Gun
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
So cry me a fuckin river, bitch!
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Nagyon jó hangulatos a játék de van egy kis problémám , nem tudom hogy kell megcsinálni az egyik feladatot ( még a legelején tartok , biztos valaki tud segíteni! )
YOU MUST SLIDE ATTACK THE BUFFALO a feladat , sehogy se tudom megcsinálni hiába ölök le vagy 20 bölényt!
LÉGYSZI VALAKI SEGITSEN!!!! KÖSZI!!!!
Ilyen itt lesz? Vagy voltaképp miért írják mindenhol, hogy olyan, mint a GTA?
A grafot állítsátok fel maxra, akkor nem olyan rossz, szépek a színek, és az arcok is rendesen ki vannak dolgozva. Abszolút nem szaggat még nagy tereknél se.
Szóval az elején a hajos harcnál (ami elég gagyi) ne adjátok fel.
Jihhááá
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
:)
elgalábbis igy elsõ blikkre (lovaglos résznél vagyok énis :P)
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
El kell indítani, szól, hogy kéri az origin disk-et
Ikonon beállítani a win2000 módot, újra megpróbálni, s megy
A vicc az, hogy utána megint nem megy
Ki kell szedni a kompatibilitás-módot, megpróbálni elindítani (nem fog menni)
vissza win2000 módba, s elindul:)
Mindegy, úgyis lesz hozzá crack mindjárt.
A játékról:
A GTA-hoz ne is hasonlítsuk, inkább egy teljesen átlagos third person lövöldözõs játékhoz, 1998-1999 szintû grafikával.
Szaladunk elõre, lelõjük aki szembejön (szarvas, farkas, medve, rabló, mindegy)
s követjük Ned-et, a nevelõapánkat.
Zajlanak az események (majd mindenki meglátja a sztorit) egyelõre odáig eljutottam, hogy -talán harmadik-negyedik pálya, vagy küldetés - hogy most már lehet lovagolni
A zene jó, hangulatos, a játék érdekes, de ezt így, egy az egyben kiadhatták volna 7-8 évvel ezelõtt is.
A világon semmi különlegeset nem találtam benne eddig.
Ha csak azt nem, hogy a megjelenése elmarad a Disney-féle mászkálós játékoktól is (Shrek 1, Mackótestvér, stb)
Na, sebaj, még játszok vele, hátha a történet,vagy maga a hangulat olyan jó lesz, hogy megéri vele foglalkozni.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
A clonecd verziót szedtem le, de nem indul el sem daemonnal, sem safedisk-kel,
pedig sf4hide-ot is használok...
Köszi
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
de a fõszál mellett van néhány plusz lehetõség is
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
valyon rongybaba van benne? <#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
+: Great presentation features exciting cutscenes and terrific voice acting; intense, gory shooting action; fun horseback riding.
-: Short storyline isn't made up for by shallow side missions; some noticeably undercooked elements of play; some of the violence and profanity feels too gratuitous.
Jó lesz ez, várom..:D
PSN ID.: Beegabor
Hahaha, naon kiváncsi vagyok.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
holnap már loháton küldöm a témát.
de mondtam, Safedisc 4, várható volt<#idiota>#idiota>
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Next PC upgrade: 2022
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
<#vigyor2>#vigyor2>
Nagy hiánypotló lesz ez a kis western game. (Remélem.)
hogy azért szerepelnek majd jócskán bugok benne...<#wow3>#wow3>