2348
  • Roy4l
    Te Squillaci ra gondolsz ő ment sevillába és jőtt helyére Mensah
  • karajjj
    hát pedig valaki itt írta, hogy elment a sevillába, asztem oda is igazolt...
    akkor nemszóltam XD
  • Roy4l
    Revelliére maradt nálunk
  • karajjj
    Revelliére elment, a helyére igazoltunk, Oddo meg elfocizgat itt amíg be nem fejezi...
  • Roy4l
    akkor helyettese de oddó és pár év mulva visszavonul akkor meg inkább fiatalabbat kéne hoznunk
  • karajjj
    milyen utódja?
    nem helyettese?
  • SeeMyVision
    Pont most olvastam én is.

Lyon are tracking Massimo Oddo. According to "L'Equipe", the injury to the knee occurred to Francois Clerc has forced the club champion of France to return in the market, asking information to Milan foracquire the 31 years old right back.

Hajrá Lyon!
  • Roy4l
    Clerc utodja lehet hogy Massimo oddó lesz nemzetisporton már aztirják hogy már tárgyalunk velük de sport 1en aztmondták hogy nem keresünk senkit Clerc potlására hát nemis tudom
  • SeeMyVision
    Czech international Milan Baro¹ put pen to paper on a three year contract with Galatasaray as official website and tv announced. The former Olympique Lyonnais forward will be in Istanbul on thursday.

Hajrá Lyon!
  • SeeMyVision
    The last 2nd August the chairman of Lyon Jean-Michel Aulas has shown to be interested in the striker of Barcelona Samuel Eto'o (27). Even if from the beginning of August things are changed, during next hours the chairman could make an offer. Difficult to say if the offer could be tied to the possible transfer of Karim Benzema, observed by half Europe.

Hajrá Lyon!
  • karajjj
    én sopcasttel nézem ott is jó a minősége
  • Roy4l
    http://www.rojadirecta.com/

itt lehet lyon meccseket nézni meg többit is menjetek a meccsre és ott a link no p2p re menjetek
    neten simán lehetnézni és valamennyire jó minőség:)
  • SeeMyVision
    O.L. 21 year old midfielder Romain Beynié will play on loan until the end of the season for Tubize.

Hajrá Lyon!
  • Roy4l

Thimothée Kolodzieczak Lens --> O.Lyon
  • Roy4l
    emanuelsonrol tudtam hogy jőnni fog de Grosso hirről semmi nemtudom honann vette a hírt az nb1.hu de elég baromság mert akkor bármelyik nagy oldal irta volt goal.com,topmercato,offside irták volna sőt még a goal.comon a villareal hireknél még grosso neve nem is került be ez 1hülyeség az biztos
  • SeeMyVision
    Az Olympique Lyon együttese továbbra is adja-veszi a játékosokat. Az OL védelméből már a második alapember távozott, Fabio Grosso (Villarreal) személyében. Claude Puel vezetőedző azonban nem aggódik, máris kiadta a vezetőségnek, hogy szeretné a keretében tudni az Ajax fiatalját, az olimpián is szerepelt Urby Emmanuelsont.
    A 22 éves védőért 7 millió eurót sem sajnálna a hétszeres francia bajnok, ám a dolgát megnehezítheti, hogy a német Hamburg is elmenne ekkora összegig.

Erről most olvastam előszőr, ti?

Hajrá Lyon!
  • Roy4l
    http://transfermarketweb.com/?action=read&idsel=23187
    végre aláirt hozzánk:D
  • SeeMyVision
    After a negative start in the Ligue 1, O.L. are seeking a player for their defense; the target seems to be AZ Alkmaar'Sebastien Pocognoli, actually at the Olympics with the belgian national team and valued around 5 million euros by the dutch club.

Hajrá Lyon!
  • karajjj
  • SeeMyVision
    O.L trainer Claude Puel seems to have choosen Fabio Grosso's backup: it's 17 year old Timothéè Kolodzieczak, previously observed by Manchester United.

Hajrá Lyon!
  • Roy4l
    nemtudom de igazán lehetne legalább 1-2 meccset felvételről vagy valami hétfőn 18:00kor Sport2őn szokott lenni összefoglalo de hát az nemtul sok inkább az egész meccset nézném végig
  • karajjj
    mértnem közvetít már a sporttv francia bajnokikat? :S
  • Roy4l
    Lloris, Vercoutre - Gassama, Réveillère, Cris, Boumsong, Bodmer, Grosso, Faure - Källström, Juninho, Makoun, Toulalan - Govou, Delgado, Mounier, Pjanic, Ederson, Piquionne, Benzema.

Lorient elleni kik lesznek Clerc helyére gondolom Faure vagy Gassama lesz
  • Roy4l
    végre 1szép meccs kár hogy Ligue 1 et nemad Sport 1,2,klub mert mindig nézném:S
    golok:Makoun 12`,Benzema 57`,65`
  • Roy4l
    ETA2: Le groupe lyonnais:
    Lloris, Vercoutre - Réveillère, Boumsong, Clerc, Cris, Faure, Grosso - Bodmer, Delgado, Juninho, Källström, Makoun, Pjanic, Toulalan - Baros, Benzema, Govou, Tafer, Pied

ETA3:
    Le groupe bordelais :
    Ramé, Valverde, Chalmé, Jurietti, Trémoulinas, Planus, Henrique, Diawara, Ducasse, Diarra, Fernando, Gourcuff, Wendel, Gouffran, Obertan, Bellion, Chamakh et Cavenaghi.

ezek lesznek kezdö keretben ETA3=Bordeaux csapata a másik meg a Lyoné
  • Roy4l
    Puelék pár ifjat kitettek a csapatbol igy gondolom mennek vissza a B csapatba 4en maradtak:Valdivia,Grenier,Tafer,Mehamha,
  • SeeMyVision
    A francia Olympique Lyon továbbra is aktív az átigazolási piacon. A legutóbb Frédéric Piquionne-t szerződtető OL folytatja az erősítési hadjáratát: a cél, a védelem bal oldalának megszilárdítása. A kiszemeltek között szerepel Jeremy Mathieu, Sylvain Armand és Danijel Pranjic is.
    Utóbbi labdarúgó valódi főnyeremény lenne, hiszen amellett, hogy a védekezésben kiváló, a támadások támogatása is az erényei közé tartozik. A 26 éves futballista az Eb-n pazar teljesítményt nyújtott, gólt szerzett, és beadásai is rendre veszélyt hordoztak magukban.

Hajrá Lyon!
  • Roy4l
    Piquione Lyon mezben :D
  • karajjj
    azért a Benzema-Baros kettős szerintem bőven elég a francia bajnoksághoz... :D
  • Fabio Capello
    tán nem kellett volna minden csatárt eladni...
  • karajjj
    na Juninho csak rendbeszedte magát :D
  • Roy4l

08/09 es csapatunk akik ülnek ott jobbrol az elsönek olyan füle van mint ha ELF lenne vagy mano xDDDD
  • Roy4l
    És érdeklödünk a holland Heerenveen ben jácco Pranjic iránt is
  • Roy4l
    Frédéric Piquionne az ma orvosi vizsgűálaton lesz és a bemutatása is nemsokára lesz a két klub már megegyezett (goal.com)
  • Roy4l
    állitolag 18M € ajánlottunk Sergio Garcia-ért,és Piquione ért meg 6.75M€-t ajánlottunk
  • karajjj
    nah, akkor jól emlékeztem én, hogy volt valami ilyesmi :D
  • Oziris666
    Chandler lakótársa,amikor Joey kiköltözik egy időre:D
    Ő az is.
  • Roy4l
    miaz alusa nagy etoo rajongo vagy mi mert 4évvel ezelött is megakartuk szerezni akkor nemment ottvan Diego milito inkább ő jöjjön mint eto és akkor még benzema is megmaradhatna
  • karajjj
    loooooool tényleg :D
    de ő a Jóbarátokban Joey első lakótársa Chandler előtt ha jól emléxek :D
  • Oziris666
    Iszonyat hasonlít a Joey című sorozatban Joey idegbeteg haverjára Jimmyre:D:D