Olympique Lyon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Louis Fabiano,Diego Milito,bruno alves,Mata,De le Red,Cazorla,Emanuelson, védelem közepébe meg Vermaelent hoznám mert Mensah egybõl menne is tölünk
én ezeket hoznám és akit elküldenék:Keita,Piquionne,Fabio Santos,Delgado
és ha benzema elmegy akkor megkéne venni fabiano-milito 2õst 😊
Ágyéksérülése miatt az Olympique Lyon kiváló brazil irányítója, Juninho Pernambucano kihagyja csapata szombati, Nancy elleni meccsét.
Juninho a sérülés miatt valószínûleg a jövõ keddi, Bayern München elleni Bajnokok Ligája-találkozóról is lemondhat.
Jobb hír az OL drukkereinek, hogy a francia bajnok olasz balhátvédje, a szintén sérüléssel küszködõ Fabio Grosso már pályára léphet a bajorok ellen.
Hajrá Lyon!
Lyon have warned Manchester United, Chelsea and Arsenal that Karim Benzema will cost a world-record 100million euros (£79million) transfer fee.The French champions have put this staggering price on the 20-year-old's head as they seek to ward off a host of top clubs linked with the star.
Manchester United are among those linked to the French international, who has already scored five goals in Ligue 1 so far this term and another against Fiorentina in Group F of the Champions League last week.
But club president Jean-Michel Aulas says possible suitors will have to stump up a record amount to prise the player away from the French champions.
"We have signed a contract with him until 2013, with a get-out clause of 100million euros," warned Aulas, adding that Benzema is an integral part of their bid to progress beyond the last 16 of the Champions League.
Hajrá Lyon!
Hajrá Lyon!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Ezek még arra sem érdemesek hogy az intertotoban indulhassanak.
Szeplőtelen szűz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P
Mellesleg, gyönyörû ez a BL mez 😊
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
na azért nah 😄
A Fiorentinát csak lenyomják.
Szeplőtelen szűz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P
szép volt átvettük a vezetést és most elkell huznunk marseilletõl😊
mindenki legyen szives Benzemára szavazni 😄
Hajrá Lyon!
de ezen ne vesszünk össze
Hajrá Lyon!
Reveillere—Cris——Bodmer—-Kallstrom
——–Toulalan——Makoun———–
Govou———Juninho———–Ederson
—————Benzema—————–
ez lesz a felálásunk theoffside szerint
Hajrá Lyon!
elirtam😄
fiorentina szerintem elég nehezen de oda vissza megverjük öket
steaua ellen asszem volt 1meccsünk felkészülés akkor 1:0 ra nyertek itt már nem hiszem hogy verni fognak az lenne szép a csapattol hogy legjobb 8között lennék akkor már én elégedet lennék
amúgy jó nehéz csoportot kaptunk, a fio és a bayern is kemény ellenfél
Szeptember 17 20:45 : OL - Fiorentina
Szeptember 30 20:45 : Bayern Müchen - OL
October 21 20:45 : OL _ Steaua Bukarest
November 25 : Fiorentina - OL
December 10 20:45 : OL - Bayern Müchen
1😮.Lyon
2:B.München
3:Steaua Bukarest
4:Fiorentina
http://lyon.theoffside.com/ itt a link ahol van a kép

Aulas ugygondolta hogy minden nagy csapatnak van kabalája igy nekünk is lett Lyou a neve <#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>