12274
Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
#1294 Napközben lassú, este felmehet 150-re is/fájl. -
#1293 Én fileplanetről szedtem, igaz hogy eszméletlen sor van (akár 4 óra is) de nekem szinte egész végig max sebességgel jött (220-230kb/s) -
#1292 thx! -
#1291 Szia. Az a link azóta itt van nyitva. Nekem rohadtul nem jött be. Kb 10-20 kb/s-el szedte állandóan. Lett volna 1 hét mire leszedi...12 megás netem van amúgy -
#1290 Légyszi valaki ha tud adjon linket ahonnan elfogadható sebességgel jön az open béta :S -
#1289 Amit en linkeltem meg tegnap elott, onnan jon annyival kb.
(6db-ra van szedve, egyszerre lehet huzni oket, es darabonkent 50-100k-val jon lefele)
Keresd meg :) -
#1288 naja, viszont a corpsecamppel nem lesz problemaja xd -
#1287 Majd az első oroszlánfalka jól legenkel. :) -
#1286 Tess -
#1285 -.- -
#1284 Most hogy van a fileplanetes béta? Feltolod 13mas szintre aztán rögtön 20as leszel kapsz moneyt cuccokat és irány pvp, meg megnézni mi is az az mmo? Vagy csak azok lettek 20asok akiknek akkor épp volt 13mas karijuk?? -
Bhalage #1283 nem veszek új gépet, inkább befizuzok egy vad-szafarira, lehet nagyobb élmény ;o) -
#1282 Bár gondolom a kutyát nem érdekli, de én is release után csatlakozok. Healelős pappal. -.- -
#1281 Van már link ahonnan legalább 200-300al jön? -
Chris #1280 Elősször nekem is vmi hasonló jött le, hogy milyen baszott unalmas lesz mindenkit 2 suhintásból agyoncsapni. Aztán a jónéhány kipróbált karakter után vettem a fáradtságot és egyet továbbvittem, olyan 8-9-es szint környékén már előfordult, hogy erősen trükközni kellett, hogy életben maradjak két ellenféllel szemben. Vannak ott már komolyabb csaták, ahol úgy kell időzíteni a knockbacket meg a stunt, hogy nehogy megfeküdj. Én szívtam már meg azt, hogy sprinttel gyorsítottam az utazgatást és gyökkettő staminával mentem neki a mobnak. :) -
#1279 hja az én xp-m sincs szétbaszva , minden pöpecül fut csak ez szokott rajta akadni mint állat. talán majd eccer az nge után... /qrvagonosz -
pedrohsi #1278 nemtom, én csak óvastam :)
a karbantartott OS-ről csak annyit, hogy nékem az vóna, vlite-tal lebutítva alaposan, kidobálva minden felesleges szar, mégis akad mint állat, egyedül az éjszakai mód fut el - ezen nincs mit magyarázni, messze van az optimalizált állapottól -
#1277 ütős -
#1276 Mit izgulsz ilyen miatt. Raidekre nem jártál, mert meló volt, akkor tessék új gépre beruházni -
#1275 Tegyél rendet a gépeden, meg tweakeld a gamet kicsit, van elég beállítási lehetőség. -
#1274 Igazabol nem is ertem mit vart lvl30on egy olyan jatektol ahol "lvl 20 felett" leginkabb a guildek es a koztuk folyo allando rivalizalas fogja megadni a hangulatot es a jatek ertelmet :) ... de majd kiderul mi lesz, az biztos hogy nekem az egyik fo celom egy szepen felepitett guild varos lesz xD -
#1273 csak nem ex swg-s volt esetleg ? -
#1272 nem tudom, sok embernek sokfele baja van a betaval, ahany konfig annyi hibaforras :s ... de egy rendszeresen karbantartott oprendszer sokat segithet, mast nem tudok, mert a konfigod parszor jobb mint az enyem ;p -
#1271 végső megoldás : uninstall -
pedrohsi #1270 így van, köszi a fordítást :)
lvl30-on egyszerűen megunta a srác, nem talált semmi különlegeset -
#1269 Azt nem értem , hogy az miért van , hogy nekem ezen a konfigon szaggat (8-15fps néha , highon , 2AA) ,de valakinek sokkal rosszabb gépen , ugyanilyen beállítások mellett egyáltanlán nem szaggat , sőt megvan az 50+ fps!
Ez az egyetlen gondom a játékkal és elég sokszor be is fagy...
Nincs erre valami megoldás? -
#1268 A lenyeg hogy nem tetszik neki hogy a destiny quest folytatasai kozott olyan hosszu szunet van lvl20 utana lvl30 es lvl50, addig random questeket kell csinalnia es mobhentelnie, ahogy az sem tetszik neki hogy bizonyos szintenkent tobb tanulhato spellt vart mint amennyit kapott, es hogy a pvpt az donti el ki tamad elsonek. Mivel el tudott futni minden mob elol, ezert eleg nagy reszet a vilagnak bejarta lvl20 es 30 kozott, es szerinte kicsi. O Khemi-t latta, ami a Stygiaiak fovarosa, szerinte nevetsegesen kicsire csinaltak es kisebb mint Silvermoon volt. Vegulis a fo baja az hogy lvl30on mar nem erezte eleg motivaltnak magat hogy tovabb grindeljen vagy pvpzzen... szerintem itt jonnek majd be a guildek es az hogy nem x betas emberke fog rohangalni a vilagban, de majd kiderul. -
#1267 igen, a legelso betoltes a beta miatt ilyen, mert hddre ment a jatek, viszont kesobb feltunoen gyorsabb minden :) -
#1266 tegnap este kb. fél órácskát játszottam vele és nekem eddig elég pozitvan jött le azt leszámitva hogy volt hogy megakadt a kép és mire visszajött halott voltam,meg a legelsö beöltés másnak is olyan hosszú? -
#1265 jaj ne kelljen már még 1 reg.....kopyzd be pls:) -
Bhalage #1264 #1261 ;d fáradt vagyok bocsesz -
Bhalage #1263 kicopyzhatnad az egyszeru foldi halandok kedveeert .) -
#1262 nalam egesz "jol" futott a jatek, 1024*768 8x aa, 16x af, shadow off ... a jol azt jelenti hogy nalam ilyen beallitasok mellett 30-50 fps kozott futott a jatek, nappal Tortageben, kesobb Old Tarantia picit mas volt, mert hatalmas a varos... kb fel orat tudtam rohangalni ott (nem sajat karakter :C ) de allitom hogy a negyedet sem lattam, sot... viszont volt jo sok ember, npc, elet meg ilyenek... volt egy kis Shatt/Orgrimmar erzesem a 15-20 fps miatt :D
A konfigom nem tul uj, 8600GT, 2 giga ram, 2,4GHzes c2d processzor... de a kovetkezo fejlesztesig elfut rajta a jatek ;p
A hangulat kicsit osszetettebb tema, nem is ertem ki mire szamit egy az elso 5 szint alatt (ekkora vagy amikor elosszor eljutsz Tortagebe) ... nekem mar a kis korrupt kikotoi falucska is tetszett... de kesobb a nagyobbak all-leejtosek :D -
pedrohsi #1261 ez a beszámoló azért elég szomorú egy lvl30-as bétástól: link -
#1260 jah és ami nagyon szimpatikus : WOW-al ellentétben úgytűnik nem azért verek meg egy kasztot,mert a készítők kitaláltak egy abszurd szabályt,hogy bizonyos klasszok szinte esélytelenek a másikkal szemben/frost mage vs warri pl/ hanem azért verek meg valakit,mert ügysebb vagyok,gyorsabban reagálok és jobban használom a képességeimet....
alap példa,hogy a 11 éves Jocika a szomszédból áll egyhelyben a lokkjával felpakolja a dotokat és drain lifeol,te meg warriorral akár ínyhüvelygyulladást is kaphatsz le nem vered /max ha mákosan összejönnek a kritek/ nah itt ilyen nincs....kard+pajzzsal is van esélyem a legkeményebb DD classok vagy casterek ellen is ha bénák!
Illetve nekik is van esélyük ha én vagyok a bénább!
Kő-papír-olló az egy baromság sztem! -
Bhalage #1259 #1228 1229 miatt
de bizakodom.
:)
fura mert én elég jól szórakoztam WoWban, de igazából pl soha nem ütötte meg azt a játékélmény szintet, mint ami azelőtt pl a daocban volt nekem. alighanem amit te is irsz itt később, hogy community milyen nagy mértékben befolyásolja az élményt és a hangulatot. Sajnos úgy döntöttünk, hogy BS, de utána Neptulon se volt nagoyn különb az a helyzet hogy wow community vmi iszonyu retardalt szinten van, lehet hogy én vagyok túl öreg, vagy túl nagyok az elvárásaim, de azért remélem nem. aki ismer, az tudja, hogy én is elég sok baromságot össze bírok hordani, de szeretem a közösségi szellemet, tényleg ezért jók ezek a játékok. cska beszabadul ez a sok nyomorék fogyatékos és rosszindulatúan szétbasszák az egészet, mert .. miért is? nincs rá válasz.. csak..
na kb számomra itt fikkant ki a wow, nekem leginkább ebben volt etalon (sajnos negatív értelemben)....
úgyhogy én abszolút nyitott vagyok az új dolgok iránt és egyáltalán nem vagyok elvakult wow rajongó, mert bár csomó minden tetszik benne, csomó minden nemtetszett, úgyhogy abszolúte kritikus tudok lenni.
úgyhogy gogo aoc : ) -
Kalinka #1258 amelyik fejlesztő bevállalja a +18-as karikát játéknál, attól nem tartok hogy olyan gagyi fegyvereket rak majd be end gamebe mint wow-ba pl. -
#1257 /off
a tököm tele van vele,hogy pl tegnap csináltunk egy 3v3-at2 warri 1 lokk ótvarszar gear s1-s2 néhány s3/ 1430-ról bevertünk 9 csapatot akik hasnoló gearezettek voltak..aztán 1600nál kaptunk egy warri-sámán-druidot akik mind a 3-an Teljses S3 szet! és na találjátok ki mi történt?? -17 pontot vittek! a jóédeskurvaanyukáját annak aki ezt engedi!/mármint szar aréna system még MINDÍG!!! és ez a durva!/
PvE-re nincs időm és pvp-meg atomjaira van baszva!
kell valami új,mert ez így no comment.... -
gatyo #1256 Azt ne feledd azert, hogy WoW nagyon jo időben jött ki, és azt se, hogy a Blizzard volt/van mögötte óriási communityvel (kiváncsi leszek mennyi wow-os lesz Starcraft2 release után). Mais vannak még EQ meg DAOC fun-ok. 1 perc játék után törölnétek mindkettőt azonnal... -
#1255 3 ev mulva? :D Fogalmam sincs, de azt sem terveztem hogy wowozni fogok 3+ evig ;p