12274

Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
  • Gear
    Értem , köszi:).Tehát erről lecsúsztam, mind1 már csak pár nap.Valahogy kibírom;).
  • Arwenke
    Mikor regisztalsz a pre order kulccsal(mamutos) akkor van illetve mar csak volt egy olyan opcio, hogy ha fizetsz 5 eurot akkor hamarabb kezdhetesz jatszani. Egesz pontosan matol tolhatod.
  • MeoH #2333
    Tudtommal tudsz, de az EA mar nem kerulsz be, mert lezartak, viszont a Mammutot megkapod. De ebben nem vagyok 100% biztos, talan vki mas tud ebben segiteni. A cdgalaxisnal 3KHuf, es beszamoljak a dobozosverzioba.
  • Arwenke
    AZ 5 eurot nem szamitjak be a jatek araba. Ha jol tudom mar nincs lejetoseg EA szerzesre.
  • Gear
    Tehát előrendelés és kérhetek EA-t? Majd ha kijött elbatyogok egy boltba megveszem és ennyivel kevesebbe kerül vagy -gondolom ez a módja- neten rendelem ahol tudom is bizonyítani hogy nekem EA-m van?
  • Skill
    van hely ahonan most kártyával tudok mamut keyt veni?
  • MeoH #2329
    Lehetett rendelni EAaccot, plusz 5EU-ert 17en kezdhetsz es tartalmaz 10nap gamet, pluszban kapsz melle 1 mammutot vagy rhino vagy 1 ijjat. Termeszetesen meg kell venni a dobozos verziot is majd, de az araba beszamoljak az EA arat, igy mondhatjuk, hogy ingyen van.
  • TDC Geronimo
    jajj ne is mond
  • Mr_no_NaMe
    De ti ezt az early accest, hogy rendeltétek? Csak egy kulcsot kaptatok? Vagy a dobozt is meg kellett venni?
  • Torzonborz
    de be van vki sózva :D
  • TDC Geronimo
    El lehet igen. Egészen pontosan 3 óra 37 perc múlva!
  • Gear
    Ezzel az EA-el kb +1500 forintért ellehet akár ma kezdeni a teljes AoC-t? Mintha korábban több pénzről lett volna szó , vagy az csak az extra mountos rendelés mellé van ez a lehetőség?
  • TDC Geronimo
    3 óra 44 perc!
  • Mr_no_NaMe
    Öh..később..na mind1 :D
  • Mr_no_NaMe
    Nah nekem is meg lett rendelve. Jövő héten hozzák is. Addig remélem elrendeződtök a szerókon és megyek én is.
  • Torzonborz
    igen leszünk , Dagon serveren. ha érdekel pm
  • rawenwoods
    Üdw!

Ma én is csatlakozom hozzátok Hyboriába! Kliens legfrissebb patchekkel felrakva, 5 euro levonva, kulcs beírva, chips-csoki-cola bekészítve, minden más program lemondva!:)
    Sajnos viszont annyi időm nem lesz a játékra mint szeretném és azt nem a respawn helyen szeretném tölteni. Szóval az a kérdés a pve szerveren lesz-e valaki(visszaolvasva nem vot egyértelmű) és ha igen melyiken?
  • Arwenke
    Annal azert tobb szerintem, a lvl 10 bol kiindulva.
  • Unreal1942
    20 perc
  • Arwenke
    Amugy lvl 20 mennyi ido alatt erheto el?
  • Arwenke
    Az a baj tobb class is tetszik, igy nehezebb valasztani. Legroszabb estben 1nel tobb karim lesz.:)
  • Arwenke
    Demot irtam, nem necrot:) Lehet meg 1 necrot is kiprobalok, ha mar igy szoba hoztad:) Demo itt a bum bum ember, aka wizzard. Nem lvl5 ha nem lvl 10ig is elvittem.:)
  • TDC Geronimo
    Jó az a bear shami is, maradj csak az :p
  • Kalinka
    én is gondolkodom hogy lecserélem a shámánt erre, de ahogy nézem healerből nem állunk túl jól.
  • TDC Geronimo
    Joe sem akart az lenni egészen addig, amíg el nem vitte 20 felé. Most már az lesz azt mondta.
  • Kalinka
    de miért lvl5 alapján ítéled meg? :)

necro sztem kb olyan lesz mint a daoc-ban a BD. plána ha lesz majd healer petje (ha jól tudom lehet majd idézni azt is) +dotok, szerintem jó kis class lesz.
  • TDC Geronimo
    Necro, ToS, Demo, PoM. Ezeknek van.
  • Arwenke
    Ha jol tudom, akkor necronak,demonak,tempestnek,pom nekik van spellwave.
  • haxoror
    necronak is van?
  • Arwenke
    Lehet meg is csak inkabb rangert inditok. Probalgattam a demot tetszett is de ez cloth cucc ez gaz. 2 mobnal mar nagyon trukolni kellet.
  • Mr_no_NaMe
    Spellwaeving az mire jó azon kívül, hogy tüskéket húz ki a földből meg jól néz ki?
  • Arwenke
    lvl 50tol lesz csak, hat ezt nem tudtam.:((
  • Magh
    Elvileg lvl 50-től elérhető, tehát gyakorlatilag nincs benne :)
  • TDC Geronimo
    Lesz
  • Arwenke
    spellwaeving mar lesz az earlyben?
  • TDC Geronimo
    Closed beta még több, mint 1 gigával nagyobb, szal szpemmeljétek az EA klienst hátha lehet már frissíteni :p
  • sleepwalker77
    Nálam 490 megás volt.
  • Arwenke
    guild vs guild lesz
  • Arwenke
    Most eppen mekkora patch jon megint?
  • Fenrir
    Nálam everything was ok.