Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Jah, a zene már engem is kikészített fél perc után... 😄 Én is vmi nagyon nagy durranást vártam, de nem jött. A bárban is csak egy kis pukkanás volt, nem nagyon lepõdtam meg Whistleren... Inkább Mahone-on... <#levele> Pedig már megkedveltem.

PyRex
A végén kurva vontatott volt a 3 perces zene. Vártam a nagy csattanót és SEMMI. Vártam, hogy Kellerman bejön a képbe, mittudomén: Hello, Michael...

loooooool, és nem 😞

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

II Rocky II
azon én is meglepõdtem mikor Sco ráfogja a fegyvert Susanra a távolbol meg susan kocsiját lövik a rendõrõk,,ennyi erõvel Sco-t is lõniük kellett volna mert hát pisztoly volt a kezében...na mind1.A bárban meglepõdtem hogy Whistler volt ott.Én nem vártam Kellermant.Amugy meg tudtuk eddig is hogy mi lessz a 4.évadban...megkeresi Sco a cég embereit és elintézi õket.
Bár ebben az évadban vártam volna hogy megtudjuk kiis az a kopasz ürge,de sajnos nem tudtuk meg😞(((
jó rész volt egyébként,de a végén hosszaltam a zenét.😄
T-bag meg "usztija""uszitani" foja a népet és lázadás fog kitörni,és megfognak szökni...Sucre megfog menekülni...érdekes lesz még a Sonai szál is,nem fog az annyiba maradni énszerintem.

24 - Exile -Nov.23

PyRex
DETTÓ 😊))))))))

gabo91
Érdekes rész volt, végülis jó, de mint zárórsz ... nem ezt vártam én se.
rengeteg a megválaszolatlan kérdés még, szóval jólenne ha készülnének majd további epizódok.

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

zaki
Olvasd el már mégegyszer mit írtam... 😛
Amúgy a tábornokról 2 kép, már nem hagyom, hogy kárba vesszen... 😛

Rockynhooo
Tényleg észrevehetõ ,hogy nem ezt a részt szánták évadzárónak... de azért tetszett! a bárban én is Kellermant vártam 😄 de hát mondtam én hogy mekhalt xD! Mahone gondolom akkor mostantol a cég embere lesz. Amúgy számomra szomorú volt ez a rész, rossz volt látni ,hogy a hõs szerelmes ártatlan Sucre bekerül a börtönbe és romokba az élete, pont neki nem kellett vna szívnia és szívta a legnagyobbat :S neki más szerepet szántam volna, és ami a legrosszabb ,hogy a kintiek nem is tudják ,hogy bent van!

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

cement
te ennyire sügér vagy?
1. nem az a csávó kopasz aki (lehet hogy) egy másik, a cég által megfigyelt szemény mint scofield, hanem az a tábornok féle csávó aki anno a 2. évad végén Kim-nek dirigált, és alig beszélt.
2. Zakinak azzal volt baja hogy be volt harangozva hogy valaki visszatér, erre hittük kellermant, ehelyett csak sararol lehetett egy rovid kepsort csak, senki nem tert vissza

érted már?

respect to the man in the ice cream van

ja és azt sem értem miért volt azzal baj, hogy Sararól beszúrták azt az 5mpet, végülis ez azért kellett, hogy megalapozzák Michael bosszú hadjáratát, és hogy megértsük miért akarja mindezt még megtenni és nem a homokos parton sütkérezni.
Hello, milyen szuperintelligens kopasz csávóról írsz?, ilyenre nem emlékszem. felvilágosítanál...........?,???
desigo
jah én is õt vártam a bárban 😊))))
zaki
Hát ez elég béna vég volt szvsz. Mikor Sco ráfogja a csúzlit Grécsenre, annyira fos volt... Nyílt utcán ráfogja a stukkert, és csak úgy megy tovább, hogy senki nem veszi õt észre lol... Le kellett volna lõnia gec!be, oszt annyi... Legalább van mirõl szólnia a 4. évadnak. Mahone engem is meglepett, ezek után gusztustalan, amit tesz. És hol az a visszatérõ szereplõ? Sara, aki flashbackben feltûnt 5mp-re? Na ne röhögtessenek már... Ha lesz 4. évad, akkor a Sona-t már ki érdekli? Mert a történetben már nem lesz kulcsszerepe, az tuti, max a könyv miatt lehet még, amiben fingom sincs mi lehet, hogy olyan fontos... Meg kinek az aktája lehetett Wistler tatyójában? Egy másik a tábornok által (2. évad vége, kopasz faszi) megfigyelt szupertehetséges és intelligens tag, mint Sco? Én többet vártam, bár biztos betett a sztrájk nagyon ennek a sorozatnak (is). Whistlerrõl meg tudta mindenki, hogy nem csak egy halász. At hittem, hogy Kellerman jön majd a bárban... xD De nem jött, pedig azt vártam mikor bukkan fel... 😄DDDD

PyRex
jaja, amikor linc leütötte a kis ge*it, az nekem is tetszett, én kicsit jobban agyonvertem volna a rohadékját. 😊

t-bag párnacsatázott - LOOOOOOOOOL

Attila8805
Jó rész volt.
Kíváncsi vagyok hogy most akkor fojtatás lesz vagy új évad?

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

desigo
Komoly rész volt nagyon <#worship>

Whistler bizonyította,hogy egy tetû... Tetszett amikor Lnic rárúgott...az nagyon jól esett!
Már már mindenki boldog csak pont Scot nem várta senki 😞
Bellick,hogy remegett már miközben Tbag párnacsatázott😊
Fernando is jobb véget érdemelt volna !!!

Sofiának ariak volt a mosolya a kórházi ágyon...

Mahone volt a legnagyobb meglepetés nekem.Nem hittem volna,hogy becsicskul.

Ja és Kellerman a rákba se volt ...
PyRex
megmondom õszintén, hogy sokkal többet vártam volna ettõl a résztõl. nem jött be az sem, hogy "egy nem várt régi szereplõ feltûnik". aztán lechero halála, t-bag hatalomátvétele is egyértelmû volt. látszik, hogy nem ezt tervezték eredetileg évadzáró epizódnak...

whistlerrõl eddig is tudtuk, hogy a rossz oldalon áll, és nem egy szegény ártatlan halász. mahone kicsit meglepett, vajon mit ajánlhattak neki?

ja és hol maradt kellerman??? 😊))))))

Én megmondtam...

Mostmár Spoiler!
13718. hozzászólás

PSN ID: Lord_Mortanius

cement
váááá kemény rész volt, 4. évad a revenge. je, Michael is on Killing Spreeeeeeeeeeee.............

II Rocky II
kérdés 10.12 elõtt vagy után?😄

24 - Exile -Nov.23

desigo
hát ez most gyorsan elkészült
thx érte...
precision
ja már megleltem én is, kirakták a fõoldalra a linket már...eddig nem volt kint

Bazinga!

N o N a m e
precision
link

onnan kopiztam a szöveget de lehet vak vagyok, de nem látok letöltési linket

Bazinga!

Tudtommal a szokesfan.hu.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

precision
Victorpictor: "A felirat elkészült, a szokott helyrõl letölthetõ, jó szórakozást!"

Ez a szokott hely a hosszupuska? Mert az nem megy... honnan lehetne magyar subot leszedni akkor?

Bazinga!

Köszönöm már nem kell.

Haliho!

Privátban tud adni valaki egy dirkt linket?

Köszi.

Victor1103
Jó rész volt.Nekem tetszett.Szerencsére sok minden összegyûlt ahhoz,hogy legyen 4.évad.Mindenki azt mondja hogy csak húzzák-halasszák de nekem még mindig nem az jön le mert a történet mindig tud újat felvonultatni.

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

cement
nekem 1 ora es lennvan torrentrol, ejjao

N o N a m e
igen

Megnéztem. Jó volt. Kár hogy még nincsen felirat hozzá mert sok mindent nem értettem belõle, de a képek alapján következtettem. Sucre-val megásatják a sirat, majd kényszeritik hogy feküdjön bele. Mikor már teljesen befedné a homok, megérkezik a börtön igazgató és megmenti, majd bezárják Sonaba. Lecherot megöli T-Bag, és a börönbe egyenlõséget hirdet ki. Kellermanra semmiféle utalás nincs a részben. A fõszereplõkkel kapcsolatban nem irok semmit, legyen meglepetés. Biztos hogy lesz 4. évad.
desigo
de most komolyan
a mai az évadzáró rész ? <#rinya>
N o N a m e
én is örülnék neki, mert fél egytõl suli van nekem és délelõtt meg tudnám nézni 😊
II Rocky II
sztem bemutatják hogy hogyan intézték el anno a kocsiban...(és meghalt vagy hogyan szökött ki aztán...) ennyi semmit több.de biztos kiderül holnap...felirat meg nem lenne rossz ha viktorpictor rekordot döntene....és mondjuk 10.00 ra meglenne😄DD(nem sürgetés,nehogy leszoljatok😊

24 - Exile -Nov.23

úhhh
az érdekes lenne

N o N a m e
Tudjuk. Reméljük.
Az imdb szerint a S3E13-ban (azaz ma) tér vissza Kellerman!

az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?

Hello! Nem tudjátok neten nem lehet vhol fogni a fox csatornát?
II Rocky II
azt nem figyeltem..de am nem irtam,de nem csak a szökésre gondoltam,hanem pl terminator és egyéb filmek felirataira.😊) mert hát régebben igy cselekdtem ha felirat után akartam járni.
pb topic->egyik linkre klikk-> keresésbe beirtam😄

24 - Exile -Nov.23

hunbasser
a szokesfan.hu miért nem jó neked? az mûködik,ráadásul oda kerül fel legelõször...

ReaL MaDRid x siempre

II Rocky II
pff.feliratot hol nézzünk majd holnap? mert se a hosszupuska,se pedig a feliratok nem mükszik:SSS

szerk:
kerestem és találtam két oldalt így gyorsba.😄
egyik és másik
ui:esetleg ezt a két linket kilehetne tenni a bannerba,esetleges késõbbi kérdések elkerülése érdekében.(a direkt link bármely epizodhoz... meg törölni mert sztem már rájöttek hogy nem lehet.😄

24 - Exile -Nov.23

II Rocky II
ezzel csak egyet lehet érteni...már én is irtam ehhez hasonlot még anno...
holnap utolsó rész..kíváncsi vagyok mivel zárják le,na és aztán hónapokig mi fog itt folyni...<#rolleyes>

24 - Exile -Nov.23

Herr Lehrer
így van, holnap reggel minden kiderül addig kár ezen veszekedni

Your suffers will be legendary even in hell!

Tudom, én mondtam, hogy keddig nem szólok ide hozzá Kellermannal kapcsolatban, de azért mégis javasolnám, hogy szerintem hagyjuk a találgatásokat, hogy teljes valójában, flashbackben, vagy agyzabáló zombiként tér-e vissza, vagy esetleg nem is tér vissza egyáltalán, hátha csak kamu az imdb-s info, stb. Holnap úgyis kiderül.
tommyg
na most megmondom, ha visszatér esküszöm magam alá rondítok 2x

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Herr Lehrer
😄D

tommyg
ennyi 😊

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

tommyg

Herr Lehrer

Már nincs ott.
tommyg
igen csakhogy Kellerman a Prison Break-be szerepel(t)