772
Gun - Western game
-
crack nélkül is? lehet hogy az nem jó -
Gyerekek ennek milyen gepkovetelmeny kell? -
ŐŐŐ Valamelyikőtök találkozott már a problémával, hogy fekete képernyő és csak hangok??
PVI 1,5Ghz és Radeon 9500pro??
Ja Clonecd-s verzión Deviance crack -
Thanatos #125 szeritnem is.... az első résznek..., még esetleg a 2.-nak is valamenyi... -
Én csak kérdeztem! Vki pls válaszoljon! -
acsarkodo #123 Na ez aztán igazán hasznos információ volt. -
Gépigényről! (readme) -
Hoz_Hun #121 Jaja, jobb klikk és akkor a ló melső lábaival támad felágaskodva. A farkasokat utánna meg sprintel gázold le lóval. -
na itt:
http://www.gameburnworld.com/dl/dl.php?file=Gunv1.0NoCDFixedexeEng.rar -
Ha vkinek kell cr*ck itt a link:
[url=http://www.gameburnworld.com/dl/dl.php?file=Gunv1.0NoCDFixedexeEng.rar[/url]
-
abonyitomz #118 köszi a segítségeket! megyek és próbálom -
Kou #117 a lóval kell leölni -
:( szabadság feeling nuku? akkor még várok egy igazi western gémre név szerint Call of Juarez talán az (legalább grafban 2005ös szintet tud nyujatni..) -
jobb egérgomb előtte, a ló felágaskodik, és úgy kell kinyírni -
abonyitomz #114 Hali!
Nagyon jó hangulatos a játék de van egy kis problémám , nem tudom hogy kell megcsinálni az egyik feladatot ( még a legelején tartok , biztos valaki tud segíteni! )
YOU MUST SLIDE ATTACK THE BUFFALO a feladat , sehogy se tudom megcsinálni hiába ölök le vagy 20 bölényt!
LÉGYSZI VALAKI SEGITSEN!!!! KÖSZI!!!!
-
joe69 #113 ezzel a gta-val kapcsolatos kijelentessel valoszinuleg nem sokan ertenek veled egyet:) -
rage at work #112 Szerintem volt a GTA-nak is hangulata bőven (nekem legalábbis az tetszett) illetve abban az a szabadság fogott meg, hogy bejárhatok hatalmas területeket, millió féle járművel, ha akartam, kitaláltam magamnak feladatokat...
Ilyen itt lesz? Vagy voltaképp miért írják mindenhol, hogy olyan, mint a GTA? -
xido #111 egyetértek...ilyesmit akartam először írni,köszi a telepátiáért:)) -
xido #110 nem véletlenül voltak ismerősek a hangok nekem sem az elején rögtön:)..megnéztem imdb-n...főhősünk Thomas "Punisher" Jane,Ned apuci Kriss Kristoferson..és lesznek még benne nagy nevek:))...és hát a zene...olyan ember,aki már letette az asztalra a névjegyét már MoH játékkal -
Hoz_Hun #109 Akit elborzaszt a grafika annak ajánlom, hogy tartson ki míg lovagolni nem tud (elég hamar lesz lovad). Az valami eszméletlen élvezetes, sprint ugratás meg ló maga is harcol, király. A mozgás meg nagyon ott van.
A grafot állítsátok fel maxra, akkor nem olyan rossz, szépek a színek, és az arcok is rendesen ki vannak dolgozva. Abszolút nem szaggat még nagy tereknél se.
Szóval az elején a hajos harcnál (ami elég gagyi) ne adjátok fel.
Jihhááá -
Thanatos #108 tényleg ne hasonlitsuj gta-hoz mert egyrészt nem is akart soha a vetálytársa lenni neki másrészt emg ennek a gamenak van az ami a gta-nak a 3. résztöl kezdve nem volt: hangulata
:)
elgalábbis igy első blikkre (lovaglos résznél vagyok énis :P) -
Némi nehézség árán elindult. Alcohol + Virtual Cd Hide
El kell indítani, szól, hogy kéri az origin disk-et
Ikonon beállítani a win2000 módot, újra megpróbálni, s megy
A vicc az, hogy utána megint nem megy
Ki kell szedni a kompatibilitás-módot, megpróbálni elindítani (nem fog menni)
vissza win2000 módba, s elindul:)
Mindegy, úgyis lesz hozzá crack mindjárt.
A játékról:
A GTA-hoz ne is hasonlítsuk, inkább egy teljesen átlagos third person lövöldözős játékhoz, 1998-1999 szintű grafikával.
Szaladunk előre, lelőjük aki szembejön (szarvas, farkas, medve, rabló, mindegy)
s követjük Ned-et, a nevelőapánkat.
Zajlanak az események (majd mindenki meglátja a sztorit) egyelőre odáig eljutottam, hogy -talán harmadik-negyedik pálya, vagy küldetés - hogy most már lehet lovagolni
A zene jó, hangulatos, a játék érdekes, de ezt így, egy az egyben kiadhatták volna 7-8 évvel ezelőtt is.
A világon semmi különlegeset nem találtam benne eddig.
Ha csak azt nem, hogy a megjelenése elmarad a Disney-féle mászkálós játékoktól is (Shrek 1, Mackótestvér, stb)
Na, sebaj, még játszok vele, hátha a történet,vagy maga a hangulat olyan jó lesz, hogy megéri vele foglalkozni. -
Az nekem is kellene... -
Valaki fel tudná valahova tölteni a feltört exet?
A clonecd verziót szedtem le, de nem indul el sem daemonnal, sem safedisk-kel,
pedig sf4hide-ot is használok...
Köszi -
Az elíndítása egyszerű? elég a Virtula cd hide? Vagy? -
nemtom, ennyire még nem mélyedtem bele :)
de a főszál mellett van néhány plusz lehetőség is -
Van olyan szabadságérzeted, mint a GTA-ban? Meg lehet azt csinálni, hogy ellopsz egy lovat és elvégtatsz vele hegyeken, dombokon keresztül egy másik kisvárosba? :) -
Nekem tettszik a game. A graf hát az már csak ilyen. Végigtolom az biztos.
-
szép borító. -
nem sokat játszottam vele, Dodge Cityig értem el. Ronda, mint egyszer, a környezet kb az alap GTA3, a karakterek azért kicsit szebbek, de egyenlőre baromi jó hangulata van, szal én ezt megbocsátom neki. Zenék nagyon tetszenek eddig, szinkronok sem rosszak eddig, főhősé kifejezetten jó. -
-
Nyomjál be képeket! :) -
zsír, lesz mit éjjel tölteni :D -
Nyiri #95 Jah. Elso ket missiont nyomtam vegig. -
nade komolyra fordítva a szót "Short storyline" akkor ez nemlessz egy gta sa trónfosztó -
öhö, látom
valyon rongybaba van benne? -
tessék #37 :P -
Azt akarunk! Azt akarunk! Azt akarunk! -
SZKRÍNSÁTOT AKARUNK! SZKRÍNSÁTOT AKARUNK! SZKRÍNSÁTOT AKARUNK! -
:) megvan?