GTR 2 - FIA GT Racing Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez a GTR2?
- Eredetileg ugy tudtam hogy az rFactor engine-re epul
- Viszont olvastam nemreg egy hozzaszolasnal hogy a GTL-es engine forraskodjat vettek meg
- Nem ertek a MAS-hoz meg hasonlokhoz, de ezen teren meg allitolag GTR-re hasonlit?
1. Most akkor vegulis kepessegek teren mire lehet majd szamitani?
2. Eler(het)i az rFactor-t fizika stb teren?
3. Es bovitmenyek szempotjabol mi lehet majd a legjobb alapanyag, honnan varhatok konverziok? Meglevo rFactor, GTR, vagy pedig GTL palyak?
Eleg sok kerdes felgyulemlett 😊
vmiért nálam a fékpedál (logitech momo racing) érzékelésével gondok vannak: ugrál, kihagy, pluszba rádob féket. hirtelen megijedtem, mert hallottam arról, hogy logitech pedáljai elég silányak és hamar feladják a küzdelmet. ráteszteltem rfactorban, gtr1-ben, gtl-ben, de ott tökkéletes.
Nalam is ez volt, en is beszartam <#vigyor>#vigyor>, de egyszer-ketszer ujradefinialtam az iranyitast (azaz ujra beallitottam a gaz es fek tengelyeit) oszt egyszercsak eltunt ez az effekt... <#nemtudom>#nemtudom>
FIA GT Championship Calendar
2004 Calendar
Rounds Date Country Circuit
1 28/03/2004 ITA Italy Monza
2 18/04/2004 ESP Spain Valencia
3 02/05/2004 FRA France Magny-Cours
4 16/05/2004 GER Germany Hockenheim
5 30/05/2004 CZE Czech Republic Brno
6 27/06/2004 GBR Great Britain Donington
7 01/08/2004 BEL Belgium Spa-Francorchamps
8 05/09/2004 ITA Italy Imola
9 19/09/2004 GER Germany Oschersleben
10 08/10/2004 UAE United Arab Emirates Dubaï
11 14/11/2004 CHN China Zhuhai
msn:[email protected] bárki felvehet
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
De gondolom kerül bele egy két finomság mint a mentés védelem ... meg ilyenek 😊)))
Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.
pszihopata AI 😊))
hangok ( visszaváltások hihetelenek )
a kerékvetõ durván kerékvetõ !!!! Ez 10 pont !
a kavicságy kavicságy , vágások kizárva 😊))
Ami nem: FFB nálam elég gagyi ( de lehet csak bele kell túrni PRL-ben)
Hát Lupo-t nem veri 😊)))) De nagyon élvezetes ! 😊)
(hangokat gyorsan lopd ki amíg még lehet 😊))))
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
amúgy most mit mondasz? a legjobb rF mod-ot veri fizikában? (nem, nem a zondára gondoltam 😊))))), megane vagy akármi.... 😛PP )
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
lamboval 1:37:5 körül mentem...
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
<#nemtudom>#nemtudom>
intel c2d @ 3ghz, gb ep31-ds3l, 2gbram, hd4850, sb live 24bit/audigy
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Az elso meglepetes, hogy nem vedtek le semmit a programban (autok, palyak, hangok, texturak, gdb, car stb.)?!?! <#wow1>#wow1>
Raadasul meg az elozo MAS packerrel megy - nem az uj rFactorossal?! Bar meg el sem inditottam - meg csak piszkalgatom😉 - de valaki tolhatna ala palyat a GTR-bol (nekem nincs fent), mert lehet hogy menni fog😉
a lényeg a vezetési élmény: GTR-hez képest kijavították a hibákat, most már élmény vezetni. Nincsenek trükkös kis anomáliák vezetés közben, lehet érezni mikor van határon az autó, ill ha túllépi ezt lehet szépen korrigálni, persze nem mindíg mert ha nem vagyok elég gyors akkor pörgés a vége, és ez így van jól.
A kormányt jól be kell állítani, pl. a gáz érzékenységet a szokásos kb. 10%-ról 30%-ra vettem fel, így ficánkolósabb, de még a jó értelemben véve. A setup változatása is jól érezhetõ bár ezzel az elsõ részben sem volt gond, viszont jobban használható mivel nincsenek azok a tehetetlen megforgások...szal nekem tetszik, bár lesznek akik árkádnak mondják majd a GTR után, de az már az õ bajuk...
a 2 autó közül nekem a Lambó jött be jobban, barátibb a cockpitje is (de pl. egyik autóban sem volt nekem mûszerfalos Motec)...
a grafika: hozzas az újabb színvonalat, szebb autók-pálya, bár a pálya nekem nem elég "fényes", kicsit élettelen, steril akárcsak az elsõ részben...
hangok: menüzene kellemes, az effektek pedig kicsit talán jobbak mint az elsõ részben, sok viszont ugyanaz...
kb ennyi egyelõre 😊
kérdés: esõt hol lehet beállítani???
GTR 2 - StarForce nélkül
<2006. július 21. @ 13:10 - Mantis>2006. július 21. @ 13:10 - Mantis>
A 10Tacle beállt a sorba, és sokadikként úgy döntött, szakít a StarForce csapatával. Így a remekbeszabott autós szimulátoron egy sokkalta inkább felhasználóbarát másolásvédelmi rendszer kap helyet. Ennek neve egyébiránt SecurRom. Aki többre kíváncsi az FIA GT vb-sorozatát képernyõre varázsoló játékról, az görgessen lentébb, és máris tépheti annak demóját.
Amúgy meg nem hiszem, hogy egy GTR autónak slick gumikkal és a megfelelõ aerodinamikával csúsznia kéne mint a takony... <#vigyor2>#vigyor2>
max nézem addig a hgtrm-t meg a ph-t hogy mit tapasztalnak...