772
Gun - Western game
-
#8 Ez az! Imádom a vadnyugatos gammákat, csak sajnos egyiknek sem nagyon sikerül a hangulatot visszaadni, pedig az efféle játékokban éppen az lenne a lényeg! -
#7 nem arról volt szó, hogy ez csak konzolra lesz? -
#6 Lehet én vagyok a pesszimista, de a videó alapján nem úgy tűnik, mintha azt a szabadságot kapnánk meg, mint a GTA szériában. De jól esne, ha tévednék, s teljes szabadság lenne a vadnyugaton. Oda menni, ahova akarunk, vonatra szállni, fogatra, lóra... Bárokba járni, fürdőbe,... :-) -
#5 Akár.Ezért játék bármi lehetséges. -
OPM #4 loál, gépfegyver a vadnyugaton?? :DDD -
#3 ez marha jónak tűnik , nem is hallottam róla eddig :D -
#2 ütnek büntetnek mi? 5let jó teccik biztos kiprobálom mjad de a graf pffff közepes max -
#1 Vadnyugati GTA, Gun módra
Barny, 19:25 - PC PS2 XBOX GC X360 PSP
(Gamesradar) Fájóan rövidke névvel rendelkezik a Neversoft (Tony Hawk sorozat) Gun című játéka, de maga a külcsín annál büntetősebb. A GTA-szerű nyitott világgal és többféle befejezéssel rendelkező vadnyugati játék mindent kínál, ami a legjobb westernek sajátja. Lovaglás, tűzpárbaj, tüzesvíz! Először a PS2-es képek láttak napvilágot, de már önmagukban azok is ütnek, mint a szegecselt ólajtó. Képek lentebb találhatóak, videó pedig még lentebb. Megjelenés ez év ősze.
Képek
TRAILER! (cél mentése ha nem megy)
info: Hardwired