2348
-
karajjj #1946 na azkéne még, hogy ezt össze is hozzák -
#1945 Ez vicc... -
#1944 hajajajaj.... -
Roy4l #1943 és aza legroszabb eto leszerzödéséről hogy cserélni akarnak benzemára ezért neméri meg inkább hozzuk lisandro lopezt ő jobb -
Csesza #1942 mint valami pedofil pszichopata :D -
karajjj #1941 Juninho hogy néz ki
-
karajjj #1940 hát az egy dolog, hogy kit hoznál :D sajna egyikünk sem az elnök, hogy mi döntsük el... :D -
Roy4l #1939 én hoznám Skrtelt,Emanuelson,Camoranesi,Lisandro Lopez,és Marchenat és jó keretünl lenne :D -
Roy4l #1938 nem kazahsztán?:DDD -
#1937 üzbegisztán :D -
karajjj #1936 na Eto nem kéne, mennyen kazahsztánba vag hova :D jó lesz ott neki... -
SeeMyVision #1935 Jean-Michel Aulas, in L'Equipe page, speaks about a possible arrival at Lyon of Samuel Eto'o: "We had the chance to sign him four years ago, now things are a little changed, because we should evaluate what does it mean for team, the arrival of a player with a bigger wage then the others. All will depend on the coach, we have some equilibrium to preserve, but if Puel say to me that for be competitive in Champions League we need Drogba or Eto'o, I will do of all for satisfy him".
Hajrá Lyon! -
Roy4l #1934 OL - Nancy 3:0 Gólok: 6' Juninho,68'J. Pied ,78' Y. Tafer -
Roy4l #1933 mégsem benzema lötte: Govou 22' ,Sikimic 16' (öngól) -
Roy4l #1932 állitolag mind2őt Benzema lötte 7' Benzema,25 Benzema ha 1oldalon jól olvastam a tudositást csak igy tovább ;) -
Roy4l #1931 Lloris
Clerc - Cris - Boumsong - Grosso
Toulalan - Makoun
Pjanic
Govou - Benzema - Delgado
ez a kezdö és 38. percig vezetünk 2:0 ra nemtudom még hogy kik lötték
a padon:Hartock, Seguin, Faure, Gassama, Valdivia, Mehamha, Grenier, Beynié, Tafer, Pied -
Roy4l #1930 Benzema - Beynié - Boumsong - Clerc - Cris - Delgado - Faure - Gassama - Govou - Grenier - Grosso - Hartock - Lloris - Makoun - Mehamha - Pied - Pjanic - Seguin - Tafer - Toulalan - Valdivia.
ezek lesznek várhatoan Pratizan Belgrad ellen a csapatfelosztás -
Roy4l #1929 http://lyon.theoffside.com/team-news/transfer-tidbits-and-rumors.html
igazolási hirek mensah az már kész tényvolt hogy jőn ha elmegy squillcai igy én nemlepödtem meg:) -
karajjj #1928 na szerintem ő egy jó igazolás lesz, de majd meglátjuk... -
SeeMyVision #1927 Lyon have communicated that today, John Mensah, former defender of Chievo and Bologna, will made medical examination. After that the African footballer will sign with France champions.
8,4 m euroért jött, 5 évre írt alá! -
Roy4l #1926 Rapid Bucarest - Lyon : 2-1
Boya 5,43, ill. Tafer ( olweb.fr-en azt irták)
uj igazolásunk bár tudni lehetett: John Mensah transfermarkt.de szerint leigazoltuk márcsak a orvosi vizsgálatok vannak lehetett tudni squillaci elmegy akkor ő jön -
Roy4l #1925 http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=190058
a kis hir az Ligue 1 ről -
SeeMyVision #1924 Palermo are still extremely active on the market, even after Sports Director Rino Foschi has been replaced by Walter Sabatini. According to french medias, the sicilian club is interested in Nancy 24 year old defender Michael Cretien. The moroccan player, also tracked by O.L. and Betis Seville, should replace Christian Zaccardo, recently sold to Wolfsburg.
Sevilla have made official the purchase of Sebastien Squillaci (27), for 7 million euros.
Hajrá Lyon! -
Roy4l #1923 nekünk tök mind1 Müller hovamegy mert pénzt nemkapunk érte nemlett meghoszabitva a szerzödése igy semmit sem kapunk érte és védelem mindig lesz max a B csapatbol átjönnek afiatalok rájuk nem gondolsz?:) -
SeeMyVision #1922 PSG, Eintracht Frankfurt and Servette have swooped on O.L. 31 year old defender Patrick Mueller, considered very close to move to Grenoble.
Sok védőnk nem lesz:(
Hajrá Lyon! -
karajjj #1921
-
#1920 dehogynem, elnökbácsi kevesli a fizetését...
ettől annyira fm feelingem támad, amikor le vagy tojva és az elnök lezsírozza helyetted a transzfert -
karajjj #1919 és ennek ésszerű magyarázata max az új stadion, mert más ok nemnagyon van :S -
#1918 és évről évre kisebb különbséggel van meg a bajnokság.
mostanra kb. senki sem maradt a csapatban az elmúlt öt év bajnokcsapatából, szörnyű hova süllyed le a csapat -
karajjj #1917 minden évben kiárusítás van lyonban :S -
#1916 Lassan senki nem marad a csapatból bakker... így nem nagyon lesz címvédés -
Roy4l #1915 C.Anderson 1évre Sao Paulonak kölcsön adtuk mivan már minden védönk elmegy? vagy mi -
Roy4l #1914 Már biztos Squillaci Sevillai játékos lesz már azt mégnemtudom mennyit kaptunk de azt is kideritem:d -
Roy4l #1913
benzema és tafer:) -
Roy4l #1912 -
Roy4l #1911 ugy néz ki sevilla megvesz iSquillacit 7millió €ért és Mensah meg jönni fog helyére -
SeeMyVision #1910 Striker Milan Baros will return to Lyon next season, according to his agent.
The Czech Republic international arrived at Portsmouth on loan from the French champions in January, but failed to score a single goal during his return to the Premier League.
The 26-year-old has been linked with moves to Bolton Wanderers, West Brom and Werder Bremen, but his agent Pavel Paska claims new Lyon coach Claude Puel wants the former Liverpool and Aston Villa forward back in France.
Paska said: "We are not changing the strategy. Lyon are one of Europe's top teams and Baros belongs there.
"The new coach is looking forward to working with Milan."
Lyon's director of communications Olivier Blanc has not confirmed that Baros, who was top scorer at Euro 2004 with five goals, will be coming back to the Stade Gerland.
Blanc said: "Nothing is decided yet. We will meet Milan in the next week and will discuss all options, including which clubs might possibly want to buy him."
Hajrá Lyon! -
Roy4l #1909 a gólokat elirtam (9)I. Ech-Chergui ,(10)Juninho,(22)B. Kebe,40(Yannis Tafer),(64) Mounier és
Karim Benzema, Sidney Govou, Jeremy Toulalan, Kim Kallstrom, Jean II Makoun, Francois Clerc, Sebastien Squillaci, Fabio Grosso ők nyaraláson vannak ,red, Fabio Santos, Anthony Reveillere, Hugo Lloris ők meg sérülésük van -
Roy4l #1908 First half:
Vercoutre
Gassama - Paillot - Cris - Fontaine
Bodmer - Juninho
Ederson
Keita - Tafer - Delgado
Second half:
Hartock
Gassama - Faure - Seguin - Valdivia
Beynié - Mehamha
Pjanic
Pied - Grenier - Mounier
ez volt az összeálitás -
Roy4l #1907 Lyon 3 - 2 Nimes
Gólok:Juninho,Mounier,Benzema
I. Ech-Chergui,B. Kebe
a csapatot nemtaláltam de megfogom keresni elsö mecs azért szép volt :)