391
80 Days
-
#69 Tudom, de nem szoktam sokat játszani, arra pedig elég.
A másik, hogy nem szoktam fullon játszani, csak fura volt, hogy ennek a játéknak ez kevés. De majd beállitásokat átnézem, hátha jobban megy majd -
#68 Hát én kalandgamekben nem találom fel magam :(
Már ott elkadtam miután átkelett csónakkal menni a szigetre :(
Mutat a nyíl de ott csak feltudok venni a csákotól pénzt és éjszakára ot tudok maradni.Fogalmam sincs mit kell :( -
#67 512 ma már kevés min. 1 gb... -
#66 512 MB ramom van, az csak elég nem?
Báe mondjuk régóta ment már a gépem, szóval, lehet, hogy emiatt is, bár mérgemben le is töröltem, de majd később akkor megpróbálom újra -
#65 holnap kiprobálom.
remélem egy igazi kalandjáték. -
M.A.D. #64 Már patch is kijött neki vagy egy hete. Csodálkoztam is, mivel akkor még nem volt fenn nforce-on sem a hír, hogy "kijött"! :)))
-
Jinx4169 #62 Mit Kell csinálni a seherzedás résznél az ablakokkal?? -
#61 megkell várni mig betölti nagyok a pályák , ha utánna sem jó kevés a ramod.. -
#60 Szerintem nem lenne rossz játék, csak nagyon szaggat indokolatlanul.
-
#59 jaja teljesen igaz... félórát toltam de elég is volt ez valami borzalom nekem is az tűnt fel legelsőnek hogy nem lehet oldalazni meg előre menni kárérte -
Jinx4169 #58 Mit Kell csinálni a seherzedás résznél az ablakokkal?? -
Jinx4169 #53 Nekem megvan fullba de vki segítsen már h h lehet megszerezni azt hét kehelyt azon a részen!! -
abonyitomz #52 egyáltalán nem szar a játék sőt , már az első pálya számomra ismerős terület volt ( Cairo ) , én már voltam itt és teljesen szinte hajszál pontosan ugyanaz mint a valóságban! tehát a táj részletessége a végsőket feszegeti!
Mutatja a nyil hogy hova menny ? --> tedd a legnehezebb nehézségi fokozatra , ott nem lesz nyil. Ja meg igazodj már el egy városba hogy hova kellene menned.. utánna meg ez lenne a bajod hoyg nemtudsz micsinálni
Szar az irányítás --> mihez képest ? egyáltalán nem szar 10 perc játék után megszokható -
#51 így van :)
karakterekről nem is beszélve. -
#50 mennyit is toltad?:D -
#49 3 saját kép minden maxon:1.2.3.
3. feladatot nem tudom megcsinálni mindig észrevesznek és elkapnak.
Ha elkapnak 200pénzel le lehet zsírozni ,de utánna fingom nincs mit kell :(
-
#48 mi ez a szar?
azt hittem vmi jo kis ugyessegi kalandjatek lesz, de nem, ez vmi 8 eveseknek keszult mano jatek.
az iranyitas egy borzalom, egy mai mobiltelefontol elvarom, hogy felfogja ha ket billentyut lenyomok, nemhogy egy mai pc-s jatektol. mi az hogy nem lehet eloremenni es oldalazni egyszerre.
mi az, hogy kalandjatek? az nekik fejtoro, hogy kovessem a terkepen a nyilat, vigyek el x cuccot y helyre?
sztoribol nem sokat tudtam meg, egy eleg nagy huszarvagassal kijelentik az elejen, hogy indulj el foldkoruli utra, mert kulonben oda a vagyon.
hat ez ajatek abszolut 0/10, igy teljesen emeszthetetlen. -
#47 képek -
#46 nyomj képeket. -
#45 Na javítom magam mert csak azért akadt a game mert még töltötte a pályát utánnan már jól fut.
Fitutufi-t nem értem ebben mi volt neki gagyi.
Grafika nem korszakalkotó de tökéletesen megfelel.Save nincs csak autosave de gondolom aki demót tolta (én nem) az már tudja.Feladatok kb 2.öt csináltam meg :D elég érthetőek még angoltalanoknak is mint pl én legalábbis az elején (remélem egész végig).
Ennyi.Aki szereti a kalandgameket ne haggya ki mert jó game ez. -
#44 Hát én csak belenéztem eléggé behuzza a gépem átvezető animok is akadnak :(
A game is akad igaz ugy kezdtem mindent maxra huztam.
Mingyá tolom vele csak más elfoglaltságom van azt irok kicsit bővebbet. -
#43 na?
körbe lehet utazni a Földet 80 nap alatt? -
#42 na mondjátok el milyen, mer érdekelne a képek alapján :) -
#41 gagyi?:D fejtsd ki bővebben mer mindent lehet rá mondani de azt hogy gagyi nem.. -
#40 elég gagyi lett :SDADASFAS -
#39 faxa! -
#38 Én igen :D 2 óra és le is ér.
Pont teremtorna előtt tom tesztelni. -
#37 else hiszem! -
#36 Na ez is valami. -
#35 Na végre!!!
2005-12-27 PC Game ISOs Around The World In 80 Days (c) Tri-Synergy DEVIANCE 105x15 MB -
#34 Ja, ezt én is néztem. -
#33 80 Days English retail patch v1.1 de game még neten nicns :( -
#32 Hú már mindjárt 2006 lesz! -
#31 jol néz ki
IGN dec 12-t ír tehát holnap !:) -
#30 Na ez a szégyen nem más it töltöm 81 órája 71.2% és kideült ez nem is a game hanem a DVD film.Na fasza no máskor inkább várok angol verziokra. -
#29 demo2
vonatos útat lehet kiprobálni. -
#28 Gamespot szerint : Release Date: Dec 6, 2005
IGN szerint: US: December 6, 2005
Na akkor állítom is le a letöltést mert tuti nem ér le addigra :D
48 óra 46 perce töltöm és még csak 38,3% :( -
#27 Köszi meglessz legalábbis remélem. (2,4%) -
#26 Sok erőt, kitartást hozzá! -
#25 DC-n nem leltem meg csak a cracket de torrentről szedem fél év múlva le is jön talán.