772
Gun - Western game
  • szanics
    Ez az! Imádom a vadnyugatos gammákat, csak sajnos egyiknek sem nagyon sikerül a hangulatot visszaadni, pedig az efféle játékokban éppen az lenne a lényeg!
  • Serpa
    nem arról volt szó, hogy ez csak konzolra lesz?
  • BBird
    Lehet én vagyok a pesszimista, de a videó alapján nem úgy tűnik, mintha azt a szabadságot kapnánk meg, mint a GTA szériában. De jól esne, ha tévednék, s teljes szabadság lenne a vadnyugaton. Oda menni, ahova akarunk, vonatra szállni, fogatra, lóra... Bárokba járni, fürdőbe,... :-)
  • grebber
    Akár.Ezért játék bármi lehetséges.
  • OPM
    loál, gépfegyver a vadnyugaton?? :DDD
  • Csibe001
    ez marha jónak tűnik , nem is hallottam róla eddig :D
  • Istencsászár
    ütnek büntetnek mi? 5let jó teccik biztos kiprobálom mjad de a graf pffff közepes max
  • grebber
    Vadnyugati GTA, Gun módra

Barny, 19:25 - PC PS2 XBOX GC X360 PSP

(Gamesradar) Fájóan rövidke névvel rendelkezik a Neversoft (Tony Hawk sorozat) Gun című játéka, de maga a külcsín annál büntetősebb. A GTA-szerű nyitott világgal és többféle befejezéssel rendelkező vadnyugati játék mindent kínál, ami a legjobb westernek sajátja. Lovaglás, tűzpárbaj, tüzesvíz! Először a PS2-es képek láttak napvilágot, de már önmagukban azok is ütnek, mint a szegecselt ólajtó. Képek lentebb találhatóak, videó pedig még lentebb. Megjelenés ez év ősze.

Képek
    TRAILER! (cél mentése ha nem megy)

info: Hardwired