Olympique Lyon

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gyorsan néznünk kell benzema utodját a télen mert ugynéz ki hogy Manchaster egyike elfogja vinni :/

volt valami OL-Andrézieux meccs gondolom a másod csapatunk jácott és ott volt Delgado és Keita gondolom nem mennek egybõl nehéz meccsekre hanem ilyen meccsekre mennek 1kis ideig 3sérültünk:Clerc,Grosso,Juninho, eltiltott:Govou nemsokára mindegyik felfog épülni

Keita az egyik legjobb játékosunk :\
akiket kéne hozni a télen:
Louis Fabiano,Diego Milito,bruno alves,Mata,De le Red,Cazorla,Emanuelson, védelem közepébe meg Vermaelent hoznám mert Mensah egybõl menne is tölünk
én ezeket hoznám és akit elküldenék:Keita,Piquionne,Fabio Santos,Delgado
és ha benzema elmegy akkor megkéne venni fabiano-milito 2õst 😊

Fabio Capello
Lyon: megsérült Juninho, kihagyhatja a BL-meccset
Ágyéksérülése miatt az Olympique Lyon kiváló brazil irányítója, Juninho Pernambucano kihagyja csapata szombati, Nancy elleni meccsét.
Juninho a sérülés miatt valószínûleg a jövõ keddi, Bayern München elleni Bajnokok Ligája-találkozóról is lemondhat.

Jobb hír az OL drukkereinek, hogy a francia bajnok olasz balhátvédje, a szintén sérüléssel küszködõ Fabio Grosso már pályára léphet a bajorok ellen.

O.L. 25 year old defender John Mensah, during an interview released to skysports.com, has declared his will to play in the Premier League. The player is perhaps tracked by Wigan, Blackburn, Portsmouth and West Ham.

Hajrá Lyon!
azt nemértem tegnap jáccoták a Coupe De La Ligue kupamérközéseket de mi meg nem jáccotunk és az olweb.fr en meg nincs benne a kalendáriumba hogy lenne valamikor is kupameccsünk az ugyvan hogy vki 1x megnyeri következõ szezonba neki nemkell mecset jáccania vagy mivan??

Eurosport szerint is:

Lyon have warned Manchester United, Chelsea and Arsenal that Karim Benzema will cost a world-record 100million euros (£79million) transfer fee.The French champions have put this staggering price on the 20-year-old's head as they seek to ward off a host of top clubs linked with the star.

Manchester United are among those linked to the French international, who has already scored five goals in Ligue 1 so far this term and another against Fiorentina in Group F of the Champions League last week.

But club president Jean-Michel Aulas says possible suitors will have to stump up a record amount to prise the player away from the French champions.

"We have signed a contract with him until 2013, with a get-out clause of 100million euros," warned Aulas, adding that Benzema is an integral part of their bid to progress beyond the last 16 of the Champions League.

Hajrá Lyon!
goal.com szerint Benzema kivásárlási ára 100M € elég sokba kerül igy a legnagyobb francia igazolás lenne ha elvinnék de remélem marad 2013ig nagyon oszlopos tagja az osztagnak 😊

During last wednesday's match against Fiorentina, O.L. striker Karim Benzema has once again shown all his skills; most of the main european clubs are already tracking the player, and in the last days, AC Milan, whose Sports Director Ariedo Braida, according to Le Parisien, has been many times in France to observe him, seem to have joined the auction.

Hajrá Lyon!
Sovány 1gólos gyözelem , de legalább megvan a 3pont

viszont a bajnokságban elég sokat bakizott :\
azért ha nemlenne sérültünk talán jobban ment volna szerintem Llorisnak nemkéne BL ben jáccania nincs elég BL tapasztalata én a helyére Vercoutret raknám be mert õ amin jácott Bl meccsen hibátlan volt

köszönjük a részvételt, többet nem kérünk ebbõl a hozzáállásból...
Mor3llo
Viszlát.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

gabber_saviola
Nagyon sok olyan oldal van, ahol ez a fikázás menõ..de ha lehet, akkor ezt itt az esgén ne erõltesd, légy oly szíves. Köszi szépen.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Winz
Minden egyes francia csapat kiesésénél pezsgõt fogok bontani !!!
Ezek még arra sem érdemesek hogy az intertotoban indulhassanak.

Szeplőtelen szűz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P

aztnem értem hogy mindig kapunk elején gólt aztán meg a végén foditunk inkább az egész mecset uraljuk de szép volt a meccs gratula a fiúknak

Mor3llo
Aztapicsa...Benzema ismét kis gólt lõtt 😮
Mellesleg, gyönyörû ez a BL mez 😊

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

86' Lyon 2 - 2 Fiorentina

na azért nah 😄
Mor3llo
énis csak nézek...

45' Lyon 0 - 2 Fiorentina
sajnos van : Clerc ( jobb oldalon),Grosso bal oldalon ,Mensah középen de helyére ottvan Cris-Bodmer( ha hátrarakják)

Winz
Remélem nincs sérült a Lyonban,mert megpakoltam õket 20 rugóval.
A Fiorentinát csak lenyomják.

Szeplőtelen szűz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P

Juninho 2. gólja az nem semmi középpálya körétõl bebombázni az nagy teljesitmény
szép volt átvettük a vezetést és most elkell huznunk marseilletõl😊

http://www.unfp.org/site/page.php?id_rubrique=2858&id_page=132&id_langue=1&id_joueur=12443&tId=197&trophee=1

mindenki legyen szives Benzemára szavazni 😄

Lyon put under contract the young defender Lamine Gassama (19). For Gassama is the first professional contract.

Hajrá Lyon!
Revelliére bal középen Boumsong és Bodmer jobboldaon meg KÄllström volt
de ezen ne vesszünk össze

26 year old forward Sergio Floccari remains the main target of Palermo trainer Stefano Colantuno. Tomorrow the sicilian club will offer to Atalanta 7 million euros cash plus the co-ownership of Edison Cavani. If the lombard club will refuse this 10 millions offer, Palermo will probably contact O.L. to obtain brazilian striker Fred.

Hajrá Lyon!
Revelliére volt középen, Bodmer pedig a jobboldalon
amit irtam az jóvolt csak Cris helyett Bodmer volt a végén durva volt amikor toulalan-t lefejelték

Mor3llo
miafranc ?😄

Källström tényleg baloldali védõt játszik :|
Fabio Capello
naazér csaknem..

Lloris, Vercoutre - Réveillère, Gassama, Cris, Bodmer, Boumsong, Kolodziecziak, Makoun, Juninho, Toulalan, Källström, Govou, Piquionne, Benzema, Ederson, Pjanic, Fred, Delgado, Mounier. Puel ezeket viszi el Saint Etienne-ellen

szvsz ez hülyeség...
—————-Lloris——————–
Reveillere—Cris——Bodmer—-Kallstrom
——–Toulalan——Makoun———–
Govou———Juninho———–Ederson
—————Benzema—————–

ez lesz a felálásunk theoffside szerint

Bayern are tracking 24 year old defensive midfielder Jérémy Toulalan, whose contract with O.L. will expire in 2012.

Hajrá Lyon!
**November 25 20:45 : Fiorentina - OL
elirtam😄

bayernt itthon verjük vendégként talán X vagy 1golall kikapunk
fiorentina szerintem elég nehezen de oda vissza megverjük öket
steaua ellen asszem volt 1meccsünk felkészülés akkor 1:0 ra nyertek itt már nem hiszem hogy verni fognak az lenne szép a csapattol hogy legjobb 8között lennék akkor már én elégedet lennék

elég lenne csak kölcsönvenni valakit, azis megoldaná a gondot

amúgy jó nehéz csoportot kaptunk, a fio és a bayern is kemény ellenfél

Szeptember 17 20:45 : OL - Fiorentina
Szeptember 30 20:45 : Bayern Müchen - OL
October 21 20:45 : OL _ Steaua Bukarest
November 25 : Fiorentina - OL
December 10 20:45 : OL - Bayern Müchen

F csoport:
1😮.Lyon
2:B.München
3:Steaua Bukarest
4:Fiorentina

remélem télleg ugylesz ahogy mondtad hogy lehet 1et igazolni amikor nincs olyan idõszak szerintem ez azért van hogyha pl 1ik csapatnak a jobb oldao szélsõje lesérül és nincs potlására ember akkor tudjanak 1et igazolni

remélem elég gyenge csoportot kapunk és akkor elsöként megyünk tovább<#vigyor> és ha a ligán belül lehet 1et én Chretient hoznám csak

nemtudom a képet nemakarja megjeleniteni
http://lyon.theoffside.com/ itt a link ahol van a kép

úgyvan, szeptember 1-ig bármennyit, aztán szeptember 1-tõl meg január 1-ig egyet lehet és asszem azt is csak a ligán belül, bár nemtudom pontosan...

Aulas ugygondolta hogy minden nagy csapatnak van kabalája igy nekünk is lett Lyou a neve <#vigyor><#vigyor>

nem ugyvan hogy szeptember 1ig lehet igazolni és aztán meg a téli szünetben és a végén a vége??