12274

Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
  • Probatbicol
    Én is beléptem tegnap lvl 20, hurrá. A kezdőfaluban a szokásos akadás, lag hegyek, csak minél hamarabb ki innen, 10 perc kínszenvedés után megvan a kijárat. Fellélegzés, kint a szabadban egész jól fut a game. 100 méter múlva látom piros nevű emberke rohan felém, húha itt rögtön pvp lesz, pedig még ki se próbáltam az új kombókat és a már ismertek is más gombra kerültek. Mikor odaér az ellen látom, hogy nem is egyedül van, hanem 3-an, na ez jó kis adok-kapok lesz. Persze gyorsan levágnak, amikor megdöbbenve látom a hullámból, hogy ezek egymást nem ütik, hanem rohannak a következő delikvens felé.
    Feltámadás után kb. 50 méterre jutottam, ugyanennek a kedves társaságnak a karjaiba. Ezt még párszor eljátszottuk aztán logout, mondom kicsit később újra megpróbáljuk. 2 óra múlva ugyanez a helyzet :))).
    Ezt azért nem nevezném a játékélmény csúcsának, de hátha élesben nem ilyen lesz a pvp, meg aztán tényleg ott lesznek a pve szerverek is.
  • pedrohsi
    Najah, ez a full pvp marhaság, nem lehet sehova eljutni, sikerült megakadályozniuk, hogy felfedezzük a világot..

engem az zavar a legjobban, hogy nem "él" a világ, az NPC-k csak állnak egyhelyben, semmi fantázia, a városok üresnek tűnnek, az egész világ tucatterméknek látszik. "rajzoljunk pár házat és random dobáljunk be NPC-ket" stílus
  • Arnoux
    Hihetetlen ratyi a PVP szerver. Én csak 1-2 questet akartam letolni, hogy meglássam milyen a kaszt, mennyire használhatóak a spelljei erre 1-2 nyomi folyamatosan megölt. Wowban azért más a pvp szeró mert ott van 2 frakció, de itt bárki kinyírhat téged, aztán a másik meg a temetőben kempel. Ami a legszarabb, h kis faluban is tudod ütni a másik játékost.. Ez mien már, az őrök legalább ezt megakadályozhatnák.
  • Mr Bishop
    Most ez a játék egy ilyen egérmutogatós baromság lesz csak, vagy normális rpg-nek mondható ?
  • Gear
    Ez a legutóbbi OpenBeta patch meg jól kibabrált velem (gondolom másokkal is). Eddig viszonylag gond nélkül ment a game most meg menü bug , shader 3 ban effekt hibahegyek, nemszeretem ezen patchet. ;)
    u.i.: Psych.. majd mindjárt jól leszól hogy "mit sírok" de leszarom :)
  • Gear
    Mi a rákról beszélsz ember ?! Hol szed együtt virágot a wow ban az ud meg a gnome :) lál
    Egyébként Crass , mi az a csoda amitől az RP PvP server külömb lehet mint a sima PvP? Oda kell majd IQ tesztet kitölteni karakter generálás előtt? :)
  • Psychedelic #1608
    Még 2 hét a megjelenés, de már most megy a sirás a forumon, te jó ég mi lesz itt. Sztem ti megse vegyétek, lehet nem a wow-on nevelkedett, az undead és a gnome együtt szedi a virágot dologhoz szokott emberek játéka lesz ez.

Vagy ha más nem ti is szerezzetek be egy 30-40 fős total pvp orientált klánt, aztan akkor nem lesz gond. Ez az egész a klánokról szól, ha valaki egyedül akar bohockodni tuti leölik majd folyamat, de ha fogod a kisbarátaidat könnyen a fasz megfelelő végére lehet kerülni. Ez a jó, amikor folyamat forgatnod kell a kamerát mert bármikor jöhet az ellenség. :)

De nagy élvezet lesz a sok carebear magyart a földbe döngölni. :)
  • [HUN]Crassus
    ha majd beindul a jatek/igazi pvp,kereskedelem,pve,guldek mukodese stb.stb./ az ilyen "ajtonallok" hamar kilesznek am kozositve hidd el!Normalis tarsasagba,guildbe ugysem fognak bekerulni aztan majd szepen vagy megvaltoznak vagy lelepnek.Biztos lesz hasonlo idiotakbol allo guild majd,de gondolom ok sem lesznek majd kozkedveltek igy majd kapjak az osztast ha nem lesznek minimalisan Fair playerek.

rp pvp meg megoldas lehet...valoszinuleg en ilyen szervert fogok valasztani.

• Gear
    Idiótán? Az nem kifejezés. Van a városban valami helyiség ahol lehet püfölni egymást , ranger áll az ajtóval szemben és vadássza le a belépőket akiknek még töltöget a gép . Ez ám a pvp feeling! Hiába , ahogy egy cimborám is megmondta "hiába szebb a játék hiába jobb a harc ezt is csak ugyanazok a barmok fogják tolni mint a wowot..." (tisztelet a kivételnek:)
  • [HUN]Crassus
    gondold at most meg eleg idiotan viselkedik a tobbseg
  • Deadman
    Én a mai nap után első karaktert PVE-n húzom fel.
  • [HUN]Crassus
    KOmbat video:P
  • gatyo
    Nem ez a lényeg most, hogy előnyős-e vagy sem. A lényeg, hogy megcsinálták amitől sokkal élethűbb lett szerintem, viszont több gondot is fog okozni. Teljesen mas taktikat igényel majd mind a pvp mind a pve ezáltal. Talán a legjobb példe erre a 300 című film. Siman el tudom képzelni, hogy egy szűkebb szorosban pajzsos guardianok vállvetve állják el az utat és akár kisebb csapat is le tud győzni egy nagyobbacska sereget. Ez egy új érzés lesz, új taktikákkal...
  • gatyo
    Tudom, hogy nem bug. De lényegesen leegyszerüsítette wow progarmozók dolgát és ezáltal kevesebb a hiba (bug) lehetőség. Alább csak erre akartam célozni. Ironikusan fogalmazva a vonalkás faltenisz TV játék volt az első és utolsó bugmentes játék :-)
  • Lyan Kyj
    a mai napig átmennek egymáson a karakterek

Te sem próbáltál még colission-active játékban tömegben küldetést felvenni, vagy egy ostrom során az erőd szűk folyosóin átjutni az embereken, ugye?:D

Első sor üt, első sor hal, második sor üt, második sor hal..:DD
  • genRob
    ...ja és még vmi az, hogy átmennek egymáson az nem bug :-)
  • genRob
    Amiket elmondtál igazak de a futás optimalizálás nem volt szar mint itt.
  • Magh
    Tulajdonképpen hogy fog itt kinézni az endgame pvp egy pvp serveren?
  • gatyo
    Ugyanmár.. a wowban a mai napig átmennek egymáson a karakterek ami azert valljuk be igencsak megkönnyítette a dolgukat. Mounton ha a lepcsőre állok a fél karakterem bemegy a textura alá, sokszor az ore-ok és a viragok is a textura alá spawnolnak, és még sorolhatnam a "kicsi" bugokat. Mindezt 4 év release után :-) AoC más szint.. nyilvan sokkal több buglehetőséggel, de még mindig nem release verzióval.
  • genRob
    Sajnos csak a WoW-ot tudom felhozni példának. (pedig már nem igazán kedvelem) Viszont az tény, hogy Us open betaban nem voltak ilyen gondok.
  • TDC Geronimo
    Sokan így gondolják, talán az is, de szerintem aki kitartóan a játék mellett marad nem fogja megbánni. Majd meglátjuk.
  • genRob
    Ez nem öröm kérdése :-) Hanem egyzserűen szarság. Egyébként ne érts félre nem vagyok a játék ellen, sőt...! Szeretnénk haverokkal együtt tolni. De ez így még nekem elhamarkodott kiadásnak tűnik.
  • TDC Geronimo
    "De nálam 1680*1050-ben több az fps mint 1024*960-ban :-D" Örülj neki.
  • TDC Geronimo
    ?
  • genRob
    Nyílván nem mondhatják, hogy ott is ilyen fos lesz és fingunk sincs mit kéne csinálni?!
  • genRob
    Nos, egy szónak is száz a vége. Ha ezzel akartak kedvet csinálni a játékhoz akkor ez -legalábbis nálam- nem jött be. Megvezsem majd az eredetit de ha ilyen lesz hamar a kukában végzi majd. Legalább jól lenne optimalizálva, könyörgöm. De nálam 1680*1050-ben több az fps mint 1024*960-ban :-D
  • TDC Geronimo
    Akit érint : "Due to technical issues with the updater the Early Access client will not be available until later afternoon tomorrow. The opening date for the Early Access (17th of May) is not affected by this though. It just means the starting time of the download will start a tad bit later than initially planned. Thanks for your understanding."
  • [HUN]Crassus
    Nos a PvP a sprint miatt kicsit tenyleg eleg kaosz eddig:S
    Tul gyors a regeneralodas ha nem vagy aktiv kombatban igy a harc jobbara tenyleg arrol szol,hogy utsz, elfutsz-->regenelsz visszamesz,utsz,elfutsz es igytovabb esigytovabb.....
    Drasztikusan megemelnem a futasnak az enerdzsi kovetelmenyet igy nem tetszik abszolute:((

viszont tetszik,hogy guardiannal ami tank ugye def stanceeben meg a masik defes buffban ugyhazalehet vagni az embereket,hogy arrol koldulnak:)
    Jah es a charge egy fos:P mintha wow-ban lennek:)
  • genRob
    Nem gondolnám, hogy rilízben máshogy lesz.
  • TDC Geronimo
    Tudom
  • TDC Geronimo
    Mégis mit vártál? Open betan kapott xy kiéhezett ember egy napra egy lvl 20as karit egy ffa pvp szerveren. Mit csináljon, álljon neki questelni? jesszus...
  • genRob
    Remek hsz, bravo! :-) Szted ez így működőképes lesz? Mert ha igen akkor az lesz a világ 8. csodája és tájékoztatni kell róla az ENSZ-t!
  • Unreal1942
    Ez okos hozzászólás volt!
  • raziel.
    pve>all
  • TDC Geronimo
    reroll pve!
  • 0Fritz0
    Hát valóban vicces, lényegében egy nagy sprintverseny az egész, ahol a győztesek még az alázás előtt elérik az NPC őröket. :D
  • Unreal1942
    Jó ez a pvp csak semmi értelme inkább idiótaság. Gyakorlatilag ahogy kilépsz a városból csak pvp van semmi egyéb.
    Mért jó az, hogy mindenki támadhat mindenkit?
    pve szerveren meg gondolom semmi lehetőség mások megtámadására! Ez sem jó.
    Valami középút kellene.
  • genRob
    Annyit mondanék így dióhéjban, hogy a PvP rendszere egy értelmetlen nagy halom fos!
  • Mr Hyde
    NERF!11
  • TDC Geronimo
    Haverotok