772
Gun - Western game
-
#288 megtudnátok mondani hogy honnan tudok nyílvesszőt szerezni? -
Hoz_Hun #287 Amit fel kell gyújtani ajtót én hozzávágtam egy molotov koktélos üveget.Az is elég volt. -
#286 ÁÁ!
Köszi -
ToMy_ #285 keresel egy lőporos hordót, odaviszed, és durrbele. -
#284 Sziasztiok!
Elakadtam.Ott járok mikor 3 lovat kell a híd alá vinni.
Megcsinálom,aztán egy ajtónál van a kör.Ha jól értelmezem akkor fel kell gyújtani?
De hogyan? -
#283 Na jó jó, de a lovak nagyon jók, a mozgásuk is igen csak szép, mintha igazi lenne, na meg a lovaglós mozgások is a helyükön vannak. -
Doomguy #282 Szerintem ez a Gun nem lenne rossz játék.......
....... h anormális lenne a grafikája.
Viszont igy hogy az animácik darabosak,a texturák csunyák és még sorolhatnám.. :(
Szerintem ez a grafikai szinvonal olyan 2001/2002.
SAJNOS! -
#281 Nekem teccik!:)))
-
#280 Hú Dácsinál vagyok, elég durva, még be se jön a kép már halott vagyok. -
Crazy Mate #279 Már jó,köszi. -
Hoz_Hun #278 Nálam a freemailba lehetett a gond. Szerintem gyorsabban feladtam a mailt, mint feltöltöttem. Ment újra. -
Crazy Mate #277 Ok,nem tudom nekem miért szar.... -
Hoz_Hun #276 Jah, eltudom küldeni. Mondjuk másnak is pont ugyanezt küldtem és neki jó volt. Mindegy ha hazamentem elküldöm újra. -
Crazy Mate #275 Vagyis letöltés után kicsomagolásnál hibás... -
Crazy Mate #274 Hoz_Hun el tudnád küldeni mégegyszer,mert amikor letöltöm akkor hibát ír ki,szerintem hibás a file.... -
Hoz_Hun #273 Nem igazán, de a mellék küldikkel kitart egy darabig. -
#272 Hosszú volt? -
Hoz_Hun #271 Két nagyon jó wallpaper:
GUN_Wallpaper_1
GUN_Wallpaper_2
Nagyon nagyok ezért nem akartam direktbe belinkelni.
-
#270 ahha na ezt még nem probáltam -
Hoz_Hun #269 Ja nem muszáj a dinamitos nyíllal vadásznod. A fegyver menünél equiptelj egy előző íjjat aztán kész. Utánna visszaváltasz a dinamitosra. -
Hoz_Hun #268 Már másodjára nyomom, mert úgy akarom végigvinni, hogy egy side questet sem csinálok meg a főszál végéig, hogy aztán szabadon garázdálkodjak az összes fegyverrel (meg a végső prémiummal kheheheh).
Nos az képesség növelést most nagyon érzem (a hiányát). Először szépen sorban megcsináltam a side questeket és a szereplő értékei szépen nőtek. Nem is volt gondom. Most viszont szenvedek egy-egy főgenyával. Hollestert alig-alig tudtam letenni (ráadásul nem tudtam, hogy ott limitált az idő az indián sérülése miatt). -
Hoz_Hun #267 Amikor kiírja hogy a közelben van, leugrasz a lórol legugolsz, íjjat a kézbe aztá fejlövést. Szerintem a robbanó nyíl is jó.
Ja nekem a fekete farkas nem nyikkant meg a fejlövésre hanem nekem rontott, így bulett time-ban le kellett lőnöm. Az indián így is elfogadta. A medvével nem volt gond azt egyből lőtem. Ti azt is nyilaztátok? -
#266 mert ott nem fárasztották magukat a tömörítéssel ;) -
#265 tudja valaki hogy mi a különbség a dvd és 3 cd-s verzio között? mer bő gigával több a dvd. valaki? -
#264 IGazából mindegy melyik nyíllal ölöd le a lényeg hogy kiírja amikor lőnöd kell (bár igaz a dinamitos nem jó mert nem robban azonnal) -
#263 hát dinamittal? lol :) darálthus farkas-spagettibe :) -
#262 halkan kell közelíteni felé, nem lóval, és nyíllal lelőni ( ha lehet maradjon is belőle valami :D ) -
#261 1 ültő helyemben vittem végig elég rövidecske. minden side mission megvan kivéve azt a mocsok farkast. azt hogyan lehet leszedni? mindig eltünik. ja dinamitos nyilam van csak :D -
#260 nem baj :)
Egyelőre elég volt :) -
Hoz_Hun #259 Lol, pedig nagyon az elején vagy.
Egyébként nem lóval, hanem lóról. De csak azért hogy gyorsabban odaérjél a gyujtagatókhoz. -
#258 Eljutottam odáig, hogy Jennyt először megvédtem, kinyírtam mindenkit a bárban, majd odakint. Most a lóval kellene elintézni a többi haramiát, de számomra ez a játék annyira irányíthatatlan, hogy ennyi pont elég volt belőle. -
#257 ok, nem tudtam -
#256 ok végigtoltam :D -
#255 ja bocs: ) -
#254 van valami tipp magruder kinyírásához a végén ? :) -
Hoz_Hun #253 Na én is végig vittem. Csak már nincs mit csinálni. Az összes side missiót megcsináltam játék közben, beleértve a pókerezést és a vadászatot az indiánnak. Egyedül már csak a boltosok vannak a térképen, de tölük, már mindent megvettem és így is van egy rakás lóvém. -
#252 nem végfilm kellett volna, hanem, hogy lehessen csinálni valamit a végén, nem értem mibe tellt volna, ha utána freelancer módjára veszed fel a questeket állandóan, esetleg random bandaháború a városokban, dehát... mindegy, kár érte. Kéne egy western mmorpg... -
#251 a gta vice city-ben volt automata célzás mert mikor megnyomtad pl:a shift-et ráirányitotta a legközelebb állo emberre a fegyvert és mér löhetted is -
#250 SPOILER
Először fejbelövöd a Riflelle, akkor dob egy 3-as dinamit csomagot. Azt pedig szarrálövöd lassított módban jó közel hozzá. -
#249 3 nap én is a főbossnál járok és minden más 100%-os.
Spoiler és kérdés:
Egyébként Addig okés hogy a nyilakat a lába elé lvöd de aztán rá kell omlasztani a barlangot.. na azt hogy csinálod?? 2 oszlop eldőlt de a másik 2-t nem tudom leomlasztani mert az a majom nem jön le a karzatról és eldobni a dinamitot meg nem tudja a 2 hatso oszlopig...