12274

Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
  • Jacek
    Megszanhatnal az accal ha nem tudod hasznalni!:)
  • Botond #1453
    WoW előtt nem volt élet se, mit nemértesz? :D
  • magus
    sajnos az én gépem nem elég, minimumon folyamatosan swappolva 10 perceket töltögetve játszani pedig nem lehet : / pedig szépek a képek

viszont jó oké h ettől még lehet jó, de wowban imádtam h több faj közül lehetett választani, itt meg csak hmn van
  • BEAST #1451
    igen, az elso 20 szinten igy megy, 20 utan kerulsz at a valasztott "fajod" fovarosaba, igy kitagul a vilag (innentol mar normalisan mukodik a napszakok valtakozasa is)
  • s0n1c
    \o
  • Fehercsoki
    Akkor akármikor át lehet váltani multi és single között vagy mi?
  • Jacek
    Termeszetesen:) starsider!
  • BEAST #1447
    Single es multi resze is van az elso 20 szintnek, a tortenetet egy single "ejjeli Tortageben" jatszhatod, mig nappal ugyanugy kalandozhatsz, vagy oldokolhetsz mas jatekosokkal.
  • Fehercsoki
    Azt hallottam hogy az első 5 vagy 20 lvl singe player lesz ez igaz?
  • BEAST #1445
    Ugyis ranezek ha egyszer kesz lesz, ahogy warhammerre is ra fogok :) ... viszont a legtobb szep pvps elmenyem meg mindig lineage 2 siegekrol meg mass pvpkrol van :) hiaba ververejtekes szenvedes a jatekban a szintezes ... viszont az nem gyerebe dolog hogy az emberek nagy szazaleka botozik pont ezert :) ... ez volt az egyik ok amiert wow betazgatni is kezdtem :p
  • s0n1c
    hm, ezt még swgbe hallottam valakitől, nem swgztél véletlenül?
  • s0n1c
    nem gyere be?
  • Jacek
    Gumimaci Online:D
  • BEAST #1441
    nem lesz ;p
  • s0n1c
    akkor Aion a te játékod lesz :P
  • s0n1c
    lol
  • BEAST #1438
    En a Lineage 2-vel voltam igy, ha az xpzes elvezetes lenne... :D:D
  • atee
    Így van. lvl80 ig mindenképpen megéri. Nekem is ez a véleményem. Csak bízom benne, hogy utána is használható játék lesz!
  • Kalinka
    azért volt egy pár AO,EQ,DAOC,EVE O. csak a nagyobbakat említve...amik éppen ugyen úgy mérföldkövek voltak.

Ha daoc-ban élvezetes lenne az xp-zés még most is az lenne az etalon
  • Torzonborz
    off : nem volt épkézláb mmo. nna azért ezzel lehet vitatkozni bár eléggé egyén függő .
  • BEAST #1434
    Enis igy voltam ezzel, pedig meddig "fikaztam" amikor malav bombazott a fanboy szovegeivel :D ... de a closed beta alapjan siman megerdemel egy vasarlast, lvl80+ig meg raernek balanceolgatni meg csiszolgatni ami meg maradt... utana meg kiderul mi lesz.
  • s0n1c
    dark age of camelot? star-wars galaxies?
  • Chris
    Ez abszolút hülyeség. Daoc akkor is ott volt, sokan onnan jöttünk.
  • Chris
    Nekem vhogy dettó, képek alapján komolytalannak tartottam, béta meg elbűvölt.
  • [HUN]Crassus
    nana!! azért azt ne feledjük azelőtt nemvolt éppkézláb MMO!szal WOW mérföldkő volt anno!
    kicsit elfogultnak érzelek:)
  • s0n1c
    dehogynem, pedig furcsa, mert nagyon negatív véleményem volt wowról akkortájt (asszem disney mmonak hívtam, képek alapján), aztán us openbetaba elvarázsolt szó szerint, eu release utáni első év hangulatát keresem azóta is
  • Kalinka
    wow béta tesztben megvolt? kétlem :)
  • WiLDoR
    "az oljazozottan működikről csak annyit,hogy jópár top játékos csak lenyomja a heti 10-et vagy még azt se....és az újjakat pedig elriasztja,hogy full S3-as csapatok 17-18 pontokat visznek el tőlük 1500-on:S"

totálisan agree.
    mi druida haverral 1845-ről (már kezemben éreztem az s3 fegyvert -.-) buktunk vissza múltkor 1600 alá, mert szembejött zsinórban 2 wintrader csapat, akik full s3-ban tolták ilyen setupokkal, hogy hunter-druid, warrior-druid.
    mindkettőt megnyertük pár kör erejére, s mig a warrioromat szarrá-fossá-huggyá cc-zték a druidámat szépen szétcsapkodták.
    3-4 heti meló ment a levesbe kb. 1,5 óra leforgása alatt - alig voltam ideges, áááá...
    na itt ment el a kedvem az egész kib*szott arena rendszertől...
  • Jacek
    En sajna nem tudtam betazni:( de elorendeltem a AOC-ot nem a jatek ara szamit mosmegmar nemsokara ugyis jatszhatom:)max jo lesz a WoW kiegig:D

Az meg a WHO-ig, es ez igaz sajna azert megy ennyire a WOW mert nincs ellenfel olyan ez mint Madar karrierje jo a csavo de csak szanalmas ellenfelei vannak:)amig nincs komoly ellenfel addig nem is tolnak be annyi mindent a WOW-ba! de tuti hogy tartalekban ott allnak hegyekben a dolgok ami be lehet rakni ha gaz van..
  • s0n1c
    a conanra gondolsz? lehet elhamarkodtam, de úgy gondolom, ha két hét tesztelés után nem jött az a bizonyos "bokafosás" akkor ezután sem fog
  • Magh
    Én nem temetek semmit, csak reálisan szemlélem a dolgokat. Elképzelhetőnek tartok milliós bázist, de ehhez nagyon profi és gyors fejlesztés kell az első hónapokban. A kiadók már megtanulhatták, hogy release után muszáj továbbra is raklapszám hordani a pénzt a deveknek. Még talán az EA is látja, hogy egy komolyabb playerbase egymaga több profitot hozna, mint a hatszáz ócska rókabőr franchise együttvéve. Szóval én pozitívan állok hozzá.
  • BEAST #1423
    Meg szerencse hogy te nem vonsz le elhamarkodott kovetkezteteseket mas jatekokkal kapcsolatban ;p
  • Tomy Lee
    Pár percnyi tétlenség után miért dob le mindig?Teszterek nem pihenhetnek?:D
  • s0n1c
    ez így azért erős túlzás, hogy semmi nem teljesült, az igaz, hogy pár dologban nem mondtak igazat, vagy nem úgy mondták, ahogy az bekerült a bétába, viszont lehet látni, hogy rengeteget fejlődött a játék az első beta phase óta, halogatni meg azért halogatják szerintem, mert kicsit elszámították magukat, spec én ezt leszarom, inkább legyen később kiadva, de jól, mint korábban, de szarul

az ominózus kingfight beégésre meg annyit reagálnék, hogy ez egy pár órás teszt volt kurvára tájékoztató jelleggel, rúgnám tarkón azt a hülye parasztot, aki kirakta a forumra ezzel elindítván a flametengert, plusz aki ebből videoból következtetést von le, az meg is érdemli
  • Tomy Lee
    Wow témával kapcs.-ban annyit,hogy nemszeretem(magát wow-ot sem:)
    Maradjunk + itt inkább AoC témánál ha lehet.
  • atee
    Még ki se jött és temetitek. Szerintem az elő pár hónapban lesz elegendő előfizető! A kérdés csak az, hogy ez alatt az idő alatt meg tudják e tartani őket a kellő optimalizálással és fejlesztéssel! Pl. szakmákat tenni bele!
    A wow nagy sikerét természetesen nem fogja elérni, de ha megfelelően működik akkor elszippant szép számmal tőlük olyanokat akik jobb nem lévén játszanak még vele! A wow egy kifutó modell. Nagyon sok remek dologgal, de lássuk be közel sem tökéletes és rengeteg kiaknázatlan lehetőség ragadt benne vagy csak nagyon lassan kerül bele. Ha ezt az aoc fejlesztői jól időzítve meg tudják valósítani akkor nem tartom kizártnak a 1-2 milliós előfizetői tábort sem.

A béta alapján több mint egy éve nem wowozó. Ugyan azt érzem vele mint a wownál amikor elkezdtem. Nem tetszett, de aztán egyre jobban. :)
  • Chris
    Én ezt máshogy látom, szerintem épp ez fogja elősegíteni a sikerét, látszik azért a Mythicen, hogy anno az elsők között is (majdnem) elsők voltak, nagyon jól tudják, hogy fél játékkal és nem tökéletesre szánt játékkal nem fogják tudni megvetni a lábukat a piacon. Ha 2009 Q1 akkor 2009 Q1, ez mit számít? Álmatlan éjszakái senkinek nem lesznek emiatt, aki meg számolja a napokat addig az megérdemli. :)
  • Chris
    A "user szopja meg" kontextust felejtsük el, hiszen istenadta joga mindenkinek megválasztani, hogy mivel játszik. Erre megintcsak azt lehet mondani, hogy a számok makacs dolgok és bármit is írunk vagy mondunk egy teljesen egyértelmű dolgot mutatnak mindenféle árnyalás nélkül.
  • Magh
    WAR-al az a gond, hogy a rengeteg ígéretből eddig semmi nem teljesült. Legutóbb az ostromokkal égtek be, állandóan halogatják, simán elképzelhető, hogy még 2009 Q1-re sem készül el. Pedig én csak jól kidolgozott csapatalapú PvP-t várok tőle, elő is van rendelve. A hype, főleg ennyire korán elkezdve, meg soha nem tesz jót egy projectnek. Azt meg, hogy a WoW-ot akár csak megingatja, lehetetlennek tartom.
  • s0n1c
    másik óriási probléma, hogy lehazudják az égről is a csillagokat a fejlesztők, aminek releasekor jó, ha a fele teljesül, a másik felének a fele "majd egy kiegben lesz benne" címszó alatt bekerül későbbi fejlesztések kosárba, a maradék meg elfelejtődik... engem ez személyszerint nagyon idegesít, kezdenek olyanok lenni a politikusok komolyan... és ugye ezt is a user szopja meg