80 Days
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"just in time", de körbeutaztam a Földet.
nálam is felugrott az utolsó küldetésnél 80 napra.
Roolcsy!
amikor megy ki Oliver és a bácsikája a börtönbõl, nálam egy pillanatra olyan volt mintha, még tudnám irányítani Olivert, de aztán feljött a stáblista.
nálad?
nálam is felugrott az utolsó küldetésnél 80 napra.
Roolcsy!
amikor megy ki Oliver és a bácsikája a börtönbõl, nálam egy pillanatra olyan volt mintha, még tudnám irányítani Olivert, de aztán feljött a stáblista.
nálad?
hi
Hogy kell megcsinálni Bombayban azt a részt,amikor felkeltem egy helyen és van ott egy nõ,meg vmi telescope féleség.Hogyan kell kijutni onnan?Annyit tudok,hogy vhogy a telescopot kell használni,de ha belenézek,nem látok semmit.
Hogy kell megcsinálni Bombayban azt a részt,amikor felkeltem egy helyen és van ott egy nõ,meg vmi telescope féleség.Hogyan kell kijutni onnan?Annyit tudok,hogy vhogy a telescopot kell használni,de ha belenézek,nem látok semmit.
a póznák kábelezésnél elakadtam. (Able -t kell kiszabadítani onnan)
láttom, hogy azon a vasbódén van a rajz, hogy hogy kell bekötni, de nem tok különbséget tenni, hogy melyik az elsõ, a második stb.
doncarlos!
hol az a végigjátszás?
láttom, hogy azon a vasbódén van a rajz, hogy hogy kell bekötni, de nem tok különbséget tenni, hogy melyik az elsõ, a második stb.
doncarlos!
hol az a végigjátszás?
na jó, most már kénytelen voltam belenézni az angolnyelvû végigjáccásba, és hát igen...így könnyû.
Az utolsó küldetés elõtt 76 napom volt amint be adta a demót autómatikusan föl ugrott 80-ra sztem nem igazán számít az idõ!
Nem az a magas vékony lépcsõs tornyú épület az állomás közelében levõ tónál? ahová csak addig mentünk, ameddig ki nem raktuk az egyik "lufit" a kis hidas-kapunál? Na ha igen oda nemtok bejutni. Ti hogy végeztetek yokohamával? Fogg mennyire volt tõletek?
sztem feladom. 2 nappal vagyok fogg elõtt, mielõtt elkezdem a buddhákat, de a tónál a faléc pakolás úgy lelassít, hogy egy nappal leellõz.
na már megint elakadtam....de megint nagyon...keresem a 7 buddhát, és az egyiknél ahol kövecskéket kell rakni egy híd két oszlopához nemtom melyik két "kavics" kell, mert nemtok ezen a nyelven, és azt se tom hol volt utalás erre, hogy melyik kettõ kell, variáció meg rengeteg lehet. az is elég ha elmondja valaki hogy mi alapján kéne tudnom a két követ.
na most megyek van egy kis idõm tolni a gamet, majd beszélünk...köszi a helpet, kipróbálom...bye!
A palotáb való bejutással én is szenvedtem az elején 1szer ki is léptem az egészbõl(pihentettem) És másnap újra nekifogtam!
Kurvára az elején most inkább Sacreddel tolom meg Moto GP3-al.
Most érkeztem meg Bombay-be.
Most érkeztem meg Bombay-be.
Next PC upgrade: 2022
hehehe remélem nem...volt olyan rész ahol ti szenvedtetek, én nem. és hamarabb jáccok mint olvasok. ha értitek mire gondolok.
Ja amugy magyar csirkék tök frankók a gameben a maguk piros,fehér(és az alsó szint nemlátom 😄 ),zöld szinével.
Next PC upgrade: 2022