Gun
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
Pedig olyan nagyon azért nem lett szép.
Vigyázz láma kérdés<#vigyor>#vigyor>
Melyik gombbal lehet elrakni a fegyvert?
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Valaki mondja meg légyszíves mit jelent ez ! Elég láma vok, de már 1 órája ezzel szarakodok!
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
innen
Általában az a legelsõ város vasuti híd túloldalán szokott feltûnni.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Az is elõfordult, hogy leszáltam a szép barna lovamró (azt preferálom) beszélek a boltossal. Vásárlás vége és erre hip-hopp fen ülök egy szürke foltos lovon.
A pókerezésen kívül megcsinálok minden side missiont. A Pony Expresses küldikhez érdemes kimaxolni a lovat, minõségi hátasra, akkor lehet hajtani mint állat és nagyon jól bírja. Üldözésekhez is jól jön.
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
musha peace, én nem akartalak bántani, veszekedni<#wink>#wink><#circling>#circling><#nemtudom>#nemtudom><#worship>#worship>
nemtom ki hogy van vele, de szerintem a fullscene effects-el jobban néz ki a játék, mint fullscene AA-val (merthogy ugye vagy-vagy). ugyan nem lesznek olyan szép simák az élek (bár itt annyira nem szép simák), de blõrösíti a képet és az ilyen textúráknak az szerintem jót tesz...nomeg kicsit nagyobb fps-sel is megy.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
hát azzal mondjuk én is úgy vagyok mostanság, hogy kevés játék van, ami magához ragaszt, de szerintem itt a hiba az én készülékemben van, mert tudom, hogy pár éve egy hasonlóért a kiujjamat adtam volna (na jó ez azért túlzás <#vigyor2>#vigyor2>), most meg pár napnál tovább nem bírok egyszerre egy játékkal játszani. a baj talán az, hogy olyan skálában szereztem tapasztalatot, hogy már mindent akarok egyszerre, azt meg majd talán a ps3-ban megkapom <#vigyor3>#vigyor3>
na mindegy, a hangulat megvan ebben a játékban, ez pedig elég lényeges szempont...peace!
de persze vannak jó game-ek szó sem róla, azért nem lehet panaszunk egyáltalán az idei termésre! ráadásul van még másfél hónap 2006-ig, kitudja mik jönnek még addig...lehet még StarForce törésére is rájönnek <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
sry ha OFF, csak elmondtam a magamét<#duma>#duma><#wink>#wink>
Szerintem GTA:SA-nal hangulatot tekintve sokkal de sokkal jobb... (végre nem az a szaros divatzene dübörög a fülemben hanem valami normális...)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
De biztos megérte nagyon jól beszólni😄 Egyébként tudom a konfigomat mert éppenséggel Willamette magos P-IV-em van csak elgépeltem. De élvezkedj most biztos megvan a napi tejbepapid hogy így beszóltál...(meg kb 6 éves korom óta (ennyi is az 18 éve) foglalkozok számítástechnikával ilyen olyan formában.
Úgyhogy bekaphatod a kisujjamat a "nagy beszólásodal" együtt
a lovaglás tök klafa
lehet majd benne vezetni szekeret?
mert én még csak a tetején ültem eddig...
milyen egyébként? tomh ilyen vadnyugatos, ilyen gta szerû vagy mi?
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent