Prison Break (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
loooooool, és nem 😞
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Bár ebben az évadban vártam volna hogy megtudjuk kiis az a kopasz ürge,de sajnos nem tudtuk meg😞(((
jó rész volt egyébként,de a végén hosszaltam a zenét.😄
T-bag meg "usztija""uszitani" foja a népet és lázadás fog kitörni,és megfognak szökni...Sucre megfog menekülni...érdekes lesz még a Sonai szál is,nem fog az annyiba maradni énszerintem.
24 - Exile -Nov.23
rengeteg a megválaszolatlan kérdés még, szóval jólenne ha készülnének majd további epizódok.
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Amúgy a tábornokról 2 kép, már nem hagyom, hogy kárba vesszen... 😛
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
2. Zakinak azzal volt baja hogy be volt harangozva hogy valaki visszatér, erre hittük kellermant, ehelyett csak sararol lehetett egy rovid kepsort csak, senki nem tert vissza
érted már?
respect to the man in the ice cream van
t-bag párnacsatázott - LOOOOOOOOOL
Kíváncsi vagyok hogy most akkor fojtatás lesz vagy új évad?
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Már már mindenki boldog csak pont Scot nem várta senki 😞
Bellick,hogy remegett már miközben Tbag párnacsatázott😊
Fernando is jobb véget érdemelt volna !!!
Sofiának ariak volt a mosolya a kórházi ágyon...
Mahone volt a legnagyobb meglepetés nekem.Nem hittem volna,hogy becsicskul.
Ja és Kellerman a rákba se volt ...
whistlerrõl eddig is tudtuk, hogy a rossz oldalon áll, és nem egy szegény ártatlan halász. mahone kicsit meglepett, vajon mit ajánlhattak neki?
ja és hol maradt kellerman??? 😊))))))
PSN ID: Lord_Mortanius
respect to the man in the ice cream van
Bazinga!
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Ez a szokott hely a hosszupuska? Mert az nem megy... honnan lehetne magyar subot leszedni akkor?
Bazinga!
Privátban tud adni valaki egy dirkt linket?
Köszi.
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
24 - Exile -Nov.23
az érdekes lenne
az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?
pb topic->egyik linkre klikk-> keresésbe beirtam😄
24 - Exile -Nov.23
ReaL MaDRid x siempre
szerk:
kerestem és találtam két oldalt így gyorsba.😄
egyik és másik
ui:esetleg ezt a két linket kilehetne tenni a bannerba,esetleges késõbbi kérdések elkerülése érdekében.(a direkt link bármely epizodhoz... meg törölni mert sztem már rájöttek hogy nem lehet.😄
24 - Exile -Nov.23
holnap utolsó rész..kíváncsi vagyok mivel zárják le,na és aztán hónapokig mi fog itt folyni...<#rolleyes>#rolleyes>
24 - Exile -Nov.23
Your suffers will be legendary even in hell!
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit