772
Gun - Western game
  • Thanatos
    ott a pont
  • Fejes021
    Szerintema graf télleg fos, de szar grafikai motort meg lehet mentnei, jó desingal.
    Viszont ha szar a desing, nincs hangulat, akármilyen über doom3 motor van alatta akkor se fog jól kinézni.
  • Thanatos
    igazad van :) sorry érte mindenkinek :) amugy meg vitatkozni nincs min ha jobban belegondolsz, van akinek ez jön be van akinek meg az, ennyi...
  • musha
    hát ezzel nagyon szívesen vitatkoznék, de már így is szétoffoltuk a topikot, úgyhogy inkább nem teszem.
  • Thanatos
    tényleg, el is felejtkeztem róla, de tényleg nagyon más müfaj meg elég régi is volt (igaz jó is volt :))
  • M@TriX
    jah, mondjuk a desperados-t lehetne említeni, de az inkább stratégia, mint full akció, na majd én is rápillantok a játékra majd.
  • Thanatos
    jah, tényleg eddigi egyik elgjobb wvadnyugatos game, mongyuk nem mintha sok vetélytára lenne :(
  • abonyitomz
    Véleményem pár óra játék után:
    PCn az eddigi legfeelingesebb vadnyugatos game!!! Hihetetlen jó hangulat fogott el amikor lovagoltam a naplementében... , harcok, csaták , lovaglás , király story , vadnyugat , bölények ! Nálam a hónap játéka
  • s0n1c
    számból vetted ki a szót ;)
  • M@TriX
    nekem a kingkongnál volt ilyen, a FormulaForce GP-m gázpedálja nem tetszett neki :)
  • s0n1c
    ha van joypadod lehet az kavar be, húzd ki
  • Thanatos
    ha van joy-od vagy gamepadod probáld kihuzni hátha az kavar be valamit 8már volt ilyen :P)
  • Yossarian
    egyáltalán nem áll meg. Szal akkor csak nálam lesz a gond...
  • Thanatos
    szerintem emg az elöbbinek van hangulata és bőven volt abban is lehetőség, és a 3tol kezdve lett egy ultraprimko agyonhypeolt a hülye amcsiknak készitett kereskedelmi csoda :)
  • mucsácsó
    na, hazaértem, lejött, megnézem milyen
  • Thanatos
    különbözöek vagyunk, enyi, gondold el milyen gáz lenen ha mindenki ugyan oylan lenne, midnig magaddal néznél csak szembe :D
  • Hoz_Hun
    Hogy-hogy nem áll meg? Egyálltalán?
    Alapból álldigál a faszi, ha előre nyomod akkor kezd kocogni.
  • Hoz_Hun
    Ja.
  • Csuhai G
    El lehet lovagolni egy másik kisvárosba? :)
  • musha
    szerintem nem is összehasonlítható a kettő. az egyik egy cirka 8-10 (?) éves játék a másik meg 1. az egyik egy felülről mutatós hullaprimkó autós disztroj, a másik egy hihetetlenül összetett autós/akció/kaland/rpg már-már korlátlan szabadsággal.

ja amúgy bocs az offért, jó ez a Gun, bár grafikailag én is kicsit többet vártam, de nem vészes azért.
  • Mike
    hát szerintem meg nem, de sebaj
  • Yossarian
    wáááááááááááá, képtelen vagyok irányítani. A TPS-ekhez semmi érzékem, de ez rátesz mindre egy lapáttal :D Nekem csak rohan és rohan, az egérrel meg sose tom merre is fordítsam. Ha folyamatosan nyomom a ctrl-t, akkor igaz, hogy lassabban megy, de miért nem áll meg? Én kúrok el vmit, vagy ez a faszi megállás nélkül megy mendegél az erdőben? :D
  • Thanatos
    nekem meg a csilivili csodacsucsu 3d nem jött be amivel az egész game gta-s hangulatát elszurták :(
  • Since
    Na ez a jték tulajdonképpen miről szól? Kalandjáték, vannak küldetések, vagy akármit csinálhatok stb. Kösz az infókat
  • Shep
    Ja meg kalandjátékok minden mennyiségben.
  • Shep
    Nekem nem jött be, simseskedni kell, kocsi vezetés totál szar lett, béna küldetések, hát nekem ez nem igazán nyerte el a tetszésemet, ettől másnak tetszehet de nekem ettől több kell, a GT3 még jó volt, a Vice City is elment de ez, hát ... GTA 1-2 na azok se nekem való játékok voltak, akkoriban szigorúan csak doom meg társai.
  • Mike
    túl sokat tényleg nem
    nekem nem jött be a felülről irányítás billentyűzettel
  • Thanatos
    számomra az 1 votl a very best, aztán lemaradva a 2 és a maradék csilivili részeket meg már csak becsületböl nyomtam végig hogy elmondhassam hogy végignyomtam (szigoruan csak a küldetéseket, a keresgélős marhaságokat kihagytam...) de egyáltalán nem votlam tőlük elájulva :/
  • Thanatos
    te se jtászottál anno az gta1-el :)
  • Mike
    pedig a GTA-k közül az SA a legjobb
  • Shep
    nekem is, mi az hogy, azért kérdem, sőt számomra jobb mint a GTA a SA-tól meg főleg.
    Nekem az is bejött!
  • Shep
    Total Overdose szintjét üti a game?
  • Mike
    kircsi
  • wander01
    meglátjuk :) talán akkora csalodás nem lesz mint a neo
  • Hoz_Hun
    Ahogy lentebb írták a fő negatívum, hogy rövid (nem személyes tapasztalat, külföldi forumon írják). Az oldal küldikkel sem lesz sokkal hosszab. Viszont télnyleg szabadon mozoghatsz. Gyilkolhatod a városiakat, de ezért ki akarnak nyírni persze. Ha sok városit kinyírsz le kell számolni a "megtorlókkal". Viszont ha azokat is leteszed a város visszaáll normálba mintha mise történt volna (ha kinyírnak akkor is olyan helyről kezdesz mintha semmi sem történt volna). Azonban maga a játék menet és hangulat, élvezetes.

De abban minden forumozó egyetért, hogy aki western progira vágyott annak megérte a várakozást, mert nagyon ottvan.
  • robotnyk
    csak tipp volt, talán driver vagy codec, sok más dolog nem lehet :)
  • rage at work
    Jó a crack.
  • Hoz_Hun
    Minimum System Requirements
    System: Pentium(R) III 1.8 GHz or Athlon(TM) XP 1800+ or higher processor or equivalent
    RAM: 256 MB
    Hard Drive Space: 2800 MB
    Other: 3D hardware accelerator card required - 100% DirectX(R) 9.0c-compliant 32 MB Hardware T&L - capable video card and the latest drivers
    100% Windows 2000/XP- compatible quad speed CD-ROM drive (600 K/sec sustained transfer rate) and drivers MB
  • robotnyk
    nem vészes