23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • kill3r21
    Jah ezer köszönet a Pb forditókirálynak Victornak...Respect
  • DöflingR
    pont most akartam linkelni :)

VICTORPICTOR: BIG RESPECT!
  • kill3r21
    Hamar meglett a felirat...hála az égnek :)
  • N o N a m e
    köszi!

S04E01 felirat by Victorpictor
  • Foxhound1980
    Puskán már van az elsőhöz felirat. Thx Victor
  • gabo91
    hát ha saraht visszahozták akkor kellermant is viszalehetne...

• N o N a m e
    lehet ha majd bevetik valahol...
  • passatgt
    Ember él, Rem él
  • Lpneo
    remélem visszatér Kellerman :)
  • N o N a m e
    de töltsük az időt valamivel :P
  • sztyui2
    Mind1, nézem a fórumot, és remélem majd linkeli(remélem ma) a feliratot.
    Addig úgyse nézem meg. Bár most belekezdtem angol felirattal az első részbe, de csak az összefoglalót:D
    Volt erőm kilépni a lejátszóból:D
  • zaki
    Mehetne a törlés&warn annak, aki felirattal kapcsolatban kérdez... Már rohadt unalmas, hogy minden 3. kérdés az, hogy mikor jön a felirat.... JÖN MAJD B+, MIT TÜRELMETLENKEDTEK?! Eddig aznap még kijött, most max másnapra meglesz, várjatok rá, attól ha 8x megkérdezitek nem lesz gyorsabban kész...
  • Robez84
    Ha már ennyit időt kibírtunk e nagyszerü sorozat várakozásával akkor ezt az 1 napot még bírjuk ki...Aki meg jól ért angolul annak meg Jóó.
    Holnap egyszerre 2 részt is megnézhetünk..Remélem!!NAGYON Várom már!
    Persze ha lesz ma este legalább az első résznek felirat akkor az már siker! Köszönjük szépen a filmkészítőknek és persze a feliratkészítőknek is!!! Üdv All!
  • gabo91
    nem vágom, de már a 3. évadért hajnalban keltem... ha lesz felirat természetesen újra megnézem...
  • N o N a m e
    Victorpictor dolgozik, csak munkaidő után fog neki az első résznek, BlaiSeCT pedig azt irta hogy 17 óra körül kezdi meg a 2. rész forditását.
  • DöflingR
    A REMÉNY HAL MEG UTOLJÁRA!
    AMÍG AZ EMBER ÉL, ADDÍG REMÉL!
  • DöflingR
    Remélem Victorpictor-nak ma semmi dolga se volt/van/lesz és akkor hamar megcsinálhatja nekünk a szupi fordítást :)
  • sztyui2
    sztem nem lesz. Én már kezdek belenyugodni, hogiy holnap lesz csak. Sejtettem, hogy a dupla adag, dupla annyi időt jelent szegény fordítóknak.
    De még így is minden respect az övék:D
  • Dave0092
    márvan angol felirat, szóval már nem olyan nehéz
  • DöflingR
    Jajj de felcsigáztál wazze:D Remélem ma estére lesz felirat :)

[Nem sürgetésből mondja! + Respect a fordítóknak :)]
  • N o N a m e
    Úhh.. megnéztem, megnéztem :P nem birtam ki :D de csak az első részt :D Angol felirattal a nagyját értettem, de magyarral is megnézem.. nem is 1x XD
  • N o N a m e
    én még ma este/éjjel megnézem felirattal :P
  • II Rocky II
    ha már több hónapot kibirtunk akkor 1-2 nap megse kottyan:D holnap estére jo pb-filmezés lessz azt csókolom :D
  • zsutyesz
  • kill3r21
    hát nézd meg...énis megnéztem...teljesen megérteni ráér holnap is :)
  • DJ BP
  • II Rocky II
    gondolom mert bevezető rész :D
    de ez spoiler volt :D
    na majd vki pls dobjon meg egy linkel ahol direct linket találhatok :)
    thx
  • zsutyesz
    várunk! nagyon! :)
  • Szolnokboy1
    Victorpictor szolgálati közleménye:

Bizonyára Ti is tudjátok már - hogyne tudnátok, hiszen rajongók vagytok, ráadásul ez az oldal minden apró PB-vel kapcsolatos infót megoszt veletek - hogy a negyedik évad első része dupla lesz, azaz 90 perces. Mivel ez dupla annyi fordítási munkát jelent, ezért segítséget kértem és kaptam a jól ismert és méltán népszerű fordítópárostól, név szerint Chetory-tól és BlaiSeCT-től. Az első dupla rész tehát az ő segítségükkel kerül fordításra, amit előre is köszönök nekik!

UPDATE: 2-án délelőtt nekem dolgom lesz, úgyhogy legkorábban délután vagy este tudom elkezdeni a részemet. Lelkileg mindenki készítse fel magát arra, hogy az "aznapi" feliratoknak valószínűleg vége, de gondolom aki eddig kitartott mellettem, az képes lesz várni egy kicsit.
  • N o N a m e
    mivel a 2 rész nem egyben van, és mivel Victorpictornak a feliratai a 3. évadhoz legtöbbször már fél 12kor megvoltak, igy szerintem hamarosan megkapjuk az első rész feliratát.
  • Scooby87
    a felirat mikorra várható?
  • Szolnokboy1
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    nekem nagyon bejön ez az olasz melós (vagy inkább Scofield's seven-ös) csapatmunka, jó, hogy így mindenki együtt van. az akciók még mindig neccesek, főleg ez a bejárónős-táskás dolog volt húzós. Whistler ennyi volt...WTF?? szegény Seeley. Az FBI-os arc rettentő idegesítő, a néger bérgyilkos viszont elég jól hozza, kicsit Kellermanös. na majd meglátjuk, nem lesz ez rossz sztem.
  • II Rocky II
    majd vki adjon már linket privátba ,mert nem találom sehol hogy tavaly honnan szedtem :)
  • kill3r21
    Bár T-BAG emberevése?????.....számomra kicsit túl lö a célon...hát meglátjuk... :)
  • kill3r21
    hát ez a premier, izgalmas , érdekes és furcsa volt! jó lesz ez...azthiszem :)
  • N o N a m e
    biztosan igen, régebben is volt.
  • zeus89
    a HD verzióhoz is lesz felirat? erre gondolok ... Prison.Break.S04E01.PROPER.720p.HDTV.x264-CTU, érdemes-e leszedjem ..
  • r4pt0r
    Hmm úgy néz ki Sco barátunk a halálán van, vagy csak kicsit beteg :D
  • r4pt0r
    Az semmi de 2 részt adtak le, jó volt mind2. :D
  • 0ppika

Prison.Break.S04E01.HDTV.XviD-LOL