80 Days

← ElőzőOldal 8 / 8

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kirol
Ja, ezt én is néztem.

grebber
80 Days English retail patch v1.1 de game még neten nicns 😞

Next PC upgrade: 2022

kirol
Hú már mindjárt 2006 lesz!<#lookaround>

fitutufi
jol néz ki
IGN dec 12-t ír tehát holnap !😊

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

grebber
Na ez a szégyen nem más it töltöm 81 órája 71.2% és kideült ez nem is a game hanem a DVD film.Na fasza no máskor inkább várok angol verziokra.

Serpa
demo2
vonatos útat lehet kiprobálni.

grebber
Gamespot szerint : Release Date: Dec 6, 2005
IGN szerint: US: December 6, 2005

Na akkor állítom is le a letöltést mert tuti nem ér le addigra 😄

48 óra 46 perce töltöm és még csak 38,3% 😞

grebber
Köszi meglessz legalábbis remélem. (2,4%)

kirol
Sok erõt, kitartást hozzá! <#eljen>

grebber
DC-n nem leltem meg csak a cracket de torrentrõl szedem fél év múlva le is jön talán.

Istencsászár
ami késik nemmúlik 😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

kirol
De ennek már szeptemberben meg kellett volna jelennie nem?

grebber
Na nem várok elkezdtem keresgélni német oldalakon és hát találtam 1.28GB-osat ami nem jön és egy DVD-set ami kurvalassan jön.
Még kutatok majd DC-n is hátha fenntvan ott sokaknak.

grebber
Németek már tolhatják vele , már patch is van hozzá 😞

Istencsászár
Újabb videó érhetõ el a Forgware gondozásaiban készülõ 80 Days címû kalandjátékból, melynek köszönhetõen még többet ismerhetünk meg a játékból. A film remek zenei aláfestést kínál, valamint több mint egy percnyi tömény élvezetet. A filmekért katt alant. LINK

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

kirol
A templomnál a fûszeres részt hogy lehet megcsinálni? Én hiába próbálom a megfelelõ színt, nem történik semmi.

kirol
Hogyan lehet jármûvet bérelni a demo -ban.

Serpa
a demoban mi van?
1 map?

grebber
80 Days GOLD!!!!!!!!!!!!!!!!!

November elején kerül a boltokba!

Istencsászár
Ahogy sejtettem nagyon szép, hangulatos, egyedi, gyönyörû környezet, jó zene nekem bejön😊 pár képz:

Istencsászár
facca ennek is pont ma kellett kijönnie😛

grebber

Istencsászár

Istencsászár

Istencsászár
Egy teljes hónapot csúszik az Anaconda Games gondozásában megjelenõ 80 Days, mely Verne Gyula híres regényén alapul. A Frogwares fejlesztési nehézségekkel indokolta a csúszást - remélhetõleg nem komoly a baj, a képeket elnézve egész kellemes akció-kalanddal van dolgunk, hol germánus archeológusunk bõrébe bújva az egész földgolyóbis bebarangolhatjuk.

Istencsászár

Istencsászár

Istencsászár
Már nagyon várom ezt a gémet lehet nemlesz a legszebb de igy nagyon egyedinek és változatosnak tünik egy demo már jöhetne
Képek

BBird
Egy videó manapság édes kevés ahhoz, hogy meggyõzzön. Lehet a videó csak a jó részeket mutatja, vagy csak egy intrót,... Ezt egy játékosnak szerintem tudnia kell. :-)
Istencsászár
bocs mester😄 gondoltam videóbol egyértelmû milyen is

BBird
"A Frogwares - The silver earring nyomozós és a Journey to the center of the Earth kalandjáték fejlesztõje - készíti Jules Verne regényének számítógépes feldolgozását, melynek angol címe: Around The World In The Eighty Days. Bármilyen közlekedési eszközt használhatsz ha találékony vagy. Soha nem látott tájakat fedezhetsz fel. Fogadás ellenére nagy a kísértés, hogy letelepedj a gyönyörû Bahamákon." - forrás: Hardwired

Hivatalos honlap

Néha írhatnál is a játékról, ha már topicot nyitsz neki, nem csak ilyeneket, hogy "jónak nézki"...
Istencsászár
na ujra semmi vélemény?😄 tudjátok nemrég volt a film😊

Istencsászár

Istencsászár
Egy 3rd person kalandjáték
Képz
...elég jónak nézki...

← ElőzőOldal 8 / 8