80 Days

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sziasztok!!
kéne egy kis segítség!!a kelyhes résznél vagyok de nem tom hogyan kell bejutni a rácsos ajtón😞már itt sz*pok egy csomó ideje de semmi😞ha vki tud segítsen!!elõre is köszi!!
svani
Nem tudja valaki,magyarítás készül(t) hozzá?

Serpa
néha szenvedtem, de végülis jó játék.
én nem bántam meg.

kirol
Gondolom az ittlévõk már sokat játszottak a játékkal.
Jó játék?
Érdemes belekezdenem?

Serpa
nálam nem fagyott.

frissíts vga drivert.

mi lesz fix? de nem tudok elmenni a tûzlépcsõig mert mondom befagy, minden megy csak az ember nem meg se mozdul..<#lama>
Serpa
az Fix lesz.
tûzlépcsõn kell felmenni.

hm most meg valami indiánokhoz szaladgálok valami officet keresek ahol bent van a másik ember de befagy amikor mutatja hogy ott az iroda.. minden megy csak az ember nem😄 nektek is volt ilyen?
hát baze megint a szemét felbontás miatt nem láttam 😄 mediumra vettem és egybõl láttam mindent cssak ugy meg fagy😞
Serpa
nem a falon lévõkre kell lõni,
szemben van egy díszlet (kocsma asszem) ott kipörögnek amikre lõni kell.

az oké de mit lõjjek? a falnál vannak azok a bábuk amikre gondolom lõni kéne és nem jön semmi😄
Serpa
céllövölde

az állomásfele van 4 virág pultos és ott kell csereberélni a virágokat 😊
Sziasztok!

Tud valaki abban segíteni, amikor Yokohamaban valami bonsai-ról dumálnak, hogy kell 3 féle virág, de hova kell menni?
és a vidámparkba mikor vewszek krumplit mit kell csinálni?😄
Köszi Köszi már rég meg van már a hajón vagyok de meguntam de most ujra neki kezdek😄 valami darufélébe nem tudtam mit kell 3 karral😊
Roolcsy
Nézd meg ezt a képet alaposan ezek jelzik a mosojt vagy a vigyort stb (amúgy a falon is kint van)!

Köszönöm mindenki segitségét végre sikerült tényleg az volt a baja hogy low on volt<#vigyor3>mosmeg a széfnél szopok <#csodalk>
Serpa
rakd legalább mediumra a felbontást, ha lowon van nem láttod a távoli õrt.

De minden hogy észrevesznek
Roolcsy
Nem abba a házba kell bejutni amelyiket jelez, hanem azzal szemben, aztán majd a hídon átmész abba amelyiket jelzi!

hát bazz megpróbáltam és sehogy nem megy mindig egy másik õr vesz észre nem az aki járkál, már két napja ezzel szopok <#gonosz3>
angolul meg sajnos nem tudok😞
és meik szikla mögött? a tónál vagy ott a szélén íami szembe van ház? de mondjuk mindkettõnél észre vettek mindig😄
doncarlos
Dopeman : De ott vigyázz, mer egyböl a ház mögött is lesz egy õr, aki egybõl észrevesz. De akkor is #140

doncarlos
Dopeman : ja, az még nem az a rész, de ott ahogy felmászol, ne mozdulj, várd meg míg a z õr háttal van, és balra a szikla mellett kell eljutni a ház mögé

doncarlos
Dopeman : Virágokat kell csereberélni, de ha tucc angolul #140

doncarlos
Roolcsy : Adaware, Xsoftspy, Nod32. Ez a 3 Progi kellet hogy "megjavítsam" 😊

Sziasztok. Nem tudjátok hogy kell bejutni valami palotába, az õr járkál mikor háttal van nekem akkoris meglát.. ilyen alagútból kell felmászni melettem kis tó van.. nem tudjátok?<#nevetes1>
Roolcsy
Mit csináltál vele?

doncarlos
én se ilyedtem meg, csak amikor nem tudtam bemenni. de már megoldódott.

Serpa
nálam is fehér volt, de nem ijedtem meg.
bementem a szobába, és ott már minden úgy nézzet ki ahogy kell.

doncarlos
na csak sikeres volt a futtatása ezeknek a progiknak...SIKER!!! Én is végig vittem, bár kicsit sztem rázós volt a vége ahol deszkákat kellett tenni a tûzre, mert soxor kifutottam az idõbõl (a qrva egér balklikk miatt). De amúgy nem volt rossz játék. Régóta nem kötött le ennyire semmi. Na akkor byez. Köszi minden segítséget. Majd azért még be-benézek hozzátok. byezz!

doncarlos
Lefuttattam ezeket is pedig :
XoftSpy
Ad-Aware SE Personal
Nod 32
Mit ajánlanátok még? Nem igaz hogy nemtom végigvinni pont ezért és pont a végén. Nemtom hogy oldjam meg. Továbbá azt sem hogy miért nem lehet Screenshotot csinálni a gamérõl. Help!

doncarlos
na hali....sajna a reboot sem oldotta meg. Továbbjutni nem tudok, mert az ajtó hején csak fehérség van, és nemtok bemenni. Valaki? Vmi megoldás?

doncarlos
okok..remélem reboot már csak elég lesz... 😊

Roolcsy
Hm! Bug! Load game

doncarlos
áááá a végefelé járok és 67 naprol hirtelen felugrott 75-re, fogg meg maradt 67-en. a másik hogy mikor egymás után következik a vonat-léghajó-hajó, akkor a hajón miután találkoztam régi ismerõsünkkel, mikor mennék a pihenõbe, a pihenõ ajtaja helyén fehérség és nemtok bemenni. hmm hmm mit tegyek?

doncarlos
most 5 nappal vagyok Fogg elõtt... azt észrevettétek hogy nem lehet a print screent használni? hogyan csináltak vajon screenshotot?

doncarlos
nekem is a versenyjárgány 😉 Amúgy a keleti helyeken szõnyeget használtam legtöbbet...

Roolcsy
Nekem San Francisco-ban az a verseny járgány jött be!

Serpa
én, utólag, a fekete nyílakat a fekete kábelekkel azonosítottam.

a rezervátummal kapcsolatban.
ahogy megláttam a rámpát, egybõl gyorsítottam a kerék alakú csodával. 😊
egyébként ezt használtam a legtöbbet, a többi nekem irányíthatatlan volt.
ti?

Roolcsy
Én a kapun mentem be! De utána rájöttem ha nem állok neki szórakozni hanem beugrok akkor idõt nyertem volna! Egyébként valahol már találkoztam valami játékban ezzel a Puzzle-lal. Hogy a nyílnak az irányát megkellett változtatni!

doncarlos
Sajna kevés idõm van jáccani...pedig már nincs sok 😊

doncarlos
Tovaszálguldottam vonattal 'Ciscobol... 😊

doncarlos
Rájöttem már hogy mi az a Teepee puzzle...azzal lehet(ett volna) bejutni az indian parkba, de én persze jó GTA-shoz híven kapcsiból beugrattam a rámpárol 😊

Roolcsy
Egyébkén Abel-t én is az angol segítséggel szabadítottam ki nem tudtam rájönni hogy mi alapján kell variálni a kapcsolókat!

Roolcsy
Ja nálam is olyan volt!

doncarlos
na tolom tovább már nincs sok hátra...serpa majd válaszolsz? vagy bárki?

doncarlos
mi volt amúgy az a Teepee puzzle? mert én nem találkoztam vele...???