772
Gun - Western game
-
#408 huuh
lődd őket ahogy bírod, shotgunt használd, amíg tudod.
amikor átmész azzal a kis csillével(legalsó szint), akkor le kell dobálni a hordókat a folyóba. -
#407 a híd alá vidd őket... -
HTSMarci #406 Hali, én most szabadultam a börtönből, és vmi 3 lovat kell a hidhoz vinni... odavettem őket de semmi... mit kell csinálni??? -
#405 Kösz! Igen ez még az eleje. -
#404 robbantgatni dinamittal!És ha már fent van azon a sziklán akkor megkell lőni a fejét kicsit távolról,olyankor dob egy dinamit packot és azt kell eltalálni kb 3x , de akkor amikor épp dobja! -
#403 #382
KraZ!
ez még a játék elején lévő küldetés?
az indiánokat kell aprítani? -
#402 Hali! Nem tudja valaki,hogy a hídnál a molotovkoktéldobálós pályán mit kell csinálni? Akárhova dobom mindíg felrobbantanak! -
Lesliee #401 Hali
A felszemuvel vagyok az aranybarlangban de hogy a fenebe lehet kinyirni?
van par bombam(nem nyilas) meg loszerem.
Koszi -
#400 Kösz! -
#399 Jobb klikk megütöd, f elkapod, jobb klikk leütöd... ennyi. -
#398 Hello!
A körözött fickókat, hogy lehet élve elkapni? -
#397 nagyon kár...rengeteg benne a szöveg, és sajna angol nem megy olyan jól
ha valaki mégis tud magyarítást, plz privizzem rám. Thx! -
#396 sajna még nem készül hozzá úgytudom... -
#395 Nem készült eme nagyszerű játékhoz magyarítás? mert szvsz nagyon kéne hozzá... -
Lesliee #394 Hali
A jatek 50%-nal tart. Atmentem egy kompal a masik oldalara a folyonak (azt hiszem dodge city volt a tulpart) velem van egy indian es egy masik faszi akit epp most szabaditottam ki. Atkeles kozben el kellett lonom a kotelet hogy ne tudjanak utannamjonni, es a tulparton ki kell nyirnom valaki felyest.
Kepet nem tom hogy kell beszurni.
Koszi -
#393 fingom sincs, hogy kiről miről beszélsz egyébként... -
#392 szúrj be 1 képet. -
Lesliee #391 hali
vagy esetleg elkuldened azutani mentest hogy a tagot kinyirtad?
Koszi
-
Lesliee #390 hali
jo de ha meg mozgok folyamatosan akkor meg kinyirja a masik ket tagot -
#389 ? Nem értem mire gondolsz.... A lényeg fejlővéseket ossz és mozogj folymatosan!!! -
Lesliee #388 Hali
En a felenel vagyok elakadva, ott ahol leszallok a koprol es ki kell nyirnom a faszit. De az 2x meglo mar halott is vagyok en meg csak 1 kicsit tudok beleloni.
Koszi -
Sumi70 #387 Hali. A lovasversenyt hogy lehet megnyerni? -
#386 A főhősét meg Thomas Jane( ő játszott az új Punisherben) sőt jópár nagy színész szerepel még. -
#385 és még annyit, nem tom tudtátok-e, hogy Nednek Kris Kristofferson kölcsönözte a hangját (hasonlít is rá). -
#384 végülis rájöttem, hogy az egy összesítő.
poker hiányzott a fullos 100%hoz.
összeségében nem volt rossz, még a konzolos irányítást is megszoktam. -
#383 vhogy így csináltam, ahogy írtad.
jó nem kinyírni, de ártalmatlanná tenni sem volt könnyű.
side missionból még van nekem, de nem tom mi lehet az.
hol keresem? -
#382 MAgrudert kinyírni??? elég könnyű ha rájössz a nyitjára... Amikor lent van rohangálj körbe körbe és mikor egy gázkitörésre ér lőjj oda egy dinamitos nyílvesszőt. MAjd mikor felment a posztjára ott van 2 oldalt 1-1 oszlop. Azokat le kell omlasztani majd a végén 2-3 felrobbantott dinamittól megmurdál.
HA jönnek a pribékjei akkor bújj el az építmény bal vagy jobb oldalán ahova érkeznek úgy hogy ne tudjanak rádlőni majd egyeld ki őket amíg jönnek utanna kezdheted előlről.
Az oszloprárobbantásnál az a lényeg hogy az oszlop közelében robbanjon a nagy köteg dinamit amit akkor dob ha fejbelövöd a nagy puskával. Mind2nél elvileg elsőre omlik az oszlop aztán 3 köteg dinamit kell amit ő dob hogy a feje felett robbanjon valamivel és akkor egy idő utan ráomlik a fal. Azután ending. -
#381 ezt a Magrudert kibaxott nehéz volt likvidálni.
és mijaz, hogy egy headshotot meg sem érez?! :)
side mission ból hiányzik még nekem, asszem, egy küldetés, de nem találom/tudom hogy mi lehet az.
segítesz? -
#380 vörös szemű, feketére gondolsz.
elégxer probálkoztam a bölénnyel, így a farkas már nem volt annyira nehéz. -
#379 nem. A Fehér Farkasra asszem ez a neve vagy fekete nem tudom már... -
#378 a grizzlire gondolsz?
nála már lehet lőfegyvert használni, legalábbis én azt használtam, de megprobálom majd íjjal is. -
#377 használd a síma nyilat és csak akkor lődd mikor szól hogy lőheted... Egyébként van sokkal nehezebb is:) -
#376 megvan.
ezt a fehér bölényt elég nehéz kilőni, pedig a fejét célzom és lővöm. -
#375 amiket dobál dynamite-okat azokat quick draw-al lődd szét és akkor ráomlik a szikla!!! -
#374 hogyan kell a végén megölni megrudert amikor felmegy valami sziklára???mindig dobál meg hívja az embereit.mit tegyek??? -
#373 nem. Haladsz a storylineban és be fognak vágni majd a sittre. Akkor tudod megszerezni. -
#372 íjat csak a börtönben lehet szerezni?
és oda hogy lehet bejutni? ki kell nyírjak néhány civilt, amíg meg nem "utálnak"? -
#371 mindenkinek beszaggat mint fos? -
#370 Vannak körben gázkitörések. Amikor az egyik felett elmegy vagy ott áll akkor dobj oda egy dinamitot vagy a dinamitos nyílvesszővel robbantsd fel a gázkitörést. Csináld addig amíg meg nem hal:) -
Vajda Gergely #369 hol lehet ezt letölteni ?
Thx