772
Gun - Western game
  • abonyitomz
    Magrudert az aranybányában hogy lehet megölni ???

bárhogy lövöm nem megy le az élete!

PLZ HELP!!!!!
  • Serpa
    nem is rossz.

mennyi a játékidő?
    mekkora a bejárható terület?
  • Serpa
    ma álltam neki.
    remélem a hajón lévő csihi-puhi, és a lóverseny után lesz akciódúsabb rész.
    :)

konzolos :(
  • abonyitomz
    most újrakezdtem a játékot , már nem rohanok végig rajta , minden mellékküldetést emgcsinálok és bojongok rejtett tájakra , nagyon király egy játék!
  • Vanek
    hi! főellenséget hogy kell kinyírni? már felüldöztem,és dinamitokat dobál,de semi sem használ ellene...
  • Serpa
    meglehet nézni vhogy, hogy a többi kép (2-3) hibás-e?
  • Bucser
    hibás ISO
  • Serpa
    installra rákattintok, megy alul az installer csík, majd ezt kapom:
    "1607:unable to install installshield scripting runtime"

mitől lehet?
  • Morphin
    Nemtom ki hogy van vele de én alapbol imádom a western stilust és nagyon hiányolok már egy ilyen játékot! Ami méltosággal viselhetné a vadnyugat stilus legjobb játéka cimet! Ez a game (végigtoltam)nagyon bejött de sok hiányosság van benne + fejletlen graf. motor ami kicsit illuzio rombolo!! Jah most a Call of Juarez-re vagyok beállva csak a kiadása enyhét késik mert nincs még kiadojuk!!Érdemes utána nézni jo kis játék lesz...

Nah további jo gémet minden vadnyugat kedvelőnek!!!!
  • RomasSoldier
    Hi! Én is most kezdtem tolni. 20-% körül járok, de nekem nagyon tetszik.
    Ami hiányzik: A ""tömöttebb"" városok. A szabadság. Istenem miért nem lehetett ezt GTA szintre hozni. Mondjuk az is benne van, hogy a történet nagyon magáavl ragad és nem mindig vágyódsz melléküldetésekre
    DE egy olyan, hogy fogom magag, elmegyek egy városba bemegyek a kocsmába leülök pókerezni, jó megvernek osztán csalónak titulálom a rohadékot és jól szitává lövöm :D hehehe
    A lovak tényleg kprázatosan jók, meg a hangjuk is állati jó.
    Mondjuk sztem annyit lehetett volna csinálni, h a ló nem döglik meg alattad amikor agyonsarkanytyúzod hanem fogja azt ledob...

De nekem így is nagyon tetszik...
  • mephisto11
    sziasztok.nyomom én is a gamet pár napja!Nekem az a problémám hogy amikor visszamegyek Dodge Citybe kinyirni a serifet akkor jön 3 videó.elösször kinyirják a csajom,utána leütnek és börtönbe zárnak ahol van egy töröttkezü cellatársam.Na ez a videó elmegy addig hogy dumálok vele és KILÉP A GAME!!!!!!!!!!már kezdek tőle hülyétkapni......ha ujraindittom a játékot akkor is ugyan ezt csinálja...van valakinek valami okossága erre???Előre is köszi...
  • Morphin
    Jah néztem neten hogy dynamitos nyíllal kell a gejzirekre lőni mielőtt odalépne!!
    És lám bejött aztán meg a quickdraw-al szétlőni a levegőben a dynamite-jait.És kész is a story... Szerettem ezt a gamet igaz még vannak mellékküldetések de azok nem olyan jók...A game nagggyon jó volt csak keveseltem a storyt jah és azis néhány helyen aránytalanul nehéz volt!!
  • Curesz
    Én is a Magrudernél járok de kva erős dobok neki dinamitot és lemegy köbö az 1/7 része az életének szal...
  • hapi
    Dinamittal felrobbantani őt amikor valamelyik gejzíren áll!!
    Aztán felbőszíteni őt hogy nagy csomag dinamitot dobjon...
  • Morphin
    Melyik az utolsó küldetés a storyban??
    Én most a Magruder-rel baszakszok mert kiba**ott erős a fegyvere és páncélja van!!
    Vki vmi tippet nem tudna adni??
  • SE
    Sziasztok!
    Nincs demo?
  • Curesz
    Má 70%nál járok és szerintem kva jó a játék meg az egész történet meg minden, csak van néhány BUG, de nem oan gáz!!!:-)
  • Curesz
    Tegnap próbáltam ki a gamet és nagyon bejött!!Highon és 1024*768ba simán fut és nekem egyenlőre tetszik a grafikája és a fizika, bár nemtom h a városban is ien jó lesz e.
  • Morphin
    A reed már megvan letalpaltam lóval meg lőttem ahogy tudtam fél óráig
    Most vmi vonatosnál vok!
  • Goth
    Először nekem is lefagyott, de másodszorra valami Isteni csoda folytán továbbment =)
    Szerintem Reinstall. Ha így sem megy, akkor szimplán letöltöd+felrakod a legfrissebb Ati / nVidia drivert.
  • Goth
    Fejlessz még magadon, csináld meg az összes mellékküldetést. Ha pedig megvan és nem megy, akkor fogalmam sincs, Reed nekem pár lövés volt shotgunnal. Esetleg lődd ki alóla a lovat.
  • Josrac1
    vki segíítsen !nekem is kilép a Yenny halála után videónál.... pedig ez a kedvenc játékom.... már egy hete ezzel kínlódok és nem megy! plííííz
  • svani
    Megoldva!
  • svani
    Hol találom a hegyi oroszlánt?
    Már csak a vadász küldetések vannak vissza,de sehol nem találom azt a dögöt!
    Tipp?
  • Morphin
    De basszus ilyen nincs kinyírom a Hollistert 20-adjára akkoriscsak úgy hogy kihasználtam egy bugot.("belemásztam" egy kőbe igy ő nemtud lőni rám csak én rá :) ) Naszóval aztán jönnek a lovasok akik nem olyan nehezek de azé meggyűlt velük is a bajom! De jön az a Reed vagy ki!Őt már végképp nemtudom kinyrni!Lehet inkább easy-n kellett volna kezdeni... :)
    Vki 5let??
  • ebacher
    Odamentem hozzá és 2 centiről shotival adtam az agyának... Bejött.
  • Morphin
    Köszi ez már sikerült is!Tehát hang rendben!
    Nemtudna nekem vki tippet adni hogy a Hollister-t vagy kit hogy kéne likvidálni?
    Ku**a nehéz már vagy 20* megölt...
  • palpisti
    Hali!
    Tegnap elkezdtem vele nyomulni, már ott járok hog kinyírták a Jenny-t de az azutáni cutscreen után fekete képernyő -> Reinstall.

Plíz help!
  • SötétBarom
    Esetleg nem egy régebbi Live!-od van?
  • Morphin
    Hali!Kurva jó kis játék de van egy kis bajom!
    Amikor játszok időtől függetlenül bármikor beszarik a hang!Ugyanilyen volt annó a Colin Mcrae Rally-nál!Ott segített egy kodek törlés!És most is letöröltem mindent ami nem szükséges de még mindig nem jó!Egyszerűen elkezd csörögni sípolni meg ilyen eszeveszett torzulásba kezd!Ez miért lehet???Please vki segítsen köszi...
  • ebacher
    Így van. Vártam a játékot és nem csalódtam benne. Grafika ide vagy oda.
    Bár pár napja nem toltam, mert a gépemet moddolom.
  • Goth
    egyébként nagyon állat a játék
  • Goth
    ez nálam is így volt.
  • ebacher
    Kössz! Mekkora láma vagyok!
  • acsarkodo
    Ha a lap alján lévő keresőbe az élve szócskát beírod a megoldást megtalálod.
  • ebacher
    Szevasztok! HELP! A Wanted misszióknál a rosszarcú csávókat /Maddog stb./ hogyan kell élve elfogni? Előre is tenksz
  • Sgtfathi
    Elég gáz megoldás!
  • Seth
    akkor tölti be a következő pálya-területet. Nem a te gépedben van a hiba, így oldották meg
  • Sgtfathi
    Ja 1.25-Gb-ram-om van.
  • Sgtfathi
    Srácok mi lehet a baj! tegnap elött vettem észre hogy akad a játék.Nem szaggat hanem 1-2 másodpercre megáll néha-néha. Valaki járt már igy a GUN-nal?