2348
  • Mor3llo
    énis csak nézek...
  • karajjj
    45' Lyon 0 - 2 Fiorentina
  • Roy4l
    sajnos van : Clerc ( jobb oldalon),Grosso bal oldalon ,Mensah középen de helyére ottvan Cris-Bodmer( ha hátrarakják)
  • Winz
    Remélem nincs sérült a Lyonban,mert megpakoltam őket 20 rugóval.
    A Fiorentinát csak lenyomják.
  • Roy4l
    Juninho 2. gólja az nem semmi középpálya körétől bebombázni az nagy teljesitmény
    szép volt átvettük a vezetést és most elkell huznunk marseilletől:)
  • Roy4l
    http://www.unfp.org/site/page.php?id_rubrique=2858&id_page=132&id_langue=1&id_joueur=12443&tId=197&trophee=1

mindenki legyen szives Benzemára szavazni :D
  • SeeMyVision
    Lyon put under contract the young defender Lamine Gassama (19). For Gassama is the first professional contract.

Hajrá Lyon!
  • Roy4l
    Revelliére bal középen Boumsong és Bodmer jobboldaon meg KÄllström volt
    de ezen ne vesszünk össze
  • SeeMyVision
    26 year old forward Sergio Floccari remains the main target of Palermo trainer Stefano Colantuno. Tomorrow the sicilian club will offer to Atalanta 7 million euros cash plus the co-ownership of Edison Cavani. If the lombard club will refuse this 10 millions offer, Palermo will probably contact O.L. to obtain brazilian striker Fred.

Hajrá Lyon!
  • karajjj
    Revelliére volt középen, Bodmer pedig a jobboldalon
  • Roy4l
    amit irtam az jóvolt csak Cris helyett Bodmer volt a végén durva volt amikor toulalan-t lefejelték
  • Mor3llo
    miafranc ?:D
  • karajjj
    Källström tényleg baloldali védőt játszik :|
  • Fabio Capello
    naazér csaknem..
  • Roy4l
    Lloris, Vercoutre - Réveillère, Gassama, Cris, Bodmer, Boumsong, Kolodziecziak, Makoun, Juninho, Toulalan, Källström, Govou, Piquionne, Benzema, Ederson, Pjanic, Fred, Delgado, Mounier. Puel ezeket viszi el Saint Etienne-ellen
  • karajjj
    szvsz ez hülyeség...
  • Roy4l
    —————-Lloris——————–
    Reveillere—Cris——Bodmer—-Kallstrom
    ——–Toulalan——Makoun———–
    Govou———Juninho———–Ederson
    —————Benzema—————–

ez lesz a felálásunk theoffside szerint
  • SeeMyVision
    Bayern are tracking 24 year old defensive midfielder Jérémy Toulalan, whose contract with O.L. will expire in 2012.

Hajrá Lyon!
  • Roy4l
    **November 25 20:45 : Fiorentina - OL
    elirtam:D
  • Roy4l
    bayernt itthon verjük vendégként talán X vagy 1golall kikapunk
    fiorentina szerintem elég nehezen de oda vissza megverjük öket
    steaua ellen asszem volt 1meccsünk felkészülés akkor 1:0 ra nyertek itt már nem hiszem hogy verni fognak az lenne szép a csapattol hogy legjobb 8között lennék akkor már én elégedet lennék
  • karajjj
    elég lenne csak kölcsönvenni valakit, azis megoldaná a gondot

amúgy jó nehéz csoportot kaptunk, a fio és a bayern is kemény ellenfél
  • Roy4l

Szeptember 17 20:45 : OL - Fiorentina
    Szeptember 30 20:45 : Bayern Müchen - OL
    October 21 20:45 : OL _ Steaua Bukarest
    November 25 : Fiorentina - OL
    December 10 20:45 : OL - Bayern Müchen
  • Roy4l
    F csoport:
    1:O.Lyon
    2:B.München
    3:Steaua Bukarest
    4:Fiorentina
  • Roy4l
    remélem télleg ugylesz ahogy mondtad hogy lehet 1et igazolni amikor nincs olyan időszak szerintem ez azért van hogyha pl 1ik csapatnak a jobb oldao szélsője lesérül és nincs potlására ember akkor tudjanak 1et igazolni
  • Roy4l
    remélem elég gyenge csoportot kapunk és akkor elsöként megyünk tovább és ha a ligán belül lehet 1et én Chretient hoznám csak
  • Roy4l
    nemtudom a képet nemakarja megjeleniteni
    http://lyon.theoffside.com/ itt a link ahol van a kép
  • karajjj
    úgyvan, szeptember 1-ig bármennyit, aztán szeptember 1-től meg január 1-ig egyet lehet és asszem azt is csak a ligán belül, bár nemtudom pontosan...
  • Roy4l
  • Roy4l

Aulas ugygondolta hogy minden nagy csapatnak van kabalája igy nekünk is lett Lyou a neve
  • Roy4l
    nem ugyvan hogy szeptember 1ig lehet igazolni és aztán meg a téli szünetben és a végén a vége??
  • karajjj
    van még idő... meg a francia bajnokságban decemberig +1 embert lehet igazolni, ezt hívják joker-nek
  • Roy4l
    eléggé nagy sz*rban vagyunk clerc potlására csak a B csapatunkbol tudunk hozni Oddó nemsikerült Revelliére nemhiszem hogy 6honapig birná folyamatos szereplést szerintem B csapatbol mindig beálnak helyette
  • Roy4l
    elöször hogy jön hozzánk azután meghogy megy bayernba és oda fog menni mert milan szerintem cseréért odaengedi
  • SeeMyVision
    Ezt írták tegnap:

Accordind to the French newspaper, Equipe , Lyon has engaged Massimo Oddo from Milan. After Fabio Grosso, Lyon has engaged another Italian World Champion player.

Massimo Oddo is Lyon's, and has already arrived in the French city where he is undergoing the medical ritual. The formula for the transition from the exterior of Milan to the Champions of France should be that of loan value, with the right of redemption in favor of Lyon.

Ezt írták ma:

Shocking news about Massimo Oddo; the player, that seemed about to sign for O.L., has been requested in the last hours by Bayern Munich, that two months ago had already made an attempt for the italian wingback by offering a trade with Willy Sagnol, actually injured. Some more news are awaited, but the deal with O,L, seem now seriously at risk.

Lyon of Fabio Grosso want to acquire even Massimo Oddo, but the right back of Milan has already chosen: he will say yes to the German champions of Bayern Munchen of Luca Toni. Milan's player could, but play the first competition of championship against Bologna.

Hajrá Lyon!
  • Roy4l
    1. kalap:

Manchester United
    Chelsea
    Liverpool
    Barcelona
    Arsenal
    Lyon
    Internazionale
    Real Madrid

2. kalap:
    Bayern Munich
    PSV Eindhoven
    Villarreal
    Roma
    Porto
    Werder Bremen
    Sporting CP
    Juventus

3. kalap:

Marseille
    Zenit St. Petersburg
    Steaua
    Panathinaikos
    Bordeaux
    Celtic
    Basel
    Fenerbahçe

4. kalap:

Shakhtar Donetsk
    Fiorentina
    Atlético Madrid
    Dynamo Kyiv
    CFR Cluj
    Aalborg BK
    Anorthosis Famagusta
    BATE

bárkik ellen leszünk biztos elsök leszünk mert minden nagy klubb az 1. kalapban van és a többit meg megtudjuk verni lazán
  • Roy4l
    footbaltransfermarkt.com szerint me oddó lyonba utazott és az orvis vizsgálatokra megy(vagy már ment), Transfermarket.de szerint érdeklödünk quaresma iránt nagy fogás lene ha jőnne akkor milyen erősek leszünk
  • Roy4l
    leheet olyan védő sorunk lesz ohgy : Grosso-Cris-Mensah-Oddó szépen nézne ki
  • gabber_saviola
    Gazzetta: Il Palermo su Fred

:DASDdasdsdasdasdasd
  • SeeMyVision
    French club Lyon are tracking Croatian international left-back/left winger Daniel Pranjic (27) of Dutch club Heerenveen. However, it will not be easy to sign Pranjic because Tottenham, Hamburg, Borussia Dortmund and Betis are all tracking him as well.

Hajrá Lyon!
  • karajjj
    jaaaaaaaaaaaaaaaa, na akkor vele kevertem, csak arra emlékeztem, hogy valamelyik francia védőnk volt