Gun

← ElőzőOldal 16 / 16

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ChevyG
huu jo lesz ez sztem!
ChevyG
jo lenne már végre valam normális játék ami a vadnyugatot dolgozza fel!
Csibe001
De lesz, azt néztem félre ahogy feltette a kérdést. 😄

csabawarchief
Jónak tûnik, aztán meglátjuk mi sül ki belõle ...

Istencsászár
#9 😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

forza milan
minigun a vadnyugaton!fura!😄

forza milan
akkor nemlesz pc-re?

Csibe001
Jah bocsi félrenéztem.

Serpa
láttom.
de én korábban azt olvastam valahol, hogy csak konzolra lesz.

de ezekszerint nem.

Csibe001
"'Gun' (PS2/Xbox/X360/PC)"

szanics
Ez az! Imádom a vadnyugatos gammákat, csak sajnos egyiknek sem nagyon sikerül a hangulatot visszaadni, pedig az efféle játékokban éppen az lenne a lényeg!

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

Serpa
nem arról volt szó, hogy ez csak konzolra lesz?

BBird
Lehet én vagyok a pesszimista, de a videó alapján nem úgy tûnik, mintha azt a szabadságot kapnánk meg, mint a GTA szériában. De jól esne, ha tévednék, s teljes szabadság lenne a vadnyugaton. Oda menni, ahova akarunk, vonatra szállni, fogatra, lóra... Bárokba járni, fürdõbe,... :-)
grebber
Akár.Ezért játék bármi lehetséges.

Next PC upgrade: 2022

loál, gépfegyver a vadnyugaton?? 😄DD

Csibe001
ez marha jónak tûnik , nem is hallottam róla eddig 😄

Istencsászár
ütnek büntetnek mi? 5let jó teccik biztos kiprobálom mjad de a graf pffff közepes max

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

grebber
Vadnyugati GTA, Gun módra

Barny, 19:25 - PC PS2 XBOX GC X360 PSP

(Gamesradar) Fájóan rövidke névvel rendelkezik a Neversoft (Tony Hawk sorozat) Gun címû játéka, de maga a külcsín annál büntetõsebb. A GTA-szerû nyitott világgal és többféle befejezéssel rendelkezõ vadnyugati játék mindent kínál, ami a legjobb westernek sajátja. Lovaglás, tûzpárbaj, tüzesvíz! Elõször a PS2-es képek láttak napvilágot, de már önmagukban azok is ütnek, mint a szegecselt ólajtó. Képek lentebb találhatóak, videó pedig még lentebb. Megjelenés ez év õsze.

Képek
TRAILER! (cél mentése ha nem megy)

info: Hardwired

Next PC upgrade: 2022

← ElőzőOldal 16 / 16