80 Days

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

doncarlos
serpa..hogy halacc??? Sajna én nem tok mindíg elõtte ülni ezért haladok "lassabban". Jó kifogás mi?

doncarlos
Roolcsy! ne árulj el semmit a végérõl!

Roolcsy
KI VAN VÉGEZVE<#taps>!

Serpa
épp hogy közel kell lenni hozzá, hogy megkapaszkodjon.

doncarlos
ahha...azt is próbáltam már, de akkor ezek szerint nem voltam elég messze tõle (mert ez az egy dolog amúgy ami nem teccik a játékba, hogy ha túl közel vagy valamihez, akor sem mûködik 😞 ) Továbbá néha nekem is vacakol a bal egér gomb, mint Grebbernek.

Serpa
sokáig néztem a játékban, de nem értetem, mostmár igen.

mielõtt lemennél az utolsó lépcsõn is (arra a szintre ahol az õr áll), nézz hátra és ugorj fel.

doncarlos
na nem jutottam semmire...ha olvassátok lécci help! Köszi.

doncarlos
senki nincs itt ilyenkor mi?

doncarlos
már mindet végignyitogattam, csak nyílván egyet nem....help!!!

doncarlos
#211 itt járok én is, de nemtom milyen ablakról beszéltek...igaz sok ablak van, de egyiklet se tom kinyitni. melyik az az ablak?

grebber
Ez jó game 3 x végigvihetõ.Magyarítással mégjobb lenne,de egyenlõre rá se néztek.

Next PC upgrade: 2022

doncarlos
na tolom, mert már yokohamaban járok, és alig várom hogy toljam, mert még csak most jöttem haza a melóból.

doncarlos
háháháháháhá jaja örömmel hallom TCS.s gyökereidet 😊

grebber
Már megtaláltam rég nem vette be a bal egérgombot pedig azzal nyom meg minden gombot entert kelet ütni és jó.

Aki a pokolra kiván jutni annak is balra a második ajtó 😄

doncarlos
grebber: ha kilépsz a liftbõl, asszem balra a 2. ajtó

Roolcsy
szotyimutyi
Azon a folyosón van az ajtó, amelyikre érkezel, amikor kiérsz a liftbõl. Nem kell beljebb menni.

Serpa
Roolcsy!
Saruto széfjének (maszk)kombinációját tudod?

grebber
Lehet bug mostanában sok ilyenekkel találkozok más gamekben is mert mondom egyik ajtó sem nyilik pedig atnéztem az összeset visszatöltök egy rébeggi metést azt majd utánna megint kirpobûlom.

Roolcsy
Van az a lift,amivel föl tudsz menni a vezérlõbe!azzal lemész és ha jól emlékszem ott a flyosón van 6 ajtó ha az a kulcs csomó náladvan azzal be tudsz menni!

grebber
Nem emlékszem sajnos valamelyik kabinból de mondom semelyikbe sem tudok bemenni.

Roolcsy
Emlékszel hogy a saját léghajón honnan vetted ki a cuccokat a ti radarotokhoz?! Na a másik léghajón is ugyan onnan kell kihozni a kulcs segítségével!

grebber
Valaki segítsen mindig a kibaszott léghajón vagyok jöt egy másik csatlakoztatom és irja javítsam meg a másik léghajót radarját megtenném de hol vannak a kellékek hozzá?
A másik léghajón az összes kabin elé áltam és egyik ajtó sem nyilik.

Roolcsy
Az a szemétség a játékba hogy ha valahol autómatán ment és kilépsz a játékból! Majd legközelebb vissza lépsz és betöltöd az állásodat a járgányod már nem lesz ott!<#mf3>

doncarlos
na itt vok yokohamában. már beszéltem a hölggyel saruto házánál....itt folytatom...bye.

doncarlos
<#awink>

doncarlos
ahha rájöttem. de már halistennek megvan...már a vonaton ülök. végre. megyek felétek yokohamába. Várjatok meg.... 😊 bye

Serpa
mi a maszkkombináció?

Serpa
végre túl vagyok rajta.
most a 7 Buddha szobrot keresem ...

Roolcsy
Ki kell ugrani az ablakon!

Serpa
iszonyat idegörlõ ez a küldetés.
a levelet megszereztem, de amikor ki akarok jönni a piros házból, egy õr állja el a be/kijáratot.

Serpa
nem megy.

feljövök az alagútból, és utána?
szemben egy barna ház van.
jobbra egy kis tó, kõvekkel körülvéve.

Roolcsy
A kocka végig a mosót mutatja!

doncarlos
ahha azt leltem meg ami a mosó melett van de a kis utcába sose mentem volna be...nem ott van a zöld kocka.....köszi

Roolcsy
Ahol az árus van jobbra van egy kis utca! Meg ott a moso körül isvan!

doncarlos
ahha...de én csak 1 párat leltem...a többi????

Roolcsy
Ha jól emlékszem 6 kart kell lehúzni!

doncarlos
ez a bombay kicsinál 😞 most az elefántot kéne megfürdetni, azt a kart sikerült vele leengedtetni, de nemtom bedobni a pénzt a helyére, nemtom mér. 1xüen nem úgy áll oda "dumbo". vagy vmi más a megoldás?

Kösz. Örök hála.
Solid Snake
Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy hol van az az állruha bolt ahol ruhát kell venni, hogy a hapsi felengedjen a világítótoronyba? Esetleg nem lehet egy végígjátszást letölteni valahonnan mondjuk angol nyelven? Köszi.
Serpa
nm

doncarlos
kösz serpa

doncarlos
ahha...a barnát nem érzékeltem...nekem az is narancsnak tünt...köszi

doncarlos
mintha vki válaszolt volna, de eltünt

Serpa
----------narancssárga
-------------fekete
piros---zöld---------barna---sárga
-----------sötétzöld
-------------fehér

doncarlos
üzent vki? most nem látom a választ

doncarlos
akkor már meg is van a válasz...magától történik vmi, vagy még van vmi dolgom?

doncarlos
vagy az is segítség lenne ha a színsorrendet leírnátok. mer az se tiszta hogy ahová úgy tûnik semmit se kell rakni oda tényleg nem kell, vagy a fekete fûszer kell? THX!

doncarlos
nemértemmm. már az õrület határán vok. mi a f...t kell csinálni bombayben a kígyós-fûszeres résznél? Már megvettem az összes fûszert, az összes sorrendet kipróbáltam, de MIT KELL CSINÁLNI? magától történik vmi ha eltalálom a sorrendet, vagy valamit csinálnim kell, vagy mi????? a táblán most a felsõ az piros vagy narancssárga? ha narancs akkor csak egyféle fûszer kerülhet szóba, de akkor mi az ami tényleg narancssárgának tûnik? HELP!!!!