12274
Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
#1254 de engem ép ez érdekel, hol lesz az aoc és ti 3 év múlva -.- -
#1253 ez igy van -
gatyo #1252 Ez az egész olyan mint amikor van egy autod amit szeretsz, de már nagyon unod. Beülsz egy új sokkal jobba, akkor tuti az lesz a bajod, hogy fura a kormány, kemények a pedálok, minek ennyi gomb a középkonzolon etc. Aztan egyre jobban tetszik, rájössz milyen hasznos a sok gomb, milyen sportosak a pedalok. :-)
Szerintem itt mindannyian WoWoztunk, mindannyiuknak tetszett és sok-sok kellemes órát töltöttünk el abban a világban. De ennyi év után a WoW egy hatalmas unalom lett. Az uj kieg pedig semmi ujat nem fog adni, mint amit eddig is kaptunk már.
Az említésre méltó friss MMO-k közül az AoC ami a legjobb szerintem. Nem lesz akkora durranás mint anno WoW ebben egyetértek. -
#1251 Az az igazsag hogy kivancsi leszek milyen lesz aocozni "high end" szinten, remelem nem jonnek elo a nevetseges tucat "unique" meg "epic" itemek... persze lesznek jobb es rosszabb felszerelesek statok alapjan, de nem szeretnek csillogo villogo scifi fegyvereket/pancelokat -.- -
#1250 ez hülyeség, legalábbis nálam biztos hogy az, mert van olyan játék , illetve régen volt amiben megvolt, csak manapság már nincs -
Kalinka #1249 tudom hgoy nem a graf a lényeg, de én már hánytam a lila, rózsaszín undorító textúráktól, az hogy egy páncél úgy néz ki mintha csak egy bőr lenne a karakteren, pedig ezt már a daoc-ban is megcsinálták normálisan 6-7 éve ;) -
#1248 A plusz amit te is en is megtalalunk a blizzard jatekokban az egyszeruen az hogy nub fanok vagyunk es ha valami jot csinalnak, az szinesebbnek szagosabbnak tunik nekunk ;p -
#1247 de még keresem !!! -.- -
#1246 én is pont ezt mondtam Bisztnek, néztem a videókat és az a szükséges plussz ami nekem kell, és amit mindig megtalálok egy blizz gameben, azt itt nem láttam:C -
#1245 hajra ^_^ -
#1244 A hangulat reszet meg meg kell tapasztalnom, igy az elso 20 perc alapjan nem lehet arrol kepet kapni :)
Este jobban beleturom magam. -
#1243 Ez most hol jart? :)
Amugy nincs hatterzene? Mert mig futkoraszott a szabadban nem szolt. -
#1242 Minden jatekban nyomkodni kell, mert eleg ritka hogy siman autohitelgetve elszorakozik valaki eveken at :) ... itt annyi a kulonbseg hogy x skill mellett lesz 3 +gomb amit minden harcnal hasznalnod kell, szerintem izgalmasabba teszi a harcokat, foleg hogy a mobok reagalnak minden tamadasra, ha tul surun tamadsz az egyik iranybol rogton megerositik a vedelmuket, akaratlanul is reseket nyitva mashol, szerintem jo ez igy. Kesobb a combok meg erosebbek lesznek, nem lesz szokseg annyi "alap" kardsuhintgatasra.
A masik nem tudom milyen hangulatot vartal az elso 5 szinttol :) ... nekem lvl20ig a destiny quest tetszett, kivancsi vagyok mi a folytatas, arrol nem is beszelve hogy nalam a hangulat nagy reszet a community adja, leginkabb azok akikkel egyutt jatszok, igy annyira nem aggodok :) -
#1241 Nekem nem a grafika szamit, hanem hogy technikailag es hangulatilag tokeletes legyen :)
Ott van a pl WoW, olyan grafikaja van, ami meg egy gyenge gepen is elmegy fullban, megis technikailag szinte tokeletesen meg van csinalva, es a hangulata egyedulallo ... es nekem tetszik is, mert az ami meg van csinalva, az jol is nez ki a maga vilagaban.
Azert hozom fel a W betuset, mert ez mar a nagyon sokadik MMO az eletemben, de ennek az osszerakott vilaga volt eddig a lejobb technikailag es hangulatilag.
Szoval nem kell egy ilyen jateknal a nagyfelbontasu, nagy polygon szamu grafikara torekedni, az ugysem volt nyero eddig sohasem, es abbol nehezebb tenyleg jot osszehozni. -
#1240 No1! -
#1239 Nekem is lejott vegre, ki is probaltam.
Az en gepem jo hozza (Core2Duo E6750, 8800GT, 2GB Ram), es bar eddig csak a varosig mentem, nem igazan jott at a jatek hangulata ... van neki olyan? :)
Mondjuk ami biztosan lerontja nalam a hangulatot, az a karakterek animacioja, mozgasa a talajon. De ezt mar a videok alapjan sem tetszett.
A harcot meg nem tudtam tuzesebben megvizsgalni, mivel az elejen egy gomb nyomkodasaval levertem 3-4 mobot is. A varos fele mar hasznalni kellett a skilleket is, de ott sem volt tul bonyi. Szoval azt meg nem vizsgaltam meg tuzetesebben, de jonak tunik ez a tobb iranybol tamadas.
Kivancsi vagyok mennyi ido utan harcolja ki maganak a nep az auto attackot :) Ugyanis mikor vki mar fel eve fog jatszani, es a 62503. mobot gyilkolja le, nem hiszem hogy mindig nyomkodni akarja azt az egy gombot (gyenge fightok).
Az elejen, mikor a 40. mobot oltem le ugyanazzal a gombnyomkodassal, mar en is orultem volna neki :)
Egyenlore azt meg nem sikerult oszehoznom, hogy harc kozben tudjak mozogni is (mivel az 1-3-ig a WASD felett van), de azt legalabb jo volt latni, hogy ha tobben tamadnak, akkor meg a hatad mogott levohoz is automatikusan odafordul.
Na, majd este jobban belevetem magam. -
Kalinka #1238 akinek a hangulattal nem volt megbékélve:
http://www.youtube.com/watch?v=yfmX2nZX-EU&feature=related -
Kalinka #1237 bocsi a spoilerért ;) -
Kalinka #1236 a végén érdekesek voltak azért a víz felett lebegő házak :D -
#1235 végén van a poén:) -
#1234 Nem elég ennyi szabadásg???/ no töltés:P/ -
#1233 nagyon nagy ellentétben állnak a vélemények azt figyeltem meg! valakinek nagyon bejön valaki meg nagyon lehúzza!! Személy szerint a nagyon lehúzósokat túl kritikusnak gondolom!Igaz az én ismerőseim/meg én is/ még NWN-el is elvoltak évekig egy PW-n pedig hasonlítátok már össze egy "modern" mmorpg-vel egy NWN szintű multi PW-t.....
szóval fel a fejjel jó lesz ez nagyon!:)
-
#1232 miert? :( -
Bhalage #1231 szomorú vagyok -
gatyo #1230 Valamit elnéztél akkor. Minden előtted álló targetet sebzel. Sőt a sima melee sebzéshez nem is kell kijelölnőd senkit. Akár egyhelyben is hadonászhatsz ellenfelek nélkül... -
pedrohsi #1229 a kliens még nagyon bugzos, optimalizálatlan
a multiplayer rész (nappal) nekem játszhatatlan 7600gt/4gb ram/core 2 duo a sok töltés/fagyás/akadás miatt, viszont az éjszakai simán elfut
tudsz sebezni több ellenfelet sima ütéssel is, legalábbis nekem már sikerült
a kinti világ vegyes, egy nagy várost láttam korábban, teljesen üres volt, talán másutt jobb... -
Probatbicol #1228 Nekem lejött tegnap délutánra, de sajnos kicsit csalódtam :(.
Egyrészt nagyon erős gép kell, ezt tudtuk is, de hogy 8600gt-vel meg 2 giga rammal gyakorlatilag játszhatatlan ha lassú a vincseszter azt nem gondoltam.Mindegy, jobb gép kell és kész.
De a hangulat.... itt az elején nekem inkább Karib tenger kalózai, mint Conan. Valahogy nem az a világ amit a novellák alapján magam elé képzeltem. Mondjuk ez is változhat később, de az elejére különösen kellett volna ügyelni.
A harcrendszer meg nem is annyira forradalmi. Ugyanúgy ki van jelölve 1 target, azt ütöd, csak nincs autoattack. Nem arról volt szó, hogy a sima ütés is sebezhet több célpontot, ha irányban állnak? Ezt én nem vettem észre, csak a direkt aoe sebzéseknél. Nézzétek meg a Savage 2-őt, ott valóban pazar a közelharc, nincs target, ha jó irányba ütsz sebzel, ha nem akkor miss.
Azért még adok neki esélyt a béta végéig, hátha megfog, lehet, hogy túl sokat vártam. -
#1227 En meg buktam ezt a key osztast csak ez az egy nap nem voltam neten:) -
Glesthor #1226 Részvétem, Arnoux! Én már feladtam, hogy valaha lent lesz a játék... :) -
#1225 Vazze ez nemigaz!! Úgy volt kiszámolva, h reggel 7re de max 8ra lejön a game, erre fater heggeszt!!!!! Kiment a biztosíték és most itt vok a 252es sorban ahol 5 perce is 252. voltam!! -
Unreal1942 #1224 Ez lesz a megoldás! -
Unreal1942 #1223 Status
Open
Log in and play the game
Ilyenekt ír az oldalon amikor belépek, de a gamába nem enged belépni.
Már változtattam passt is hátha.., de semmi. -
Unreal1942 #1222 Age of Conan Open Beta Subscription Overview
Status Open! -
Unreal1942 #1221 Igen ilyet -
#1220 hmmmm akkor passz -
#1219 PB8LOPSLPVCF3R ilyesmit....
-
Unreal1942 #1218 Kaptam egy 14 karaktereset! -
#1217 kulcsot kellett volna kapnod.... -
Unreal1942 #1216 Akkor ezzel nem fogom kipróbálni? Tegnap szereztem fileplaneten! -
#1215 mert az Bétareg:P