Gun
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy van pár hordó a házak mellet,de azok nem robbannak.Azt se tudom milyen a lõszeres hordó.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)
Levittem a 3 lovat a híd alá.De nem tudom berontani,gyújtani az ajtót,mert sehol nem találok lõporos hordót,meg wiskey koktélt sem.
Hol lehet ilyet beszerezni?
szóval sztem jópofa. kissé üres a "játékvilág", de lehetett volna sokkal roszabb is, legalább azért utca embere is van. szóval elég jó.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi
Az élõvilág mint olyan, azért páratlan mert tulajdonképp azt a néhány bölényt meg azt a két városi kutyát leszámítva nincs is.
„Minek él az olyan aki nem tudja mi a jó aki nem tudja mi való ?”
Ráadásul Nvidián nem láttam semmiféle bug-ot.
Most nyomtam végig a Matrix-Path of neot és bizony az elég fostalcska grafikával volt ellátva.
Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi
Amikor még nem láttam a játékot és itt olvasgattam, hogy rondább lett mint a GTA SA akkor csak legyintettem, hogy ugyan már a SA nál csak nem lehet rondább, pedig igen.
Ezek ellenére a lovas hozzászólásokkal egyetértek mert nekem is nagyon tetszik a lovaglás és ez ebben a formában pillanatnyilag még egyedül állónak is mondható. Bár elég lineáris azért egész kellemes játékélményt nyújt egy egyszeri végigjátszáshoz egy hétvégére.
A Gun- nak az utolsó (sztem) pályáján járok mikor abban a bányában hajigálja felém a dynamitot afõellenség...
És akkor akármit csinálok mindig ki lõ...
LÉCCI valaki Irja le, hogy hogy kell pontosan megölni, (Minden Részlettel Eggyüt😊)
Mert olvastam hogy valamit szét kell robbantani, de passz... 😊
Na ugyhogy Lécci Irjátok le!!
Válaszaitokat elõre is Köszi!!
I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!
Hol lehet ilyet beszerezni?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Nekem is ezzel a Reed gyerekkel van gondom,valaki segítsen hgyan lehet egyszerûen véghez vinni a feladatot!Elõre is köszi!
PSN ID.: Beegabor
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Nekem is lenne 1 kérdésem:
Ott vagyok valamilyen aranybányában és 1 páncélos ürgét kell megölni.Arra rá is jöttem hogy a földböl jövö gázra kell dobni a TNT-t de a pasi felmenekült 1 talapzatra.Nah odáig is eljutottam hogy amiket dobál azokat kell löni és a tartok összeomlanak de hátul marad 2 még.A pasi meg béna nem tujda a pálya felénél tovább dobni ezért nem is lehet szivatni 😞 Segitsetek hogy döntsem össze a hátsó kettõ oszlopot?
http://www.panoramio.com/user/518310
Na, mindegy így is fasza.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Köszi
Elakadtam.Ott járok mikor 3 lovat kell a híd alá vinni.
Megcsinálom,aztán egy ajtónál van a kör.Ha jól értelmezem akkor fel kell gyújtani?
De hogyan?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
....... h anormális lenne a grafikája.
Viszont igy hogy az animácik darabosak,a texturák csunyák és még sorolhatnám.. 😞
Szerintem ez a grafikai szinvonal olyan 2001/2002.
SAJNOS!
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
GUN_Wallpaper_1
GUN_Wallpaper_2
Nagyon nagyok ezért nem akartam direktbe belinkelni.
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash