6653
Banner kerestetik, linkelt a mod topikba
-
Thanatos #439 ott a pont :)
csak ezzel az a gond hogy nekem néha erősen ugytünik mintha iqlite emberkék nézegetnék azokat a táblázatokat... :)
mind1, itt már rég nem azok a léyneg akik majd jáccanak vele hanem minden más... -
#438 Az üzletpolitika van. Hogy jó vagy nem jó azt majd az év végi exceles táblázatok mondják meg. -
Thanatos #437 pontosan, igy amugy jó gamek fele is a sülyesztőbe kerül ,a fejelsztők meg csödbe mennek és csomo esetlegesen igéretes fejlesztő tünik el a mélyben...
kurvajó üzletpolitika nemmondom... -
Cassell #436 Jaja tényleg úgy lesz októberben meg kijön egyszerre a Gothic 3-mal most meg 2 hónapig a nagy semmi. -
kiskorúbézoltán #435 Hmmm , addigra pont hazaérek ... :DDD -
#434 Aztán meg egyzserre fog kijönni kismillió játék. Azt sem tudom majd hova klikköjjek az asztalon -
Thanatos #433 pffff....
már meg se lepődöm...
gyk szeptemberben folytatódik msotnai uborkaszezon mert midnent halasztanak , éjjen... -
#432 KÉSIK A DMOM&M!!! Valamelyik nap jelentette be az ubiszoft hogy valszek október végére fog csúszni a szeptemberi megjelenés helyett (az összes játékával együtt).
Szóval satírozni a piros karikát szeptember 20-áról és nagy kérdőjeleket az október utolsó 2 hetére és egy sírós szmájlit: :'-(
-
#431 én sem tudom Remélem nem ... -
#430 Nem hiszem, hogy kelleni fog hozzá a steam. Vagy igen? -
#429 a source engine alapbol jol van optimalizálva sztem, csak nekem pl a steam baasza el az egészet , hl2 steam alol sokkal szarabul fut, mint amikor régebben le volt töltve külön dvd-s verzio.....vhogy a steam több ramot igényel a source enginnél ez az én tapaxtalatom...,, nagyon várom exta gémetamugyD: -
csgj #428 nekem max 25-el megy, de erdőbe...hááát... De a lényeg, hogy a DMOM&M (jó rövidítés :)) ennél jobban fog menni. ha meg nem, akkor se rosszabbul mint az obli -
#427 nekem ugyan megy az oblivion de egy fps be 25 frame az gyenge legalabb 40-50 kéne
ROFLSMPMAO (rolling on the floor shit my pant my ass off :D ) -
#426 rolling on the floor laughing..
ennél csak a roflmao jobb:) -
#425 rotfl??? emmeg mit jelent? -
#424 Ismered a szlogent: "magar égre magyar ufót! Magyar DM-be magyar orkot" -
Thanatos #423 rotfl :DDDDD -
#422 Fekete Laci hangján azt mondaná: Húzzá e innét kishaver mert ugy hátbaváglak péklapáttal" :D -
Thanatos #421 remélem azt sejtitek hogy annak az esélye hogy a hangok is magyarok legyenek azért nem tul számottevő :)
ui.: az emg megint msá tészta hogy engem személy szerint irritálna ha az ork magyarul kezdene hörögni -
csgj #420 akinek ment az oblivion, annak menni fog ez is... és ha hl2 gépigénye lesz, akkor meg tripla olyan gyorsan -
csgj #419 ja, hogy warezoztam!! ééértem...már kerestem a hozzászólásomat, de már értem mé törölték ki -
#418 Hát felölem ha hangok is magyarok lesznek azt is feltöltheti majd valaki de én a feliratokkal is boldog lennék! -
#417 Mármint a hang vagy a feliratok? Mert ha a feliratok akkor "pfff" ha a hangok akkor "hmmm". -
#416 A procit kellene kicsit feltúrbózni. Mondjuk 2x akkorára :D de egy 2,6-os is már bőven megtenné. A VGA-val "nincs gond", bár én jövőre beújítanék egy 4 magos procit egy GF8xxx-at és 3 giga ramot. Ja ehhez persze megfelelő alaplap és táp (a hűtésről már nem is beszélve) szerintem egy 250-300 ezerből már meg is vagy -
Thanatos #415 lehetsz akár te is az pl ha enyire örülsz neki :) -
#414 megy dx 6 al is de csak néhány poligon láccik átlátni a falakon stb :D -
#413 be kell irni valami mat_dxlvl 8 vagy mi a xart a consoleba, neten leirják -
#412 a config amin akad nekema hl 2 az 1600 athlon xp ati 9600 1 giga ram...ez olyan 20 frame átlagba amit kihoz -
#411 Behh,...hát reményeim szerint nem csak ennyiből fog kiállni a játék. -
#410 Remélem lesz majd olyan segítőkész fórumózo aki megveszi magyarul és felteszi a nyelvi fájlokat! -
#409 piff paff nyekk ungabunga sztem ugyanazt jelenti magyarul is mint angolul :| -
#408 Jó hír! -
#407 Jó hír: Dark Messiah of Might & Magic (magyar nyelven) 2006. október -
#406 ezt én nem tudhatom és nem is jogom megítélni :DDDD -
GrimReaper78 #405 Annál az orknál azért... LÉNYEGESEN jobban nézek ki :DDD -
#404 nem is vagy játék "borító" :D -
#403 Hogyan? Ezt meséld el lécci nekem bővebben. :) -
Cat 02 #402 hogy őszinte legyek sztem is qva xar ^^ -
GrimReaper78 #401 Az én nyálam is folyik a strandon, amikor a csajokat bámulom, aztán mire megyek vele? :DDDDDD -
#400 de legalább folyik a nyála :D