23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#17798 Bannernek? (saját)
-
#17797 Én Mádl Ferencre tippelek...:DDDD
-
#17796 ez a schwarzenegger, sztem :D -
#17795 Hát ha te abból az egytized másodperces elmosódott jelenetből, (ami mellesleg 100-szor inkább hasonlít Mahone-re.Már csak a haja miatt is, ami K-nak szinte nincs is, ugye) egyértelműen kiveszed Kellermant, akkor gratulálok.
-
Quantumleap #17794 En soha nem fizetnek munkakozvetitonek. Elobb megyek el feketezni napi fizetesert. -
#17793 2 hét és 2 óra pb kezdődik:D mostmár gyorsan eltelik ez a kevés idő:P -
#17792 Pl. ezt. -
#17791 Csomóan kimentek mert valaki munkát ígért nekik és át lettek verve. -
#17790 Blue Oyster Cult - Don't Fear the reaper "spanish version" csak nicns fenn sehol :( se youtube,se DC++,se google :S -
#17789 Éss nincs meg annak a neve valahol? XD -
#17788 akkor feldolgozásban szerepel benne:)
tv.com és heardontv.com is ezt írja -
#17787 hasonlit ra nagyon de nem ez az :( -
#17786 asszem
(Don't Fear) The Reaper-Blue Oyster Cult -
#17785 -
#17784 Valaki pls #17777 -
Quantumleap #17783 Vagy attol fugg, mit ertesz atveres alatt? -
Quantumleap #17782 Egyik sem. :D -
#17781 Nyaralsz, vagy egy vagy a sok átvert magyar munkavállalóból? -
#17780 szóval sikerült kijutni :)
am nem,nem küldted még üdvözleted ebben a topikban :D -
Quantumleap #17779 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha megolik Mahone feleseget, gondolom, Lincoln nyugodtabb lesz egy kicsit a tarsasagaban, mert egalnak erzi. Azert remelem, a gyereket nem olik meg, az eleg OZ-os lenne. -
Quantumleap #17778 Innen, Hollandiabol leginkabb ekezet nelkul tudok irni. Vagy ezen a topikon meg nem kuldtem innen udvozletemet? :D -
#17777 Sziasztok az lenne a kérdésem hogy az a 3. évad 8. epizódjában ( Bang & Burn) amikor lemegy az előző rész tartalmából.És mutatják a Sona-t alatta megy egy zene (gitár) az kéne nekem.Aki tudja a címét írja be pls.Nagoyn kéne! Előre is köszi! -
#17776 valaki készít egy új bannert? lassan aktuális lesz! -
#17775 Sziasztok! Úgy gondolom a sok baromkodás közben berakok valami valós információt is (amúgy a videóba a 18. másodpercnél az Mahone :P 1000%).
Szóval az első két rész tartalmát szeretném bemásolni és a főszereplők és mellékszereplők nevét is, aki nem akarja ne olvassa el, szerintem nem spoiler csak úgymond egy kis bevezető a Szökés 4. évadjához.
Ha már volt akkor elnézést kérek mindenkitől!
Prison Break: Scylla/Breaking & Entering
Negyedik évad, első és második epizód ( s04e01; s04e02 ).
Rövid tartalom: Michael hihetetlen dolgot tud meg Los Angelesben miközben Whistller-en és Gretchen-en akar bosszút állni Sara haláláért. Michael és Lincoln újra összekerülnek a bandával, mikor olyan ajánlatot kapnak egy Nemzetbiztonsági ügynöktől, amit nem utasíthatnak vissza. Mahone szörnyű veszteséget szenved, míg T-bag-et cserbenhagyják a szabadság felé vezető útja során a Prison Break 2 órás évadnyitójában (Scylla/Breaking & Entering), szeptember 1-jén a Fox-on. (8:00-10:00 PM ET/PT(PB-401/402) (TV-14 L, V)
Fószereplők: Dominic Purcell (Lincoln Burrows); Wentworth Miller (Michael Scofield); Sarah Wayne Callies (Dr. Sara Tancredi); Amaury Nolasco (Fernando Sucre; William Fichtner as Alexander Mahone; Robert Knepper as Theodore “T-Bag” Bagwell; Wade Williams as Brad Bellick; Jodi Lyn O’Keefe as Gretchen; Michael Rapaport as Don Self; Chris Vance as James Whistler; Danay Garcia as Sofia Lugo
Vendégszereplők: Marshall Allman (LJ Burrows); Cress Williams (Wyatt); Callie Thorne (Pam Mahone); Wilbur Fitzgerald (Bruce Bennett); Leon Russom (Pad Man); Crystal Mantecon (Sister Mary Francis); Rachel Leora (Theresa); Steve Tom (Tuxhorn); John Rosenfield as (Jason Lief)
Ebből kiderül, hogy már az első két részben benne lesz Sara, a második dolog ami kiderül, hogy Pad Man is benne lesz és nem utolsó sorban a titokzatos Jason Lief (tudjátok a titkos megfigyelési lapról, amit Májköl talált :D )
Akkor a találgatások kezdődhetnek :-) ki is ez a Jason Lief :D
-
Larvin #17774 Én csak azon röhögnék nagyot, hogyha annyi sok flém meg büntetőpont, meg ide-oda szúrkálás után tényleg visszahoznák :D
egyébként énszerintem is az Mahone -
#17773 az mahone -
#17772 jaja ez így elég vicces. bár lehet hogy meghalt (számomra megmagyarázhatatlan lenne, ha nem halt volna meg, volt pár tippem már, hogy hogyan oldaják meg a visszatérését), de úgy magyarázzák meg, hogy még van 2 élete, és megbosszúlják azt az egy élet veszteséget..
amúgymeg milyen lejtőn indulna el a sorozat? az S03 folyamán folyamatosan egy lejtőn volt 1-2 felfele ágazással, most hogy Sarah visszatér, eléggé meredek lett az a bizonyos lejtő, ha ha az ott tényleg Kellerman lesz, akkor itt a vége mindennek, a lejtő végéhez értünk, ahonnan nincs tovább :) -
#17771 mi van Sara mellével? :DD -
Quantumleap #17770 Szerintem ez igy amugy tenyleg tok gaz. "A bosszu most kezdodik", azt kozbe Sara meg se halt. -
Quantumleap #17769 Ne kiabalj el semmit! Meg szvsz ha Sara melle meg ezt is meglepnek, akkor az mar vegkepp lejtore rakna a sorozatot. -
#17768 visszatért Kellerman!!44 -
#17767 az máhón. -
#17766 a végén Sconak ezt Saráért kapja mondata eléggé gáz
úgysem lő le senkit kb... -
#17765 szerintem Mahone volt,de ha tudsz,csinálj róla egy képet,kíváncsivá tettél,és szerintem nem csak engem :) -
Quantumleap #17764 Szerintem nem o. -
huntofa #17763 nem a 17.ben , hanem a 18. mp-ben, a szemüveges fickó aki felemeli a rendőrségi szalagot -
huntofa #17762 állítsátok meg a 17. másodpercnél , a szemöveges fickó Kellerman! -
daydream #17761 Burrows fia nem látta, mert bekötötték a szemét vagy elfordította a fejét vagy becsukta a szemét vagy valami ilyesmi volt... -
daydream #17760 Ezt csak ő tudhatja, de szerintem nem. -
daydream #17759 Nem, nem csak bízom. Úgy magyarázták, hogy "nem az ő feje volt a dobozban". Tehát megtörtént Lincoln találkozása a doboz tartalmával, csak éppen nem az volt benne, amit ő annak hitt.
Meg Gretchen mondja is az egyik videóban, hogy - ide most kell SPOILER? Nem tudom, mert ahogy látom, senki nem teszi ki) - nem ölte meg Sara-t, csak kitalálta az egész történetet, és az egyik SPOILER-ből kiderül, hogy Lincoln egy tetemet látott.
Tehát ezekből következik nekem, hogy nem álmodott senki semmit! Ezt a megoldást a Dallas óta szerintem nem nagyon merik meglépni.