391
80 Days
-
#351 Ez nagyon komoly akkor :( -
#350 én is kerestem, nem találtam. -
#349 #346 valaki? -
Belzebub82 #348 Helló! Remélem tud nekem valaki segíteni, mert nagyon szeretném végre kipróbálni a játékot. Az a gondom, hogy ha indítanám, csak egy fekete képernyőt ad be, és a gép meg csak tölt nagyon, de ha sokat várok sincs eredménye. A setup-ban ha átállítom a "Rendering present"-et "Simplified"-re, akkor megy, csakhát úgy nem igazán lehet vele játszani. 3 gépen is kipróbáltam, mindegyiken ezt csinálta. Fel van telepítve a DirectX 9.0c, a videókártyához a legújabb driver, az 1.1-es patch és mégis csak feketeség. Ha valakinek van ötlete, légyszi írjon! Köszi -
#347 Jáj, azért elég idétlen a játék ám! Azt hittem valami komolyabb, korhű dolog lesz, de inkább valamiféle Monty Python szerű ökörködés...mosmá' értem a zenét is, hogy miért ilyen... :)
Fejfájdító , hogy mit össze harsognak a szereplők a rájuk osztott erőltetett akcentussal... -
#346 Hova teszi a game a mentett állásokat? -
Magus68 #345 Fel kell mászni ot, ahol van az a kő, amit eldültesz, hátramenni teljesen, felmászni az egyik ház tetejére, ott pallókon át egy másikra, ott egy épületen át kijutsz megint egy pallóhoz, és azon be tudsz mászni abba az udvarba, aminek be van zárva az ajtaja, és kifelé tudsz jönni az ajtón vissza. -
conn3ktor #344 csáó!!
nem hiszem hogy az a rész de köszi!én ott vagyok még cairóban és ott van az a rész mikor 7 kelyhet kell megtalálnom annak az Ottonak és az egyik 1 ilyen rácsos ajtó mögött van de nem tom hogy kell bejutni oda:( -
Magus68 #343 az elefántos rész?
ha igen, jegyezd fel az útjelző köveket sorrendben, le kell menni a pincébe, és ott az ajtók sorrendje, mint a köveké..... -
Magus68 #342 Sziasztok!
Azokat a fránya kapcsolókat milyen szín alapján kell felkapcsolni, hogy Abel-t kiszabadítsam.Már két napja ezen töröm a fejem, de nincs megoldásom. -
conn3ktor #341 sziasztok!!
kéne egy kis segítség!!a kelyhes résznél vagyok de nem tom hogyan kell bejutni a rácsos ajtón:(már itt sz*pok egy csomó ideje de semmi:(ha vki tud segítsen!!előre is köszi!! -
#340 Nem tudja valaki,magyarítás készül(t) hozzá? -
#339 néha szenvedtem, de végülis jó játék.
én nem bántam meg. -
#338 Gondolom az ittlévők már sokat játszottak a játékkal.
Jó játék?
Érdemes belekezdenem? -
#337 nálam nem fagyott.
frissíts vga drivert. -
Dopeman #336 mi lesz fix? de nem tudok elmenni a tűzlépcsőig mert mondom befagy, minden megy csak az ember nem meg se mozdul.. -
#335 az Fix lesz.
tűzlépcsőn kell felmenni. -
Dopeman #334 hm most meg valami indiánokhoz szaladgálok valami officet keresek ahol bent van a másik ember de befagy amikor mutatja hogy ott az iroda.. minden megy csak az ember nem:D nektek is volt ilyen? -
Dopeman #333 hát baze megint a szemét felbontás miatt nem láttam :D mediumra vettem és egyből láttam mindent cssak ugy meg fagy:( -
#332 nem a falon lévőkre kell lőni,
szemben van egy díszlet (kocsma asszem) ott kipörögnek amikre lőni kell. -
Dopeman #331 az oké de mit lőjjek? a falnál vannak azok a bábuk amikre gondolom lőni kéne és nem jön semmi:D -
#330 céllövölde -
Dopeman #329 az állomásfele van 4 virág pultos és ott kell csereberélni a virágokat :) -
Magus68 #328 Sziasztok!
Tud valaki abban segíteni, amikor Yokohamaban valami bonsai-ról dumálnak, hogy kell 3 féle virág, de hova kell menni? -
Dopeman #327 és a vidámparkba mikor vewszek krumplit mit kell csinálni?:D -
Dopeman #326 Köszi Köszi már rég meg van már a hajón vagyok de meguntam de most ujra neki kezdek:D valami darufélébe nem tudtam mit kell 3 karral:) -
#325 Nézd meg ezt a képet alaposan ezek jelzik a mosojt vagy a vigyort stb (amúgy a falon is kint van)! -
Dopeman #324 Köszönöm mindenki segitségét végre sikerült tényleg az volt a baja hogy low on voltmosmeg a széfnél szopok -
#323 rakd legalább mediumra a felbontást, ha lowon van nem láttod a távoli őrt. -
Dopeman #322 De minden hogy észrevesznek -
#321 Nem abba a házba kell bejutni amelyiket jelez, hanem azzal szemben, aztán majd a hídon átmész abba amelyiket jelzi! -
Dopeman #320 hát bazz megpróbáltam és sehogy nem megy mindig egy másik őr vesz észre nem az aki járkál, már két napja ezzel szopok -
Dopeman #319 angolul meg sajnos nem tudok:( -
Dopeman #318 és meik szikla mögött? a tónál vagy ott a szélén íami szembe van ház? de mondjuk mindkettőnél észre vettek mindig:D -
#317 Dopeman : De ott vigyázz, mer egyböl a ház mögött is lesz egy őr, aki egyből észrevesz. De akkor is #140 -
#316 Dopeman : ja, az még nem az a rész, de ott ahogy felmászol, ne mozdulj, várd meg míg a z őr háttal van, és balra a szikla mellett kell eljutni a ház mögé -
#315 Dopeman : Virágokat kell csereberélni, de ha tucc angolul #140 -
#314 Roolcsy : Adaware, Xsoftspy, Nod32. Ez a 3 Progi kellet hogy "megjavítsam" :) -
Dopeman #313 Sziasztok. Nem tudjátok hogy kell bejutni valami palotába, az őr járkál mikor háttal van nekem akkoris meglát.. ilyen alagútból kell felmászni melettem kis tó van.. nem tudjátok? -
#312 Mit csináltál vele?