GTR 2 - FIA GT Racing Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
options/advanced/pitlane control system
Hogy lehet kikapcsolni azt, hogy a gép áll ki a boxból?
http://flickr.com/photos/zolika90/
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
viszont Greger Huttu tutira nem használ segítséget és olyan szép kövér 1:35 ös idõt megy. az is elég "ûridõ"<#nyes>#nyes>
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
<#wave>#wave>
Na mindegy ettõl függetlenül nagyon élvezetes kis cucc lesz ez szvsz...
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
Rossznak nem rossz persze , csak valahogy mindneben olyan "egyszerûbb" mint lennie kéne.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Suzuki Swift GL 1.3
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Jól tévedek?😉
Link: http://www.gamestar.hu/kommentek.php?sid=23232
Forrás: gs
<#worship>#worship>
Suzuki Swift GL 1.3
Mennyit mentek a Lamboval sim mode-ban?
(Amin Juan dolgozott, az nem megoldható valahogy? Vagy esetleg egy SPA?)
...::: aesirracing.hq.hu :::... ...::: aesir.home.hu :::...
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
Ok, akkor próbálkozom egy driver cserével (bár idáig a 84.25-el faxán ment minden). Azért köszi, legalább tudom, hogy magamnál kell keresni a hibát.
Ghost max alpha distance="50.00000"
Ghost min alpha value="0.00000"
Ghost max alpha value="0.00000"
Videókártyához tedd fel a 81.98 -as ForceWare-t!! Nekem azzal semmi gond, és csak ezzel jó a Splinter Cell 3... (nem recések a szélek stb)
Leszedtem, kipróbáltam, összességében bejön. Viszont van egy problémám: dx9-ben indítva kidobja a winfosos hibaüzenetet. Másnál sem megy dx9-ben, vagy én vagyok a láma, és a 6600gt túl kevés neki, avagy a demo nem támogatja?
Sima Formula Force-om van, de nálam ez a játék okés ff ügyileg, viszont a gáz-fék "bug" nálam is rendszeresen elõjön, de egyelõre szerencsére mindig segített egy újrakalibrálás...
Mert GTL alatt sem az , volt és ha már így is úgy is új fizikát kellett írniuk a kocsikhoz miért nem az új alá írták? Mondjuk ott még lehet , hogy nem volt kész....
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty