GTR 2 - FIA GT Racing Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Madrac
A 10TACLE STUDIOS és az autóverseny fejlesztõje a SimBin bejelentették, hogy a GTR 2 – FIA GT Racing Game idén nyáron a boltokba kerülhet már. A játék rengeteg fejlesztést tartalmaz, teljesen újratervezték az autók törésmodelljét, most még inkább hasonlít a való életben lezajló ütközésekhez. Pördülések, szikrák, leszakadó darabok, repülõ gumik jellemzik majd a baleseteket.
De valszeg az 1-2 honap itt is bejatszik, a Magyar forgalmazas miatt:/
De igazabol nem is erdekel, mert semmi kozom hozza hogy mit csinalsz😉))))))))))
Sokszor a HSW-n - es mas jatek site-on - exkluziv, sajat forrasbol, kapcsolatbol szerzett anyagok vannak, amelyek a site "erdekeit" szolgaljat. Ebbe belefektetett munka, energia, ido es penz van. Ezert illik megtisztelni a jateksite-ot es keszitoit, hogy ilyenkor egy kepet linkelunk "mutatoba, kedvcsinaloba", es megadjuk a linket az oldalra😊
De amikor az embereknek teljesen termeszetes, hogy honapokig szenvednek egy SF-fel, hogy lenyuljanak egy jatekot ingyen, akkor nem hinnem, hogy ilyen szintu "elvek" barkit is aggasztananak😊)))))))))))
A topikot én nyitottam és ha nincs ellenetekre én szivesen el is vállalom.
Nem vállalja Alex, mert ez Starfoce-os játék .... Had ne mondjam mi lesz itt megjelenés után 😊)))))
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
De tényleg nem is tudtam , hogy lehet gokartot vezetni !!!!
tényleg ??
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Addig elleszünk valahogy 😊))
Még lesz addig egy Netkar Pro is 😊))
De igazad van, szerintem is jobb lesz, talán nem is tudjuk mennyire😄D
Hiszen GTL "csak" egy meglepetés progi volt Simbin-tõl a fö projekt azért a GTR2 😊)))
GTL is üt , de ez szerintem még annál is dúrvább lesz 😊)
(AMD64 3200+, 2Gb DDR, Gf6800GT256Mb)
megegy joystickot thrustmaster f-16 ot 😊 mostanaban nincs ilyen sajna
lehetne gtr2 vel majd😊 megnyerném 😊)
nos mikor meglett mégcsak 384 ramom volt es nemtudta betölteni az esõt.
ha arányaiban nézzük ehhez 512 t irnak, akkor 786on, jaj 😊
1024x768 16bit nekem boven eleg, meg persze ilyenek hogy fák, felhõk, mittoménmik, bekapcsolva mer anelkul eleg gagyi
a demo majd mindent eldönt😊 még nincs rola ugye?
a képek alapjan legalabb olyan szép lesz mint a race driver 2, vagy szebb , mellé párositva a fizikát istencsászár lesz
trd2 nekem megy lagmentesen szépen, neten is
2, lagg nem egyenlõ a fps csökkenéssel...
3, biztos fog futni a gépeden max nem full grafon...
The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.
képeket elnézegetve igen szép játék lesz és ha marad a fizika akkor élethû is=)
azonban attol félek:a 2,4GHz Pentium, 768MB DDR, ATI 9600Pro 256MB DDR, nemlesz neki elég a több kocsinál is laggmentes és még mindig szép játékhoz
a hivatalos honlapon levõ gépigényt meghaladja ugyan de ez nem mindig mérvado.
sztetek?
nem is olyan nagy gépigény
csak ha 20an lesznek egy szerveren az tuti szép lesz
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
"PLATTFORM: PC
REQUIREMENTS: Windows 2000 / XP Home/Pro PC 1,3 GHz, 512 MB RAM, DirectX 8.1 compliant 64MB Video Card DirectX 8.1 compliant Sound Card, ca. 2,5 GB Hard Drive Space
WEBSITE: coming soon...
RELEASE: Summer 2006
DEVELOPER: SimBin / 10TACLE"
http://www.10tacle.de/index.php?id=180&L=1
http://flickr.com/photos/zolika90/
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
PLZ HELP!!!!
Destiny. The design is clearly ancient.