Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

desigo
ne szidd Lincet !
Timbo
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nézzed csak azt a fasz whistlered xd majd nem lesz már oyan cuki, "eyecandy" urram xd

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

N o N a m e
Remélem lesz max 2 hónap szünet aztán lenyomank még 10 rész és szeptemberben jön a 4. évad. Ennnyi szabadságot nem szabad kapjanak a szinészek! mit csinállnak majd a szünet alatt? Elunják az életüket 😄
Szerintem Michael most bekeményít és kinyír mindenkit aki a Cég-nek dolgozik.Érdekes lesz a következõ rész(ek),remélem azok is ilyen jók lesznek,Sucre-t meg sajnálom 😞,de szerintem Michael ki fogja hozni õt valahogyan.

elkezdtem nézni,DE:

köcsög Linc rúgdossa Whistlert, megöl a guta, egy barom!
I.C.ram
Szerintem ez nem volt az évadutolsó része. Van még hátra 11 rész az évadból. Több mint elég, hogy befejezzék a sorozatot. Most csak pihi van.
Egyszerûen irtó szar volt az utcsó rész!

az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?

Fyrex
figyeljétek meg, következõ évadban majd befelé kell törnie nem ki xDDD

Avanti Crociati!

Rockynhooo
1 évad börtön
1 évad menekülés
1 évad börtön
1 évad menekülés
1 évad börtön
... 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

II Rocky II
beiszpasznaa!! és onnan megint megszökne???:S lol...de akkor is megnézném,de annak nem örülnék.ha netán a 4.évad után lenne 5.évad is vagy 6.dik akkor remélem már nem a prison break neve lenne hanem vmi alcimmel vmi más és akkor az nem is lenne rossz.

24 - Exile -Nov.23

Rockynhooo
Májkül bekerül majd egy 3. börtönbe xDDDDD

Bandee1987
Pb 3. évad értékelés

Hát ölég unalmas volt az eleje, aztán szépen lassan kezdett a tempó és az izgalom fokozódni, úgyhogy nem volt rossz évad, de az elsõ kettõ mindenképp jobb volt. Remek 4. évadot lehet ebbõl csinálni, jó lesz nézni Májkül bosszúhadjáratát 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

ForzaInter
Bellicket meg mindenki eltemette itt, erre semmi baja nem volt:d

Yo, Bitch!

ForzaInter
Mahonnak nagyon kapóra jött ez az egész, mert így full tuti biztonságban van, ujra cégnk dolgozik... tehát ujra nagygeci lett😄Asdsa
azér kiváncsi leszek mi lesz a Sona-ban ebbõl a nagy egyenlõségbõl..

Yo, Bitch!

zaki
jah, modta, hogy új életet kezd, de hát vhol el kell kezdeni a pénzgyûjtést... Haza nem nagyon mehet, rögtön életfogytiglant kapna :S Csak a pénz miatt csinálja, ha lesz 4. biztos vagyok benne, hogy meg fogja magát gondolni elõbb-utóbb...

II Rocky II
megalapozza.😄

24 - Exile -Nov.23

ForzaInter
lesz 4. évad, így nem zárhatják le a sorozatot, nem egy tipikus évadzáró volt, látszik hogy ez nem volt bekalkulálva, szeptembertõl jöhet a 4. évad, Kellermannal😛

Yo, Bitch!

gabo91
ja t-bag mekkora király lett bent, jól össze hozza a dolgait. Mahone... hát igen látszik hogy csak a pénz érdeklni, pedig milyen szöveget lenyomot ha kimegy akkor gyerek meg asszonyság aztán elmennek jó messzire most meg...

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

zaki
"szóval Scofield mikor kinyitotta a táskát, és megtalálta benne azokat a megfigyelési aktákat ... eszembe jutott, hogy a cég evvel foglalkozhat, embereket figyel meg ... (kész LOST) 😄 ... emlékeztek a 2. évad utolsó részére mikor az egyik ember a cégtõl mondta a tábornoknak, hogy Scofiled a Sonába van és meg fog szökni, erre a Tábornok azt mondta, hogy ezt is várjuk tõle ... szóval szerintem Scofiled is egy ilyen megfigyelt volt ..."

#16560-ba ezt írtam én is. valszeg azok az akták a tábornok által megfigyelt emberek, de ezt sem tudták megmagyarázni. Ezért kellene a 4. évad, hogy pont kerüljön az i végére, sok a megválaszolatlan kérdés (mondjuk huszada a Lostnak... xD).

ForzaInter
lecherot sajnáltam, sztem jó karakter volt, csíptem, de meghalt:S Mahonet megszerettem sonában, de mosmár meignt utaláom, azhittem bárban, Kellerman fog jönni:d de nem:S remélem látjuk 4. évadban, Kellerman él!😄 T-Bag meg a legjobb:-))

Yo, Bitch!

I.C.ram
Kérdés, hogy akkor hogyan fog majd bosszútállni. Nem nagyon tud ártani ezeknek az embereknek azon kívül, hogy megöli õket, azt meg ugye nem nagyon fogja megtenni.
Fido4life
de majd fog, ebben az évadban is megtette volna, ha nem lett volna sztrájk..

cement
en is eszre vettem de az nem lecso, ket olyan inges ember is all ott ha jobban megnezed es mind2 nigger, hasonlitanak de nem lecso

respect to the man in the ice cream van

II Rocky II
hunbasser: ki feljetette el a spoiler tagot??? sztem msot senki nem irt oeat ami spoilernek számit.😄 na mnd1..
amikor a puskát susanra fogta akkor is lehetett látni hogy remeg a szeme,szal nem képes gyilkolni.

24 - Exile -Nov.23

zeus89
spoiler forever !!! ...

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

zeus89
köszi <#eljen>

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

hunbasser
ja,durva...
Sco átmegy gyilkológépbe >😉

ReaL MaDRid x siempre

zeus89
szóval Scofield mikor kinyitotta a táskát, és megtalálta benne azokat a megfigyelési aktákat ... eszembe jutott, hogy a cég evvel foglalkozhat, embereket figyel meg ... (kész LOST) 😄 ... emlékeztek a 2. évad utolsó részére mikor az egyik ember a cégtõl mondta a tábornoknak, hogy Scofiled a Sonába van és meg fog szökni, erre a Tábornok azt mondta, hogy ezt is várjuk tõle ... szóval szerintem Scofiled is egy ilyen megfigyelt volt ... hát nem sokat tudtunk meg maga a Cégrõl, meg, hogy kicsoda a cégnél Whistler ... meg hát ez a Mahone .... hogy mikor beszélte meg Whistlerel mikor találkoznak én nem tudom ...

I.C.ram
Amikor a szökést tervelték, akkor elég soka dumáltak Mahone-val, gondolom ekkor ejtették meg a témát, hogy esetleg pénzhet juthatna. Találkozó meg le volt zsírozva elõlre, mert Mahone állandóan az idõt nézte a Bank oldalán, hogy mikor jön már Whistler, akinek ugye akadt egy kis gondja a múzeumnál, ezért késett.

Gretchen meg azért gyenge láncszem, mert magára dühítette Scofieldet, és emiatt Scofield végig üldözni fogja õket, amíg bosszút nem áll
Rockynhooo
Sucrerol annak kellett vna az uccso képnek lennie ahogy feskszik a tengerparton egy nyugágyba koktéllal a kezében és Mari készülõdik rávetni magát, ehelyett Sona.. szép 😄

hunbasser
ja,ezen én is mosolyogtam 😊 de nem magán a poénon,hanem azon,hogy Sucre már félholt,de még akkor is poénkodik 😄DD elsõ évadban meg még mekkora egy fosos kis vinnyogó gyerek volt már... [/spoiler

ReaL MaDRid x siempre

zeus89
engem ... most megint leirhatom XD

hunbasser
kit löktem ki? 😊

ReaL MaDRid x siempre

Fido4life
"- Tudod már az elsõ napon sejtettem, hogy valami nem stimmel veled. Azt hiszem rögtön kiszúrok egy börtöntölteléket.
- Esélyed van a hónap dolgozója címre"
<#hehe><#hehe>

hunbasser
sokan elfelejtették megint a spoiler tageket...

szóval,lehet,hogy az lesz,amit mondtam.de nem kamuzott T-Bag,csak gondolom,hogy még halála elõtt kimentek lecsóval a csajhoz,és akkor onnan vághatta a csaj,hogy vmi történt lecsóval...és a t-bag ugye még beszélni akart vele négyszemközt.csak az a baj,hogy ott baszták el,hogy megcserélték a jeleneteket.vagy szándékosan(és akkor azt hitték,hogy majd biztos nem fogjuk észrevenni lecsót) vagy véletlenül

ReaL MaDRid x siempre

gabo91
szvsz az is lehet, hogy már felvették nem akartak vele újra szarakodni igy csak a hangot cserélték le...
mind1 igyis ugyis gáz a dolog,
azért abban egyérthetünk, hogy elsõ évadban ilyen nem fordult elõ...
voltak ott is apró bakik.
(pl, mikor lincolnt álmában kicibálják hogy viszik a székbe következõ pillanatban meg a folyoson sétál bakancsban...)
de ez annál is durvább dolog és itt látszik hogy ha egyszer megbomlik a rend akkor hiába minden nehéz visszacsinálni a dolgokat.
Ha egyszer elvesztik a nézõket akkor nehézlessz visszaszerezni õket, szóval úgy iparkodjanak.

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

zeus89
valaki elmondaná nekem a Mahone részt, mert nem értem egyátalán, hogy honnan tudta Whistler, hól van Mahone, meg nem értettem azt a Sara dumát se, hogy miért lenne Gretchen gyenge szál, ki a faxom az a Whistler .... és a cég mit is akar Mahoneal .... pfff mennyi kérdés ... tuti lesz 4. évad ... Aki tud válaszoljon arra a pár kérdésre ...

PyRex
oké, túl van tárgyalva, nem fogok értelmetlen dolgokról vitázni. Amikor a csaj (aki egyértelmûen szerette is Lechero-t nagon) remegõ szemmel kérdezi angolul, hogy "Is he... really..." akkor valószínû nem arra gondol, hogy Lechero éppen szoláriumban van... ^^

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

I.C.ram
Áh a jobboldalin már látszik, hogy nem õ, de Leecherõt egy 1000 fõs tömegbõl rögtön kiszúrnám 😄
gabo91

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

I.C.ram
Jóvanna 😛
Nem sûrün jártam ide, az is meglepett, hogy Leecherot nem látták sokan, gondoltam ezzel is bepróbálkozom 😛
gabo91
amugy mostanság igen rászoktak arra hogy valamelyik karakterbõl láthatjuk a dolgokat, pl. mikor sucre fetreng akkor duplán látunk meg homályosan, vagy mkor mahone haluzik akkor láthattuk áldozatait stb.
itt most t-bag szemével láthattuk a dolgokat, és õ oda haluzta lecherot 😄

persze ez csak poén

gabo91
#16612: melléd állok 😊

szvsz nézd meg újra mielött kötekedsz, senkisem mondott olyant hogy halott...
csak belekezdett vmibe a csaj és ... lett a vége a dolgoknak, de senkisem jelentette ki hogy halott
akár az is lehetne hogy lechero... szoval õ egy barom? igen az

és tényleg a sztrájk kavart be a dolgokba.
Ha megnézzük a másik két évad záró részének végét akkor van valami vége, pl. elment a repülõ állank a semmi közepén a zsaruk jönnek, vagy bentvannak a sona-ban...
itt pedig...
itt olyan mintha vége lenne, de nem irták ki hogy "game over" jópár elvaratlan szál van még hátra, néhányra odahánytak valamit, aztán vagy jó vagy nem jó.
Ha csak az utolsó képkockát nézed akkor itt a vége nem lessz semmi se már, de ha két percel a vége elött nézed akkor ott az irat ...
szoval vagy folytassák, vagy nem, igyis ugyis buta vége van, sajna a rohadt sztrájk bekevert...

és ez meg megint csak a pénzrõl szól, ha meg is egyeznek valahogy akkor sem lessz a régi már 😞

zeus89
Te szentséges jó Ég mekkora résssszzz pffff

Fyrex
nem.soha.

Avanti Crociati!

II Rocky II
hééé boss.😄
a feliratok.hu -linkjét javitsd hogy jo legyen.
erre--->feliratok.ircbot.hu
(javitás by akky)

24 - Exile -Nov.23

sweech
nekem is kiverte a szemem, pedig nem szoktam észrevenni bakikat

I.C.ram
Azt láttátok amúgy, hogy imdbn stáblistában ott van Kellerman is ebben az epizódban? 😄
SG rock
Szerintem ismét jó rész volt ! Hülyeség lenne így lezárni, legyen vége ennek az évadnak rendesen és legyen 4. évad is!

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

I.C.ram
Mintha lett volna mégegy rész, ahol kint járt a "társalgó"ban, de szerintem ez lényegtelen. Hát, ha nem is õ az, akkor is tuti rengeteg embernek feltünt, hiszen itt sem én voltam az egyetlen. Hátha majd kiírják imdb-n a bakik szekcióban 😊