GTR 2 - FIA GT Racing Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Igaziról szó sem volt, de rF-hez képest érezhetõen valami régebbi motor ...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

szerintem semmit nem ér.. rF-ben vagy gtr1ben is lehetett hallani meg látni a táblákhoz viszonyítva hogy hol van a fékpont meg hol a kigyorsítás, ez a csík csak az olyan sutáknak van mint te 😊)))))))))
aki meg ez alapján tud csak gyorsulni ahhoz no komment 😛PP
reaper4
te biztos tudod milyen az igazi 😊 mindennap ilyent vezetsz 😊

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

lac coo
Egyébként ez a fizikai motor ami ez alatt van gagyi...
A felfüggesztés pl. olyan mint egy darab fa, remélem a teljes nem ilyen lesz !

Azt sem értem egy demoba miért a gagyit rakják annak kéne eladni a játékot...

lac coo
Amúgy nagy haszna lehetne ezeknek a szamárvezetõ csíkoknak, ha pl. a replay tartalmazná ezt is....Elkérném a kolléga replay-ét akit nem tudok beérni és rögtön látom hogyan vezet (másként ) mint én 😊))

Persze erre van telemetria is, de ez egyszerûbb 😊)))

aesirbaba
Átnéztem a PLR-t, de így elsõre nem lelem.

...::: aesirracing.hq.hu :::... ...::: aesir.home.hu :::...

lac coo
Lehet hogy nem lehet ! 😊

Istencsászár
Én nemtaláltam meg, hogy hol lehet kikapcsolni...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

reaper4
legalább élvezed és nem idegeskedsz 😄

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

lac coo
A bban nem kételkedem 😊))))) Én csak a részvétel miatt megyek , ha megyek 😊)))

reaper4
3kör után megelõz szvsz 😊 na mind1 😄

aesirbaba
Te meg ne rihegj, mert hazaértem nyaralásból, kisimultam, aztán jövök a bajnokikra és elverem a segged a pályán 😄😄😄

lac coo
Miért ki lehet egyáltalán ? 😊))

aesirbaba
Mögöttem. Általában egy egy határig körrõl-körre gyorsabb vagyok magamnál. Nyilván azt a határt még nem értem el, ahol megelõz az addigi leggyorsabb köröm.😊

A lényeget tekintve viszont nem kaptam választ😊

lac coo
LOOOLLLLL 😊)))))) Persze, persze....

<#eljen><#eljen><#eljen><#taps><#taps>

reaper4
mögötted mi? 😄

aesirbaba
Azt a nyavalyás szellemautót hogy lehet kikapcsolni?
Halálra idegel az a szar mindig mögöttem😊

lac coo
Hotlapozáskor mutatja az elõzõ (vagy leggyorsabb) körödet , nem rossz ám lehet belõle tanulni ! 😉 ( A felsõ kép viszonylag jó fékút volt, a második nem a legjobb :a kék a gázadás fehér a semleges piros a fék ...)
Meg még szellemautó is van 😊))

lac coo
Lupo. Pont. 😉

Alexease
LOOL! Mi ez, szamarvezeto?! 😊)) <#idiota><#zavart2><#zavart1>
Alexease
Ahh, ez sokkal jobb mint ezek az erogepek😊))) <#idiota><#zavart1>
lac coo

<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota> a második egy csúnyán elrontott kanyar bemenet 😊))

lol beírtam , elkûldtem és továbbment 😉 pedig 20 percet vártam és csak untánna írtam ide 😊 na mind 1 😄

PLackó
köszönöm.

Alexease
Meg jo hogy a programot el tudjak inditani egyedul is😉)
Alexease
CRC-s...
leszedtem a demot , de telepitésnél hibát észlel :[
a 04027_ULTRA_TEX.GTR fájl nem tudha feltenni 😞
volt már vkinek ien ?

Alexease
En inkabb gagyinak neveznem😉 Evek ota nem valtozott semmit. Nem mintha szamitana, mert normal hasznalatban meg sosem egettem le a motort😉
Istencsászár
dehogynem ugya ugy ins-home-pageup ....

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

PLackó
tényleg nagyon faja 😄
Kameranézetet replay-nél nem lehet váltani?

Istencsászár
Remélem is, ez csak amolyan egyétek meg amig nem lesz kész a végleges...

PLackó
köszi,kipróbálom 😉

Istencsászár
6osból egyenesbe visszaváltasz mint a villám 1esbe vagy rákapcsolod alacsonyabb fokozatra hogy visítson a motor és pirosban legyen a vége ezlesz nemsokára.

Alexease
Szerintem elegge oszver a kicsike😉
- Grafikaban szerintem megkaptak a gMotor2-ot,
- A Script rendszerrel nincs gond, de az ugy is "ujrairta" a SimBin
- Fizikaban gyanus, olyan mintha csak az rFactor 1.020-1.070 lenne alatta?! legalabbis hianyzik nehany funkcio a PLR/Controller reszbol, ami mar az 1.087-ben is benne van!?
- MAS-ban meg a regit hasznalja, de az nem hinnem hogy szamit. A GMT-k mar erdekesebbek, de az sem hiszem hogy gond lenne😉
- Szerintem azert adtak a 2003-as Barcelonat, mert azert nem kar😊)) Tisztan latszik, hogy 2 eves szinten van, egyszeruen csak megszortak shaderekkel😊 Tesztelni jo ez, a vegleges majd megkapja a szep uj palyakat😉 Persze, ez csak tipp😊)))))
Tomo15
Nekem épp ebben tetszik a ffb😉 sokkal jobb alapból, mint az rf-ben.
#436 : pakkold be 6-bol hirtelen 1-be😉
PLackó
ezt hogy? 😮

reaper4
joystick-kal?? te kis mazo 😄

Istencsászár

szép tüzet ereszt, csak kár hogy utánna semmi sem változik ( kivéve persze hogy megál a motor )... ( legalább egy koszolódást hagyhatna maga után hogy mégis... )

lac coo
De sok a hátulról tologatós 😊)))))

Nyomogasd az ins, pageup+ num nyilak, page down gombokat !

ja és csak beslõ nézet van? mert én nem találtam semmit ahol kameranézetet lehet váltani

neketek hogy tetszik a játék?
nekem nagyon nem jön be... lehet hogy azért mert joystick-kal lehetelen irányítnai mert rángatja a csávó a kormányt össze vissza
de ez az én véleményem (maradok a toca 3-nál 😊)
ja és az irányítás és nehézkes (bár tudom valaki ezt kedveli <#eljen>)

thx

disable damage elõl vedd ki a pipát
Milyen beállítás kell ahhoz, hogy törjön az autó?

lac coo
Istenem, de rég hallottam pit-radiot 😊))))<#idiota>

Istencsászár
😊))) ezt már réges rég tudjuk, gémszarnak mit köszönsz, h utolsónak leközölnek egy hírt ?😄DDDDDd

reaper4
hi
kormánnyal nyomom és nagyon tetszik 😊
biztus fel fog idegesíteni késõbb, de most még kira 😄

THX GAMESTAR

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

A 10Tacle beállt a sorba, és sokadikként úgy döntött, szakít a StarForce csapatával. Így a remekbeszabott autós szimulátoron egy sokkalta inkább felhasználóbarát másolásvédelmi rendszer kap helyet. Ennek neve egyébiránt SecurRom. Aki többre kíváncsi az FIA GT vb-sorozatát képernyõre varázsoló játékról, az görgessen lentébb, és máris tépheti annak demóját

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

Istencsászár
csinálj képet hogy mi az a nagy sötét :i