391
80 Days
-
#24 ami késik nemmúlik :D -
#23 De ennek már szeptemberben meg kellett volna jelennie nem? -
#22 Na nem várok elkezdtem keresgélni német oldalakon és hát találtam 1.28GB-osat ami nem jön és egy DVD-set ami kurvalassan jön.
Még kutatok majd DC-n is hátha fenntvan ott sokaknak. -
#21 Németek már tolhatják vele , már patch is van hozzá :(
-
#20 Újabb videó érhető el a Forgware gondozásaiban készülő 80 Days című kalandjátékból, melynek köszönhetően még többet ismerhetünk meg a játékból. A film remek zenei aláfestést kínál, valamint több mint egy percnyi tömény élvezetet. A filmekért katt alant. LINK -
#19 A templomnál a fűszeres részt hogy lehet megcsinálni? Én hiába próbálom a megfelelő színt, nem történik semmi. -
#18 Hogyan lehet járművet bérelni a demo -ban. -
#17 a demoban mi van?
1 map? -
#16 80 Days GOLD!!!!!!!!!!!!!!!!!
November elején kerül a boltokba!
-
#15 Ahogy sejtettem nagyon szép, hangulatos, egyedi, gyönyörű környezet, jó zene nekem bejön:) pár képz:
-
#14 facca ennek is pont ma kellett kijönnie:P -
#13 DEMO!!!!! (658MB) -
#12 +5 kép -
#11 + 4 kép -
#10 Egy teljes hónapot csúszik az Anaconda Games gondozásában megjelenő 80 Days, mely Verne Gyula híres regényén alapul. A Frogwares fejlesztési nehézségekkel indokolta a csúszást - remélhetőleg nem komoly a baj, a képeket elnézve egész kellemes akció-kalanddal van dolgunk, hol germánus archeológusunk bőrébe bújva az egész földgolyóbis bebarangolhatjuk. -
#9 Megint rengeteg új kép -
#8 nagyon vad Új képek -
#7 Már nagyon várom ezt a gémet lehet nemlesz a legszebb de igy nagyon egyedinek és változatosnak tünik egy demo már jöhetne
Képek -
#6 Egy videó manapság édes kevés ahhoz, hogy meggyőzzön. Lehet a videó csak a jó részeket mutatja, vagy csak egy intrót,... Ezt egy játékosnak szerintem tudnia kell. :-) -
#5 bocs mester:D gondoltam videóbol egyértelmű milyen is -
#4 "A Frogwares - The silver earring nyomozós és a Journey to the center of the Earth kalandjáték fejlesztője - készíti Jules Verne regényének számítógépes feldolgozását, melynek angol címe: Around The World In The Eighty Days. Bármilyen közlekedési eszközt használhatsz ha találékony vagy. Soha nem látott tájakat fedezhetsz fel. Fogadás ellenére nagy a kísértés, hogy letelepedj a gyönyörű Bahamákon." - forrás: Hardwired
Hivatalos honlap
Néha írhatnál is a játékról, ha már topicot nyitsz neki, nem csak ilyeneket, hogy "jónak nézki"... -
#3 na ujra semmi vélemény?:D tudjátok nemrég volt a film:) -
#2 Videó -
#1 Egy 3rd person kalandjáték
Képz
...elég jónak nézki...