772
Gun - Western game
-
szapor #208 A www.wanadoo.atw.hu
innen -
#207 Íjat hol lehet szerezni? -
Hoz_Hun #206 Ijjadnak kell lennie! Amikor kijelzi, hogy ott van, szállj le a lóról gugolj le és menj lassan olyan közel, amilyen közel csak tudsz. Ijjal nagyíts rá és feszítsd ki amíg lehet (nyomvatartod a lövés gombot). Egyetlen egy pontos fejlövéssel (nyilazással hogy pontos legyek) kell leterítened. Ha elfut probálkoz újra a legközelebbi megjelenésénél.
Általában az a legelső város vasuti híd túloldalán szokott feltűnni. -
#205 sehogy sem sikerül levadásznom szürke farkast :( -
Hoz_Hun #204 Egyébként a legjobb kereseti forrás a bányászás. Volt olyan hogy egymás mellet találtam három buckányi aranyat. Utánna jön a körözött bűnözők kézrekerítése (élve), ez jó móka is. Aztán a serifnek végzett munka és vágül a Pony Express ahol időre kell vágtatni. Ja és még van a meló a farmon, meg a vadászat az indiánnak. A pókerezést nem csinálom, mert nem tudok pókerezni (meg kéne már tanulnom). -
Hoz_Hun #203 Nem csak téged zavar. A legidegesítőbb az, hogy side mission az egyik Pony Express küldi, leszálítom az utolsó cuccot az isten háta mögötti préri közepére, kipipálja a küldit, eltünik a muki (ahogy kell) és eltünt a lovam is (ahogy nem kellet volna). Ott álltam a préri közepén GYALOG. 10-15 percembe került, mire vissza kocogtam a városba LÓÉRT. Ráadásul ugyanígy jártam egy körözött bűnözönél is csak ott mákom volt, mert 5 perc után megtámadott egy köcsög utonálló, akinek volt lova.
Az is előfordult, hogy leszáltam a szép barna lovamró (azt preferálom) beszélek a boltossal. Vásárlás vége és erre hip-hopp fen ülök egy szürke foltos lovon.
A pókerezésen kívül megcsinálok minden side missiont. A Pony Expresses küldikhez érdemes kimaxolni a lovat, minőségi hátasra, akkor lehet hajtani mint állat és nagyon jól bírja. Üldözésekhez is jól jön. -
#202 na ja, olyan is van hogy elindulsz gyalog es 1szercsak a nagy budos semmiben ott 1 lo es azzal mesz tovabb...szal ezek gagyi dolgok, de VEGRE 1 western!!! :-) lovesnel meg van amikor nem reagall atuzgombra vagy csak ugy ha pisztolyra valtok aztan vissza puskara, vagy 1 masodpercig nyomva kell tartani a tuzgombot hogy leadja azt a rohadt lovest...szal holt bugos szegenyke...:-( -
#201 Csak engem zavar, hogy odamegyek mondjuk egy boltoshoz (vagy küldihez)foltos lovon, beszélek vele, és mikor elindulok, szürke ló van alattam? :] Olyan rohadtul sok ló nem flangál a világban, miért kell velük úgy bánniuk, mint GTAban az autókkal? :( -
Hoz_Hun #200 Azt mondjátok jobb fullscene effects-el? Akkor ha hazamentem kipróbálom azzal. Mondjuk nekem AA-val sem szaggat, de kiváncsivá tettetek. -
#199 mar regota vartam valami jo kis Western gamet a feeling tenyleg eleg jo, a grafika mar kevesbe, de ez annyira nem is lenyeg, legyen hangulat az sokkal tobbet er...az hogy ilyen grafikaval is szaggat az azert gaz, es az iranyitas foleg celzasnal hat a full gagyi, azzal abszolut nem vagyok kibekulve, mondjuk FPSekhez vagyok szokva talan azert...remelem jon tobb hasonloan feelinges western jatek...valami spagetti western stilust idezve, az lenne az uberfasza ;-) -
#198 jjaja, sztem is szebb!
musha peace, én nem akartalak bántani, veszekedni -
#197 on:
nemtom ki hogy van vele, de szerintem a fullscene effects-el jobban néz ki a játék, mint fullscene AA-val (merthogy ugye vagy-vagy). ugyan nem lesznek olyan szép simák az élek (bár itt annyira nem szép simák), de blőrösíti a képet és az ilyen textúráknak az szerintem jót tesz...nomeg kicsit nagyobb fps-sel is megy. -
#196 Érdekes, akkor bennem is hiba van :/ Mindenkiben ugyanaz a hiba? -
#195 off:
hát azzal mondjuk én is úgy vagyok mostanság, hogy kevés játék van, ami magához ragaszt, de szerintem itt a hiba az én készülékemben van, mert tudom, hogy pár éve egy hasonlóért a kiujjamat adtam volna (na jó ez azért túlzás ), most meg pár napnál tovább nem bírok egyszerre egy játékkal játszani. a baj talán az, hogy olyan skálában szereztem tapasztalatot, hogy már mindent akarok egyszerre, azt meg majd talán a ps3-ban megkapom
na mindegy, a hangulat megvan ebben a játékban, ez pedig elég lényeges szempont...peace! -
#194 musha, sztem is rohadt jó, hogy szinte minden nap, és kivéve a hétvégét (persze elmúlt másfél-egy hónapban elég soxor volt hétvégi release dömping pl.: b&w 2, sniper elite, sorolhatnám....) ez mind jó, meg minden, csak az a baj, hogy néha nagyon elszúrnak egy játékot, és olyan hogy leszeded és törlöd is (nem a GUN-ra gondolok most;) )de viszont én is má nagyon megszoktam, hogy minden nap van vmi game, ha meg 2-3 napig nincs akkor nagy a kesergés...csak mellette az a baj, hogy én valahogy megunok minden game-et nagyon könnyen, valahogy eddig igazán úgy semmi nem kötött le, de ezzel tuti egyedül lehetek szerintem, mert ezeket mástól nem hallottam,. hogy 1-2 nap alatt töröl egy game-et (kivétel ha ultra szar) szal részemről ok, jöjjenek csak a gamedömpingek, csak akkor legyenek jó game-ek is köztük azért!
de persze vannak jó game-ek szó sem róla, azért nem lehet panaszunk egyáltalán az idei termésre! ráadásul van még másfél hónap 2006-ig, kitudja mik jönnek még addig...lehet még StarForce törésére is rájönnek
sry ha OFF, csak elmondtam a magamét -
#193 Sztem spontán rosszul értelmezed a hozzászólásokat! Ezidáig speciel senki nem fikázta úgy komolyabban a játékot! Sőt, általános elégedettség van :) -
#192 Én nem tudom mi a bajotok ezzel a gameval... Tök hangulatos jó kicsit gyorsan lehe benn haladni meg akad mint egy rakás szar (pláne az én gépemen) de qrva jó kis game:) lehet ha végeztem mégegyszer végigtolom majd:)
Szerintem GTA:SA-nal hangulatot tekintve sokkal de sokkal jobb... (végre nem az a szaros divatzene dübörög a fülemben hanem valami normális...) -
#191 Inkább nem kommentállak barátom.. te nem szoktál távedni soha igaz?
De biztos megérte nagyon jól beszólni:D Egyébként tudom a konfigomat mert éppenséggel Willamette magos P-IV-em van csak elgépeltem. De élvezkedj most biztos megvan a napi tejbepapid hogy így beszóltál...(meg kb 6 éves korom óta (ennyi is az 18 éve) foglalkozok számítástechnikával ilyen olyan formában.
Úgyhogy bekaphatod a kisujjamat a "nagy beszólásodal" együtt -
#190 csupa szar gameek (jó szó)...csak a kíváncsiság kedvéért mikor jöttek ki jó gameek? persze tudom ez abszolút szubjektív, de az utóbbi időben néhány embertől ugyanezt hallottam és nem értem a dolgot...szerintem pont hogy az utóbbi 1-2 évben kezdett újra erőre kapni a pécés játékipar, előtte ha félévente kijött valami jobb játék, az már kész csoda volt. -
#189 hat, egy kicsit unalmas empire city kornyeken... -
#188 pentium 6? azzal szaggat :DDDDDDDDDD lol
legalább a konfigurációdat tudnád..... -
#187 hát eléggé...nekem valahogy nem tetszik annyira ez a game, talán lehet cseppet többet vártam =/ ...mostanába csupa szar gameek jönnek -
#186 Ez nagyon szép! Mikorra várható? :) -
#185 ó nem csak te lennél, de egyenlőre ez is jó :) -
#184 GTA tól szerintem igen csak távol áll
-
#183 Jó játék a graf kicsit nagyon lol de jó kis game
a lovaglás tök klafa
lehet majd benne vezetni szekeret?
mert én még csak a tetején ültem eddig... -
shiftáj #182 hi all nem naon néztem utánna ennek a játéknak de töltöm mert haver szerint jó.
milyen egyébként? tomh ilyen vadnyugatos, ilyen gta szerű vagy mi? -
#181 De boldog lennék, ha már ez is kint lenne -
#180 hat, jojo nincs egy atomeromuvem, de hogy ez a jatek ilyen grafikaval szaggasson az azert eros... -
Thanatos #179 megelőztél :D -
#178 Köszi! :) -
#177 aha, nem kell lemezt cserélgetni installkor ;D -
#176 Van valami külömbség a CD-s és a DVD-s verzió között? -
#175 most értem be a városba. Tulajdonképpen a hangulata jó a játéknak, no meg az, hogy a western kategóriába sajnos nem vagyunk túl jól ellátva :/ én nagyon örültem volna, ha nem saját, hanem a Rockstari San Andreas motort használná a játék, nagyságrendekkel szebb lehetne. No de, nem panaszkodom, így se rossz! Tetccik! Egyelőre. -
#174 magánügy -
#173 Valaki legyen szíves és adjon nekem egy kódot a Wanadoora! Nincs mobilom.. :) -
#172 LoL! :D -
Thanatos #171 ;) -
#170 -
#169 milyen pont? hol? mi van?