80 Days

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Serpa
az jóó lenne, ha elmondanád, hogy is kell bemenni Saruto házába.

Roolcsy
Tudja valaki hogy mit kell azzal a három virággal csinálni?

Serpa
fogalmam nincs mit kéne ott csinálni.
azt írja várni kell, amíg a hatóságok nem kezdik el keresni azt a helyet amit ír (nem emléxem milyen hely, talán vmi kutató háza)

doncarlos
áááh mégsem..azt hittem tegnap ott hagytam abba, de nem. A háremhölgyikéhez igyekszem, de elfogyott a pénzem, nemtok kaját venni, és mindenképp lefekszik 1 éjszakára aludni. azt már elértem (psze csak poén) hogy a hárembe a hölgyikénél alszok 😊 mégis eltelik 1 éjszaka, és fogg megelõz. Van vmi módszer hogy ne akarjon aludni vagy van vmi pénzszerzési lehetõség? vagy menjek tovább, úgyis visszajön majd vhol az az 1 nap?????

doncarlos
na ha nem is az egészet de újrakezdtem, és most már figyelem az idõt (sajna eddig nem néztem), és tök jól állok, már majdnem visszaértem arra a pontra ahol abbahagytam 😞

grebber
Ennyire azért ne légy nemtudommi.Irja mi a feladat van fennt egy vasdarab vedd fel és menj le hátra ott a csónak a vasdarabbal kitudod szabadítani a lánc fogsásából.De irja is és mutatja a nyíl.

Next PC upgrade: 2022

Roolcsy
Serpa te bejutottál már? Ha igen légyszi, add már le a drótot hogy hogy csináltad! köszike!

hát én nagyon hülye vagyok!:már a legelején elakadtam:odamegyek a z árushoz és csak salem a lejkum-ozik:mit kell csinálni?
grebber
Nekem még nem volt ilyen hála istennek de azt néztem ahogy csinálom a küldiket a léghajón ugy fordul vissza az idõ a javamra 😄

Serpa
akkor nézzem körbe, amikor a küldit csinálom.

doncarlos
hali! Hogy van idõtök körbenézni mindenhol? Én a léghajón néztem csak szét, és kezdhetem újra. Érdekes, mert úgy hagytam abba tegnap este hogy 19 napnál járok, fogg meg 16-nál gyorsmentés, majd ma hozzákezdek, és azt írja, hogy mivel én a 20. napnál járok fogg gyorsabb volt, túl lassú voltam, kezdjem elõ(bb)rõl! Hmmm. ez nem teccik annyira a game-be.

Serpa

nem sikerült a driveres trükk. szal ha megvan a mentés helye,akkor lécci szólj
Serpa
te be tudtál menni Saruto házába?
engem állandóan észre vesz az õr.

pedig hátal van nekem.

Serpa
na majd jobban körbenézzek.
a hadúrra kiváncsi vok.

Roolcsy
De van 1 motort már találtam!

Serpa
Yokohama ban nem találok jármûveket.
remélem azért nincs, mert nem lesz rájuk szükség.

Roolcsy
Van nálad egy skótkockás rongy ugye, azt kell a vonat elejére rakni! Nemtudom én Mostmár Yokohamába vagyok! Úgy jöttem hogy Vonat, hajó, a léghajót még nem próbáltam!

Serpa
kiszedtem a vonat kereke alól az akadályt, de vmit még meg kell vizsgálni, mi lenne az?

Roolcsy!
nekem nem engedte, hogy hajóval menjek, csak vonattal mehetek Yokohama ba.

Serpa
segített?

"Outdated or incorrect video drivers are the cause of the majority of video issues. Before contacting support, ensure you have the latest production (release) drivers for your video card. "
ezt olvastam ridmiben, megprobálom leszedni uj ati drivert, hátha megy vele 5.13 ast
Serpa
"másolat"

lehet a pecs segítene rajtad, de ahhoz még nincs törés, vagyis van, de az német.

hát sajnos azt én sem tudom . francba, neked eredeti? mer nekem nem és nemtom mér lép ki a video után rögtön ledob desktopra. ááááá help pls. itt vagyok ezmiatt a bug miatt 4 napja
Serpa
nézzem, nézzem, de hova ment?
trisynergy n belül nem találok semilyen save -t.

quack
hmmm... nem vagyok egy nagy kalandjátékos, de ezt lehet hogy kipróbálom....
Gamespoton 8.6 szal annyira húdeszarratyiocskasag nem lehet mint amennyire itt páran leírták...

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

nm, figy ha továbbjutsz, és kiszabaditottad ravisht, a muvi utáni mentést el tudnád küldeni? msnd van? ha igen küldök egy személyes üzit sg n ok?
Serpa
nem is rossz ...
köszi.

hát nemtom
én leirtam magamnak õket, ide irom nekem mire hasonlitottak, ehet kitalálod😄
sárkány, pók,a sárkányhoz hasonlo, szarvasbogár, váza, címer, pajzs, ien 3 pont jobb alul kasza, malom, földgömb, alul felül kasza, bal jobb oldal lapát. én ezekre asszociáltam😄
Serpa
és rajzoljam le?

jaja
Serpa
a dzsungelben, aszerint a sorrendben kell bemenni az ajtókon, ahogy az úton a kõtáblák voltak ?

Serpa
a két kart meg kell húzni.

grebber
Most csatlakoztattam a másik léghajót és az a szerkezetet kell birizgálni bármit csinálok nem történik semmi, mit kell vele?

Köszi

"Everything that happens, happens for a reason"

Serpa
shift

Hogy kell a kis léghajót irányítani?
Nem tudok emelkedni!

doncarlos
amúgy sztem a hangulata király, de a zene tényleg nem korhû. Viszont tuti ki fogom ptóbálni mind a három jármûvet (léghajóval kezdtem ugye..., vonat,hajó) 1szóval teccik.

doncarlos
végre megvan az a rohadt CSÍRKE!

doncarlos
ja, csak ne felejtsd elõbb a kart meghúzni, mert a semmibe zuhansz
amúgy sikerült...megvan a madár. Át kellett mászni egy kötélen, alattam a nagy semmi. hehh....zseni.

hykao
Na ma végre sikerült belepillantanom a játékba nekem is. Szerintem a grafika teljesen elfogadható kalandjáték kategóriában, és megfelelõen gyors is. A textúrák részletesek, a terek nagyok, és immáron teljesen 3D-s a buli...ha az új Sherlock játék is ezt a grafikát fogja használni, az nagyon örvendetes lesz!
Sajna ahogy néztem a szövegek itt is speciális formátumban vannak...
...és még egy negatívum: sztem a zenei aláfestés valahogy nagyon idegen...
Azonban összességében jó kis játéknak ígérkezik.
doncarlos
na csak sikerült. Mondom hogy ha még érdekel. Ha a lifttel visszamész a szobákhoz, akkor a folyosó végén jobbra ki lehet menni egy folyosón 8ahonnan látod fenn a madarat) és itt a folyosó végén van egy semmibe nyíló ajtó. Ezt kinyitod, és balra vagy jobbra fordulva át kell ugrálni a folyoisón kivülre.... eddig jutottam.

doncarlos
A léghajón én is a csirkénél vagyok...elakadtam. ha vkinek sikerült akko r help lécci.

doncarlos
Hali...én is csatlakozom hozzátok, már a léghajón vagyok. egyenlõre nincs kérdésem csak azt akartam hogy tuggyátok, veletek vok. Bye!

figy amint kilépsz a burábol, jobbra feltudsz nyitni egy cuccost, ahova betudod rakni a skótzászlót majd a karokat igy huzd meg , 1. le 3. le és utolso elõtti le.
Hogy kell a csirkéhet jutni a léghajón?

Roolcsy
Valaki már utazott a hajón? Hol a bár?<#vigyor3>

grebber
Skót zászlót kéne kitenni de nem tudom hova.
Mutat a nyíl odamegyek fel a liftel ahol megcsináltam azt a szerkezetet és ott ki tudok menni a léghajó tetejére.
Itt nemtudok nagyon mit csinálni van egy gép van rajta vagy 6 kar semmit nemtudok velük.Mit kell csinálni?

Roolcsy
Hogy a francba kell lemosni Dumbót???

grebber
Az normális hogy a léghajón vagyok vezetek az idõben 1-el egyszercsak hirtelen az ellenfél vezet 1-el??

valaki tuljutott már azon, hogy ravisht kimenti a cellájábol? mer akkor küldhetnétek egy mentést,mert azután nekem ledob a desktopra mindig, és igy nemtok továbbmenni