391
80 Days
-
#271 Melyik a palota????? -
#270 Nem az a magas vékony lépcsős tornyú épület az állomás közelében levő tónál? ahová csak addig mentünk, ameddig ki nem raktuk az egyik "lufit" a kis hidas-kapunál? Na ha igen oda nemtok bejutni. Ti hogy végeztetek yokohamával? Fogg mennyire volt tőletek? -
#269 serpa...tolod még? tucc segíteni? melyik a palota? Honnan tudjam? -
#268 utána már kiírja, hogy fogg nemsoká 3 nappal lesz előttem -
#267 ja, utána még eggyel, mivel nemtom melyik a palota...nem mutatja az utat. -
#266 sztem feladom. 2 nappal vagyok fogg előtt, mielőtt elkezdem a buddhákat, de a tónál a faléc pakolás úgy lelassít, hogy egy nappal leellőz. -
#265 de játék közben a Print Screen se műxik, nem lehet screenshotot csinálni
-
#264 nemtom -
#263 nemom, de én is megnéztem. -
#262 szerintetek hova ment a játék? -
#261 Grebber! azér' ha idáig eljutsz és én még itt leszek oldjuk meg vhogy...ok? -
#260 Köszi a segítséget...tehát agy kikapcs, azt szerencse fel. -
#259 össze-vissza pakolgattam, azt sikerült.
nem volt kedvem gondolkodni ... :) -
#258 nemtom melyik két kő kell....serpa:ciscoba akarok én is lenni.
-
#257 help!!! mér nem segítetek? -
#256 behajóztam 'Cisco ba. -
#255 na már megint elakadtam....de megint nagyon...keresem a 7 buddhát, és az egyiknél ahol kövecskéket kell rakni egy híd két oszlopához nemtom melyik két "kavics" kell, mert nemtok ezen a nyelven, és azt se tom hol volt utalás erre, hogy melyik kettő kell, variáció meg rengeteg lehet. az is elég ha elmondja valaki hogy mi alapján kéne tudnom a két követ. -
#254 na most megyek van egy kis időm tolni a gamet, majd beszélünk...köszi a helpet, kipróbálom...bye! -
#253 nem is olvasod el a szövegeket? -
#252 A palotáb való bejutással én is szenvedtem az elején 1szer ki is léptem az egészből(pihentettem) És másnap újra nekifogtam! -
#251 Kurvára az elején most inkább Sacreddel tolom meg Moto GP3-al.
Most érkeztem meg Bombay-be. -
#250 hehehe remélem nem...volt olyan rész ahol ti szenvedtetek, én nem. és hamarabb jáccok mint olvasok. ha értitek mire gondolok. -
#249 remélem ti is szenvedni fogtok a palotába való bejutással ...
-
#248 Grebber! Hol jársz? -
#247 én meg egész héten 5-6 órára tudtam csak ideülni. -
#246 én meg egész héten 5-6 órára tudtam csak ideülni. -
#245 Ja amugy magyar csirkék tök frankók a gameben a maguk piros,fehér(és az alsó szint nemlátom :D ),zöld szinével. -
#244 A múlt héten napi 2 órát játszottam! -
#243 most fogom a széfet kinyitni ... -
#242 Happy End! -
#241 serpa..hogy halacc??? Sajna én nem tok mindíg előtte ülni ezért haladok "lassabban". Jó kifogás mi? -
#240 Roolcsy! ne árulj el semmit a végéről! -
#239 KI VAN VÉGEZVE! -
#238 épp hogy közel kell lenni hozzá, hogy megkapaszkodjon. -
#237 ahha...azt is próbáltam már, de akkor ezek szerint nem voltam elég messze tőle (mert ez az egy dolog amúgy ami nem teccik a játékba, hogy ha túl közel vagy valamihez, akor sem működik :( ) Továbbá néha nekem is vacakol a bal egér gomb, mint Grebbernek. -
#236 sokáig néztem a játékban, de nem értetem, mostmár igen.
mielőtt lemennél az utolsó lépcsőn is (arra a szintre ahol az őr áll), nézz hátra és ugorj fel. -
#235 na nem jutottam semmire...ha olvassátok lécci help! Köszi. -
#234 senki nincs itt ilyenkor mi? -
#233 már mindet végignyitogattam, csak nyílván egyet nem....help!!! -
#232 #211 itt járok én is, de nemtom milyen ablakról beszéltek...igaz sok ablak van, de egyiklet se tom kinyitni. melyik az az ablak?