80 Days
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
serpa..hogy halacc??? Sajna én nem tok mindíg elõtte ülni ezért haladok "lassabban". Jó kifogás mi?
ahha...azt is próbáltam már, de akkor ezek szerint nem voltam elég messze tõle (mert ez az egy dolog amúgy ami nem teccik a játékba, hogy ha túl közel vagy valamihez, akor sem mûködik 😞 ) Továbbá néha nekem is vacakol a bal egér gomb, mint Grebbernek.
sokáig néztem a játékban, de nem értetem, mostmár igen.
mielõtt lemennél az utolsó lépcsõn is (arra a szintre ahol az õr áll), nézz hátra és ugorj fel.
mielõtt lemennél az utolsó lépcsõn is (arra a szintre ahol az õr áll), nézz hátra és ugorj fel.
#211 itt járok én is, de nemtom milyen ablakról beszéltek...igaz sok ablak van, de egyiklet se tom kinyitni. melyik az az ablak?
Ez jó game 3 x végigvihetõ.Magyarítással mégjobb lenne,de egyenlõre rá se néztek.
Next PC upgrade: 2022
na tolom, mert már yokohamaban járok, és alig várom hogy toljam, mert még csak most jöttem haza a melóból.
Már megtaláltam rég nem vette be a bal egérgombot pedig azzal nyom meg minden gombot entert kelet ütni és jó.
Aki a pokolra kiván jutni annak is balra a második ajtó 😄
Aki a pokolra kiván jutni annak is balra a második ajtó 😄
Azon a folyosón van az ajtó, amelyikre érkezel, amikor kiérsz a liftbõl. Nem kell beljebb menni.
Lehet bug mostanában sok ilyenekkel találkozok más gamekben is mert mondom egyik ajtó sem nyilik pedig atnéztem az összeset visszatöltök egy rébeggi metést azt majd utánna megint kirpobûlom.
Van az a lift,amivel föl tudsz menni a vezérlõbe!azzal lemész és ha jól emlékszem ott a flyosón van 6 ajtó ha az a kulcs csomó náladvan azzal be tudsz menni!
Nem emlékszem sajnos valamelyik kabinból de mondom semelyikbe sem tudok bemenni.
Emlékszel hogy a saját léghajón honnan vetted ki a cuccokat a ti radarotokhoz?! Na a másik léghajón is ugyan onnan kell kihozni a kulcs segítségével!
Valaki segítsen mindig a kibaszott léghajón vagyok jöt egy másik csatlakoztatom és irja javítsam meg a másik léghajót radarját megtenném de hol vannak a kellékek hozzá?
A másik léghajón az összes kabin elé áltam és egyik ajtó sem nyilik.
A másik léghajón az összes kabin elé áltam és egyik ajtó sem nyilik.
Az a szemétség a játékba hogy ha valahol autómatán ment és kilépsz a játékból! Majd legközelebb vissza lépsz és betöltöd az állásodat a járgányod már nem lesz ott!<#mf3>#mf3>
ahha rájöttem. de már halistennek megvan...már a vonaton ülök. végre. megyek felétek yokohamába. Várjatok meg.... 😊 bye
iszonyat idegörlõ ez a küldetés.
a levelet megszereztem, de amikor ki akarok jönni a piros házból, egy õr állja el a be/kijáratot.
a levelet megszereztem, de amikor ki akarok jönni a piros házból, egy õr állja el a be/kijáratot.
nem megy.
feljövök az alagútból, és utána?
szemben egy barna ház van.
jobbra egy kis tó, kõvekkel körülvéve.
feljövök az alagútból, és utána?
szemben egy barna ház van.
jobbra egy kis tó, kõvekkel körülvéve.
ahha azt leltem meg ami a mosó melett van de a kis utcába sose mentem volna be...nem ott van a zöld kocka.....köszi
ez a bombay kicsinál 😞 most az elefántot kéne megfürdetni, azt a kart sikerült vele leengedtetni, de nemtom bedobni a pénzt a helyére, nemtom mér. 1xüen nem úgy áll oda "dumbo". vagy vmi más a megoldás?
Kösz. Örök hála.
Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy hol van az az állruha bolt ahol ruhát kell venni, hogy a hapsi felengedjen a világítótoronyba? Esetleg nem lehet egy végígjátszást letölteni valahonnan mondjuk angol nyelven? Köszi.
Nem tudja valaki, hogy hol van az az állruha bolt ahol ruhát kell venni, hogy a hapsi felengedjen a világítótoronyba? Esetleg nem lehet egy végígjátszást letölteni valahonnan mondjuk angol nyelven? Köszi.
----------narancssárga
-------------fekete
piros---zöld---------barna---sárga
-----------sötétzöld
-------------fehér
-------------fekete
piros---zöld---------barna---sárga
-----------sötétzöld
-------------fehér
vagy az is segítség lenne ha a színsorrendet leírnátok. mer az se tiszta hogy ahová úgy tûnik semmit se kell rakni oda tényleg nem kell, vagy a fekete fûszer kell? THX!
nemértemmm. már az õrület határán vok. mi a f...t kell csinálni bombayben a kígyós-fûszeres résznél? Már megvettem az összes fûszert, az összes sorrendet kipróbáltam, de MIT KELL CSINÁLNI? magától történik vmi ha eltalálom a sorrendet, vagy valamit csinálnim kell, vagy mi????? a táblán most a felsõ az piros vagy narancssárga? ha narancs akkor csak egyféle fûszer kerülhet szóba, de akkor mi az ami tényleg narancssárgának tûnik? HELP!!!!