12274

Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
  • Torzonborz
    off :
    PotBs-ban 50en kezdődik az élet. akkor mehetsz igazán pvpzni és port csatázni. ja nincs olyan insta meg réd faxság mint wowban ? höh még jó , ez nem arról szól . viszont van elég hibája az tény.

on : a többiben teljesen igazad van .jó példa erre a VG ahol próbálták hitegetni a népet hogy ilyen meg olyan jó lesz aztán a kezdeti 200k játékosból pár hónap alatt 20-30k lett s nem csak azért mert a kliens rettentő lassú és instabil volt ( ami itt talán megoldódni látszik lassan ) hanem a tartalmi hiányosságok is rendesen közrejátszottak ebben. a VG mostmár jó , stabil és gyors és jóval több a tartalom is mégsem tudják jelentősen növelni a játékos állományt.
    nna léneg a lényeg én is remélem hogy ebből az Funcom is tanult és nem fuccsolnak be.
  • Chris
    Ezzel nem azt mondom, hogy megdönthetetlen a wow, csak a megdöntését vhogy úgy képzelem el, ahogyan az a WHO-ban kezd alakot ölteni. Jó előre meg van szervezve körülötte a hype, bombabiztos alapokon álló koncepciók vannak, amiket már fél évvel előtte is részletekbemenően tudnak ismertetni, van stabil know-how a daoc miatt, stb.

De baromira örülnék ha nem teljesülne a papírforma AoC esetében és tényleg lenne egy stabil 5-600k előfizető az első hónapokban.
  • Chris
    A próféta szóljon belőled, minimum legyen 500k előfizetője AoC-nak és akkor nem kell majd abbahagyni fél éven belül mert nincs pénzük fejlesztésre és befejezetlenül áll a játék. Ott van a Pirates of the Burning Sea, az is élvezetes max levelig, utána a játéknak egyszerűen vége van, mert nincs semmi tartalom.
    Véleményem szerint a wow a repülőrajttal, a remekül egyszerű játékmenettel és még sorolhatnám az elvitathatatlan érdemeit, hozott egy olyan magas teljesítendő színvonalat, amivel egyik fejlesztő sem fog tudni mit kezdeni hacsak nem feneketlenek a zsebei, nincsenek napi 26 órát dolgozó biorobotjai, stb. Bárhogy meg lehet ideologizálni azt, hogy ne hasonlítsunk össze egy több éves kiforrott játékot egy bétával vagy még fejlesztés alatt állóval, a piac az piac, tízből tizenegy ember egyértelműen párhuzamot fog vonni és olyan álláspontra fog jutni, hogy "jó-jó, sok az újítás, de majd csak pár hónap múlva/wotlk után/stb veszem meg, mert most még sok a bug, lassú, nem olyan letisztult, majd akkor talán jobb lesz". Csakhát addig a szerencsétlen készítő kimutatja az eladásokat, a befektetők hátán fel fog állni a szőr, kihátrálnak a projekt mögül, aztán a szerencsétlen, amúgy zseniális készítők a kosztpénzüket is belefeccölhetik, akkor sem lesz keret fejlesztésre. Na nagy vonalakban ezért gondolom én azt, hogy vagy durrantasz már a bétában, vagy neked durrantottak.
  • Chris
    Nem 1 perc, nyilván ha castolgatsz 2 mp-ként akkor úgy tolódik felfelé a buff.
  • Tomy Lee
    Nekro minion-okat mikor lehet heal-elni?Merre,hol van olyasmi skill?

Áh,k...a jo ez a gém:)rendelem is elő!Jól fut a gépemen,nem is kell vennem újat
  • Magh
    Maga az aréna rendszer egy moslék, a fő ok, amiért abbahygatam a játékot. De az üzleti része virágzik 2500 rating fölött, a top csapatok elvannak egymással, wintrade etc. Ugyanígy az összes új bossnál pörögnek a topikok, folyik a verseny a 1st killekért, nagyon komoly pénz van benne. Az sem titok, hogy a PvP és PvE rész sem közelíti meg a valódi E-Sportok összetettségét. Viszont konkurencia sincs. Gyakorlatilag nulla változtatással ugyanezt eljátszhatják a kiegben, ami még két év garantált bevétel.
  • BEAST #1408
    fizeto jatekosok = olajozottan mukodik :) ... a blizzardot szvsz nem erdekli hogy hanyszor logol be az ember :)
  • [HUN]Crassus
    az oljazozottan működikről csak annyit,hogy jópár top játékos csak lenyomja a heti 10-et vagy még azt se....és az újjakat pedig elriasztja,hogy full S3-as csapatok 17-18 pontokat visznek el tőlük 1500-on:S
    Aréna jelen pilanatban egy hulladék.....
  • Magh
    http://aoc.wikia.com/wiki/Spellweaving_revealed

Itt faszán le van írva a legújabb koncepció.
  • Magh
    Pontosan, zseniálisan kampányolnak és tartják meg a játékosokat minimális munkával. De ez csak azért sikerülhet, mert jelenleg egyszerűen nincs a piacon másik MMO, ami ennyire kiforrott, és itt most nem a balance-ról beszélek. Nézzük meg, van legalább fél év a kiegig, és erre az időre egy már majdnem kipucolt insta az adag, meg esetleg berakják az új talenteket. Ennyi. A WotLK újításai is nevetségesek. De rossz esetben lelép 500k player AoC-be, aztán még 500k WAR-ba, miközben 2 millió új játékos száll be csak a kieg miatt. A "top guild" PvE és progamer aréna biznisz olajozottan működik, hiába béna az egész.
  • Tomy Lee
    Open beta-ban,sry:S
  • Torzonborz
    hmm tehát akkor a teljes sw 1 perc ? pvpben ez nem túl nyerő inkább raiden/instákban lesz használható szvsz.
  • BEAST #1402
    Jah, ebben mindig is jok voltak, de szvsz mar ez sem menti meg a wowot a lassu halaltol.
  • Tomy Lee
    Na bennt vagyok closed beta-ban(végre:)
    Zene tényleg kivánló,karakterek is.
    Harcrendszer tetszik,grafikailag is topp(igaz gyengébb medium-on futtatom mert erősebb gép azért kell hozzá).
    Kicsit fura az,hogy az elején kiiktattam pár mob-ot és fel is ugrottam lvl6-ra
    Interface kis egyszerűnek tűnik de tuti lesz valami GUI hozzá.

Aki elfoglalta előlem a Witcher nikket annak

• Chris
    Zseniálisan csinálja a Blizzard. Elkezdte erősen elhintegetni a wotlk infomorzsákat.
  • Chris
    Na pezsdüljünk picit. Olvastam most két leírást is a spellweaveről. A korábbiban még azt írják, hogy több spell összekombinálására van lehetőség kombinált hatás, nagyobb sebzés elérésére érdekében. Az újabban már kicsit letisztultabbnak tűnik a dolog, itt azt írják, hogy 6 fázis lesz spellweave módban és ezeknek a fázisoknak az átlépésével néhány százalékkal nő a spelldmg. A fázisok 10 mp-ként előrébb lépnek, vagy a caster elsüt egy spellt, közben fogy a stamina, majd a hp. Pozitív/negatív hatások hogy mitől és mikor jönnek azt nem tisztázták, vmint írnak vmilyen fókuszálásról is, ami a meleek csapásainak irányára emlékeztet.
    Ennél a leírásnál meg a földből kinövő obeliszkes videónál azért kicsit többre lenne szükség ilyen közel a megjelenéshez.
  • Torzonborz
    ja a karakter animok jók bár azért már VGben sem volt az rossz ( fogás váltás ott is van ). engem még mindíg a zene fog meg a legjobban. nem tudom ki írta de díjat érdemelne az biztos.
  • Tomy Lee
    Nekem sem fogadja el az acc.-ot:(
    Mit kell ilyenkor tenni?
  • Gear
    Lehet hogy van csúszása a karinak néha (nekem főképp lootolás után volt csak)- meg pédául a ranger kipróbálásakor két 1kezes/íjj váltásakor beragadt a kari anim - de ilyen korrekt combat animokat szerintem egy mmo sem tud felmutatni. Közelharci karakterek fogást válltanak a fegyveren biszonyos ütésekhez attól függőe hogy mivel s merre csap és hasonló finomságok. Én ezek mellett elnézem ha néha kicsit csúszik a kari , egyszerűen oda lehet élvezni ahogy megvan csinálva karakterekmozgás harc közben.
  • Alblink
    Mar megy,csak megint atkelett irnom a localconfigot.
  • Alblink
    Hi,en is felpatcheltem a betat,de mst meg nem fogadja el az accot,most mindenkinel ilyen?
  • Chris
    Ok, tényleg nem egyértelmű. Azt hittem triviális, hogy az openbétában hónapokkal ezelőtti készültségű verzió fut, míg a closedbéta a legaktuálisabb.
  • lourker
    hmm látom írtatok valami patchről is ha van új patch akkor az alábbi hozzászólásom tárgytalan
  • lourker
    És akkor végülis melyik sokkal jobb a másiknál?;o/nekem "nem jött át" teljesen tisztán/
    Mindenesetre szvsz a closed bétás optimalizáció elég sok kívánnivalót hagy maga után
  • Jockey
    hmm télleg sokat javult, még 3 ilyen pecs és egész faszányos lesz:-)
    töltési idő összehasonlthatatlan, alakul..
  • Torzonborz
    nah tök jó most megint úgy megy mint pár hete :D ezzel már nincs gond de csúszkálás megint előjön néha.
  • Chris
    Fuss neki még egyszer a hsz-nek amire reagáltál.
  • pedrohsi
    na így mindjárt más, normális töltési idők és tudok végre játszani :)
  • dr Kotász
    2. pont annyiban más, hogy tudsz előbb játszani 5 euró ellenében. Jogot szerzel, hogy fizethess...
  • NeBby
    Egy kis segítség kéne , hogy jól értelmeztem e:
    Ugye van ez az Age of Conan Mamut Előrendelői kód , 3000Ft , tehát ha ezt most megveszem , akkor 1. kapok mamutot 2. előbb tudok a játékkal játszani 3. lejön a teljes játék árából , tehát pl a simánál nem 12 t kell fizetnem , csak 9 et. Igaz?
  • TDC Geronimo
  • magus
    ja hogy ez csak a karaktergeneráló hajó volt, végülis nem picsogok, de open betara azért ez gáz
  • magus
    nem kell aggódni? lol

20 perce töltöget a játék, az előbb inkább megöltem, mert minden low-on az nem kifejezés h szaggat, a szaggatás nálam a 10 fps, a 2 képkocka /10 perc az nálam lol
  • TDC Geronimo
    Mondtam én, hogy nem kell emiatt aggódni :p
  • Chris
    Na kedveseim, próbálva a closedbétát, majd az openbétát, majd most megint a patchelt closedbétát bizton állíthatom, hogy a különbség a kettő között: ég <--> föld
    Zónázás kb. 2 mp, új területek betöltése 15 mp, halál után respawn 2 mp, a játék sokkal simábban fut, bugok erősen megnyírbálva, grafika tuningolva. Engem ezzel picit megnyugtattak bevallom őszintén...
  • magus
    jo mindegy megoldottam
  • Arwenke
    Na muxik.:)
  • magus
    ha esetleg valakinek lenne egy felesleges accountja, azt elkernem ha lehet, en nem tudok mar regelni ezzel a kulccsal : /
  • magus
    um, van kulcsom, még a fileplanetes cuccról, hol tudok regelni? csak most jutottam hozzá, a kliens is lenn van
  • Tatyla
    ez valahogy elkerülte a figyelmem