Olympique Lyon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Källström mekkorát akasztott 😮OOOOOO
élõben közvetíti a meccset 21:00-tõl a sport1
Ma este Bordeaux-Lyon rangadót rendeznek a francia élvonalban, ám Karim Benzemát úgy tûnik, jelenleg nem ez érdekli a legjobban. A L'Équipe TV-nek nyilatkozva ugyanis lehetséges távozásáról, kérõirõl beszélt, amelybõl arra következtethetünk, hogy nem azzal van elsõsorban elfoglalva, hogy minél jobban felkészüljön a ma esti nagy feladatra...
- Több csapat is érdeklõdik irántam - mondta büszkén Benzema -, olyanokra gondolok, mint a Barca, a Real Madrid, a Milan vagy éppen a Manchester United. Minden futballista álma az, hogy ilyen nagy csapatokban játsszon. Szeretem Spanyolországot, de a legjobban alighanem a Milannál vagy a Manchesternél tudnék fejlõdni.
Hajrá Lyon!
- Több csapat is érdeklõdik irántam - mondta büszkén Benzema -, olyanokra gondolok, mint a Barca, a Real Madrid, a Milan vagy éppen a Manchester United. Minden futballista álma az, hogy ilyen nagy csapatokban játsszon. Szeretem Spanyolországot, de a legjobban alighanem a Milannál vagy a Manchesternél tudnék fejlõdni.
Hajrá Lyon!
16 year old striker Ishak Belfoldil, previously tracked by Chelsea, has finally signed for O.L.
The new target of Lyon is the young player of AZ Alkmaar , Adam Maher (15). The French club is ready to offer him a contract for five years.
Hajrá Lyon!
The new target of Lyon is the young player of AZ Alkmaar , Adam Maher (15). The French club is ready to offer him a contract for five years.
Hajrá Lyon!
Lyon are set to open talks with Fred over a new deal at the Stade Gerland, according to president Jean-Michel Aulas' advisor Bernard Lacombe.Fred came close to leaving the French champions in last season's January transfer window but ended up staying, pledging his short-term future to the club.
The Brazil striker recently revealed he is once again considering moving on after finding himself on the receiving end of jeers and taunts by Les Gones fans.
However, things are changing for the better for Fred who is showing glimpses of his old form. He followed up last week's brace in the Champions League against Steaua Bucharest with the winning goal against Monaco at the weekend.
"The president - Jean-Michel Aulas - spoke to him after the game against Bucharest then once again on Saturday at Monaco about sorting out a meeting," Lacombe told the club website.
"With (coach) Claude Puel, we are going to meet him to let him know about our interest, about our desire to extend his contract."
Hajrá Lyon!
The Brazil striker recently revealed he is once again considering moving on after finding himself on the receiving end of jeers and taunts by Les Gones fans.
However, things are changing for the better for Fred who is showing glimpses of his old form. He followed up last week's brace in the Champions League against Steaua Bucharest with the winning goal against Monaco at the weekend.
"The president - Jean-Michel Aulas - spoke to him after the game against Bucharest then once again on Saturday at Monaco about sorting out a meeting," Lacombe told the club website.
"With (coach) Claude Puel, we are going to meet him to let him know about our interest, about our desire to extend his contract."
Hajrá Lyon!
Fred's contract expires in June, but Lyon's brazilian striker wants to renew. "I am working hard to get back in shape and I think that the club will renew my contract".
Hajrá Lyon!
Hajrá Lyon!
a hír még csak azt írja, hogy tervezik...
Olympique Lyon are planning a January bid for Barcelona defender Eric Abidal.French sources say Lyon president Jean-Michel Aulas is preparing a winter market offer for the France international.Abidal, for his part, is reluctant to leave Barca.
szerintem Aulas már megegyezett és Abidal télen már nálunk fog játszani <#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
szerintem Aulas már megegyezett és Abidal télen már nálunk fog játszani <#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
az origo is megérõsitette hogy benzema pótlására trezeguetet akarjuk
hápognak itt a hírek... 😄
Oppácska, Abidal visszajöhetne igazán. Benzemát meg nem szabad elengedi...de úgyis elfog menni sajna..
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Ha elmegy Benzema akkor Trezeguet jõn helyére ha Grosso elmegy akkor meg Abidal jõn vissza
forrás:goal.com,transfermarketweb.com
forrás:goal.com,transfermarketweb.com
Ha Benzema jõvõre elmegy akkor helyére Trezeguet fog jõnni goal.com,topmercato.com szerint
az NSO szerint 1 Lloris
20 Réveillere
3 Cris
4 Boumsong
11 Grosso
6 Källström
28 Toulalan
17 Makoun
8 Juninho Pernambucano
9 Fred
10 Benzema
ez a csapat lesz Steaua ellen ,a theoffside szerint meg
Lloris
Reveillere - Cris - Boumsong - Grosso
Makoun - Toulalan - Juninho
Keita - Benzema - Delgado
Govou most megsérült??
20 Réveillere
3 Cris
4 Boumsong
11 Grosso
6 Källström
28 Toulalan
17 Makoun
8 Juninho Pernambucano
9 Fred
10 Benzema
ez a csapat lesz Steaua ellen ,a theoffside szerint meg
Lloris
Reveillere - Cris - Boumsong - Grosso
Makoun - Toulalan - Juninho
Keita - Benzema - Delgado
Govou most megsérült??
According to France 2 , Olympique Lyon star Karim Benzema has declared he's moving to Spain next season."My future? I love Spain," declared the France international. "Next year, I will play for either Barca or Madrid."Both Real Madrid and Barcelona are chasing Benzema next year."Some say I have nothing left to do. That's nonsense! I have a lot to learn and grow. I am only 20 years of age and must work to make myself better."
Hajrá Lyon!
Hajrá Lyon!
ha benzema elmegy akkor én Tafert raknám a helyére fiatal,gyors és olyan képességei van mint Benzemának jó potlása lehet de Fred az ne menjen el õ fontos nekünk
(én szerintem)
(én szerintem)
télleg ottvan olyan mint tavaly Eto meg Drogba szerintem<#vigyor>#vigyor>
érdekes 😄
Végre elkezdtek érdeklödni a Lyon akit eddig ír a transfermarkted.de:
Didi CFR Cluj 2.100.000 € az ára
Michael Owen Newcastle United 15.000.000€ az ára
Matías Delgado (wikipedian Matías Emilio Delgado) Besiktas 8.500.000 €
Didi CFR Cluj 2.100.000 € az ára
Michael Owen Newcastle United 15.000.000€ az ára
Matías Delgado (wikipedian Matías Emilio Delgado) Besiktas 8.500.000 €
http://www.foci24.com/index.php?ugras=video&katszama=88&elem_id=13528&nyelv=0
Grat! mind a két gól szép volt
Grat! mind a két gól szép volt
Több oldal szerint is a Marseille érdeklödik Fred iránt és õ van a célkeresztben ha eladjuk egy jó befejezõ csatár kellene de megkéne Fredet tartani mert õ kell a csapatba
http://eurosport.yahoo.com/20102008/58/ligue-1-fred-quit-boos.html
Grat a gyõzelemhez!
Hajrá Lyon!
Grat a gyõzelemhez!
Hajrá Lyon!
a csapatunk már egész jó csak a védelmet kéne fejleszteni mert mindig a helyezkedéssel van hibánk azt kéne valahogy kijavitani de szép meccs volt grat a fiúknak!
Steaua Bukarest - O.Lyon 3:5 az szép ám fiúk hátránbyól felálni és végén gólparádé xO
jó lenne ha 2-3 góllal levernénk a Steauát ránkférne már a gyõzelem:S
Lloris
Reveillere - Cris - Mensah - Grosso
Juninho - Makoun - Kallstrom
Keita - Fred - Mounier
várhatoan ezlesz a fellálásunk govou elvan tiltva nemtudom hány meccsre de a következõn szerintem már ottlesz
Reveillere - Cris - Mensah - Grosso
Juninho - Makoun - Kallstrom
Keita - Fred - Mounier
várhatoan ezlesz a fellálásunk govou elvan tiltva nemtudom hány meccsre de a következõn szerintem már ottlesz
topmercato szerint érdeklödünk a Standard Liege fiatal 20éves középpályásáért Steven Defour után
http://www.topmercato.com/2462,1/ol-defour-dans-le-viseur.html
http://www.topmercato.com/2462,1/ol-defour-dans-le-viseur.html
http://transfermarketweb.com/?action=read&idsel=26098
Hajrá Lyon!
Hajrá Lyon!
Real Madrid are prepared to pay 50 million euros to secure the services of Lyon striker Karim Benzema, according to reports in Spain.
The 20-year-old, one of the hottest prospects in European football, was linked with a move to a number of big clubs last summer, but the Spanish champions are keen to swoop for him in July next year.
Benzema has signed a deal with the seven-times French champions that contains a get-out clause of 100m euros (£79m), but Spanish newspaper AS claim Madrid could get their man for 50m euros (£39.5m).
Benzema - last season's top scorer in Ligue 1 - has hinted a move to Madrid is something that would interest him in the future.
But Madrid are likely to face stiff competition for his signature, with Manchester United and Barcelona also thought to be big admirers of the youngster.
Hajrá Lyon!
The 20-year-old, one of the hottest prospects in European football, was linked with a move to a number of big clubs last summer, but the Spanish champions are keen to swoop for him in July next year.
Benzema has signed a deal with the seven-times French champions that contains a get-out clause of 100m euros (£79m), but Spanish newspaper AS claim Madrid could get their man for 50m euros (£39.5m).
Benzema - last season's top scorer in Ligue 1 - has hinted a move to Madrid is something that would interest him in the future.
But Madrid are likely to face stiff competition for his signature, with Manchester United and Barcelona also thought to be big admirers of the youngster.
Hajrá Lyon!
gyerünk aulas nyári igazolási idõszakba hajtani Saviolára <#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>
hamár fred még nincs formában akkor Tafer fiatal de jól jáccik
ha clerc,grosso lenne akkor lenne mit keresnünk a BL-ben de igy meg max UEFA kupában tudnánk a döntöig menetelni :\
láccik hogy a védelemben sok a hiányzó :\
3:0-ás zakó idegenben :S
Nemértem minek akarnak román csapattol 26éves támadot ha venénk helyette egy fiatal jobban jácco fiatalt pl.:rakitic,vertonghen,mata védelembe meg kéne westerman,marchena, didi helyett ashton jobban jõnne szerintem ez az én véleményem .
azért még a védelmi hibáinkat kikéne javitani mert zé roberto goljánál is 3ember fogott 1et és zé roberto meg simán egyedül volt Llorisnak majdnem sikerült kiütnie:S
vezetünk 😄DDD
According to the french website Francefootball, Lyon would be tracking the striker of Cluj, Didi. The brazilian player, after the good performance with the jersey of romanian club, would be part of the french wish, even following Juninho advice.
http://transfermarketweb.com/?action=read&idsel=25549
ugyan aza hír csak másik oldalon minek nekünk még 1csatár azt nemértem
http://transfermarketweb.com/?action=read&idsel=25549
ugyan aza hír csak másik oldalon minek nekünk még 1csatár azt nemértem
A lyon elsõ kiszemeltje:
Didi (CFR Cluj) játékosa
a forrás:http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=889185
Didi (CFR Cluj) játékosa
a forrás:http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=889185
egy oldal szerint juninho bayern ellen már fog jáccani leirom õ mit irt le õ szerinte:
Lloris
Reveillere - Cris - Bodmer - Mensah
Toulalan - Makoun - Juninho
Govou - Fred - Benzema
Lloris
Reveillere - Cris - Bodmer - Mensah
Toulalan - Makoun - Juninho
Govou - Fred - Benzema
Az év elsõ Manchester United-Manchester City derbijét Lyonban rendezhetik: mindkét csapat szeretné megszerezni ugyanis a francia bajnokcsapat kiváló támadóját, Karim Benzemát. Erre leghamarabb januárban lesz lehetõségük, ám akár már most is elkezdhetik puhítani a francia klubvezetõket, alkudozni a játékos áráról. Az átigazolási idõszak ugyanis csak átigazolási, nem pedig "tárgyalási" idõszak.
Az esélyekrõl nehéz nyilatkozni, mert egyelõre nem tudni, hol végez a bajnokság végén a City. A Manchester United gyengébb bajnoki rajtja ellenére alighanem még így is BL-t érõ helyen végezhet, ám az kérdéses, hogy a City be tud-e férni a legjobb négy közé. Ha januárban csak a középmezõnyt színesítik a kék mezesek, könnyen lehet, hogy Benzema nemet mond a Unitednél kereshetõnél kétségkívül nagyobb City-fizetésre.
Persze az is elképzelhetõ, hogy a Lyon kemény bástyaként ellenáll majd a manchesteri csapatok ajánlatainak, és nem engedi el a 2013-ig érvényes szerzõdéssel rendelkezõ Benzemát.
Hajrá Lyon!
Az esélyekrõl nehéz nyilatkozni, mert egyelõre nem tudni, hol végez a bajnokság végén a City. A Manchester United gyengébb bajnoki rajtja ellenére alighanem még így is BL-t érõ helyen végezhet, ám az kérdéses, hogy a City be tud-e férni a legjobb négy közé. Ha januárban csak a középmezõnyt színesítik a kék mezesek, könnyen lehet, hogy Benzema nemet mond a Unitednél kereshetõnél kétségkívül nagyobb City-fizetésre.
Persze az is elképzelhetõ, hogy a Lyon kemény bástyaként ellenáll majd a manchesteri csapatok ajánlatainak, és nem engedi el a 2013-ig érvényes szerzõdéssel rendelkezõ Benzemát.
Hajrá Lyon!
jovanna csak nemszoktam figyelni a billentyûzetet és azért néha félre nyomokxD
te milyen nyelven irsz baszod?😄
Visszaolvastam 10 kommentet, kajak nem tudsz irni😄
meg a játékos politikád se semmi, de az már csak hab😄
Visszaolvastam 10 kommentet, kajak nem tudsz irni😄
meg a játékos politikád se semmi, de az már csak hab😄
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
de ne felejtsd el ottvan Manchaster Citynek a pénzes embere az meg bármennyit kiad nekik ez cska a vezetõiktõl függ hogy mennyit akarnak adni érte
jajjj ugyanmár, Benzemát ki nem vinné el?????
akit még eltüdnék képzelni: Suárez,Defoe
remélem vagy Milito vagy Louis Fabiano fog jõnni Fred mellé :\