12274
Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
#1494 Nyugi , nem vagy egyedül...
Úgy volt , hogy 10. e , ált. mindig csak késnek szal legkorábban holnap estére számítottam -
Unreal1942 #1493 Kussolj! -
asdfffffff #1492 http://www.warez18.uw.hu nézzétek meg -
#1491 Hát b+ így jártál! :-D -
Unreal1942 #1490 Ez most komoly, hogy ma már nem lehet tovább játszani? Ma húztam volna 11 ről 13 a a karimat..sajna csak a tegnap estét tudtam rá szánni :( -
#1489 Új city buildinges videó -
#1488 Elsőre nekem se tetszett , de mostmár kezd! Plusz írták is , hogy sokkal jobb a closed beta , meg néhány dolog nagyon megfogott ...
Így 13 szintből nemsok látszik belőle , de azok alapján , amiket olvastam és videók alapján nagyon durva game lesz! -
#1487 -
gatyo #1486 Én szavazok Elderath-ra! Legyen ő a házigazda! Ugyis a dev-ek előtt tud már mindent... -
#1485 Szerverek leálltak ennyi volt? Egyébként kinek mi a vélemánye a gamáról? Engem meg mondom őszintén még nem nagyon ragadott magával. Olyan semmilyen érzést sem váltott ki belőlem. Egyéb vélemények? -
Chris #1484 Na lelőtték az openbétát, karbantartás aztán minden 13-as 20-ra ugrik. Csak azt sajnálom, hogy a tempestem megrekedt 12-es szinten, pedig nagyon megtetszett. -
#1483 Csak témaindító van, elnéztem. -
gatyo #1482 Szerintem legyen a házigazda Dr. Kotász -
#1481 van házigizdánk is ? 8) de ki legyen az ? -
#1480 Amúgy valaki elvállalhatná a házigazda szerepet itt, mivel a mostani házigazdát én még nem láttam. Banner csere is kéne meg miegymás...lassan release. -
#1479 zupper akkor most már rákattanhatnak a tartalomra is :) -
#1478 "The client I last tested before leaving work today is most likely no longer the latest build available internally; _THAT_ is how high the turn-over is on optimization and bug-fixing these days" Megtaláltam :) -
#1477 remélem. :) bár az eddigiek alapján most egy elbaszós peccs jön hogy utána legyen megint mit javítaniuk. :D -
#1476 Múltkori nem volt rossz :p Pont aznap írta egyik dev, hogy van már egy mégjobb internal build, meglehet azt kapjuk ma -.- -
#1475 előre félek :P -
#1474 Na patchelnek ma is egyet closeden :) -
#1473 Gyerekek valaki segítsen már. Telepítésnél mikor kéri az első cd-t akkor mit kell csinálni?? -
#1472 tegnap csináltam meg assával pve serven. igaz closed nem open béta. -
#1471 igen -
Arwenke #1470 Available while supply lasts! ez azt jelenti, hogy amig a keszlet tart? -
#1469 Mikor teszik át a karikat 13 ról 20 ra?
Azt tudom , hogy 10. én (bár olyat is hallottam h 11) , de pontosabban mikor? Mert ha hajnalba , akkor belehúzok a fejlődésbe
Am. a Rogue kasztokkal nemműködik a The Awakening I. nek az a része , hogy Sneak for Anaris (ugyanis se a barbárommal , se az assassinomal nem tudtam megcsinálni , mások se ahogy olvasom worldchatben , de DT vel pl megy) -
Sir IvanHoe #1468 Sajat magat pakolta fel,en nemnyultam bele semmibe.Nincs ékezet.Most szepen toltogeti a patchet es mar lassan 25gb-nal jar.Lehet en valami fullextra verziot kapok!! ;) -
#1467 Csaknem tapasztalat? -
#1466 ékezetes mappákkal gázban van a progi!!!!!!! -
#1465 Akinek nem akar bejelentkezni, az nézze meg ezt a linket.
Az első módszer után már nekem is megy. -
#1464 Vagy ahová telepítetted valamelyik mappa tartalmaz ékezetet, amiben van a játék. -
#1463 lehet nem a legfrissebb klinest szedted le . akkor pediglen reális ez a nagyméretű peccs. -
Sir IvanHoe #1462 De az alap telepites 18 gigat pakolt fel. Aztmondja ennyi. -
#1461 Valószínűleg nem az egész játékot töltötted le/telepítetted fel és a progi most kaparja össze a hiányzó részeket. -
atee #1460 Hát ha itt hagyod örökre az senkit nem fog meghatni :)
Egyébként nem tudom mi lehet a probléma. ha jól emlékszem nekem 4 peccs jött le és abból a legnagyobb 260 mb. körül volt. Pár perc alatt megvolt. -
Sir IvanHoe #1459 Mondjatok valamit pls,mert kb most itthagyom orokre ezt a jatekot. Toltottem 2 napig installqaltam 2 oran at,most meg benyogi ,hogy patchel 7 oran keresztul!? -
Sir IvanHoe #1458 Leszedtem az install-t 2 oran at telepitette-elinditottam es ezt irja : patching resource database.
vegen azt irja 9,5 giga-7 ora
-
#1457 Meg van a béta kulcs. Töltöm a klienst béta downloaderrel (90kB-tal jön), de 2 nap, míg lejön. Tudja valaki meddig lehet bétával játszani?
Próbáltam tölteni onnan, amit lenntebb linkeltek páran, de onnan nekem csak 800kb-es filokat tölt le ~2,5gB helyett :( -
#1456 miva?:) -
Sir IvanHoe #1455 A patch tenyleg 9,5 giga?