Gun

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ott a pont

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Fejes021
Szerintema graf télleg fos, de szar grafikai motort meg lehet mentnei, jó desingal.
Viszont ha szar a desing, nincs hangulat, akármilyen über doom3 motor van alatta akkor se fog jól kinézni.

http://www.panoramio.com/user/518310

igazad van 😊 sorry érte mindenkinek 😊 amugy meg vitatkozni nincs min ha jobban belegondolsz, van akinek ez jön be van akinek meg az, ennyi...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

musha
hát ezzel nagyon szívesen vitatkoznék, de már így is szétoffoltuk a topikot, úgyhogy inkább nem teszem.

tényleg, el is felejtkeztem róla, de tényleg nagyon más müfaj meg elég régi is volt (igaz jó is volt 😊)

M@TriX
jah, mondjuk a desperados-t lehetne említeni, de az inkább stratégia, mint full akció, na majd én is rápillantok a játékra majd.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

jah, tényleg eddigi egyik elgjobb wvadnyugatos game, mongyuk nem mintha sok vetélytára lenne 😞

Véleményem pár óra játék után:
PCn az eddigi legfeelingesebb vadnyugatos game!!! Hihetetlen jó hangulat fogott el amikor lovagoltam a naplementében<#eljen>... , harcok, csaták , lovaglás , király story , vadnyugat , bölények ! Nálam a hónap játéka<#email>

s0n1c
számból vetted ki a szót 😉
M@TriX
nekem a kingkongnál volt ilyen, a FormulaForce GP-m gázpedálja nem tetszett neki 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

s0n1c
ha van joypadod lehet az kavar be, húzd ki
ha van joy-od vagy gamepadod probáld kihuzni hátha az kavar be valamit 8már volt ilyen 😛)

Yossarian
egyáltalán nem áll meg. Szal akkor csak nálam lesz a gond...

Nieleen

szerintem emg az elöbbinek van hangulata és bõven volt abban is lehetõség, és a 3tol kezdve lett egy ultraprimko agyonhypeolt a hülye amcsiknak készitett kereskedelmi csoda 😊

mucsácsó
na, hazaértem, lejött, megnézem milyen <#vigyor>
különbözöek vagyunk, enyi, gondold el milyen gáz lenen ha mindenki ugyan oylan lenne, midnig magaddal néznél csak szembe 😄

Hogy-hogy nem áll meg? Egyálltalán?
Alapból álldigál a faszi, ha elõre nyomod akkor kezd kocogni.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Ja.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Csuhai G
El lehet lovagolni egy másik kisvárosba? 😊

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

musha
szerintem nem is összehasonlítható a kettõ. az egyik egy cirka 8-10 (?) éves játék a másik meg 1. az egyik egy felülrõl mutatós hullaprimkó autós disztroj, a másik egy hihetetlenül összetett autós/akció/kaland/rpg már-már korlátlan szabadsággal.

ja amúgy bocs az offért, jó ez a Gun, bár grafikailag én is kicsit többet vártam, de nem vészes azért.

Mike
hát szerintem meg nem, de sebaj

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Yossarian
wáááááááááááá, képtelen vagyok irányítani. A TPS-ekhez semmi érzékem, de ez rátesz mindre egy lapáttal 😄 Nekem csak rohan és rohan, az egérrel meg sose tom merre is fordítsam. Ha folyamatosan nyomom a ctrl-t, akkor igaz, hogy lassabban megy, de miért nem áll meg? Én kúrok el vmit, vagy ez a faszi megállás nélkül megy mendegél az erdõben? 😄

Nieleen

nekem meg a csilivili csodacsucsu 3d nem jött be amivel az egész game gta-s hangulatát elszurták 😞

Na ez a jték tulajdonképpen mirõl szól? Kalandjáték, vannak küldetések, vagy akármit csinálhatok stb. Kösz az infókat

Shep
Ja meg kalandjátékok minden mennyiségben.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Nekem nem jött be, simseskedni kell, kocsi vezetés totál szar lett, béna küldetések, hát nekem ez nem igazán nyerte el a tetszésemet, ettõl másnak tetszehet de nekem ettõl több kell, a GT3 még jó volt, a Vice City is elment de ez, hát ... GTA 1-2 na azok se nekem való játékok voltak, akkoriban szigorúan csak doom meg társai.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Mike
túl sokat tényleg nem
nekem nem jött be a felülrõl irányítás billentyûzettel

számomra az 1 votl a very best, aztán lemaradva a 2 és a maradék csilivili részeket meg már csak becsületböl nyomtam végig hogy elmondhassam hogy végignyomtam (szigoruan csak a küldetéseket, a keresgélõs marhaságokat kihagytam...) de egyáltalán nem votlam tõlük elájulva :/

te se jtászottál anno az gta1-el 😊

Mike
pedig a GTA-k közül az SA a legjobb

Shep
nekem is, mi az hogy, azért kérdem, sõt számomra jobb mint a GTA a SA-tól meg fõleg.

Törölt felhasználó
Nekem az is bejött!
Shep
Total Overdose szintjét üti a game?

Mike
kircsi

wander01
meglátjuk 😊 talán akkora csalodás nem lesz mint a neo

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

Ahogy lentebb írták a fõ negatívum, hogy rövid (nem személyes tapasztalat, külföldi forumon írják). Az oldal küldikkel sem lesz sokkal hosszab. Viszont télnyleg szabadon mozoghatsz. Gyilkolhatod a városiakat, de ezért ki akarnak nyírni persze. Ha sok városit kinyírsz le kell számolni a "megtorlókkal". Viszont ha azokat is leteszed a város visszaáll normálba mintha mise történt volna (ha kinyírnak akkor is olyan helyrõl kezdesz mintha semmi sem történt volna). Azonban maga a játék menet és hangulat, élvezetes.

De abban minden forumozó egyetért, hogy aki western progira vágyott annak megérte a várakozást, mert nagyon ottvan.

robotnyk
csak tipp volt, talán driver vagy codec, sok más dolog nem lehet 😊
Jó a crack.
Minimum System Requirements
System: Pentium(R) III 1.8 GHz or Athlon(TM) XP 1800+ or higher processor or equivalent
RAM: 256 MB
Hard Drive Space: 2800 MB
Other: 3D hardware accelerator card required - 100% DirectX(R) 9.0c-compliant 32 MB Hardware T&L - capable video card and the latest drivers
100% Windows 2000/XP- compatible quad speed CD-ROM drive (600 K/sec sustained transfer rate) and drivers MB

robotnyk
nem vészes
robotnyk
crack nélkül is? lehet hogy az nem jó
Sephi
Gyerekek ennek milyen gepkovetelmeny kell?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Bucser
ÕÕÕ Valamelyikõtök találkozott már a problémával, hogy fekete képernyõ és csak hangok??

PVI 1,5Ghz és Radeon 9500pro??

Ja Clonecd-s verzión Deviance crack

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

szeritnem is.... az elsõ résznek..., még esetleg a 2.-nak is valamenyi...

balee4
Én csak kérdeztem! Vki pls válaszoljon!

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Na ez aztán igazán hasznos információ volt.

&#8222;Minek él az olyan aki nem tudja mi a jó aki nem tudja mi való ?&#8221;

balee4
Gépigényrõl! (readme)

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Jaja, jobb klikk és akkor a ló melsõ lábaival támad felágaskodva. A farkasokat utánna meg sprintel gázold le lóval.

balee4
na itt:
http://www.gameburnworld.com/dl/dl.php?file=Gunv1.0NoCDFixedexeEng.rar

balee4
Ha vkinek kell cr*ck itt a link:
[url=http://www.gameburnworld.com/dl/dl.php?file=Gunv1.0NoCDFixedexeEng.rar[/url]