772
Gun - Western game
  • Sgtfathi
    köszi
  • Voltan
    Nem. A többit kell hozzá terelni.
  • Sgtfathi
    Gyerekek egy Longhorn nevű bikát kell terelnem de sehogy nem jön össze. valaki?
  • Csuhai G
    Úcs csináld, hogy sprintel addig ameddig ki nem írja, hogy túl van terhelve a ló, aztán pedig várd meg míg egy kicsit fel megy az energiája és folytasd a sprintet!
  • kill3r22
    srácok miért van az hogy a játék....a hidas résznél ahol a munkásokra kell vigyázni...kib@szottul elkezd akadni a játék máshol meg 50-60 fps...mi a gond?
  • Voltan
    Tartsd rajta az ujjad a sprinten.
  • Örm
    Ha nem nyomom akkor meg állandóan vesztek.
  • Csuhai G
    Az, hogy ne nyomd egyfolytába a sprintet!
  • Örm
    Hello!
    Amikor a fickóval kell versenyezni ott mi a trükk? Vagy vége a versenynek vagy elhull a lovam.
    Köszi utána nézek.
  • Ren
    Esc gomb és End Mission szerintem. Amúgy amiket keresel, azok piros hordók, fehér TNT felirattal, ha jól emlékszem, elég nehéz eltéveszteni őket. Emlékeim szerint a legtöbb helyen, ahol az őrők a tűz mellett üldögéltek, volt mindig 1-2 hordó a közelben. De ráadásul még mintha a 'minimap' is jelölné őket, nem?
    Azt hol tudom?
    Amúgy van pár hordó a házak mellet,de azok nem robbannak.Azt se tudom milyen a lőszeres hordó.
  • Ren
    Pedig van elég sok, kivéve ha felrobbantottad őket a lovak összegyüjtése közben. Ha ez utobbi történt, akkor kezd újra a a küldetést
  • M@TriX
    jah mondjuk érdemes azt a fulleffect valami bekapcsolni, azzal sok DX9effekt szabadul ki a palackból ;)
  • kill3r22
    marha jó ez a gamma...a grafikát vizsgálgattam...ami kurvára csúnya benne azt ellensúlyozák a szép dolgok...pl karakterek ruhái....elmossások..szal...fasza....a lovak télleg "élnek"...fasza
    Sziasztok!

Levittem a 3 lovat a híd alá.De nem tudom berontani,gyújtani az ajtót,mert sehol nem találok lőporos hordót,meg wiskey koktélt sem.
    Hol lehet ilyet beszerezni?
  • M@TriX
    nekem is baromira tetszenek más gémben még ilyet sem láthatunk, a lovak pl baromi jók és kidolgozottak, ha állnak sem állnak, hanem kis mozgások, fordulások folyamtosak, megállásnák "fékeznek" ;)
    szóval sztem jópofa. kissé üres a "játékvilág", de lehetett volna sokkal roszabb is, legalább azért utca embere is van. szóval elég jó.
  • Sgtfathi
    Bocsánat én az emberek és állatok mozgására gondoltam! Sztem elég folyamatosak és "élethűek" (élővilág tényleg nem sok van).
  • FFX
    szerintem ennek a játéknak az igazi vonzóereje a western hangulat
  • acsarkodo
    Az azért elég vicces, ahogy az állítólagosan élethűnek titulált állatok a föld felett csúsznak és csak akkor kezd el mozogni a lábuk amikor közelebb mész hozzájuk.
    Az élővilág mint olyan, azért páratlan mert tulajdonképp azt a néhány bölényt meg azt a két városi kutyát leszámítva nincs is.
  • Sgtfathi
    Csatlakozom FFX-hez a grafikával kapcsolatosan.Bár a texturák homályosak,de Fullra téve a grafot+driverböl: 16x-os Anistrop-al elég jol néz ki 1280x1024-ben! Ami nagyon tetszik még a mozgások.(Szinte páratlan az élövilág +emberek realisztikus mozgása).
    Ráadásul Nvidián nem láttam semmiféle bug-ot.
    Most nyomtam végig a Matrix-Path of neot és bizony az elég fostalcska grafikával volt ellátva.
  • CS@
    Szerintem egyáltalán nem szép sőt kimondottan ronda.
    Amikor még nem láttam a játékot és itt olvasgattam, hogy rondább lett mint a GTA SA akkor csak legyintettem, hogy ugyan már a SA nál csak nem lehet rondább, pedig igen.
    Ezek ellenére a lovas hozzászólásokkal egyetértek mert nekem is nagyon tetszik a lovaglás és ez ebben a formában pillanatnyilag még egyedül állónak is mondható. Bár elég lineáris azért egész kellemes játékélményt nyújt egy egyszeri végigjátszáshoz egy hétvégére.
  • FFX
    amúgy nem tudom miért fikázzátok annyira a grafikát, szerintem szép (bár közel sem a legjobb az is igaz). Azért nálam is előfordult egy elég nagy bug amit már nem vett be a gyomrom, van amikor több másodpercre eltűnik az egész terep és csak a házak és az emberek látszanak. Kűldetéseknél nagyon zavaró volt, a sok bugon még javíthattak vólna.
  • FFX
    a dinamitos nyíllal lődd azokat a gejzírszerű lukakat amikor oadér és a főlcsapódó gőz megsebzi.
  • Sgtfathi
    Kb.Mennyi idö alatt lehet végignyomni?
  • Hitm@n
    Hello
    A Gun- nak az utolsó (sztem) pályáján járok mikor abban a bányában hajigálja felém a dynamitot afőellenség...
    És akkor akármit csinálok mindig ki lő...
    LÉCCI valaki Irja le, hogy hogy kell pontosan megölni, (Minden Részlettel Eggyüt:))
    Mert olvastam hogy valamit szét kell robbantani, de passz... :)
    Na ugyhogy Lécci Irjátok le!!

Válaszaitokat előre is Köszi!!
    Nem taálok se molotov koktélt se hordót lőszerrel.
    Hol lehet ilyet beszerezni?
  • m18m
    Meg tudná valaki mondani mi a minimuma a gamenak? Elfut geforce mx440-en? Valaki játszik ijennel esetleg? Légyszi válaszoljatok!!!!!!
  • Shep
    lőni kell és kész, ény gyalog csináltam meg, puskával lődd, ennyit tudok segíteni, először nekem se ment, de aztán sikerült.
  • cadik83
    Hello!
    Nekem is ezzel a Reed gyerekkel van gondom,valaki segítsen hgyan lehet egyszerűen véghez vinni a feladatot!Előre is köszi!
  • gilaba
    Köszi meek és kiprobálom :)
  • Seth
    Ha már a két oldalsó tartót kirobbantottad, azután már csak annyi a dolgod, hogy belassítassz, aztán amikor a manus dobja a dinamitot,akkor meglövöd hogy a képébe robbanjon
  • Kandurex
    Akik képesek voltak kiadni egy "2000. -ben is halovány grafikájú játék lenne" kiadására. Bravo. Tapsoljuk meg őket.
  • gilaba
    Sziasztok!
    Nekem is lenne 1 kérdésem:
    Ott vagyok valamilyen aranybányában és 1 páncélos ürgét kell megölni.Arra rá is jöttem hogy a földböl jövö gázra kell dobni a TNT-t de a pasi felmenekült 1 talapzatra.Nah odáig is eljutottam hogy amiket dobál azokat kell löni és a tartok összeomlanak de hátul marad 2 még.A pasi meg béna nem tujda a pálya felénél tovább dobni ezért nem is lehet szivatni :( Segitsetek hogy döntsem össze a hátsó kettő oszlopot?
  • francois
    nekem azzal a résszel van gondom amikor reed-et kell kinyírni, de mindíg újratölti az életét, amikor meg folyamatosan osztom neki akkor meg simán meghalok, nincs annyi whiskym h kitartson a buli végéig.

• Fejes021
    ne az activisionnak gratulálj hanem a Neversoft programozóinak
  • Oblio
    Csatlakozok a lóóószeretőkhöz!! Szerintem nagyon szép a mozgásuk nagyon jól meg van csinálva!! Ezt más játékcég is megirigyelhetné!! Én csak gratulálni tudok az Activisionnak!!
  • LSC
    köszi
  • dronkZero
    Egyébként qrvajó lett a ló! Erről lehetne máshol is példát venni. Kicsit jármű fílingje van, nyomom a gázt, kanyarodok, nekiveretek a falnak... Némi mesterséges intelligencia ráférne még, valami állati szintű intelligencia, és akkor tökéletes lenne. Pl a falnak ne rohanjon már neki ész nélkül.
    Na, mindegy így is fasza.
  • dronkZero
    Az indián vadász sátra mellett, meg a badlands-en a bölények melletti kunyhóban.