GTR 2 - FIA GT Racing Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
#364, #368 THX!
Alexease
Szeptember 30., Magyarorszagon november eleje (uszkve).😉
mikor jön ki a game????

ALien

Tomo15
Hát mégha nem is estem töle hanyat, de kellemes csalódás egyenlõre számomra. Az elsõ kellemes meglepetés az az fps-számom volt, a második, meg az, hogy elég jól meg lehet fogni az autot. Bár ahoz eléggé oda kell lépni neki kigyorsitáskor, hogy kimennyen a hátulja. Kül. minden segitséget kikapcsolva néztem, és default setuppal. Hozzáteszem ezek a benyomások kb. 20perc játék után vannak. Lehet késöbb teljessen megfog változni a véleményem😉
k8bal
igen, legalábbis nem árt!

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

Istencsászár
Inkább tünik egy GTR 1,5-nek mint egy uj GTR 2õnek...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

mucius
egy technikai láma kérdés: ennél kell-e reversed ffb effektet pipálni logitech kormányhoz?

intel c2d @ 3ghz, gb ep31-ds3l, 2gbram, hd4850, sb live 24bit/audigy

Istencsászár
Hát-hát, nemültem még ilyen kocsiba 😄 , de elsõre nem tünik nehéznek, nem is rakoncátlankodik, szal semmit nem csinál, ( természetesen minden off ) és alap setup.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Hát ez szimesek között is nagyon változó lesz, mert mindenki máshoz hasonlítja...itt elég kevesen vannak akik valódi GT autót vezettek már. Hozzám legközelebb az LFS áll még mindíg, de csak azért mert abban van olyan autó amit vezettem már (vagyis az utánzata) és nagyon nagy a hasonlóság...sõt!!
Ebbõl aztán gondolom, hogy az LFS-ben lévõ GT autók is kb olyan közel vannak a valósághoz... Úgyhogy én ahhoz fogom hasonlítani 😄
rFactorhoz meg azért sem nagyon lehet, mert ott mod és mod között is nagy eltérés lehet, aztán mindenki döntse el melyik az igazi...

Glpetyus
Valaki elárúlná,hogy hány pálya van ? <#kuss>
(bár gondolom,csak 1)

Istencsászár
Telepítem, azt meglesem és irok róla..

Nem is tudom (bár csak kicsit vagyok "szimes", ill. kevés idõm van rá), de lehet, hogy inkább az rFactor...

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Én csak a Ferrarit próbáltam, de valahogy a hangok nem ütnek úgy mint a GTR(1)-ben annó...

Alexease
Tenyleg, ezt nem is tudtam😊 <#idiota><#vigyor3> De ha hasznalnad a net-et, akkor gyorsan talalnal mar 4-5 linket - en hirtelen annyit talaltam - a legrosszabb helyrol is 50k-val jott, a legjobb 200k volt. De nyugodtan varhatsz holnapig...😉
Alexease
Szimesek kozul ki tudta probalni mar valaki? Kivancsi lennek az elso velemenyekre.😉
azért jön lassan mert a sokan töltik le én ezért csak este szedem le vagy holnap

neked is bocs 😊 bevallom szinte soha nem töltök le demót, most tettem csak kivételt 😊

Ok bocs,...<#integet2><#worship>

k8bal
mostmár rájöttem én is! :/

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

k8bal
mert a GTL, GTR, CRC demoján is SF volt! 😉

zolo
Volt már olyan játék, aminek a demóján starforce volt [\spoiler]

http://flickr.com/photos/zolika90/

gamerboy91
SPOILER!

Nekem a demo 25kb/sec-el jön.
Igaz lekorlátozott a Chello, mert 50GB-ot töltöttem

Én se...

Nem tudom a kocsiban az LCD-t változtatni. (kerékhõm. stb.) A space bill. van alapban a módok változtatására, de nem megy nálam.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egy demón miért lenne starforce? 😊

A boxutcára gondoltam nem cockpit-re 😊

Glpetyus
1 pálya van a demóban?

Istencsászár
Hát remélem hogy ki lehet kapcsolni, ha nem akkor irány valami prl fájl, mer kapásból menni jó kis kört nemigazán lehet, ahhoz kell egy felveztõ hogy belõjem még a féktávakat és felvegyem a ritmust...

k8bal
jó persze hogy, de így meg jó ha rögtön menni akarsz... én is nem azé töltöttem le a demo-t hoy elmondhassam hogy megvna hanem hogy addig játszaki vele amíg kijön a teljes...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
és még valami! Nem Starforce van a játékon!

Kép 3! (pit) itt azért esõben befigyel a 30FPS...

grebber
Lassan jön 😞

Next PC upgrade: 2022

csinálj lécci a pit-ben is képet 😊

Hogyan lehet kikapcsolni, hogy a boxból ne az AI hozza ki az autót?

Én idõmérõn is szeretek a boxból kijönni, felvezetõ körön gumit melegíteni (ha a játékban számítani fog valamit) valamint rákészülni a gyors körre... Ettõl szimulátor, és ezért szeretem a szimulátort, hogy valóságot minnél jobban próbálja megközelíteni. Dehát ízlések és pofonok...😊

zolo
Valaki tudna adni egy pontos linket , ahonnan már tölthetõ a demo?

http://flickr.com/photos/zolika90/

k8bal
ki lehet kapcsolni np! 😄

Ui: nálam sokkal kevesebbet tölt mint az rFactor vagy a GT Legends!

Esõs képek: Kép 1
Kép 2

Alexease
"És az külön tetszik, hogy idõ mérõn nem kell menni egy kört hanem mint a Toca3-ban úgy kezdesz hogy mozogsz beérsz rajthoz és átadja a kormányt a gép!" - magyarul arkadositanak, vagy nem kapcsoltal ki/be valamit😊
Fekszik ott két kerék a földön is... azokkal nincs semmi gond? Azok szerinted szépek? <#pardon1>

k8bal
az emberek randák, de a kerekekkel nincs semmi gond! x))

A játékról: Nagyon jól lett optimalizálva, felhúzva minden full-ra/highra 50FPS alá nem megy! (gép: P4 3.0GHz, ASUS N6600GT (256M😎, 1GB DDR2 667MHz RAM)
Nagyon szép is... 😊 Írányítás is el lett találva... És az külön tetszik, hogy idõ mérõn nem kell menni egy kört hanem mint a Toca3-ban úgy kezdesz hogy mozogsz beérsz rajthoz és átadja a kormányt a gép!

Ha nekem címezted akkor válaszolok.. 😊
Szóval ezen az oldalon vannak GTR2 panorámaképek... Ezt a képet nézd meg, és ha tetszik, akkor nincs mirõl beszélnünk 😊

k8bal
te mirõl beszélsz?! Lehet hogy nem ugyan azokat a képeket látjuk?

Néztem egykét panorámaképet... hát az a boxutca nagyon lehangoló 😞
Ilyet nem érdemes belerakni, inkább legyen olyan mint az lfs emberek nélül de ezt nem kéne erõltetni. Annyira csúnya, hogy már fáj.. A kerék amit a bábu épp fel akar tenni, olyan mint egy eltorzult papírhenger 😞
Ilyenkor kicsit el megy a kedvem...😞😞

k8bal
ez is divat játék lett... mert mindenki hallott róla! :/

nekem 10 szálon most 250-el jön <#vigyor2>

k8bal
Szedjétek FileShack-rol!!! 350-nel jön...

oneal1
nincs olyan hely ahonnan gyorsabban jönne le a demo??
50-60 kval csepeg....

!Forza Ferrari!

ennyivel jön az élelmesebb felhasználoknak <#buck>
Istencsászár
Megjelenés után pár héttel ezek eltünnek... addig kell kibirni.

nekem még egy hét is elfog telni mire letudom szedni, plz alex a kocsikról pár fotót 😊