment végi smiley-t és annak tükrében felfogni a hozzászólásodat. Egyébként volt már sokkal rosszabb szinkron is (lost, bsg..), szerintem ez egész tűrhető (jó) volt. Többet tényleg nem szólok, elment a kedvem. :( -
#3891 azert bunkoskodni nemkell...megoszlanak a velemenyek, ennyi, nemtobb -
#3890 és akkor mi a fasz van már megbocsáss ha több embernek nem tetszik? sorozat szinkron soha a büdös életben nem lesz olyan jó vagy jobb mint angolul, felirattal. miért zavar ennyire ha valaki nem fikázza le azonnal? én egyetertek mizsoval, kiejtes volt csak fos. -
#3889 de inkább nyugodtan tarthatod magad az eddigi szokásaidhoz.. szal inkább csak olvasgass.....több embernek nem tetszik a Retek klubos szinkron..erről ennyit -
mizso676 #3888 Nos...Elég ritkán írok (bármilyen) ebbe a fórumba, de rendszeres olvasója vagyok. Ennél ritkábban már csak tv-t nézek (RTL-klubot át kellett hangolnom tv-n, mert valamikor régen át tették egy másik sávra, és csak most jöttem rá :) ). Szóval belenéztem 1x01-be rtl-en, egész tűrhető volt a hang, tényleg csak kiejtés volt inkább gáz. Jó lesz ez, csak hírdessük továbbra is az igét :). Viszont 2x01 nagyon jó volt, bejött "amitől tartottam", kitűnően folytatták a sorozatot. Minden készítőnek egy bambit! Az überfikázóknak meg csak annyit: nem kötelező nézni. -
#3887 szóltam modiknak. -
Lyan Kyj #3886 én is ezt javasoltam, h ki kellene venni a címből.. -
#3885 valamit kene tenni, pl.:kivenni a topic cimebol "a szökes"-t es a gyk.:linket a masik topicra a banner ala. -
Paulie86 #3884 Akkor mostohatestvérek más nem lehet, 1 az anyjuk. Csak gondoltam megkérdezem -
#3883 talán mert csak az első részt láttad azért :S
neked való EZ a topik -
Paulie86 #3882 Hi, még csak az első részt láttam belőle. Na lenne valami, amit nem értek. Michael és a Lincoln testvérek, akkor a vezetéknevük hogyan lehet eltérő Scofield és Burrows, vagy csak az anyjuk ugyanaz, de akkor nem mostohatesók?
Ez valahogy nem áll össze -
Dzsozi007 #3881 KÖSZIKE