GTR 2 - FIA GT Racing Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azért skinekben világbajnok a SimBin ....
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Csak programozást, meg számítógépismeretet , ilyeneket....<#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
Én ha meg is veszem majd ha lemegy az ára és kipróbáltam a warez/demot verziót.
És az én hozzászólásommal egy "kis ideig" hibernáljuk a warez témáju hsz.-eket!
És most beszélgessünk a gémrõl......
Mindegy nem megyek bele egy warez/eredeti játék partalan vitába.
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Bár az GTR 1 is Securom lett volna.
De azért holnap a demo hatása után Én is meggondolom h bolt vagy wana...
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Volt már autós játék amit nem vettél meg ...? 😉))
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Forrás
Mar nem emlekszem pontosan a GTR kiadasi sorrendjere, de valahogy tipikus volt: Nemet+Benelux, Francia, Angol, Kelet-Europa, Amcsi. 😊))
A GTR mikor megjelent, verhetetlen volt minden fórumon, aztán jöttek a negatívumok... így utólag örülök, hogy nem vettem meg, pedig ha kapásból megjelent volna elsõk között veszem meg.
Általában az ilyen "hirtelen felindulásból" vett játékokat megbánok 😊
De mivel szinte csk rF-el játszom, életemben nem mentem még igazi , kasztni túraautó versenyt mert nincs ilyen rFactorhoz ! 😊))
Szal végre megtom milyen egy Porscheval Ferrarik ,Listerek , BMW-ék stb ellen menni ! <#idiota>#idiota>
A GTR nem volt azert annyira szar, csak nagyon jot, vagy inkabb nagyon pontosat akartak, nem vettek figyelembe a fizikai engine hianyossagait, nem kototttek kompromisszumokat, igy olyan lett, amilyen😉)))
A GTL meg valoban jo lett, ott mar tuningolgattak egy keveset, ami nem ment a vezetesi elmeny es a verseny rovasara.
A GTR szar volt azt tudom, de a GTL-t nem kell szégyelniük, gondolom ebben egyetértünk, fõleg , hogy az még a régi fizikai-motor...Ahoz képest meg egyenesen csoda amit kiadtak ! Persze anno a GTR és a GTL demoja is elég gáz volt ...<#idiota>#idiota>
"...miért ne lenne viszonylag teljes a demo,...": Uzleti fogasbol😉 A GTR soskaknak nem tetszett, legalabb is huzamosabb hasznalat utan elojottek a problemak, igy egyszerubb ha ismet vakitanak egyett az uj dolgokkal, de az igazi tesztet a kivancsisagra bizzak es a veglegesre😉))
De lehet, hogy csak azert gondolom igy, mert a SimBin az utobbi idoben kompromitalta magat😉))))
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
A GTR2 azért elég ütõs lesz, már nem a csilli-villi dolgokra gondolok, hanem a fizikára..GTR-t nem szerettem de GTL-el már nagyon-nagyot alkottak a fiúk !
Plusz kicsit nehezebb átírni a dolgokat, így talán végre nem lesz egy autónak 50 féle , egyedi fizikája izlés szerint 😊)))
Plusz lesz honnan hangot lopni !
Amúgy nem értem miért ne lenne viszonylag teljes a demo, a videok alapján azért elég jól egyben van már .
- csak arkadban, vagy konnyebb fokozatban jatszhato majd,
- nem lesznek benne az uj dolgok (napszak, idojaras, stb.)
- idokorlatos lesz
- stb.😉
Amugy a vegleges szinte egyertelmu volt hogy csak szeptember es/vagy annak vege, nyaron nem eri meg jatekot kiadni😉 De ez sem szamit majd sokat, ha nalunk ismet 6 honap kesessel jelenik meg😄DD