23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#17974 Jah ezer köszönet a Pb forditókirálynak Victornak...Respect -
#17973 pont most akartam linkelni :)
VICTORPICTOR: BIG RESPECT! -
#17972 Hamar meglett a felirat...hála az égnek :) -
#17971 köszi!
S04E01 felirat by Victorpictor -
Foxhound1980 #17970 Puskán már van az elsőhöz felirat. Thx Victor -
#17969 hát ha saraht visszahozták akkor kellermant is viszalehetne...
-
#17968 lehet ha majd bevetik valahol... -
#17967 Ember él, Rem él -
Lpneo #17966 remélem visszatér Kellerman :) -
#17962 de töltsük az időt valamivel :P -
#17961 Mind1, nézem a fórumot, és remélem majd linkeli(remélem ma) a feliratot.
Addig úgyse nézem meg. Bár most belekezdtem angol felirattal az első részbe, de csak az összefoglalót:D
Volt erőm kilépni a lejátszóból:D -
#17960 Mehetne a törlés&warn annak, aki felirattal kapcsolatban kérdez... Már rohadt unalmas, hogy minden 3. kérdés az, hogy mikor jön a felirat.... JÖN MAJD B+, MIT TÜRELMETLENKEDTEK?! Eddig aznap még kijött, most max másnapra meglesz, várjatok rá, attól ha 8x megkérdezitek nem lesz gyorsabban kész... -
#17958 Ha már ennyit időt kibírtunk e nagyszerü sorozat várakozásával akkor ezt az 1 napot még bírjuk ki...Aki meg jól ért angolul annak meg Jóó.
Holnap egyszerre 2 részt is megnézhetünk..Remélem!!NAGYON Várom már!
Persze ha lesz ma este legalább az első résznek felirat akkor az már siker! Köszönjük szépen a filmkészítőknek és persze a feliratkészítőknek is!!! Üdv All! -
#17957 nem vágom, de már a 3. évadért hajnalban keltem... ha lesz felirat természetesen újra megnézem... -
#17956 Victorpictor dolgozik, csak munkaidő után fog neki az első résznek, BlaiSeCT pedig azt irta hogy 17 óra körül kezdi meg a 2. rész forditását. -
#17954 A REMÉNY HAL MEG UTOLJÁRA!
AMÍG AZ EMBER ÉL, ADDÍG REMÉL! -
#17953 Remélem Victorpictor-nak ma semmi dolga se volt/van/lesz és akkor hamar megcsinálhatja nekünk a szupi fordítást :) -
#17952 sztem nem lesz. Én már kezdek belenyugodni, hogiy holnap lesz csak. Sejtettem, hogy a dupla adag, dupla annyi időt jelent szegény fordítóknak.
De még így is minden respect az övék:D -
Dave0092 #17951 márvan angol felirat, szóval már nem olyan nehéz -
#17950 Jajj de felcsigáztál wazze:D Remélem ma estére lesz felirat :)
[Nem sürgetésből mondja! + Respect a fordítóknak :)] -
#17949 Úhh.. megnéztem, megnéztem :P nem birtam ki :D de csak az első részt :D Angol felirattal a nagyját értettem, de magyarral is megnézem.. nem is 1x XD -
#17948 én még ma este/éjjel megnézem felirattal :P -
#17947 ha már több hónapot kibirtunk akkor 1-2 nap megse kottyan:D holnap estére jo pb-filmezés lessz azt csókolom :D -
#17946 -
#17945 hát nézd meg...énis megnéztem...teljesen megérteni ráér holnap is :) -
DJ BP #17941 #17934 -
#17937 gondolom mert bevezető rész :D
de ez spoiler volt :D
na majd vki pls dobjon meg egy linkel ahol direct linket találhatok :)
thx -
#17936 várunk! nagyon! :) -
#17934 Victorpictor szolgálati közleménye:
Bizonyára Ti is tudjátok már - hogyne tudnátok, hiszen rajongók vagytok, ráadásul ez az oldal minden apró PB-vel kapcsolatos infót megoszt veletek - hogy a negyedik évad első része dupla lesz, azaz 90 perces. Mivel ez dupla annyi fordítási munkát jelent, ezért segítséget kértem és kaptam a jól ismert és méltán népszerű fordítópárostól, név szerint Chetory-tól és BlaiSeCT-től. Az első dupla rész tehát az ő segítségükkel kerül fordításra, amit előre is köszönök nekik!
UPDATE: 2-án délelőtt nekem dolgom lesz, úgyhogy legkorábban délután vagy este tudom elkezdeni a részemet. Lelkileg mindenki készítse fel magát arra, hogy az "aznapi" feliratoknak valószínűleg vége, de gondolom aki eddig kitartott mellettem, az képes lesz várni egy kicsit.
-
#17933 mivel a 2 rész nem egyben van, és mivel Victorpictornak a feliratai a 3. évadhoz legtöbbször már fél 12kor megvoltak, igy szerintem hamarosan megkapjuk az első rész feliratát. -
Scooby87 #17930 a felirat mikorra várható? -
#17929 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nekem nagyon bejön ez az olasz melós (vagy inkább Scofield's seven-ös) csapatmunka, jó, hogy így mindenki együtt van. az akciók még mindig neccesek, főleg ez a bejárónős-táskás dolog volt húzós. Whistler ennyi volt...WTF?? szegény Seeley. Az FBI-os arc rettentő idegesítő, a néger bérgyilkos viszont elég jól hozza, kicsit Kellermanös. na majd meglátjuk, nem lesz ez rossz sztem. -
#17928 majd vki adjon már linket privátba ,mert nem találom sehol hogy tavaly honnan szedtem :) -
#17926 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Bár T-BAG emberevése?????.....számomra kicsit túl lö a célon...hát meglátjuk... :) -
#17925 hát ez a premier, izgalmas , érdekes és furcsa volt! jó lesz ez...azthiszem :) -
#17924 biztosan igen, régebben is volt. -
#17923 a HD verzióhoz is lesz felirat? erre gondolok ... Prison.Break.S04E01.PROPER.720p.HDTV.x264-CTU, érdemes-e leszedjem .. -
r4pt0r #17922 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hmm úgy néz ki Sco barátunk a halálán van, vagy csak kicsit beteg :D -
r4pt0r #17921 Az semmi de 2 részt adtak le, jó volt mind2. :D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Prison.Break.S04E01.HDTV.XviD-LOL