772
Gun - Western game
  • Serpa
    huuh
    lődd őket ahogy bírod, shotgunt használd, amíg tudod.
    amikor átmész azzal a kis csillével(legalsó szint), akkor le kell dobálni a hordókat a folyóba.
  • mukika
    a híd alá vidd őket...
  • HTSMarci
    Hali, én most szabadultam a börtönből, és vmi 3 lovat kell a hidhoz vinni... odavettem őket de semmi... mit kell csinálni???
  • KraZ
    Kösz! Igen ez még az eleje.
  • SNAKE01
    robbantgatni dinamittal!És ha már fent van azon a sziklán akkor megkell lőni a fejét kicsit távolról,olyankor dob egy dinamit packot és azt kell eltalálni kb 3x , de akkor amikor épp dobja!
  • Serpa

KraZ!
    ez még a játék elején lévő küldetés?
    az indiánokat kell aprítani?
  • KraZ
    Hali! Nem tudja valaki,hogy a hídnál a molotovkoktéldobálós pályán mit kell csinálni? Akárhova dobom mindíg felrobbantanak!
  • Lesliee
    Hali
    A felszemuvel vagyok az aranybarlangban de hogy a fenebe lehet kinyirni?
    van par bombam(nem nyilas) meg loszerem.
    Koszi
  • Örm
    Kösz!
  • mukika
    Jobb klikk megütöd, f elkapod, jobb klikk leütöd... ennyi.
  • Örm
    Hello!
    A körözött fickókat, hogy lehet élve elkapni?
  • Mayorpapa
    nagyon kár...rengeteg benne a szöveg, és sajna angol nem megy olyan jól
    ha valaki mégis tud magyarítást, plz privizzem rám. Thx!
  • mukika
    sajna még nem készül hozzá úgytudom...
  • Mayorpapa
    Nem készült eme nagyszerű játékhoz magyarítás? mert szvsz nagyon kéne hozzá...
  • Lesliee
    Hali
    A jatek 50%-nal tart. Atmentem egy kompal a masik oldalara a folyonak (azt hiszem dodge city volt a tulpart) velem van egy indian es egy masik faszi akit epp most szabaditottam ki. Atkeles kozben el kellett lonom a kotelet hogy ne tudjanak utannamjonni, es a tulparton ki kell nyirnom valaki felyest.
    Kepet nem tom hogy kell beszurni.
    Koszi
  • Bucser
    fingom sincs, hogy kiről miről beszélsz egyébként...
  • Serpa
    szúrj be 1 képet.
  • Lesliee
    hali
    vagy esetleg elkuldened azutani mentest hogy a tagot kinyirtad?
    Koszi
  • Lesliee
    hali
    jo de ha meg mozgok folyamatosan akkor meg kinyirja a masik ket tagot
  • Bucser
    ? Nem értem mire gondolsz.... A lényeg fejlővéseket ossz és mozogj folymatosan!!!
  • Lesliee
    Hali
    En a felenel vagyok elakadva, ott ahol leszallok a koprol es ki kell nyirnom a faszit. De az 2x meglo mar halott is vagyok en meg csak 1 kicsit tudok beleloni.
    Koszi
  • Sumi70
    Hali. A lovasversenyt hogy lehet megnyerni?
  • Bucser
    A főhősét meg Thomas Jane( ő játszott az új Punisherben) sőt jópár nagy színész szerepel még.
  • Serpa
    és még annyit, nem tom tudtátok-e, hogy Nednek Kris Kristofferson kölcsönözte a hangját (hasonlít is rá).
  • Serpa
    végülis rájöttem, hogy az egy összesítő.
    poker hiányzott a fullos 100%hoz.

összeségében nem volt rossz, még a konzolos irányítást is megszoktam.
  • Serpa
    vhogy így csináltam, ahogy írtad.
    jó nem kinyírni, de ártalmatlanná tenni sem volt könnyű.

side missionból még van nekem, de nem tom mi lehet az.
    hol keresem?
  • Bucser
    MAgrudert kinyírni??? elég könnyű ha rájössz a nyitjára... Amikor lent van rohangálj körbe körbe és mikor egy gázkitörésre ér lőjj oda egy dinamitos nyílvesszőt. MAjd mikor felment a posztjára ott van 2 oldalt 1-1 oszlop. Azokat le kell omlasztani majd a végén 2-3 felrobbantott dinamittól megmurdál.

HA jönnek a pribékjei akkor bújj el az építmény bal vagy jobb oldalán ahova érkeznek úgy hogy ne tudjanak rádlőni majd egyeld ki őket amíg jönnek utanna kezdheted előlről.

Az oszloprárobbantásnál az a lényeg hogy az oszlop közelében robbanjon a nagy köteg dinamit amit akkor dob ha fejbelövöd a nagy puskával. Mind2nél elvileg elsőre omlik az oszlop aztán 3 köteg dinamit kell amit ő dob hogy a feje felett robbanjon valamivel és akkor egy idő utan ráomlik a fal. Azután ending.
  • Serpa
    ezt a Magrudert kibaxott nehéz volt likvidálni.
    és mijaz, hogy egy headshotot meg sem érez?! :)

side mission ból hiányzik még nekem, asszem, egy küldetés, de nem találom/tudom hogy mi lehet az.

segítesz?
  • Serpa
    vörös szemű, feketére gondolsz.

elégxer probálkoztam a bölénnyel, így a farkas már nem volt annyira nehéz.
  • Bucser
    nem. A Fehér Farkasra asszem ez a neve vagy fekete nem tudom már...
  • Serpa
    a grizzlire gondolsz?

nála már lehet lőfegyvert használni, legalábbis én azt használtam, de megprobálom majd íjjal is.
  • Bucser
    használd a síma nyilat és csak akkor lődd mikor szól hogy lőheted... Egyébként van sokkal nehezebb is:)
  • Serpa
    megvan.

ezt a fehér bölényt elég nehéz kilőni, pedig a fejét célzom és lővöm.
  • Morphin
    amiket dobál dynamite-okat azokat quick draw-al lődd szét és akkor ráomlik a szikla!!!
  • Risu Führer
    hogyan kell a végén megölni megrudert amikor felmegy valami sziklára???mindig dobál meg hívja az embereit.mit tegyek???
  • Bucser
    nem. Haladsz a storylineban és be fognak vágni majd a sittre. Akkor tudod megszerezni.
  • Serpa
    íjat csak a börtönben lehet szerezni?
    és oda hogy lehet bejutni? ki kell nyírjak néhány civilt, amíg meg nem "utálnak"?
  • ThugEdge
    mindenkinek beszaggat mint fos?
  • Bucser
    Vannak körben gázkitörések. Amikor az egyik felett elmegy vagy ott áll akkor dobj oda egy dinamitot vagy a dinamitos nyílvesszővel robbantsd fel a gázkitörést. Csináld addig amíg meg nem hal:)
  • Vajda Gergely
    hol lehet ezt letölteni ?

Thx