772
Gun - Western game
  • CarajoEsp
    Noh nis végigvittem.
    SPOILER

A Főbbost a robbanó nyilakkal lehet kiiktatni. Szerintem az a legjobb megoldás, ha leguggolsz és mindíg látótávon kívül mész előtte(magyarán a sziklák takarnak, ő meg feléd jön) és a földbe lövöd a lába elé a nyilakat. Így ki lehet nyírni, de nem mondom, hogy könnyű.
  • tibor16
    Ilyen hamar végigjáccottad? Mégis - kb mennyi a játékidő?
  • Nyiri
    Hogy kell kinyirni a fobosst?
  • otiq
    huhh, minden 100%-os lett, megkaptam a végső rewardot is ami.. (nem árulom el :))
    Mondjuk jó lett volna ha minden kész akkor valami végfilmet nyomnának, úgyse lehet többet tenni, mondjuk ellovagolok a naplementében vagy ilyesmi.
  • Sephi
    Azert...nem mondom nem josz jatek de....vaazz a joueg aldja meg oket ezzel feszitettek hogy Next-Genre jon? En aszitem le fog esni a pofam a grafikatol.

Igaz nem a grafika teszi a jatekot de ez kicsit....
  • Nyiri
    Hogy a francba lehet kinyirni a fobosst?
    Ilyen hulye veget nem lehet csinalni egy jateknak. Kocsog fejlesztok.
  • SW0RDFISH
    hát nemtudom nekem 512 rammal eléggé akad pedig azt irják a min config az 256, de egyépként jó kis game:)
  • Hoz_Hun
    Mert élve kell elkapni. Kizárólag élve.
    Kilövöd a lovát, odarohansz hozzá GRAB utánna jobklikk és leüti. Ha nem akar megjelenni a GRAB akkor csapkodd meg egy kicsit. A GRAB-ot az elkapást a használ (F) gombal.
  • Viktorr
    Van egy olyan mellékküldetés amikor Mat Mad Dog-ot kell elkapni!
    5-en vannak lóháton de ha kinyírom a csávót vége a küldinek miért?
  • dardevil
    Akkor lehet, hogy tovább vittem - mert nem 10 percet játszottam az biz, de Köszi a segítséget !

Egyébként már kaptam mentést, de sajnos nem fogadja el.
    Újrakezdtem !
  • Thanatos
    hát idáig elvinni kb 10 perc...
  • dardevil
    Sziasztok - tudna nekem valaki küldeni mentést - véletlenül kitöröltem és nincs kedvem még1X újrakezdeni. Itt tartottam én is. Köszi !
  • CS@
    Megoldódott a problémám most már játszható sebességgel fut nálam is.
  • s0n1c
    ezt én is hiányoltam, outlaws-ban benne volt pedig :)
  • Goodwill
    Najah, ez a főellenfélbe belelövök 5 tárat, ő 2x eltalál megfexek téma nem igazán nyerő...de ettől függetlenül qrva jó játék, kellett már 1 ilyen. :P
    Még a pisztollyal lövés animációját megcsinálhatták volna úgy, mint a régi westernekben ( egyik kéz lő, másik felhúzza a kakast vagymit :P ), bár ez lehet csak engem zavar.
  • Bucser
    én folyamatosan késeltem és egyszercsak megdöglött:D
  • Fejes021
    az mundjuk érdekes hogya híd megvédésnek utolsórészének a "főellensége" sokkal erősebb, vót mint a többi indián. Oké kell a a kihívás de az azé tulzás, hogy egy átlagos indiánt max. 2 rifle lövéssel le lehet szedni, de főellenséget 5ször meglövöm, meg quickdraw, meg késeltem egy ideig és csak úgy deglett meg.
    Ez azé tulzás vót, nem illet bele a képbe
  • Fejes021
    mikor volt agtaban automata célzás? Az asszem driv3rben volt. Mind1.
    A célzással nem kell foglalkozni, naggyából odatartod a kiszemelt rosszfiú elé a stukkert, a célkereszt piros lesz és lősz, ha nagyon mellé tartottad, akkor 50%, ha közel vót hozzá 100%-os lövés.
  • SW0RDFISH
    Sziasztok van hozzá crac?
  • urbijoe
    automata célzos mint a GTA ?vagy egérrel kell mint a Max Payne-ben?
  • Fejes021
    érdekes, hopgy mennyire nem figyeltek oda néhány dologra és néhányra mennyire igen:
    Az npc-k, és colton animációi darabosak, de a ló mozgásában sose találtam hibát.
    Ez az engine qrv@ bugos. Minden mindennel összelóg, főleg az átvezető animokban
    de azé a hangulat király
  • ERykk
    Nekem tetszik:D
  • Sephi
    Nalam nem szaggat! Semmi baja! Jah van Xbox-om! :DDD
  • Hoz_Hun
    Hát az erőd ostrománál nekem is beszaggatot rendessen. Egyébként szépen fut fullon, de az erődnél, nagyon sok az ember, tűz, fűst, stb.
  • mucsácsó
    nekem is gec, nem kellene szaggatnia...nincs semmi oka rá neki
  • gaspy
    Srácok ez nálam eddig az év játéka
    De ez a szaggatás eléggé bassza a csőrömet néha eléggé beszaggat függetlenül attól milyen beállításokkal játszom...
  • Csuhai G
    Azon már rég túl vagyok! Dodge City elején járok. Csak szeretnék már máshol(is) járni...! :)
    Úgyhogy legyen szíves és írjon egy privit az, aki elküldené nekem a mentéseit! Előre is köszi!
  • Kandurex
    Enegm az idegesít, hogy rá - rátöltöget a vinyóról :/ aztán kellemetlenül akad :/, SA -ban 10X - 100X? ekkora terület van még se szaggatt a helyek között :/
  • Hoz_Hun
    A bölényes részen nem tudsz túlmenni?
    Nem lelőni kell őket, hanem lóval lerugni. Odamész a bölényhez aztán jobb klikk. Könnyű tuti menni fog.
  • Hoz_Hun
    Hm, nálam jó.
  • Csuhai G
    Valaki tudna küldeni 1 mentést? Legyen szíves írjon nekem egy privit! Előre is köszönöm!
  • Seth
    Nálam is ilyen alapból, elég furán fest néha, de meg lehet szokni
  • fitutufi
    az normális nálam h vízszintesen el van nyujtva a kép nem teljesen jok az arányok ,tehát mintha össze lenne nyomva a kép , én állítottam el valamit , vagy ez ilyen ???:S
  • CS@
    Kipróbáltam ezt a játékot én is, de sajna nem sikerült olyan beállítás találnom, ahol játszható sebességgel futna az én gépemen.
    Pedig olyan nagyon azért nem lett szép.
  • robotnyk
    T
  • gaspy
    Fasza ez a játék
    Vigyázz láma kérdés
    Melyik gombbal lehet elrakni a fegyvert?
  • Bucser
    ha előtte megsarkantyúzod és úgy nyomod a jobb gombot akkor becsúszik így jóval nagyobbat sebez.
  • s0n1c
    én akkor szereztem mikor börtönbe zártak, ott volt az asztalon

• robotnyk
    mész a dög felé, és jobb gomb előtte, paci két láb, puff, bölény murd.
  • Csuhai G
    Káne egy kis segítség...egyáltalán nemtok angolul és ezt írja ki a játék, amikor az a feladat, hogy le kell lőnöm lórol 5 bölényt : !

Valaki mondja meg légyszíves mit jelent ez ! Elég láma vok, de már 1 órája ezzel szarakodok!