Gun

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Esc gomb és End Mission szerintem. Amúgy amiket keresel, azok piros hordók, fehér TNT felirattal, ha jól emlékszem, elég nehéz eltéveszteni õket. Emlékeim szerint a legtöbb helyen, ahol az õrõk a tûz mellett üldögéltek, volt mindig 1-2 hordó a közelben. De ráadásul még mintha a 'minimap' is jelölné õket, nem?

Törölt felhasználó
Azt hol tudom?
Amúgy van pár hordó a házak mellet,de azok nem robbannak.Azt se tudom milyen a lõszeres hordó.
Pedig van elég sok, kivéve ha felrobbantottad õket a lovak összegyüjtése közben. Ha ez utobbi történt, akkor kezd újra a a küldetést

M@TriX
jah mondjuk érdemes azt a fulleffect valami bekapcsolni, azzal sok DX9effekt szabadul ki a palackból 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

kill3r22
marha jó ez a gamma...a grafikát vizsgálgattam...ami kurvára csúnya benne azt ellensúlyozák a szép dolgok...pl karakterek ruhái....elmossások..szal...fasza....a lovak télleg "élnek"...fasza

The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)

Törölt felhasználó
Sziasztok!

Levittem a 3 lovat a híd alá.De nem tudom berontani,gyújtani az ajtót,mert sehol nem találok lõporos hordót,meg wiskey koktélt sem.
Hol lehet ilyet beszerezni?
M@TriX
nekem is baromira tetszenek más gémben még ilyet sem láthatunk, a lovak pl baromi jók és kidolgozottak, ha állnak sem állnak, hanem kis mozgások, fordulások folyamtosak, megállásnák "fékeznek" 😉
szóval sztem jópofa. kissé üres a "játékvilág", de lehetett volna sokkal roszabb is, legalább azért utca embere is van. szóval elég jó.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Sgtfathi
Bocsánat én az emberek és állatok mozgására gondoltam! Sztem elég folyamatosak és "élethûek" (élõvilág tényleg nem sok van).

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi

szerintem ennek a játéknak az igazi vonzóereje a western hangulat

Az azért elég vicces, ahogy az állítólagosan élethûnek titulált állatok a föld felett csúsznak és csak akkor kezd el mozogni a lábuk amikor közelebb mész hozzájuk.
Az élõvilág mint olyan, azért páratlan mert tulajdonképp azt a néhány bölényt meg azt a két városi kutyát leszámítva nincs is.

„Minek él az olyan aki nem tudja mi a jó aki nem tudja mi való ?”

Sgtfathi
Csatlakozom FFX-hez a grafikával kapcsolatosan.Bár a texturák homályosak,de Fullra téve a grafot+driverböl: 16x-os Anistrop-al elég jol néz ki 1280x1024-ben! Ami nagyon tetszik még a mozgások.(Szinte páratlan az élövilág +emberek realisztikus mozgása).
Ráadásul Nvidián nem láttam semmiféle bug-ot.
Most nyomtam végig a Matrix-Path of neot és bizony az elég fostalcska grafikával volt ellátva.

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi

CS@
Szerintem egyáltalán nem szép sõt kimondottan ronda.
Amikor még nem láttam a játékot és itt olvasgattam, hogy rondább lett mint a GTA SA akkor csak legyintettem, hogy ugyan már a SA nál csak nem lehet rondább, pedig igen.
Ezek ellenére a lovas hozzászólásokkal egyetértek mert nekem is nagyon tetszik a lovaglás és ez ebben a formában pillanatnyilag még egyedül állónak is mondható. Bár elég lineáris azért egész kellemes játékélményt nyújt egy egyszeri végigjátszáshoz egy hétvégére.

amúgy nem tudom miért fikázzátok annyira a grafikát, szerintem szép (bár közel sem a legjobb az is igaz). Azért nálam is elõfordult egy elég nagy bug amit már nem vett be a gyomrom, van amikor több másodpercre eltûnik az egész terep és csak a házak és az emberek látszanak. Kûldetéseknél nagyon zavaró volt, a sok bugon még javíthattak vólna.

a dinamitos nyíllal lõdd azokat a gejzírszerû lukakat amikor oadér és a fõlcsapódó gõz megsebzi.

Sgtfathi
Kb.Mennyi idö alatt lehet végignyomni?

Hitm@n
Hello
A Gun- nak az utolsó (sztem) pályáján járok mikor abban a bányában hajigálja felém a dynamitot afõellenség...
És akkor akármit csinálok mindig ki lõ...
LÉCCI valaki Irja le, hogy hogy kell pontosan megölni, (Minden Részlettel Eggyüt😊)
Mert olvastam hogy valamit szét kell robbantani, de passz... 😊
Na ugyhogy Lécci Irjátok le!!

Válaszaitokat elõre is Köszi!!

I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!

Törölt felhasználó
Nem taálok se molotov koktélt se hordót lõszerrel.
Hol lehet ilyet beszerezni?
Meg tudná valaki mondani mi a minimuma a gamenak? Elfut geforce mx440-en? Valaki játszik ijennel esetleg? Légyszi válaszoljatok!!!!!!
Shep
lõni kell és kész, ény gyalog csináltam meg, puskával lõdd, ennyit tudok segíteni, elõször nekem se ment, de aztán sikerült.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Hello!
Nekem is ezzel a Reed gyerekkel van gondom,valaki segítsen hgyan lehet egyszerûen véghez vinni a feladatot!Elõre is köszi!
Köszi meek és kiprobálom 😊

Seth
Ha már a két oldalsó tartót kirobbantottad, azután már csak annyi a dolgod, hogy belassítassz, aztán amikor a manus dobja a dinamitot,akkor meglövöd hogy a képébe robbanjon

PSN ID.: Beegabor

Kandurex
Akik képesek voltak kiadni egy "2000. -ben is halovány grafikájú játék lenne" kiadására. Bravo. Tapsoljuk meg õket.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Sziasztok!
Nekem is lenne 1 kérdésem:
Ott vagyok valamilyen aranybányában és 1 páncélos ürgét kell megölni.Arra rá is jöttem hogy a földböl jövö gázra kell dobni a TNT-t de a pasi felmenekült 1 talapzatra.Nah odáig is eljutottam hogy amiket dobál azokat kell löni és a tartok összeomlanak de hátul marad 2 még.A pasi meg béna nem tujda a pálya felénél tovább dobni ezért nem is lehet szivatni 😞 Segitsetek hogy döntsem össze a hátsó kettõ oszlopot?

francois
nekem azzal a résszel van gondom amikor reed-et kell kinyírni, de mindíg újratölti az életét, amikor meg folyamatosan osztom neki akkor meg simán meghalok, nincs annyi whiskym h kitartson a buli végéig.

Fejes021
ne az activisionnak gratulálj hanem a Neversoft programozóinak

http://www.panoramio.com/user/518310

Csatlakozok a lóóószeretõkhöz!! Szerintem nagyon szép a mozgásuk nagyon jól meg van csinálva!! Ezt más játékcég is megirigyelhetné!! Én csak gratulálni tudok az Activisionnak!!
LSC
köszi

dronkZero
Egyébként qrvajó lett a ló! Errõl lehetne máshol is példát venni. Kicsit jármû fílingje van, nyomom a gázt, kanyarodok, nekiveretek a falnak... Némi mesterséges intelligencia ráférne még, valami állati szintû intelligencia, és akkor tökéletes lenne. Pl a falnak ne rohanjon már neki ész nélkül.
Na, mindegy így is fasza.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

dronkZero
Az indián vadász sátra mellett, meg a badlands-en a bölények melletti kunyhóban.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

LSC
megtudnátok mondani hogy honnan tudok nyílvesszõt szerezni?

Amit fel kell gyújtani ajtót én hozzávágtam egy molotov koktélos üveget.Az is elég volt.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Törölt felhasználó
ÁÁ!
Köszi
keresel egy lõporos hordót, odaviszed, és durrbele.
Törölt felhasználó
Sziasztiok!

Elakadtam.Ott járok mikor 3 lovat kell a híd alá vinni.
Megcsinálom,aztán egy ajtónál van a kör.Ha jól értelmezem akkor fel kell gyújtani?
De hogyan?
Shep
Na jó jó, de a lovak nagyon jók, a mozgásuk is igen csak szép, mintha igazi lenne, na meg a lovaglós mozgások is a helyükön vannak.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Szerintem ez a Gun nem lenne rossz játék.......
....... h anormális lenne a grafikája.
Viszont igy hogy az animácik darabosak,a texturák csunyák és még sorolhatnám.. 😞
Szerintem ez a grafikai szinvonal olyan 2001/2002.
SAJNOS!
nfstuning
Nekem teccik!😊))

CUKI CuKI VIK

Shep
Hú Dácsinál vagyok, elég durva, még be se jön a kép már halott vagyok.

Már jó,köszi.<#vigyor3>

Nálam a freemailba lehetett a gond. Szerintem gyorsabban feladtam a mailt, mint feltöltöttem. Ment újra.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Ok,nem tudom nekem miért szar....

Jah, eltudom küldeni. Mondjuk másnak is pont ugyanezt küldtem és neki jó volt. Mindegy ha hazamentem elküldöm újra.

Vagyis letöltés után kicsomagolásnál hibás...

Hoz_Hun el tudnád küldeni mégegyszer,mert amikor letöltöm akkor hibát ír ki,szerintem hibás a file....

Nem igazán, de a mellék küldikkel kitart egy darabig.

Törölt felhasználó
Hosszú volt?
Két nagyon jó wallpaper:

GUN_Wallpaper_1
GUN_Wallpaper_2

Nagyon nagyok ezért nem akartam direktbe belinkelni.

wander01
ahha na ezt még nem probáltam

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

Ja nem muszáj a dinamitos nyíllal vadásznod. A fegyver menünél equiptelj egy elõzõ íjjat aztán kész. Utánna visszaváltasz a dinamitosra.