GTR 2 - FIA GT Racing Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tudom talán felesleges pánik volt, de akkor is...
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Amugy meg brutalis lett a topic, mintha valami alja arkad jelent volna meg😞

Ferrari 575GTC és Lambo. Murch. R-GT

intel c2d @ 3ghz, gb ep31-ds3l, 2gbram, hd4850, sb live 24bit/audigy
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
az hogy gamespotnál mikor jön ki hivatalosan a demo, az semmit nem jelent. 😊 más forrásokból rendre fél napokkal elõtte jönnek ki az elvileg premier cuccok.
A TELJES JÁTÉK DVD LESZ MERT MÁR VAN DVD BORÍTÓJA A GAMANEAK
Sztem kamucucc
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
legalábbis én úgy olvasta...
Alaplap: ASUS A8N-E CPU: AMD64 X2 E6 3800+ @10*258(1.3V) VGA: Asus X1950 Pro 2*1Gb DDR 400@430
csak nagyon lassú. <#gonosz3>#gonosz3>
de ha fake, akkor mosom kezeimet <#vigyor>#vigyor> (312mb-be úgyse hal bele senki).
a tobbség már sokat nyomatta az elsõ részével, gondolom ezért várják már ennyire izgatottan a folytatást és ilyenkor mi másról lehetne beszélni mint az újdonságokról (rF tulajok elõnyben😉 )
Amugy nem tudom miert izguljak ennyire tul ezt a GTR2-ot😊 A grafikai engine mar tavaly debutalt az rFactorban, a GTL-ben, egyeduli ujdonsag az eso es a CubeMaps (ez az aszfalt tukrozodes, ez is benne van az rFactorban, csak meg nincs engedelyezve😄). Az hogy 2x annyi polygonbol allnak az autok, azt max az fps-unk bukja😉 Esetleg meg a z auto beallitasok lehetnek erdekesek, de az rF-hez mar annyi MOD jott ki, hogy valszeg azt is ki veseztek😊
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Így pont az egyik legfontosabb dolog, hogy mennyire jó a netkód, mennyire lesz alkalmas online versenyek, ligák lebonyolítására, na ez nem derül ki.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES