GTR 2 - FIA GT Racing Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Allitottam a monitor fenyerejen, de meg mindig sotet a lambo cockpit! Vga driver csere is volt!
Boxster
Mar meg vagyok kicsit kavarva, 'felepitesileg' most vegulis hova is tartozik
ez a GTR2?
- Eredetileg ugy tudtam hogy az rFactor engine-re epul
- Viszont olvastam nemreg egy hozzaszolasnal hogy a GTL-es engine forraskodjat vettek meg
- Nem ertek a MAS-hoz meg hasonlokhoz, de ezen teren meg allitolag GTR-re hasonlit?

1. Most akkor vegulis kepessegek teren mire lehet majd szamitani?
2. Eler(het)i az rFactor-t fizika stb teren?
3. Es bovitmenyek szempotjabol mi lehet majd a legjobb alapanyag, honnan varhatok konverziok? Meglevo rFactor, GTR, vagy pedig GTL palyak?

Eleg sok kerdes felgyulemlett 😊

vmiért nálam a fékpedál (logitech momo racing) érzékelésével gondok vannak: ugrál, kihagy, pluszba rádob féket. hirtelen megijedtem, mert hallottam arról, hogy logitech pedáljai elég silányak és hamar feladják a küzdelmet. ráteszteltem rfactorban, gtr1-ben, gtl-ben, de ott tökkéletes.

Nalam is ez volt, en is beszartam <#vigyor>, de egyszer-ketszer ujradefinialtam az iranyitast (azaz ujra beallitottam a gaz es fek tengelyeit) oszt egyszercsak eltunt ez az effekt... <#nemtudom>
És mi a lényeg?
A demo-ban miért a Barcelona-i pálya van? A 2004-es szezonban nem szerepelt ez a pálya.

FIA GT Championship Calendar

2004 Calendar
Rounds Date Country Circuit
1 28/03/2004 ITA Italy Monza
2 18/04/2004 ESP Spain Valencia
3 02/05/2004 FRA France Magny-Cours
4 16/05/2004 GER Germany Hockenheim
5 30/05/2004 CZE Czech Republic Brno
6 27/06/2004 GBR Great Britain Donington
7 01/08/2004 BEL Belgium Spa-Francorchamps
8 05/09/2004 ITA Italy Imola
9 19/09/2004 GER Germany Oschersleben
10 08/10/2004 UAE United Arab Emirates Dubaï
11 14/11/2004 CHN China Zhuhai
webibebi
megjelent ez?vagy csak fog?

msn:[email protected] bárki felvehet

lac coo
Gondolom lázasan írod az új RFM-et 😊)))))<#worship><#worship>

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
Nem SF..

De gondolom kerül bele egy két finomság mint a mentés védelem ... meg ilyenek 😊)))

Bocs nem akarom elrontani a jókedvet,de ugye ez nem starforce-os lesz,vagy igen??

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

lac coo
Ami tetszik : 200 %-os törés
pszihopata AI 😊))
hangok ( visszaváltások hihetelenek )
a kerékvetõ durván kerékvetõ !!!! Ez 10 pont !
a kavicságy kavicságy , vágások kizárva 😊))

Ami nem: FFB nálam elég gagyi ( de lehet csak bele kell túrni PRL-ben)

Hát Lupo-t nem veri 😊)))) De nagyon élvezetes ! 😊)

lac coo
Épp kérdezni akartam megy-e ? 😊))))<#eljen><#eljen><#eljen>

(hangokat gyorsan lopd ki amíg még lehet 😊))))

k8bal
ezt hogyis? 😊))

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

Alexease
<#idiota><#vigyor3><#zavart1>
sim módban mentél?
amúgy most mit mondasz? a legjobb rF mod-ot veri fizikában? (nem, nem a zondára gondoltam 😊))))), megane vagy akármi.... 😛PP )
JuanG
a lényeget nem mondtad csak...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
esõben jól ment 30fps fölött, de nem full grafon, 9700pro-val...

lamboval 1:37:5 körül mentem...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

GTR 1 után szerintem nem akkora dobás! Apró finomítások vannak benne! (grafika, hangok animációk stb).
Lehet a monitoron, de nem akarom elallitani, mert mas programoknal jo! Megneztem mar a jatek konyvtaraban a Config.ini, Gamedata/Settings.ddb, UserData/username.PLR filekat, de sehol nem talalom, hogy hol lehetne allitani!
Istencsászár
Vagy monitoron, ha nem akkor nem valami minõségi monitor, vagy a vga driverben...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

A cockpit is sotet!
k8bal
kapcsold fel a reflektort :c

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

Hol lehet allitani a jatek fenyerejet, mert nekem sotet?
mucius
vmiért nálam a fékpedál (logitech momo racing) érzékelésével gondok vannak: ugrál, kihagy, pluszba rádob féket. hirtelen megijedtem, mert hallottam arról, hogy logitech pedáljai elég silányak és hamar feladják a küzdelmet. ráteszteltem rfactorban, gtr1-ben, gtl-ben, de ott tökkéletes.
<#nemtudom>

intel c2d @ 3ghz, gb ep31-ds3l, 2gbram, hd4850, sb live 24bit/audigy

lac coo
Most töltöm.....Ha veri a Lupo-t akkor megveszem ! 😉)

Istencsászár
Mennyit mész? szárazon, ferkával

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

fps-et=fps-ed <#vigyor3>

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Mennyi az fps-et esõben és milyen vid.kártyád van?

JuanG
köszi! Kipróbáltam esõben is...fun 😄D...és télleg nincs ablaktörlõ, az esõcseppek meg gagyik 😞((

Alexease
Lehet hogy szivatni akarjak az ISI-t?! Mivel a GTR2-ben azert mar durvabban kidolgozott a korites (idojaras, animaciok, pilota, pitmunkasok stb.), a grafika es a fizika mar megegyezik (elvileg), es ha igy marad, ugyanugy modolhato lesz...
Alexease
Feltettem en is😉
Az elso meglepetes, hogy nem vedtek le semmit a programban (autok, palyak, hangok, texturak, gdb, car stb.)?!?! <#wow1>

Raadasul meg az elozo MAS packerrel megy - nem az uj rFactorossal?! Bar meg el sem inditottam - meg csak piszkalgatom😉 - de valaki tolhatna ala palyat a GTR-bol (nekem nincs fent), mert lehet hogy menni fog😉
Summary->Rainfall

JuanG
gyors vélemény:

a lényeg a vezetési élmény: GTR-hez képest kijavították a hibákat, most már élmény vezetni. Nincsenek trükkös kis anomáliák vezetés közben, lehet érezni mikor van határon az autó, ill ha túllépi ezt lehet szépen korrigálni, persze nem mindíg mert ha nem vagyok elég gyors akkor pörgés a vége, és ez így van jól.
A kormányt jól be kell állítani, pl. a gáz érzékenységet a szokásos kb. 10%-ról 30%-ra vettem fel, így ficánkolósabb, de még a jó értelemben véve. A setup változatása is jól érezhetõ bár ezzel az elsõ részben sem volt gond, viszont jobban használható mivel nincsenek azok a tehetetlen megforgások...szal nekem tetszik, bár lesznek akik árkádnak mondják majd a GTR után, de az már az õ bajuk...

a 2 autó közül nekem a Lambó jött be jobban, barátibb a cockpitje is (de pl. egyik autóban sem volt nekem mûszerfalos Motec)...

a grafika: hozzas az újabb színvonalat, szebb autók-pálya, bár a pálya nekem nem elég "fényes", kicsit élettelen, steril akárcsak az elsõ részben...

hangok: menüzene kellemes, az effektek pedig kicsit talán jobbak mint az elsõ részben, sok viszont ugyanaz...

kb ennyi egyelõre 😊

kérdés: esõt hol lehet beállítani???

én minden maxra toltam és nagyon szép

k8bal
khm... 😊))

gamerboy91

GTR 2 - StarForce nélkül
<2006. július 21. @ 13:10 - Mantis>
A 10Tacle beállt a sorba, és sokadikként úgy döntött, szakít a StarForce csapatával. Így a remekbeszabott autós szimulátoron egy sokkalta inkább felhasználóbarát másolásvédelmi rendszer kap helyet. Ennek neve egyébiránt SecurRom. Aki többre kíváncsi az FIA GT vb-sorozatát képernyõre varázsoló játékról, az görgessen lentébb, és máris tépheti annak demóját.

pajti
köcce! 😉 itt jön rendesen 😄

Nem nevezném arcade-nak, legfeljebb jobb az alap-setup, mint a GTR1-ben...
Amúgy meg nem hiszem, hogy egy GTR autónak slick gumikkal és a megfelelõ aerodinamikával csúsznia kéne mint a takony... <#vigyor2>

Istencsászár
Azóta megvan, ezt is külön lehet állítani, csak a sok hülyeség közt nem vettem észre... de még igy sem izzanak a féktárcsák.

A féktércsa izzást nem is néztem, de gondolom az autót full-grafra kell állítani, ahhoz... Nekem sajnos csak ATi 9600XT -m van, úgyhogy 25-41 közötti fps-eket nyom szárazon (verseny), esõben 18-33 között. Nincs minden full-on, de egész jó a grafika.

Istencsászár
nem

oneal1
hát ez a gtr-hez képest elég arcade jellegû cucc😞

!Forza Ferrari!

jó a demo de ez tényleg egy gtr 1.5 de még több mint 2 hónap van a srácoknak javítgatni rajta jó lesz ez szeptemberre

Istencsászár
Leveszem a grafot minjá és mer igy szaggatás 😄, apropó nálam a kerekeK-felni csak egy sima textura, szvsz nem izzik a féktárcsa és nem lehet belátni sem.... valamit nem állítottam be vagy ez igy ennyi?

Alexease
Az esot hallani kasztnin? Gondolom, az elottunk halado nem veri fel a vizet a szelvedore?😉
thx a képeket!
én csak 1 hét múlva tudom addigra meg már mindent tudni fogunk 😊)))
max nézem addig a hgtrm-t meg a ph-t hogy mit tapasztalnak...
Istencsászár
Nem.

ablaktörlõ megy? <#hehe>

Istencsászár
Képek + esõsek is! esõ durván leszivja, játszatatlan ( persze max grafon ) ( 3000+, x800, 1.5 gb )