4185
-
#584 resi 5 egyenlőre nincs kint...tuti fake ha valahol fent van...főleg ez a reloaded... -
Hellsing47 #583 6.95giga :/ -
#582 Én szeretem, főleg ilyenkor! -
#581 jó neked :D (jó a faszt) -
#580 nfs shit? xD -
#579 Én holnap éjszakás leszek! -
balika16 #578 Elvileg még jön egy nagyoan várt game reloadedtől!. -
#577 llllllllloooooooooollllllllllll
-
#576 Detto.. Max kirúgnak, kit érdekel xDxD -
Hellsing47 #575 ettól tartok énis :D -
#574 Ma sem lesz alvás -
balika16 #573 Resident.Evil.5-RELOADED -
#572 Azé várni kéne valami "hivatalosabbat" :) -
#571 -
#570 zsír, hol? xD
Reméljük nem fék. -
Hellsing47 #569 kezdődik -
#568 ime -
#567 Fent van a reloaded!!!!!!!!!!! -
#566 például :) -
#565 Jah nézd meg a Tescot xD -
#564 Sok helyen próbálkoznak ezzel, de sajna a nem hozzáértő kezek összekeverik pl. az akciót az rpg-el, vagy a platformjátékokkal! -
Neoncsoves #563 de azért jó lenne olyan hely ahol el van rendezve típusok szerint. vagy legalább ABC sorrend, stb... -
#562 Ó hát szerinted az árufeltöltők törődnek ilyennel? Csoda hogy nem a kenyér meg a tej közé b*szták be :) -
#561 Abba a testbe végtelen lőszerrel lőnek össze-vissza. Rendes gameba jó RE szokás szerint alig van lőszered így senki se fog így ész nélkül lövöldözni benne... -
Neoncsoves #560 ezt a logikus elrendezést!
warcraft mellett RE5.. :D -
#559 ...de jó... -
Gabe18 #558 Semmi jóra ne számíts ebből a szempontból.Ez már egy akció játék némi kaland elemekkel,meg a régi részekből megmaradó irányítással,ami szerintem kifejezetten hátrány.
Viszont ha így tekint rá az ember,akkor egy kifejezetten jó játék. -
#557 Remélem lesz valami trainer amivel inkább vegyék erősebbé a zimbes - zombikat csak limitáltabban jöjjenek mert ez így hamar unalomba fog fulladni, senki sem szereti az egysíkú darálást. -
#556 ezt én is remélem,de sajnos az volt írva róla hogy az extrák közé tartozik hogy PC-n több ellenség lessz a konzolhoz képest :-/ -
#555 Megnéztem a Benchmarkot unalmamba...meglepően szép a játék....csak ez az esztelen lövölde...atya világ...remélem, hogy csak a teszt miatt ilyen
(plusz meglepődtem, hogy különleges kérdések nélkül felismerte az audigy2 -őt és tolta a Dolby 5.1 Surrond -ot, fasza volt a pozicionálás) -
tituka #554 na hajrá akkor valakinek mar megvan, teheti fel a netre... -
zso23 #553 Kép1
Kép2 -
#552 Hát ha ez igazi,akkor vmi elképesztően ócska borítója van -
#551 Már van hozzá valami ENBSeries-es okosság:
Resident Evil 5 - deactivated palette from original game, natural colors from now. -
#550 Az ebbe a topikba írók összes kezének ujjának száma sem lenne elég összeszámolni, hogy hány esetben kezdte el már a premier nap előtt valamilyen kisebb - nagyobb lánc, vagy bolt árusítani a játékokat.
-
Gascan #549 sziasztok... tudja valaki hogy a PCes verzioban lehet majd egerrel iranyitani a celkeresztet? ugy tudom a negyedik verzioban utolag ez javitasra kerult.. csak nem tudom, hogy szerepelni fog-e az otosben is .... - lehet hogy csak egy user created mod volt? -
#548 nekem inkább úgy tűnik hogy már a pocon van -
#547 Nem kell forrás, vagyis közvetlen, a boltok - nagyobb láncok, már megkapták a játékot. Muszáj nekik, különben nem tudnák a premier napján (18.) árusítani. Így megy ez már évtizedek óta. Egy belső ott dolgozó ember, raktáros, csinálhatta a képet. -
#546 Adj forrást és hiszek neked.
Örülnék ha kijött volna.... -
#545 Nem nyert, nem fake.