80 Days
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a léghajón a skót zászlót kellene kiteríteni a léghajóra! de sehogy se tudom megoldani hogy pont befedje az egész léghajót!
milyen sorrendben kelelne nyomogatni a karokat ?
amikor feljuttok a kapitányi szobába ( ahol beszélni kell a csajjal ) akkor épp MAGYARORSZÁGON KERESZTÜL halad a léghajó!!!!!! tökéletesen kivehetõ a BALATON! látni a Tihanyi félszigetet és a többit!!
bámulatos mire gondolnak a fejlesztõ urak
gép: P4 2,4 GHz , 768 RAM , Xpert Vision ATI 9600 SE
Nekem mindem fullon aniso is ugy még szebb és nem akad.
Next PC upgrade: 2022
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
<#fejvakaras>#fejvakaras>
probálok felugrani a falra, és onnan bemenni a kispiramis belsejébe, de már felugrani sem tok.
Menjél fel a lépcsõn õs ott hátúl a sraokban lesz egy fémrúd.
Elöre is köszike!!!
A másik, hogy nem szoktam fullon játszani, csak fura volt, hogy ennek a játéknak ez kevés. De majd beállitásokat átnézem, hátha jobban megy majd
1:18 Gyûjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
Már ott elkadtam miután átkelett csónakkal menni a szigetre :(
Mutat a nyíl de ott csak feltudok venni a csákotól pénzt és éjszakára ot tudok maradni.Fogalmam sincs mit kell :(
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Báe mondjuk régóta ment már a gépem, szóval, lehet, hogy emiatt is, bár mérgemben le is töröltem, de majd késõbb akkor megpróbálom újra
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Mutatja a nyil hogy hova menny ? --> tedd a legnehezebb nehézségi fokozatra , ott nem lesz nyil. Ja meg igazodj már el egy városba hogy hova kellene menned.. utánna meg ez lenne a bajod hoyg nemtudsz micsinálni
Szar az irányítás --> mihez képest ? egyáltalán nem szar 10 perc játék után megszokható
karakterekrõl nem is beszélve.
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
azt hittem vmi jo kis ugyessegi kalandjatek lesz, de nem, ez vmi 8 eveseknek keszult mano jatek.
az iranyitas egy borzalom, egy mai mobiltelefontol elvarom, hogy felfogja ha ket billentyut lenyomok, nemhogy egy mai pc-s jatektol. mi az hogy nem lehet eloremenni es oldalazni egyszerre.
mi az, hogy kalandjatek? az nekik fejtoro, hogy kovessem a terkepen a nyilat, vigyek el x cuccot y helyre?
sztoribol nem sokat tudtam meg, egy eleg nagy huszarvagassal kijelentik az elejen, hogy indulj el foldkoruli utra, mert kulonben oda a vagyon.
hat ez ajatek abszolut 0/10, igy teljesen emeszthetetlen.
Fitutufi-t nem értem ebben mi volt neki gagyi.
Grafika nem korszakalkotó de tökéletesen megfelel.Save nincs csak autosave de gondolom aki demót tolta (én nem) az már tudja.Feladatok kb 2.öt csináltam meg :D elég érthetõek még angoltalanoknak is mint pl én legalábbis az elején (remélem egész végig).
Ennyi.Aki szereti a kalandgameket ne haggya ki mert jó game ez.
A game is akad igaz ugy kezdtem mindent maxra huztam.
Mingyá tolom vele csak más elfoglaltságom van azt irok kicsit bõvebbet.
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
2005-12-27 PC Game ISOs Around The World In 80 Days (c) Tri-Synergy DEVIANCE 105x15 MB