4185
  • DarkSector
    resi 5 egyenlőre nincs kint...tuti fake ha valahol fent van...főleg ez a reloaded...
  • Hellsing47
    6.95giga :/
  • dante3
    Én szeretem, főleg ilyenkor!
  • Maxtreme
    jó neked :D (jó a faszt)
  • Maxtreme
    nfs shit? xD
  • dante3
    Én holnap éjszakás leszek!
  • balika16
    Elvileg még jön egy nagyoan várt game reloadedtől!.
  • DarkSector
    llllllllloooooooooollllllllllll
  • Maxtreme
    Detto.. Max kirúgnak, kit érdekel xDxD
  • Hellsing47
    ettól tartok énis :D
  • dante3
    Ma sem lesz alvás
  • balika16
    Resident.Evil.5-RELOADED
  • Maxtreme
    Azé várni kéne valami "hivatalosabbat" :)
  • dante3
  • Maxtreme
    zsír, hol? xD
    Reméljük nem fék.
  • Hellsing47
    kezdődik
  • dante3
    ime
  • dante3
    Fent van a reloaded!!!!!!!!!!!
  • Maxtreme
    például :)
  • balee4
    Jah nézd meg a Tescot xD
  • dante3
    Sok helyen próbálkoznak ezzel, de sajna a nem hozzáértő kezek összekeverik pl. az akciót az rpg-el, vagy a platformjátékokkal!
  • Neoncsoves
    de azért jó lenne olyan hely ahol el van rendezve típusok szerint. vagy legalább ABC sorrend, stb...
  • Maxtreme
    Ó hát szerinted az árufeltöltők törődnek ilyennel? Csoda hogy nem a kenyér meg a tej közé b*szták be :)
  • TDC Geronimo
    Abba a testbe végtelen lőszerrel lőnek össze-vissza. Rendes gameba jó RE szokás szerint alig van lőszered így senki se fog így ész nélkül lövöldözni benne...
  • Neoncsoves
    ezt a logikus elrendezést!
    warcraft mellett RE5.. :D
  • Kandurex
    ...de jó...
  • Gabe18
    Semmi jóra ne számíts ebből a szempontból.Ez már egy akció játék némi kaland elemekkel,meg a régi részekből megmaradó irányítással,ami szerintem kifejezetten hátrány.
    Viszont ha így tekint rá az ember,akkor egy kifejezetten jó játék.
  • Kandurex
    Remélem lesz valami trainer amivel inkább vegyék erősebbé a zimbes - zombikat csak limitáltabban jöjjenek mert ez így hamar unalomba fog fulladni, senki sem szereti az egysíkú darálást.
  • norbi2fraktal
    ezt én is remélem,de sajnos az volt írva róla hogy az extrák közé tartozik hogy PC-n több ellenség lessz a konzolhoz képest :-/
  • Kandurex
    Megnéztem a Benchmarkot unalmamba...meglepően szép a játék....csak ez az esztelen lövölde...atya világ...remélem, hogy csak a teszt miatt ilyen

(plusz meglepődtem, hogy különleges kérdések nélkül felismerte az audigy2 -őt és tolta a Dolby 5.1 Surrond -ot, fasza volt a pozicionálás)
  • tituka
    na hajrá akkor valakinek mar megvan, teheti fel a netre...
  • zso23
    Kép1
    Kép2
  • Seth
    Hát ha ez igazi,akkor vmi elképesztően ócska borítója van
  • grebber
    Már van hozzá valami ENBSeries-es okosság:

Resident Evil 5 - deactivated palette from original game, natural colors from now.
  • Kandurex
    Az ebbe a topikba írók összes kezének ujjának száma sem lenne elég összeszámolni, hogy hány esetben kezdte el már a premier nap előtt valamilyen kisebb - nagyobb lánc, vagy bolt árusítani a játékokat.
  • Gascan #549
    sziasztok... tudja valaki hogy a PCes verzioban lehet majd egerrel iranyitani a celkeresztet? ugy tudom a negyedik verzioban utolag ez javitasra kerult.. csak nem tudom, hogy szerepelni fog-e az otosben is .... - lehet hogy csak egy user created mod volt?
  • Snexi
    nekem inkább úgy tűnik hogy már a pocon van
  • Kandurex
    Nem kell forrás, vagyis közvetlen, a boltok - nagyobb láncok, már megkapták a játékot. Muszáj nekik, különben nem tudnák a premier napján (18.) árusítani. Így megy ez már évtizedek óta. Egy belső ott dolgozó ember, raktáros, csinálhatta a képet.
  • wedge31
    Adj forrást és hiszek neked.

Örülnék ha kijött volna....
  • Kandurex
    Nem nyert, nem fake.