GTR 2 - FIA GT Racing Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Viszont billel tök jól lehet teris-ezni😊))
options/advanced/pitlane control system

GTR 1 A MINI IMAGE AZ MÛKÕDÕ KÉPES FOG VELE MENNI A GAMAE? 24 MB MDF MDS

zolo
Bele kell jönni, azelsõ rész ennyire se volt játszható billel. 😄D
Hogy lehet kikapcsolni azt, hogy a gép áll ki a boxból?

http://flickr.com/photos/zolika90/

Pretorian
Hááát bazze', keyboarddal játszhatatlan ez a játék.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

na meg persze: Norbert Michelisz 01:35.708 <#worship>

jah, bocsi most látom gtr-rankon, hogy igazából: bobeuls (01:33.931) tartja a wr-t, de lehet, hogy õ is abs+tc 😊
viszont Greger Huttu tutira nem használ segítséget és olyan szép kövér 1:35 ös idõt megy. az is elég "ûridõ"<#nyes>

Panther
Dr ezt a WR-t Superkolos, egy német srác futotta, aki TC-t és ABS-t használ, motorháztetõ nézetbõl megy, az õ eredménye nem mérvadó.

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

gamerboy91
Ott nem csak német veriohoz van crack?

http://www.gamecopyworld.com/
gamerboy91
Akkor PM-be egy linket please!

Van crack GTR1-hez!!!!
<#wave>
gamerboy91
Nem mert nincs!

Valaki tuna adni egy mûködõ cracket a GTR 1?

pajti
És ezt melyik file-ban keressem? <#fejvakaras>

Igen, picit árkádos, és vmi rosszul lehet belõve megint, mert rsc-n elég sok "kapásból megdöntöttem a pályacsúcsot(1:40:935) default setuppal(sim módban persze)"-típusú hozzászólást lehet olvasni. Mintha túl könnyû lenne nagyon gyorsakat menni vele... Én is elsõ 5 körben 1:39 körül, pedig nem vagyok egy nagy mágus😊 Igaz Gtr1-el is 1:34:4 a vr. Barcelonaban😊)
Na mindegy ettõl függetlenül nagyon élvezetes kis cucc lesz ez szvsz...

k8bal
GTR 1 után nincs különbség számomra... (nem alap setup) Szerintem nagyon jó lett! Csak az esõ sokat zabál. :/

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

lac coo
Hát ha ez ugyan azt a fizikát számolja ami az 1.070-es rF alatt dolgozik akármi legyek !!!!

Rossznak nem rossz persze , csak valahogy mindneben olyan "egyszerûbb" mint lennie kéne.

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

bepe79
Abban megegyez7ünk szvsz, hogy ha a legújabb SecuRom-ot kapja is, az is jobb, mintha StarForce 4 PRO-t raknának rá.. <#vigyor>

Suzuki Swift GL 1.3

Istencsászár
Ha abból indulunk ki hogy gtr xre jött ki és gtr2 360ra fog, szerintem kizárt.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Meglehet, hogy ps3-ra is bepróbálkoznak? de ez már nagyon off...

Istencsászár
Neked is grat, mindeki száni gameszart olvas ami utolsónak közli a híreket ?😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
360ra valszeg igen

Alexease
Nem hinnem hogy mukodne😉 Delutan en is beraktam az autokat, de fagyott nekem is, hiaba trace-eltem nem volt info, igy lemondtam rola😉 valszeg a palyat is fixaltak, tul egyszeru lenne belemasolni azt a meglevo 100+-t😉)
A Gtr ki fog jönni konzolra?
Jól tévedek?😉

Tomo15
Azért ne örülj ennek ennyire, mert messze nem biztos, hogy fel tudják törni. Nyilván megvolt az oka a 10Tacle-nek, hogy átváltott...
Alexease
Ez mar vagy otodszor van bent a topicba, nem szamolva a linkeleseket😊 <#idiota>
Alexease
Biztos vagy benne, hogy az uj SecuRom olyan egyszeru lesz?! 😊 Azert a Sony sem hulye😉
bepe79
"A 10Tacle beállt a sorba, és sokadikként úgy döntött, szakít a StarForce csapatával. Így a remekbeszabott autós szimulátoron egy sokkalta inkább felhasználóbarát másolásvédelmi rendszer kap helyet. Ennek neve egyébiránt SecurRom. Aki többre kíváncsi az FIA GT vb-sorozatát képernyõre varázsoló játékról, az görgessen lentébb, és máris tépheti annak demóját."

Link: http://www.gamestar.hu/kommentek.php?sid=23232

Forrás: gs

<#worship>

Suzuki Swift GL 1.3

Végre lesz a GTR 2 crack ha megjelenik de jóóóóóóóóóóóó

marmint milyen idõket? sry

hi
Mennyit mentek a Lamboval sim mode-ban?

aesirbaba
Khm, nézd el nekem kérlek😊

(Amin Juan dolgozott, az nem megoldható valahogy? Vagy esetleg egy SPA?)

...::: aesirracing.hq.hu :::... ...::: aesir.home.hu :::...

Alexease
<#idiota>
aesirbaba
Már nem látszik, viszont a hangja még mindig ott van. Azt nem tudod eltüntetni?😊

Djemba? 😊)))))))))
na nehogymár egy délután alatt csinálj a demóból egy teljes játékot mer' lef*som a bokám 😊)))
k8bal
ide nem kéne egy Házigazda? Alex? 😊)

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

Ja a kormány most okés, csak pár hsz-el elõbb szó volt a Logitech-ek hibájáról, és azt arra írtam. 😊

Ok, akkor próbálkozom egy driver cserével (bár idáig a 84.25-el faxán ment minden). Azért köszi, legalább tudom, hogy magamnál kell keresni a hibát.

aesirbaba
Tenkjúszõr😄

Alexease
Ghost min alpha distance="0.50000"
Ghost max alpha distance="50.00000"
Ghost min alpha value="0.00000"
Ghost max alpha value="0.00000"
k8bal
a hiba az Ön készülékében van... nekem Formula Force GP (xDD) van és nekem is 6600GT de nekem tökéletes mind a kormány mind a DirectX 9! Próbáld meg frissíteni a kormány driver-t! Kalibráld újra!
Videókártyához tedd fel a 81.98 -as ForceWare-t!! Nekem azzal semmi gond, és csak ezzel jó a Splinter Cell 3... (nem recések a szélek stb)

Hi all!

Leszedtem, kipróbáltam, összességében bejön. Viszont van egy problémám: dx9-ben indítva kidobja a winfosos hibaüzenetet. Másnál sem megy dx9-ben, vagy én vagyok a láma, és a 6600gt túl kevés neki, avagy a demo nem támogatja?

Sima Formula Force-om van, de nálam ez a játék okés ff ügyileg, viszont a gáz-fék "bug" nálam is rendszeresen elõjön, de egyelõre szerencsére mindig segített egy újrakalibrálás...

aesirbaba
A szellemkutyát nem tudod kiszedni?😊

lac coo
Biztos, hogy ezek megvették az új ISI motor fizikai részét is ???????

Mert GTL alatt sem az , volt és ha már így is úgy is új fizikát kellett írniuk a kocsikhoz miért nem az új alá írták? Mondjuk ott még lehet , hogy nem volt kész....

Ne nagyon bízzatok benne, hogy lesz a fizikát érintõ változás a véglegesig...

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Istencsászár
GTR 1.5, Simbin is kezdi a rókabõr + pénzcsinálás taktikát... jön majd a WTCC meg ki tudja micsoda, csak ezek olyanok mintha egy mod lenne, uj kocsik + pálya többi ugyan az.

lac coo
Akkor ez nem jó ...

JuanG
vazzeg megcsináltam hogy a menüben bármelyik kocsit lehessen választani, de a pályabetöltésnél kilép 😞((

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

lac coo
<#mf2>

JuanG
a felfüggesztés sztem már tuti nem változik...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty