Gun

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Már másodjára nyomom, mert úgy akarom végigvinni, hogy egy side questet sem csinálok meg a fõszál végéig, hogy aztán szabadon garázdálkodjak az összes fegyverrel (meg a végsõ prémiummal kheheheh).

Nos az képesség növelést most nagyon érzem (a hiányát). Elõször szépen sorban megcsináltam a side questeket és a szereplõ értékei szépen nõtek. Nem is volt gondom. Most viszont szenvedek egy-egy fõgenyával. Hollestert alig-alig tudtam letenni (ráadásul nem tudtam, hogy ott limitált az idõ az indián sérülése miatt).

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Amikor kiírja hogy a közelben van, leugrasz a lórol legugolsz, íjjat a kézbe aztá fejlövést. Szerintem a robbanó nyíl is jó.

Ja nekem a fekete farkas nem nyikkant meg a fejlövésre hanem nekem rontott, így bulett time-ban le kellett lõnöm. Az indián így is elfogadta. A medvével nem volt gond azt egybõl lõtem. Ti azt is nyilaztátok?

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

M@TriX
mert ott nem fárasztották magukat a tömörítéssel 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

wander01
tudja valaki hogy mi a különbség a dvd és 3 cd-s verzio között? mer bõ gigával több a dvd. valaki?

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

Bucser
IGazából mindegy melyik nyíllal ölöd le a lényeg hogy kiírja amikor lõnöd kell (bár igaz a dinamitos nem jó mert nem robban azonnal)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

wander01
hát dinamittal? lol 😊 darálthus farkas-spagettibe 😊

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

Seth
halkan kell közelíteni felé, nem lóval, és nyíllal lelõni ( ha lehet maradjon is belõle valami 😄 )

PSN ID.: Beegabor

wander01
1 ültõ helyemben vittem végig elég rövidecske. minden side mission megvan kivéve azt a mocsok farkast. azt hogyan lehet leszedni? mindig eltünik. ja dinamitos nyilam van csak 😄

rage
nem baj 😊
Egyelõre elég volt 😊

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Lol, pedig nagyon az elején vagy.
Egyébként nem lóval, hanem lóról. De csak azért hogy gyorsabban odaérjél a gyujtagatókhoz.

rage
Eljutottam odáig, hogy Jennyt elõször megvédtem, kinyírtam mindenkit a bárban, majd odakint. Most a lóval kellene elintézni a többi haramiát, de számomra ez a játék annyira irányíthatatlan, hogy ennyi pont elég volt belõle.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Fejes021
ok, nem tudtam<#idiota>

http://www.panoramio.com/user/518310

fitutufi
ok végigtoltam 😄

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

fitutufi
ja bocs: )

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

fitutufi
van valami tipp magruder kinyírásához a végén ? 😊

Na én is végig vittem. Csak már nincs mit csinálni. Az összes side missiót megcsináltam játék közben, beleértve a pókerezést és a vadászatot az indiánnak. Egyedül már csak a boltosok vannak a térképen, de tölük, már mindent megvettem és így is van egy rakás lóvém.

s0n1c
nem végfilm kellett volna, hanem, hogy lehessen csinálni valamit a végén, nem értem mibe tellt volna, ha utána freelancer módjára veszed fel a questeket állandóan, esetleg random bandaháború a városokban, dehát... mindegy, kár érte. Kéne egy western mmorpg...
urbijoe
a gta vice city-ben volt automata célzás mert mikor megnyomtad pl:a shift-et ráirányitotta a legközelebb állo emberre a fegyvert és mér löhetted is

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

CarajoEsp
SPOILER

Elõször fejbelövöd a Riflelle, akkor dob egy 3-as dinamit csomagot. Azt pedig szarrálövöd lassított módban jó közel hozzá.

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Bucser
3 nap én is a fõbossnál járok és minden más 100%-os.

Spoiler és kérdés:

Egyébként Addig okés hogy a nyilakat a lába elé lvöd de aztán rá kell omlasztani a barlangot.. na azt hogy csinálod?? 2 oszlop eldõlt de a másik 2-t nem tudom leomlasztani mert az a majom nem jön le a karzatról és eldobni a dinamitot meg nem tudja a 2 hatso oszlopig...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

CarajoEsp
Noh nis végigvittem.
SPOILER

A Fõbbost a robbanó nyilakkal lehet kiiktatni. Szerintem az a legjobb megoldás, ha leguggolsz és mindíg látótávon kívül mész elõtte(magyarán a sziklák takarnak, õ meg feléd jön) és a földbe lövöd a lába elé a nyilakat. Így ki lehet nyírni, de nem mondom, hogy könnyû.

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

tibor16
Ilyen hamar végigjáccottad? Mégis - kb mennyi a játékidõ?

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Hogy kell kinyirni a fobosst?

huhh, minden 100%-os lett, megkaptam a végsõ rewardot is ami.. (nem árulom el 😊)
Mondjuk jó lett volna ha minden kész akkor valami végfilmet nyomnának, úgyse lehet többet tenni, mondjuk ellovagolok a naplementében vagy ilyesmi.

Sephi
Azert...nem mondom nem josz jatek de....vaazz a joueg aldja meg oket ezzel feszitettek hogy Next-Genre jon? En aszitem le fog esni a pofam a grafikatol.

Igaz nem a grafika teszi a jatekot de ez kicsit....

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Hogy a francba lehet kinyirni a fobosst?
Ilyen hulye veget nem lehet csinalni egy jateknak. Kocsog fejlesztok.

hát nemtudom nekem 512 rammal eléggé akad pedig azt irják a min config az 256, de egyépként jó kis game😊

Ha a Boci csokiban tej van, mi van a Tibi csokiban?

Mert élve kell elkapni. Kizárólag élve.
Kilövöd a lovát, odarohansz hozzá GRAB utánna jobklikk és leüti. Ha nem akar megjelenni a GRAB akkor csapkodd meg egy kicsit. A GRAB-ot az elkapást a használ (F) gombal.

Viktorr
Van egy olyan mellékküldetés amikor Mat Mad Dog-ot kell elkapni!
5-en vannak lóháton de ha kinyírom a csávót vége a küldinek miért?

dardevil
Akkor lehet, hogy tovább vittem - mert nem 10 percet játszottam az biz, de Köszi a segítséget !

Egyébként már kaptam mentést, de sajnos nem fogadja el.
Újrakezdtem !

hát idáig elvinni kb 10 perc...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

dardevil
Sziasztok - tudna nekem valaki küldeni mentést - véletlenül kitöröltem és nincs kedvem még1X újrakezdeni. Itt tartottam én is. Köszi !

CS@
Megoldódott a problémám most már játszható sebességgel fut nálam is.

s0n1c
ezt én is hiányoltam, outlaws-ban benne volt pedig 😊
Goodwill
Najah, ez a fõellenfélbe belelövök 5 tárat, õ 2x eltalál megfexek téma nem igazán nyerõ...de ettõl függetlenül qrva jó játék, kellett már 1 ilyen. 😛
Még a pisztollyal lövés animációját megcsinálhatták volna úgy, mint a régi westernekben ( egyik kéz lõ, másik felhúzza a kakast vagymit 😛 ), bár ez lehet csak engem zavar. <#lookaround>

Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!

Bucser
én folyamatosan késeltem és egyszercsak megdöglött😄

Fejes021
az mundjuk érdekes hogya híd megvédésnek utolsórészének a "fõellensége" sokkal erõsebb, vót mint a többi indián. Oké kell a a kihívás de az azé tulzás, hogy egy átlagos indiánt max. 2 rifle lövéssel le lehet szedni, de fõellenséget 5ször meglövöm, meg quickdraw, meg késeltem egy ideig és csak úgy deglett meg<#bdead>.
Ez azé tulzás vót, nem illet bele a képbe<#ejnye1>

Fejes021
mikor volt agtaban automata célzás? Az asszem driv3rben volt. Mind1.
A célzással nem kell foglalkozni, naggyából odatartod a kiszemelt rosszfiú elé a stukkert, a célkereszt piros lesz és lõsz, ha nagyon mellé tartottad, akkor 50%, ha közel vót hozzá 100%-os lövés.<#gun>

Sziasztok van hozzá crac?

Ha a Boci csokiban tej van, mi van a Tibi csokiban?

urbijoe
automata célzos mint a GTA ?vagy egérrel kell mint a Max Payne-ben?

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Fejes021
érdekes, hopgy mennyire nem figyeltek oda néhány dologra és néhányra mennyire igen:
Az npc-k, és colton animációi darabosak,<#falbav> de a ló mozgásában sose találtam hibát.
Ez az engine qrv@ bugos. Minden mindennel összelóg,<#falbav> fõleg az átvezetõ animokban
de azé a hangulat király<#gun><#gun>

ERykk
Nekem tetszik😄<#vigyor1>

Sephi
Nalam nem szaggat! Semmi baja! Jah van Xbox-om! 😄DD

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Hát az erõd ostrománál nekem is beszaggatot rendessen. Egyébként szépen fut fullon, de az erõdnél, nagyon sok az ember, tûz, fûst, stb.

mucsácsó
nekem is gec, nem kellene szaggatnia...nincs semmi oka rá neki<#zavart2><#duhos2>
Srácok ez nálam eddig az év játéka<#worship>
De ez a szaggatás eléggé bassza a csõrömet néha eléggé beszaggat függetlenül attól milyen beállításokkal játszom...
Csuhai G
Azon már rég túl vagyok! Dodge City elején járok. Csak szeretnék már máshol(is) járni...! 😊
Úgyhogy legyen szíves és írjon egy privit az, aki elküldené nekem a mentéseit! Elõre is köszi!

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Kandurex
Enegm az idegesít, hogy rá - rátöltöget a vinyóról :/ aztán kellemetlenül akad :/, SA -ban 10X - 100X? ekkora terület van még se szaggatt a helyek között :/

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

A bölényes részen nem tudsz túlmenni?
Nem lelõni kell õket, hanem lóval lerugni. Odamész a bölényhez aztán jobb klikk. Könnyû tuti menni fog.

Hm, nálam jó.