12274
Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
Gear #2335 Értem , köszi:).Tehát erről lecsúsztam, mind1 már csak pár nap.Valahogy kibírom;). -
Arwenke #2334 Mikor regisztalsz a pre order kulccsal(mamutos) akkor van illetve mar csak volt egy olyan opcio, hogy ha fizetsz 5 eurot akkor hamarabb kezdhetesz jatszani. Egesz pontosan matol tolhatod. -
#2333 Tudtommal tudsz, de az EA mar nem kerulsz be, mert lezartak, viszont a Mammutot megkapod. De ebben nem vagyok 100% biztos, talan vki mas tud ebben segiteni. A cdgalaxisnal 3KHuf, es beszamoljak a dobozosverzioba. -
Arwenke #2332 AZ 5 eurot nem szamitjak be a jatek araba. Ha jol tudom mar nincs lejetoseg EA szerzesre. -
Gear #2331 Tehát előrendelés és kérhetek EA-t? Majd ha kijött elbatyogok egy boltba megveszem és ennyivel kevesebbe kerül vagy -gondolom ez a módja- neten rendelem ahol tudom is bizonyítani hogy nekem EA-m van? -
Skill #2330 van hely ahonan most kártyával tudok mamut keyt veni? -
#2329 Lehetett rendelni EAaccot, plusz 5EU-ert 17en kezdhetsz es tartalmaz 10nap gamet, pluszban kapsz melle 1 mammutot vagy rhino vagy 1 ijjat. Termeszetesen meg kell venni a dobozos verziot is majd, de az araba beszamoljak az EA arat, igy mondhatjuk, hogy ingyen van. -
#2328 jajj ne is mond -
#2327 De ti ezt az early accest, hogy rendeltétek? Csak egy kulcsot kaptatok? Vagy a dobozt is meg kellett venni? -
#2326 de be van vki sózva :D -
#2325 El lehet igen. Egészen pontosan 3 óra 37 perc múlva! -
Gear #2324 Ezzel az EA-el kb +1500 forintért ellehet akár ma kezdeni a teljes AoC-t? Mintha korábban több pénzről lett volna szó , vagy az csak az extra mountos rendelés mellé van ez a lehetőség? -
#2323 3 óra 44 perc! -
#2322 Öh..később..na mind1 :D -
#2321 Nah nekem is meg lett rendelve. Jövő héten hozzák is. Addig remélem elrendeződtök a szerókon és megyek én is. -
#2320 igen leszünk , Dagon serveren. ha érdekel pm -
rawenwoods #2319 Üdw!
Ma én is csatlakozom hozzátok Hyboriába! Kliens legfrissebb patchekkel felrakva, 5 euro levonva, kulcs beírva, chips-csoki-cola bekészítve, minden más program lemondva!:)
Sajnos viszont annyi időm nem lesz a játékra mint szeretném és azt nem a respawn helyen szeretném tölteni. Szóval az a kérdés a pve szerveren lesz-e valaki(visszaolvasva nem vot egyértelmű) és ha igen melyiken? -
Arwenke #2318 Annal azert tobb szerintem, a lvl 10 bol kiindulva. -
Unreal1942 #2317 20 perc -
Arwenke #2316 Amugy lvl 20 mennyi ido alatt erheto el? -
Arwenke #2315 Az a baj tobb class is tetszik, igy nehezebb valasztani. Legroszabb estben 1nel tobb karim lesz.:) -
Arwenke #2314 Demot irtam, nem necrot:) Lehet meg 1 necrot is kiprobalok, ha mar igy szoba hoztad:) Demo itt a bum bum ember, aka wizzard. Nem lvl5 ha nem lvl 10ig is elvittem.:) -
#2313 Jó az a bear shami is, maradj csak az :p -
Kalinka #2312 én is gondolkodom hogy lecserélem a shámánt erre, de ahogy nézem healerből nem állunk túl jól. -
#2311 Joe sem akart az lenni egészen addig, amíg el nem vitte 20 felé. Most már az lesz azt mondta. -
Kalinka #2310 de miért lvl5 alapján ítéled meg? :)
necro sztem kb olyan lesz mint a daoc-ban a BD. plána ha lesz majd healer petje (ha jól tudom lehet majd idézni azt is) +dotok, szerintem jó kis class lesz. -
#2309 Necro, ToS, Demo, PoM. Ezeknek van. -
Arwenke #2308 Ha jol tudom, akkor necronak,demonak,tempestnek,pom nekik van spellwave. -
haxoror #2307 necronak is van? -
Arwenke #2306 Lehet meg is csak inkabb rangert inditok. Probalgattam a demot tetszett is de ez cloth cucc ez gaz. 2 mobnal mar nagyon trukolni kellet. -
#2305 Spellwaeving az mire jó azon kívül, hogy tüskéket húz ki a földből meg jól néz ki? -
Arwenke #2304 lvl 50tol lesz csak, hat ezt nem tudtam.:(( -
#2303 Elvileg lvl 50-től elérhető, tehát gyakorlatilag nincs benne :) -
#2302 Lesz -
Arwenke #2301 spellwaeving mar lesz az earlyben?
-
#2300 Closed beta még több, mint 1 gigával nagyobb, szal szpemmeljétek az EA klienst hátha lehet már frissíteni :p -
sleepwalker77 #2299 Nálam 490 megás volt. -
Arwenke #2298 guild vs guild lesz -
Arwenke #2297 Most eppen mekkora patch jon megint? -
#2296 Nálam everything was ok.