772
Gun - Western game
-
Thanatos #168 ott a pont -
Szerintema graf télleg fos, de szar grafikai motort meg lehet mentnei, jó desingal.
Viszont ha szar a desing, nincs hangulat, akármilyen über doom3 motor van alatta akkor se fog jól kinézni. -
Thanatos #166 igazad van :) sorry érte mindenkinek :) amugy meg vitatkozni nincs min ha jobban belegondolsz, van akinek ez jön be van akinek meg az, ennyi... -
hát ezzel nagyon szívesen vitatkoznék, de már így is szétoffoltuk a topikot, úgyhogy inkább nem teszem. -
Thanatos #164 tényleg, el is felejtkeztem róla, de tényleg nagyon más müfaj meg elég régi is volt (igaz jó is volt :)) -
jah, mondjuk a desperados-t lehetne említeni, de az inkább stratégia, mint full akció, na majd én is rápillantok a játékra majd. -
Thanatos #162 jah, tényleg eddigi egyik elgjobb wvadnyugatos game, mongyuk nem mintha sok vetélytára lenne :( -
abonyitomz #161 Véleményem pár óra játék után:
PCn az eddigi legfeelingesebb vadnyugatos game!!! Hihetetlen jó hangulat fogott el amikor lovagoltam a naplementében... , harcok, csaták , lovaglás , király story , vadnyugat , bölények ! Nálam a hónap játéka
-
számból vetted ki a szót ;) -
nekem a kingkongnál volt ilyen, a FormulaForce GP-m gázpedálja nem tetszett neki :) -
ha van joypadod lehet az kavar be, húzd ki -
Thanatos #157 ha van joy-od vagy gamepadod probáld kihuzni hátha az kavar be valamit 8már volt ilyen :P) -
egyáltalán nem áll meg. Szal akkor csak nálam lesz a gond... -
Thanatos #155 szerintem emg az elöbbinek van hangulata és bőven volt abban is lehetőség, és a 3tol kezdve lett egy ultraprimko agyonhypeolt a hülye amcsiknak készitett kereskedelmi csoda :) -
na, hazaértem, lejött, megnézem milyen -
Thanatos #153 különbözöek vagyunk, enyi, gondold el milyen gáz lenen ha mindenki ugyan oylan lenne, midnig magaddal néznél csak szembe :D -
Hoz_Hun #152 Hogy-hogy nem áll meg? Egyálltalán?
Alapból álldigál a faszi, ha előre nyomod akkor kezd kocogni. -
Hoz_Hun #151 Ja. -
El lehet lovagolni egy másik kisvárosba? :) -
szerintem nem is összehasonlítható a kettő. az egyik egy cirka 8-10 (?) éves játék a másik meg 1. az egyik egy felülről mutatós hullaprimkó autós disztroj, a másik egy hihetetlenül összetett autós/akció/kaland/rpg már-már korlátlan szabadsággal.
ja amúgy bocs az offért, jó ez a Gun, bár grafikailag én is kicsit többet vártam, de nem vészes azért. -
hát szerintem meg nem, de sebaj -
wáááááááááááá, képtelen vagyok irányítani. A TPS-ekhez semmi érzékem, de ez rátesz mindre egy lapáttal :D Nekem csak rohan és rohan, az egérrel meg sose tom merre is fordítsam. Ha folyamatosan nyomom a ctrl-t, akkor igaz, hogy lassabban megy, de miért nem áll meg? Én kúrok el vmit, vagy ez a faszi megállás nélkül megy mendegél az erdőben? :D -
Thanatos #146 nekem meg a csilivili csodacsucsu 3d nem jött be amivel az egész game gta-s hangulatát elszurták :( -
Since #145 Na ez a jték tulajdonképpen miről szól? Kalandjáték, vannak küldetések, vagy akármit csinálhatok stb. Kösz az infókat -
Ja meg kalandjátékok minden mennyiségben. -
Nekem nem jött be, simseskedni kell, kocsi vezetés totál szar lett, béna küldetések, hát nekem ez nem igazán nyerte el a tetszésemet, ettől másnak tetszehet de nekem ettől több kell, a GT3 még jó volt, a Vice City is elment de ez, hát ... GTA 1-2 na azok se nekem való játékok voltak, akkoriban szigorúan csak doom meg társai. -
túl sokat tényleg nem
nekem nem jött be a felülről irányítás billentyűzettel -
Thanatos #141 számomra az 1 votl a very best, aztán lemaradva a 2 és a maradék csilivili részeket meg már csak becsületböl nyomtam végig hogy elmondhassam hogy végignyomtam (szigoruan csak a küldetéseket, a keresgélős marhaságokat kihagytam...) de egyáltalán nem votlam tőlük elájulva :/ -
Thanatos #140 te se jtászottál anno az gta1-el :) -
pedig a GTA-k közül az SA a legjobb -
nekem is, mi az hogy, azért kérdem, sőt számomra jobb mint a GTA a SA-tól meg főleg. -
#137 Nekem az is bejött! -
Total Overdose szintjét üti a game? -
kircsi -
meglátjuk :) talán akkora csalodás nem lesz mint a neo -
Hoz_Hun #133 Ahogy lentebb írták a fő negatívum, hogy rövid (nem személyes tapasztalat, külföldi forumon írják). Az oldal küldikkel sem lesz sokkal hosszab. Viszont télnyleg szabadon mozoghatsz. Gyilkolhatod a városiakat, de ezért ki akarnak nyírni persze. Ha sok városit kinyírsz le kell számolni a "megtorlókkal". Viszont ha azokat is leteszed a város visszaáll normálba mintha mise történt volna (ha kinyírnak akkor is olyan helyről kezdesz mintha semmi sem történt volna). Azonban maga a játék menet és hangulat, élvezetes.
De abban minden forumozó egyetért, hogy aki western progira vágyott annak megérte a várakozást, mert nagyon ottvan. -
csak tipp volt, talán driver vagy codec, sok más dolog nem lehet :) -
rage at work #131 Jó a crack. -
Hoz_Hun #130 Minimum System Requirements
System: Pentium(R) III 1.8 GHz or Athlon(TM) XP 1800+ or higher processor or equivalent
RAM: 256 MB
Hard Drive Space: 2800 MB
Other: 3D hardware accelerator card required - 100% DirectX(R) 9.0c-compliant 32 MB Hardware T&L - capable video card and the latest drivers
100% Windows 2000/XP- compatible quad speed CD-ROM drive (600 K/sec sustained transfer rate) and drivers MB -
nem vészes