12274

Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
  • lourker
    1-2 oldalt visszaolvasva performance-al kapcsolatos siralmakat nem nagyon találok. Ezzel kapcsolatban az lenne a kérdésem, hogy a closed és az open béta kliens között van valami különbség ezen a téren?(mert nekem a closed bétában elég masszív töltési idők vannak ill. néhány helyen megfordulok és megáll a játék 2-3-4mp-re és ezt egy elfogadható konfigon produkálja)
  • s0n1c
    valami dev videoban láttam még rég magyarázták, hogy minden class tud, csak nyílván nem olyan effektíven, mint egy assa plusz neki nem kerül fatigue(?) pontba
  • Kalinka
    mindegyik cast tud root/snarelni?
  • BEAST #1331
    Igen elmeletileg minden kaszt tud majd stealtelni, csak gondolom kesobb kapjak meg a hide skillt mint a rogue osztalyu kasztok
  • Chris
    Itt a Demo a klasszikus nuker, a pet csak hab a tortán, van olyan is ami szintén távolsági spelleket használ csak. Amúgy azt pont nem néztem, hogy a casterek is tudnak stealthelni? Azt állították, hogy minden kaszt tud csak jobban, rosszabbul, tehát nincs olyan, hogy a warrior már távolról chargeol rád.
  • s0n1c
    egyelőre még nincs berakva a spellweave, ha jól tudom, szal majd, ha live lesz lehet nyilatkozni, hogy dejó
  • Nethyrrea
    az monnyuk nem annyira baj, mert akkor a mage nincs mindig másokra utalva, vagy arra kényszerülve hogy a legtoposabb cuccokat kelljen beszereznie ha szintezni akar. legtöbb vazsi ugye olyan hogy messziről halálos, de ha valaki megéri hogy közelharba kényszeríti és pofonlegyintik egyszer akkor megfekszik.

csatamágus ftw. :D
  • BEAST #1327
    Cserebe viszont a a casterek tobb es erosebb aoe spellt kapnak es a spellwave rendszert amivel ok is bonyolithatjak az alap spelleket hogy erosebbek legyenek vagy tovabb tartson a hatasuk :)
  • s0n1c
    ez egy elég melee orientált világ imo így nem csoda, hogy arra van kihegyezve inkább, ez az egyik ok amiért nekem se tetszik :)
  • Magh
    Tehát a castereknek is lesz egyedi rendszere (mittomén, megfelelő időben megfelelő gombot lenyomva nagyobb crit/DoT/akármi esély), nem csak lövöldözgetek, mint a többi MMO-ban. Sajnos, ahogy elnézem, nincs valódi wizard, csak félhibridek (melee képesség, pet etc.), gyakorlatilag a Lich és Demonologist közül választhatok, a másik kettő teljesen hidegen hagy. Valamit csak mondtak már a fejlesztők az endgame arányairól. Sok helyen olvastam, hogy igen nagy részben az nyeri a csatát, aki előbb támad (de legalább nincs kő-papír-olló rendszer), vagy pl. hogy az assasinok mindnekit levágnak, remélem ez csak a low level jellemzője.
  • WiLDoR
    omg, critheal is back, phewphewphew :D
  • Chris
    Csak castolgatsz, nem használsz kombókat, új harcrendszert, ami a játék legnagyobb érdekessége. Vmint a sebezhetőséget nem a közkedvelt papír meg üveg metafórákkal írnám le, hanem inkább a kártyavárat használnám. Teljesben jön a spellweave, amit azért nem értek, mert bétába kipróbálásra nem rakták bele, meghagyták zsákbamacskának, de csak ezzel lehetnének játszhatóak pvp-ben a caster karik. Ranged-melee viszonyáról nem lehet nyilatkozni, mert még rengeteg hangolásnak kell, hogy elébe nézzen a következő hónapokban a játék.
  • Chris
    Épp ezért írtam, hogy ez még nem lenne baj, de azért szögezzük le, hogy erősen illene az egyensúlyra törekedni a köztes szinteken is.
    A probléma inkább az, hogy ha megölnek még akkor is töltőképernyő van, ha 2 méterrel odébb respawnolsz.
  • Magh
    Demo esetében is megvannak a "külön" harci mozdulatok, mint a melee classoknál, vagy ezek a szokásos castolgatással működnek? Mit tudni maximum szinten a RDPS-MDPS viszonyáról, HP/damage és damage/heal arányokról?
    Hogy őszinte legyek, mióta követem az AoC fejlesztését, nem igazán nyűgözött le (műanyag grafika, Conan világ, harcrendszer), de a WAR is egyre gyengébbnek tűnik, ráadásul a 2008-as release egyáltalán nem biztos, WoW-ot meg WotLK előtt nem veszem elő újra. Megnézegettem pár Demo videót, és tetszik (wizard-mage típusú karakteren kívül más nálam 15 éve nem jöhet szóba), mennyire életképes jelenleg a class (persze alacsony szinten ez lényegtelen, de mégis).
  • BEAST #1320
    nem, majus 17-en kezdodik az early acces, es 10 napig jatszhatsz majd, utana a dobozban talalhato cd keyt megadva kell upgradelni az accountot early accesrol fullra
  • Sanca
    Ha jol gondolom akkor ezekkel az early access key-ekkel 23.atol 27.eig lehet majd jaccani? Ha igen akkor ezekszerint megiscsak le kell toltenem ezt a nem kicsit gamet vhonnan:)
  • Mr_no_NaMe
    Nah már a fileok 25-30%nál tartanak :)
    Sztem holnap este már jövök játszani skacok :D
  • [HUN]Crassus
    nekem 667 hp-m van engem nem one shotolnak viszont nemkicsit baszom szét őket:) Guardian FTW:)
    amúgy assák valóban elég kemények momentán....,de lvl 13 ugye nem igazán mérvadó
  • BEAST #1316
    ooo nem :) arban jobban jossz ki ha game.ukrol rendszelsz, es ha 10-en rendesen megerkezdnek az early acces keyek onnan is, akkor a 3-5 nap szallitasi idovel sem csuszol le a kezdesrol, mert majus 27ig jatszhatsz majd :)
  • Nethyrrea
    nemvagyok teljesen biztos benne, de mintha a game.co.uk-ról kivételesen rosszabbul járna az ember árban mint itthon.

én mindenesetre ma átvettem a cdgalaxisban a mamut preorder kódomat xD
  • Psychedelic #1314
    Végülis minden jatekban meghatározó, hogy milyen lvl 10-en a pvp 2 db skill-el. Pláne hogy a Dark Templarom is light armorban futkos. :)

A töltés halál után tényleg nem a legjobb, de vmit csak kitalálnak rá, nem is értem amikor alapbol betölt egy területre és ott meghalsz miért ilyen bonyolul 10 méterrel odébb lábraállitani a karit.
  • BEAST #1313
    Ilyen sorrendben :d ... mondjuk rangert mar nerfeltek egyszer, assassint majd most fogjak, mert van vagy volt egy bugos skillje amitol kb instant halt barki :)
  • Sanca
    Na megrendeltem game.co.uk-rol, zset meg nem vettek le, gondolom majd 23.an.
    Melyik amugy a leginkabb overpowered? Ranger vagy assassin?
  • Chris
    Na mentem jópár kör pvp-t a 13-as max openbeta szinten, a megvehető/található legjobb gearben, pár tapasztalat:

- baromi idegesítő, hogy minden halál után töltőképernyőt kell bámulni azután, hogy már a földön fekve csodálhattam a karimat vagy 10mp-ig, ami mellesleg igen sokszor megtörténik, merthogy a kibebaszott kurva assasinok 1-2 hitelik a barbáromat
    - a másodiknak lehelletnyi köze van csak az előzőhöz: az assasinok kibebaszott kurva op-ok egyelőre és már az 5. perc után majdnem az asztallapot törtem ketté olyan szórakoztató volt a pvp

Ez utóbbi még nem lenne akkora baj, hiszen már most hallom a nerfbat vijjogását a távoli horizonton, de ha május 20-ig az előzővel nem kezdenek vmit és a megoldást nem írják ki fél oldalt betöltő cirádás aranyveretes gyöngybetűkkel a játék főoldalára, akkor ennek a játéknak reszeltek. Legyen inkább előre meghatározott várakozási idő, de ne ilyen random ideig tartó ablakmegjelenés meg töltőképernyő.
  • BEAST #1310
    Igen, enis meglepodtem amikor rendletem, ez azoknak jon elo akik regeles utan nem allitottak be kartya adatokat a profiljukban, ilyenkor ha rendelsz, megadsz egy nevet amin elmenti az adott kartya adatait hogy legkozelebb csak egy legordulo menubol valogathass a kartyaid kozott (ha tobb van) ... csak irj be egy nevet amin elmentheti :D
  • Sanca
    Hali!

Meg akartam rendelni a jatekot a game.co.uk-rol, de a bank kartya informacioknal olyat kerdez hogy "Friendly name", fogalmam sincs hogy ez mi lehet, es raadasul *-os a mezo, tehat kotelezo megadni. Tudja valaki hogy ez micsoda?

A masik meg hogy ha volt mar kozuletek olyan aki a game.co.uk-rol rendelt, mennyi ido alatt jott meg neki a jatek?
  • weky
    Sziasztok!

Nem tudom hogy van e itt olyan aki a Funcom oldaláról rendelte meg a játékot, ha mégis lenne ilyen tag, akkor lenne pár kérdésem.
    Szóval amint a Funcom Shop-ból elküldtem a megrendelést, kaptam egy mailt, melyhez volt egy kód, amivel az "Early Acces"-es oldalon tudtam regelni és accountot csinálni. Igen ám, de a preoredes petről semmit sem írtak ellenben aki a CD Galaxisnál vette meg csak a mammutos kódót, az is tudott accountot kreálni és őket egy olyan üzenet fogadta, mely szerint a mammutot kapják meg petnek. A Funcomnál ezek szerint nincsen ilyen lehetőség?

A másik kérdésem, hogy -még egy fillért sem vontak le tőlem- a Funcom Shop-ból rendelt játékot le lehet e mondani, mert ilyen opciót nem találtam sehol...

• Arnoux
    Havernak oan gépe van mint nekem csak ati vid karija, nekem megy majdnem full highban lag nélkül fut havernak csak lowon..
  • Lyan Kyj
    LotRO-ban is indulás előtt 1 héttel jött a megváltó peccs. Utána semmi szakadás, akadás, crash.

Még van remény.
  • TDC Geronimo
    Mindenkinek más a véleménye. Szedd le azt majd meglátod :)
  • Mr_no_NaMe
    Jó mind1...szedem ezt a 6 részest aztán majdcsak lejön. Amúgy accot generálni hol lehet? Ahova a beta keyt is írni kell.
  • Mr_no_NaMe
    Amúgy valaki írna 1-2 sort a hangulatról/karigenerálásról/mozgásról? Meg úgy az egészről? Nem a sablonos cikkekre vagyok kíváncsi hanem azoknak az embereknek a véleményére akik már kipróbálták :)
  • TDC Geronimo
    húbazz nem tudom miért ezt linkeltem be :DD

naszal: Client/Server
    * A multitude of server and client crashes and asserts have been resolved in this latest version.
  • TDC Geronimo
    Ma is jön új patch. Nem kell temetni :p

Rendering
    * Fixed an issue which occasionally caused odd colors to appear on the ground.
  • Laza
    Nyomtam meg egy 2 orat. Ez technikailag meg rosszabb allapotban van mint a LotRO volt megjelenese elott. Kesz szenvedes vele jatszani :(

Korai lesz ez a Maj 20.-a szerintem.
  • Laza
    A 6x 30-40 az mar ~200k, mi a baj azzal? FilePlanetrol sem fog gyorsabban jonni.
    En egy teljes napig voltam a FP queue-ban, es soha nem kerultem sorra ... 80-200 perc kozott ingadozott allandoan. Kozben meg lejott a jatek a masik linken :)
  • TDC Geronimo
    Na még egy hangulatfokozó videó :)

"HD" minőségű.
  • Mr_no_NaMe
    Megtaláltam :DSAS
    20 perc várakozási idő...na majd meglássuk. Fileplanettel az a gond, hogy ha berakom flesgetbe és leállítom akkor már nem indul el újra :S
  • Mr_no_NaMe
    Fennvan még egyáltalán? Én ott csak valami 600 megás klienst találtam O.o
    Most elindítottam ezt a 6 részes dolgot és jön 30-40el. De ha fileplaneten fennvan akkor 1 linknek örülnék azért :D
  • Arnoux
    Sztem fileplanetről szedd, nekem a 2mb-es netemmel 1 nap alatt lejött havernak a 10 megás chellojával meg sokkal hamarabb.