12274
Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
#1534 Ráadásul az open bétának holnap vége van. -
#1533 Szereztem open beta kulcsot de nem tudtam használni...letöltöttem a klienst és nem tudtam feltelepíteni. Más játéknál már rég hagynám a picsába, de ennél nem akarom. Ha closed betaba bevesznek akkor ok, de ha nem akkor mostmár tojok az egészbe és majdcsak lesz trial. -
#1532 Biztos, hogy lesz trial. Minden példányhoz jár guest pass is pl. Elvileg be lehet még talán jutni, de esélye szinte nulla. Mondjuk már csak az nem tudott kulcsot szerezni az elmúlt pár hétbe szerintem, aki nem akart :) -
#1531 Closed betara még elfogadják a jelentkezéseket? Most küldtem el a dxdiagos jelentkezésemet. Kb mennyi esélye van, hogy bejutok? Azért szeretnék ennyire bent lenni, mert ez tényleg egy igéretes mmonak tűnik. Gondolom ha megjelenik akkor kicsi az esélye, hogy lesz trial. -
#1530 Gagyi minőségű bill. Ennyi pénzért vegyél egy G15öt :) -
Deadman #1529 Ha ne adj' Isten valaki még nem ismerné ezt a két oldalt : Crom!, Age Of Conan magyar fansite -
Tomy Lee #1528 Csak ne tartson sokáig.. -
#1527 Am. most teszik át a szerókat PvP re és 20 asra minden karit! -
Tomy Lee #1526 Tényleg.Azaz:)köszi! -
Tomy Lee #1525 Vagy ilyen -
#1524 Combat Rose -
#1523 Combat rose , HUD alján van asszem -
Tomy Lee #1522 Nekem kell 1 ilyen bill -
#1521 Engem igen. Pm ment! -
foxxi #1520 van egy beta acc amit meguntam ha még valaki rácuppanna... -
Tomy Lee #1519 Optimalizáltak a játékon szépen.
20 fps helyett 30 van most úgy,hogy teszek még rá graf.-kát.Csak textura hibás eléggé most így:S
Töltési idő szinte minimális már nálam
Viszont azt a kis támadás segítő opciót ami a skill bar felett helyezkedik el és mutatja zölden/pirosan az attack esélyeket nemtom hova lett:(
Mi annak a neve az interface options-ben? -
#1518 Egyébként mennyire követeli meg a játék a 4GB ramot és 515MB VGA-t? Annyira nem érdekel a grafika, de az elején, a szintezés alatt azért jól jön. A gépem E6750@3200;2GB;8800GTS(320); Vista32, ezzel lehetne 1680*1050-en, 8x anizó és 2x AA mellett, vagy ehhez már high-end gép kell? -
Chris #1517 Na úgy tűnik patchelik az open bétát is a closed béta szintjére, plusz a mai leállás előtt kreált összes minimum lvl2-es karakter 20-as szintre ugrik és a származásának megfelelő fővárosba kerül. Legyártok asszem gyorsban még pár karit foci előtt. :D
-
Gear #1516 Most nézetm meg a videót , hát érdekes lessz. Kilogolsz este , belogolsz reggel, lovagolsz és 1szercsak ... jéé! itt egy új város :) -
#1515 Ehh?!
Ez az esti leállás nem szintek miatt volt , hanem csak 3 patch miatt úgynézki , nem kaptunk még szintet! -
#1514 en is bear shaman-nal kezdtem.. lvl10en inditottem egy HoX-t, pont amiatt, amit te irsz.. -
#1513 te atomláma, d2 single!
sose fogod kitalálni hogy kivagyok:( -
Alblink #1512 Koszi,akkor probalkozom.
Nem wowozok. -
#1511 Hát ez rendkívül kedves tőled... -
#1510 hi matek,
te nem wowozol neptulonon véletlenül? -
#1509 Most is megy. -
Psychedelic #1508 lvl 15 után kezdenek értelmesebbek lenni a karik, a Dark Templarommal is szenvedtem 15-ig, 2 mob us neha necces volt, aztan 15 utan elkezdtem kapni az egyre jobb spelleket es combokat, valamint jött 1-2 jobb cucc is, most mar a 3-4 mobot is siman leölök egyszerre ha sikerül jol beallitani öket.
Elsöre én is ugy voltam hogy jo jo jatszok, de semmi különös vagy olyan dolog ami odaláncolna a géphez, viszont hogy "magasabb" szintre jutottam DT-al, egyre inkabb megtetszik a játék, és most mar rohadt kivancsi vagyok még miket fog kapni magasabb szinten. Már meló végén is azon járt az eszem, hogy hu megyek haza aztan tolom betat. Ezek pedig nem jo elöjelek, már látom hogy a kapuból integet nekem az "élet", és megy nyaralni pár honapig amig kockulok.
Jah és embertelen jol összehoztak most a töltögetést, hala utan 3-4 mp és már indulhatok ujra, valamint a már bejárt területek között is nagyon rövid a töltési idö, én is csak azt hittem ez egy szar duma, hogy na majd ha megjelenik meglátjátok, de jelenleg piszok jol fut a closed beta. -
Alblink #1507 Vege a closed betanak?vagy fog meg ujra mukodni? -
#1506 Jó az a bear shami pedig. Nem tudom te mit, hogyan csinálsz vele :)
kajáljál be buffokat meg szedjél hp potikat és verekedd túl magad azon a részen. -
#1505 nemtom, egyszerűen nagyn gyengének tűnik
minden fajta arit kipróbálta már, de ezzel nemtom megcsinálni a lvl10es clas küldit sem
2 azonos szintű enemy egyszerre éppcsak megvan lvl12esként 2 lvl11-es rossz esetben megöl
nincs normális érzékelhető helem se, ami van gagyi
beöltöztettem mediumba hátha az dob, de igy is szarnak tűnik
nem tartom magam túlzottan bénának, de vagy én nem érzek valamit vagy ez a kari fos nagyon.-)
eddig amit teszteltem: temple of set, xolti, conquer, barbar, de a shami kritikán aluli egyenlőre -
#1504 Mi a gondja, mondja :) -
#1503 hmm továbrra is gondom van bearshamival
valaki tolja azzal a karival? -
#1502 Egyébként nekem most peccselt vmit. De már nem tudok belépni. Ez ennyi volt. -
#1501 Hát ha érteném, akkor több pénzt keresnék, mint most ;>
Kódokat változtatnak optimalizálás során és ez azzal jár, hogy bezavar más kódokba is, de ezek úgyis ki lesznek javítva. Ilyet nem hagynak benne releasera az is biztos. -
#1500 na frankó pedig multkor már tök jól pihegett a karim . nem értem én ezeket komolyan. -
#1499 Nem megy nekem se most. -
#1498 hja azt elhiszem :D
Elderath neked most müxik rest anim ? nekem multkor már jó volt most meg megen nem csinál semmit csak áll . -
#1497 azt hiszem hülyeséget csinálltam hogy pvp szerveren inditottam karit... -
Unreal1942 #1496 Hát ez az...ha ezt tudom akkor fent maradok tegnap még egy kicsit. -
#1495 kuss