80 Days

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"faszi" :]

Phileas Fogg, esetleg... 😊

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

grebber
Kösz.Szilveszteri kalandozás a szépséges csajnál 😄

Next PC upgrade: 2022

Serpa
akko' kell.

1 - 3 - 2
ha jól emléxem.

grebber
Seherezádés résznél van 3 kar azt milyen kombinácioban kell meghuzni??
Mert én csaj nélkül mentem oda mert elbasztam és ugy nem igazán vette be egyik varésünt sem pedig mind a 6-ot probáltam.Kell oda a csaj azért nem jött össze?

Serpa
sikerült a telescopos is.

a távcsõ oldalán van egy kerék, azt kell forgatni, forgatsz egyet aztán belenézzel, keressel egy fényes csillagot (egy ábra is látható lesz).
ezután meg kell keresni ezt az ábrát a 4 lépcsõ körül és lépj rá, ekkor középen feljön az út egy része.
csináld amíg mind a 4 útdarab fel nem jön.

ThugEdge!
órák telnek ha alszol, nem egy nap.

ThugEdge
köce,amúgy fullra is fel lehet vinni?és ha szállodában punnyadok akkor nem veszik el egy napom?

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Roolcsy
Ott fent látsz egy színes táblát! És olyan színû fûszereket kell venni! 3elefánt áll a kapuba. és ugyan abban a sorrendben kell berakni õket a helyére ahogy azt a táblán látod! Remélem sikerül mert a következõ küldetés az ahol már én is tartok! És ahogy mondják "több szem többet lát"

SOK SIKERT!

Serpa
aha. (kígyót kell szerezni, hogy a tehenet elijeszem a hotel bejárata elõl)
venni kell fûszert, és felajánlani.

Roolcsy
Valaki tart már Bombay-be? Ha igen segítsen már rajtam mert nemtom mit kell csinálni azzal a bazinagy csillaglesõvel! Please help!

Roolcsy
Ott ahol azok a kígyók sziszegnek? Annál az emeletes nyavajánál ahol az a sárga kehely van?

Serpa
tudnál segíteni?
bombayban a fûszeres missiot hogy kell megcsinálni?

Roolcsy
Változni fog az állás! Én vonattal mentem és így is átvettem a vezetést! A kaja nem limitált, és a szállodába alvással is föl lehet vinni! Persze mindezt megfelelõ cash ellenében!

ThugEdge
figyu
alul van a fáradságot mutató zöld csik,jól tudom,hogy valami kajával lehet ezt kicsit feljebb vinni ugye?de úgy látom,hogy ez limitált vagy nem?és ha a másik faszi vezet az nagy gáz?be lehet hozni?,mert speciel most megyek el Kairoból léghajón és eddig vezettem,de a checpoint után má õ vezet..hm

Üdv all!

Tegnap kezdtem komolyabban játszani a gémmel, de meg kell mondjam, nagyon tetszik! A steampunkos hangulata, a napsütéses helyszínei, mind-mind nagyon klasszak 😊. Persze a jármûvezetés nem túl hibátlan - enyhén szólva 😊 - de szerencsére csak és kizárólag közlekedésre kell õket használni (tehát üldözéses részek gondolom nincsenek benne 😊).

No mind1, megyek vissza játszani 😊.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Serpa
a "csirkéhez" hogy tok oda mászni a léghajón?
felugrok a kötélre, de meg se mozdul a csávó.

Seth
Most akarom majd leszedni a gamet, de elõtte kérdezném, hogy milyen stílusú game ez?? Az oké hogy kaland, de a képeket elnézve elég nagy a terület és a mozgásszabadság. Akció is van benne, vagy amolyan Broken Sword-os kaland, esetleg deus exes(értsd több út is van egy probléma megoldásához)

PSN ID.: Beegabor

Roolcsy
Erkély + pad!

grebber
Azzal a Seherezádés csajjal mifaszt kell csinálni??
Bejutok hozzá a csatornán keresztül beszélek vele és jó neki mutat a nyil kifele innen ha ki tudnék menni akáhol is minden zárva van a csaj is leugrik vele a vizbe és nem moccan én se tudok hova menni mert minden zárva.

Erre most nem jöttem rá hogy kell ugyhogy kérném a segítségeteket.

én nekem meg mentés kéne bombay után, amikor kiszabadítottam az indiai fószert. és már 8szor végigcsináltam, de ez a sz.r mindig ledob desktopra amikor már jönne a saving checkpoint. grrr de mérges vagyok
Roolcsy
Ezzel én is így vagyok! Csak most nem!

grebber
Már rájöttem máskor inkább nemriok be csakha tényleg nem találom a mgeoldást.
Mindig miután beirom rá félpercre már rájövök.

Roolcsy
Ki kell hajítani az ablakon!

grebber
Méh az elsõ pályán átöltöztem rendõr cumoba felmegyek a toronyba elveszem azt a csepp alakú követ vagy mit és nem tudok visszamenni a lépcsõn mert valamit kéne csinálni de mit?

Roolcsy
Én ott akadtam el amikor a mozdonyon az aksikat kell át kocsikáztatni egyik oldalról a másikra. Egyszerûen nemtudok rájönni a nyitjára. Légyszi segítsen valaki!<#wave>

ThugEdge
köszi,siker

jinx elküldtem az üzit, amiben leírom😉
Hogy tudom kiszabaditani az indiait bombay dzsungelébõl??
hát én elkezdem egy elõbbi mentéstõl, vagy ha grebber neked sikerül tuljutnod azon a részen, akkor majd elküldöd?
grebber
Oda egyszerû bejutni van a kispiramis melett egy palló ha rámész ledül arra rá kell dönteni egy oszlopot (kötömböt) átmész és onnan mész kicsit hátra balra és ott leugrasz.

ThugEdge
emberek help
a kehely keresgélõs rész:
van az a kehely,ami bezárt rács mögött van,oda fentrõl beugorva jutok be
na emögött balra mutat még egyet és egyszerûen nem találom,vannak ott olyan szobor maradvány félék a sarokban és ennyi
ha nem emléxetek csinálok képet csak elfelejtettem,de lehet addigra rájövök😊
de azé várom megoldásaitokat

grebber
Jogtsiztán max a F.E.A.R-el tolom mert azt megvettem 😄
Nekem csa akkor lépett ki eddig ha közbe sokat alt+tabozok.

Azt néztem a map könyvtárba hogy csak mindennel együtt 7 pálya lenne csak?

én sem, de a bombayi távcsõnél sokkot fogsz kapni, arra megeszküszök😊 viszont én kiszabadítottam bombayben a faszit, már megyünk vissza, és a legvégén a párbeszédnek ez a k.rva szar mindig ledob desktopra. azér van, mer nem jogtiszta? ti jogtisztán jáccotok vele? vagy még meg sem jelent boltban?😄
grebber
Na lol használni kelett a fémrúdat megvan mind a hét kehely.

n1ght: Kösz.Már megtaláltam a megoldást magamtól.
Az a baj ilyen gameknél nem használom az agyam márha van nekem olyan 😞

jó, ha kevesebb az a jó. szal ha a nagy fehér pallo kell, akkor azt a vasruddal tudod ledönteni, azon átmész, ott jobbra , végigmész oldalt, itt le is tudsz menni , ott is lesz egy kehely, aztán vissza tudsz mászni, folytatod a párkányon tovább, majd amikor elértél egy kõtömbhöz, ami átivel a másik oldalra, ott átmászol, balra át, és ott meg fogod találni az egyetlen jó utvonalat.
grebber
Van egy kehely amit nem tudok megszerezni ott van valahol a kis piramison belül és van egy palló amit le kéne dönteni de hogyan???

A piramisra simán rátudtam menni de ott nem jutok le a palloig hogy letudjam dönteni valaki segítsen!!!!

Ja és az én idõm:8 a Frog-é:9 az jó nekem?

nm, probálgasd csak, nekem is nehezen ment. de a bombayes távcsövest nem csinálta még meg senki? mert én itt vagyok tegnap este óta. vagy tud valaki külföldi fórumot, ahol ezzel a gémmel foglalkoznak? lehetõleg angolt
grebber
Köszi de amugy ott is probáltam és nem történt semmi lehet miliméter pontosan kell odaálni.

hát ha ez az a rész, ami a banditák háta mögött van és ha ez az uccso szoba, akkor , az ajtó mellett/amin bejöttél a szobába/ van egy kõtömb, arra ha nyugodtan pontosan beállsz elé, és megnyomod a spacet, akkor felugrik és felhuzza magát, és így már át tudst menni
grebber
Nincs más hely ahol fel lehetne mászni, csak észrevettem volna 2 órája itt szopok.

aha én, és én sem tudom mi a gyíkot kell ott csinálni😄
van vki aki eljutott már az óriás mikroszkópos részig bombaybeb rajtam kívül??
nah a skót zászló titka 1. kar le 3.kar le és asszem az uccso elõtti kar le. te grebber, meg rossz helyen ugrálsz, abban a szobában keress egy másik helyet, ahol fokozatosan fel tudsz menni, egy idõ után feljutsz a párkányra, ahol nekifutással simán átugrassz oda, ha jól emléxem. nekem pedig bombayben kéne segitség,a csaj bezáratott a város közepébe, ahol csak egy bazinagy távcsõ van, amivel nemtok mit kezdeni. megtaláltam, a jeleket a nagyobb csillagoknál , és a sárga csillagokat a lépcsõ szerûségek oldalán, de nemtom mit kell csinálni. egyébként sztem jó a game én mediumon jáccom, nyilak nélkül el sem találnék sehova😄
fistin
ezt a képet elnézve ilyen szögletes henger már nem divat :/

fistin
tehát jó vagy nem? 😊

grebber
Kiváncsi vagyok mi van akkor ha letelik az idõ lehet elõlrõl kezdeni a gamet mert nekem kurvára lefog telni mire felvergödök erre a mopcskos kurva sziklára 😞
IDE kéne áturgania de nem képes rá 😞

grebber
Idõközben a kisebb rácsot lezártam de arra a nagyhoz nemtudok felugrálni.
Na majdcsak lesz valami.

ugrálgass a kiálló sziklákon , mindig van valami platform amire fellehet mászni/ugrani

grebber
Katakombákba le kell zárni az utakat de van 2 rács amit nemtudok lezárni egyik az a kis vékony ami után ott van a magasban a létre oda nem tudok feljutni meg pont a tolvajok mögött egy nagyobb kapu az is magasan van oda se tudok felmenni.
Valami ötlet hogy lehetne feljutni oda?

grebber
Katakombákba kiraboltak 😞