Gun

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De lusták, ha ott(USA) boltos lennék, dugiba a polc alatt nyomnám fel a netre, hagy viruljon a szátok! Ennyit megérdemlünk. 😊

Remélem ez a játék nem lesz agyonscriptelt és meg lesz neki az áhítatott játékélménye...
mucsácsó
de ma már nemhinném hogy feltörik, sztem holnapra minden esély megvan rá<#nyes><#vigyor><#vigyor><#idiota>
mucsácsó
jaja, lásd Quake 4, CoD2...tuti <#nyes><#nyes>
rage
Activision - az Safedisk 4.60-as lesz valószínû.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

mucsácsó
nagyszerû...biztos starforce gecis, ha idáig nem törték...faxxxxxaaa<#idiota><#idiota><#shakehead>habár....activision hülye lenne starforce-ot rátenni, sztem securom 7 lesz, vagy safedisc 4....inkább utóbbi sztem!
ÁPDÉT - Egyesével való hírezés helyett akkor inkább álljanak itt ömlesztve a napi megjelenések, ugyanis volt belõlük pár. A Gun mellett ma hajózott ki a boltok polcaira még a The Matrix: Path of Neo és a The Movies
THX HARDWiRED
je...kigyütt a path of neo <#idiota><#idiota><#vigyor><#vigyor>
Kandurex
A boltokban!

Infó: hardwired

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

ja
az engem nem érint
engem az usa érdekel

mucsácsó
nem...onnan veszik, hogy:
US Release: 11/08/2005
EU Release: 11/18/2005
innen...
Nem tom, honnan veszik, hogy 18.án
Gun Megjelenés
de lehet eltolták????

mucsácsó
elvileg ma jött ki, ps2-s tört verzsönnek az .nfo-ja figyel az NFOrceon!<#idiota><#idiota>
grebber
Nem rossz és 10 nap múlva már ki is jön!!

Next PC upgrade: 2022

Kandurex

hát remélem nem kell várni sokat a feltörésre.
pl a matrixot tegnap a megjelenése napján nem törték meg

Nov 8.? Az jó.
Vajon mennyi idõ kell, hogy tölthessük?

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Mike
szerintem is
remélem nem basszák el

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

princeofdark
Nforce-on még semmi hír!😞

AMD ATHLON XP 1600+ 512MB RAM Ati Radeon 8500SE

drop
na nagy a csend de két nap és kijönn alig várom nagyaon jó lesz

Mike
november 8? kircsi

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

grebber
Tökmindegy milyen lesz rajta mert mindegyiket müködésre lehet már birni.

drop
november 8. jelenik meg a védelemröl nem tudni de remélem nem lesz rajta nagy

princeofdark
Milyen védelem lesz rajta?

princeofdark
PONTOSAN mikor jelenik meg?

Csuhai G
Outlaws ?

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Kandurex
Pedig simán az egyik leghangulatosabb játék lesz!

dr Kotász
Hmm, érdekesnek ígérkezik. Szeretem a westernfilmeket, de jó western gamma még nem nagyon volt szvsz...
drop
na it se sokat irnak pedig mindjárt jönn a teljes

drop
csá lehet látátok de uj videok és it megtalálható a story
gun

A Gun besorolása: Mature for Blood and Gore, Intense Violence, Sexual Themes, Strong Language, Use of Alcohol.
Akkor olyan ross már nem lehet.<#nevetes1>

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Kösz.
Lecsekkolom.

Istencsászár
Call of Juarez ez is westernes gém.. Grafba ütõs lesz nagyon fizika is jónak tünik és a harcok is nagyon állatok videót érdemes megnézni..

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Ez tényleg királyság lesz. Már régóta várok egy tényleg jó wester gamet. A Desperadó óta nem látam egy valamire valót. Ez biztos jó lesz.

Mikorra várható?

Kandurex
Feldobom a topikot, hogy lássák már az emberkék milyen királyság van születõben. A GTA SA. a vadnyugaton!!

by hardwired

Kandurex
Te követsz engem Moralosan? <#mf2>. Minden topikban jársz utánam, én nem vagyok olyan pajkos fiú <#nyes>

<#vigyor5><#vigyor3>

szori, kicsit álmos vagyok, és elõször erre akartam válaszolni, majd megláttam a kommented, aztán arra akartam válaszolni, aztán rákattintottam a "mehet"re <#banplz>

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

"minigun a vadnyugaton?"

amejikai pojgájhábojú mond vajamit?
és az, hogy "gatting"?

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Kandurex
Pedig szerintem az idei év egyik nagy meglepetése lehet. GTA SA a vadnyugaton, kocsik helyett lovak és szól a hatlövetû..

dodgecharger
sokatmondó cím<#felkialtas><#wow3>

See Your Local Dodge Dealer

Mustang2005
Mi ez a pangás???

FORD MUSTANG: THE BEST CAR

grebber

Kandurex

grebber

grebber
Csak EZ van.

ChevyG
jool néz ki csak nem tudtunk meg belõle semmit
Mustang2005
Van hivatalos vagy valamilyen oldala??

Mustang2005
Ez lesz pc-re vagy sem??

grebber

ghost cb
Csak simán Gatling.

Intel&#8482; Pentium&#8482; 8 @ 7388 MHz | 8192 MB&#8482; 1200 MHz Samsung&#8482; RAM&#8482; | ATI&#8482; Radeon&#8482; X4400 XT @ 4096MB RAM&#8482; [&#8482;]&#8482; (levédve)

ChevyG
LOL minigun!
most nagyot mondtál
Dichter
<#falbav>

A teljes neve Gatling Minigun, és az amerikai függetlenségi háború óta használják...

Csibe001
Én még egy olyan vadnyugati játékot se láttam ami jó lett volna, reméljük most megtörik a jég...