80 Days
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Phileas Fogg, esetleg... 😊
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Mert én csaj nélkül mentem oda mert elbasztam és ugy nem igazán vette be egyik varésünt sem pedig mind a 6-ot probáltam.Kell oda a csaj azért nem jött össze?
Next PC upgrade: 2022
a távcsõ oldalán van egy kerék, azt kell forgatni, forgatsz egyet aztán belenézzel, keressel egy fényes csillagot (egy ábra is látható lesz).
ezután meg kell keresni ezt az ábrát a 4 lépcsõ körül és lépj rá, ekkor középen feljön az út egy része.
csináld amíg mind a 4 útdarab fel nem jön.
ThugEdge!
órák telnek ha alszol, nem egy nap.
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
SOK SIKERT!
venni kell fûszert, és felajánlani.
alul van a fáradságot mutató zöld csik,jól tudom,hogy valami kajával lehet ezt kicsit feljebb vinni ugye?de úgy látom,hogy ez limitált vagy nem?és ha a másik faszi vezet az nagy gáz?be lehet hozni?,mert speciel most megyek el Kairoból léghajón és eddig vezettem,de a checpoint után má õ vezet..hm
Tegnap kezdtem komolyabban játszani a gémmel, de meg kell mondjam, nagyon tetszik! A steampunkos hangulata, a napsütéses helyszínei, mind-mind nagyon klasszak 😊. Persze a jármûvezetés nem túl hibátlan - enyhén szólva 😊 - de szerencsére csak és kizárólag közlekedésre kell õket használni (tehát üldözéses részek gondolom nincsenek benne 😊).
No mind1, megyek vissza játszani 😊.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
PSN ID.: Beegabor
Bejutok hozzá a csatornán keresztül beszélek vele és jó neki mutat a nyil kifele innen ha ki tudnék menni akáhol is minden zárva van a csaj is leugrik vele a vizbe és nem moccan én se tudok hova menni mert minden zárva.
Erre most nem jöttem rá hogy kell ugyhogy kérném a segítségeteket.
Mindig miután beirom rá félpercre már rájövök.
a kehely keresgélõs rész:
van az a kehely,ami bezárt rács mögött van,oda fentrõl beugorva jutok be
na emögött balra mutat még egyet és egyszerûen nem találom,vannak ott olyan szobor maradvány félék a sarokban és ennyi
ha nem emléxetek csinálok képet csak elfelejtettem,de lehet addigra rájövök😊
de azé várom megoldásaitokat
Nekem csa akkor lépett ki eddig ha közbe sokat alt+tabozok.
Azt néztem a map könyvtárba hogy csak mindennel együtt 7 pálya lenne csak?
n1ght: Kösz.Már megtaláltam a megoldást magamtól.
Az a baj ilyen gameknél nem használom az agyam márha van nekem olyan 😞
A piramisra simán rátudtam menni de ott nem jutok le a palloig hogy letudjam dönteni valaki segítsen!!!!
Ja és az én idõm:8 a Frog-é:9 az jó nekem?
IDE kéne áturgania de nem képes rá 😞
Na majdcsak lesz valami.
Valami ötlet hogy lehetne feljutni oda?